Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Remélem elrontja a rajtot és Hamilton megelőzi, mert akkor talán elfelejtenétek ezt az agyament ötletet, hogy már a rajtot is direkt bassza el Vettel miatt.
több mint 14 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Na, hat Webber megint elso rajtkocka (szepen el fogja szurni a rajtot), Rosberg megint legyozte Schumit az idomeron (is).

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 707
De mégha az elektromos autók lennének a jövő... Köztudott tény hogy nem így van, soha nem lesznek elektromos autók mégha most menő is ez a "zöld technológia" meg hibridezés. Egyébként Alonso nyerte a p1-et.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
2014-től 15 ezer lesz a maximális fordulat, önindítós autók lesznek és a boxban kizárólag ELEKTROMOS MÓDBAN hajthatnak. Menjenek már el a picsáda de most komolyan....JayB
és ennek a szar sorozatnak, ugye új neve is lesz...!?Habi
Ja, ElektroWorld...apeszos
pont jó is lenne
kár hogy bármit el lehet kúrni

JT Daniels fan
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
2014-től 15 ezer lesz a maximális fordulat, önindítós autók lesznek és a boxban kizárólag ELEKTROMOS MÓDBAN hajthatnak. Menjenek már el a picsáda de most komolyan....JayB
és ennek a szar sorozatnak, ugye új neve is lesz...!?Habi
Ja, ElektroWorld...
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
és ennek a szar sorozatnak, ugye új neve is lesz...!?

JT Daniels fan
több mint 14 éve
2014-től 15 ezer lesz a maximális fordulat, önindítós autók lesznek és a boxban kizárólag ELEKTROMOS MÓDBAN hajthatnak. Menjenek már el a picsáda de most komolyan....
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Heh Trulli helyett a fantasztikus Chandhok vezeti majd a Lotus egyik autóját a Nürburgringen. 😂 😂
több mint 14 éve
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Gratulálok a MotoGP versenyzőknek, igen szimpatikus, hogy álszent módon ott a japán zászló mindegyik motorján, de a japán nagydíjra nem hajlandóak elmenni. Ez szerintem rohadt szánalmas.Schleck
Azért azt gondolom nem csak a pilóták döntik el. Persze kisírhatnák a dolgot, de inkább "pihennek" akkor gondolom. Mondjuk kicsit fos lesz, hogy most majd 1 hónap pihi, igaz Laguna Seca jön még jövő héten csak 800-nak, aztán 1-2 futam, utána meg megint 1 hónap...Asbee
Én csak a kommentátorra hagyatkozom, annyira mélyen nem vagyok benne a MotoGP-ben, de a digisportos arc azt mondta, hogy Abrahamon és a japán srácon kívül az összes pilóta ki akarja hagyni azt a nagydíjat.Schleck
Nem csoda. Szeptember 18-án Aragon, aztán október 2-án lenne Motegi. Utána 16-án Ausztrália. Addig meg nem jönnek haza, hanem arrafelé lazulnak. Ráadásul utána 23-án jön még Sepang is. Így jóval kevesebbet kell távol lenniük.

Mondjuk amit Zarco átélhetett befutó után az igen durva lehetett. Barcelonában elvették tőle győzelmet, mert "kinyomta" Terolt, most pedig tök egyszer értek be régi kedvencünkkel, és Faubel lett a győztes, mert neki volt gyorsabb köre a futam alatt. A levezető kört meg úgy tette meg a francia, hogy azt hitte ő nyert...Mondjuk az is vicces, hogy leggyorsabb kör 1'27"8 volt, Talma 2007-ben 1 másodperccel jobbat ment. Nem csoda, hogy akkor hülyére is verte a mezőnyt.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Gratulálok a MotoGP versenyzőknek, igen szimpatikus, hogy álszent módon ott a japán zászló mindegyik motorján, de a japán nagydíjra nem hajlandóak elmenni. Ez szerintem rohadt szánalmas.Schleck
Azért azt gondolom nem csak a pilóták döntik el. Persze kisírhatnák a dolgot, de inkább "pihennek" akkor gondolom. Mondjuk kicsit fos lesz, hogy most majd 1 hónap pihi, igaz Laguna Seca jön még jövő héten csak 800-nak, aztán 1-2 futam, utána meg megint 1 hónap...Asbee
Én csak a kommentátorra hagyatkozom, annyira mélyen nem vagyok benne a MotoGP-ben, de a digisportos arc azt mondta, hogy Abrahamon és a japán srácon kívül az összes pilóta ki akarja hagyni azt a nagydíjat.

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azért azt gondolom nem csak a pilóták döntik el. Persze kisírhatnák a dolgot, de inkább "pihennek" akkor gondolom. Mondjuk kicsit fos lesz, hogy most majd 1 hónap pihi, igaz Laguna Seca jön még jövő héten csak 800-nak, aztán 1-2 futam, utána meg megint 1 hónap...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Gratulálok a MotoGP versenyzőknek, igen szimpatikus, hogy álszent módon ott a japán zászló mindegyik motorján, de a japán nagydíjra nem hajlandóak elmenni. Ez szerintem rohadt szánalmas.

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
Én meg azt olvastam, hogy a RB Kimit akarja jövőre.Stez
Dobjak ki Vettelt es jojjon Kimi. Ez lenne szamomra a majdnem tokeletes.
Vagy, legyen egy F1 IceMan Team Kimivel es Nicoval. Na ez mar utne, ha auto is lenne alattuk. 😊endorphyn
Na, azt bírnám én is. 😊

több mint 14 éve
Én meg azt olvastam, hogy a RB Kimit akarja jövőre.Stez
Dobjak ki Vettelt es jojjon Kimi. Ez lenne szamomra a majdnem tokeletes.
Vagy, legyen egy F1 IceMan Team Kimivel es Nicoval. Na ez mar utne, ha auto is lenne alattuk. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
Én meg azt olvastam, hogy a RB Kimit akarja jövőre.

több mint 14 éve
Hat eeeez...:
http://f1.blog.hu/2011/07/13/nagyon_helyes_hogy_webber_tamadott?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2011_07_14&utm_campaign=index

Mateschitz: Csak Webber kell
2011.07.14. 00:02 JoóGabi

A Red Bull-tulaj elégedett az engedetlen pilótával, sőt, csalódott volna, ha betartja a csapatutasítást. Dietrich Mateschitz mindenképp a csapatánál tartaná őt.
"Mark hosszabbítani fog nálunk, ez biztos. Hogy őszinte legyek, nincs nála jobb választás, és ő sem találhat jobbat a legjobb kocsinál. Nagyon népszerű a csapatban, jól érzi magát itt és remek a kapcsolata mindenkivel. Olyan pasi, aki tisztában van ezekkel, és mi is tudjuk, hogy így van" - dicsérte Webbert a nagyfőnök.
Az ausztrál a Brit GP végén próbált előzni, bár többször rászóltak főnökei, hogy ne tegye. Mateshitznek ez is tetszett: "Ez nekünk nem probléma. Sebastian visszavett, ezért Mark rámehetett. Nagyon rossz versenyző lenne, ha nem próbált volna meg támadni és előrébb lépni".
Webber szerződése ezév végén lejár, még nem hosszabbítottak vele. Azt pletykálják, a Ferrari vinné.

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Alonso ment egy kört a 60 éves Ferrarival ennek következtében lekéste a pilóta parádés kamiont 😀
http://www.f1hirek.hu/f1/20110712-f1-video-fernando-alonso-lekesi-a-versenyzoi-paradet-silverstoneban.html
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
"A csapatfőnök nem érti, mi a baja pilótájának, ... Horner leszögezte: a felszólítások nem azt támasztották alá, hogy Vettel a csapat első számú pilótája (bár erre Webber sem utalt), hanem az ésszerűség jegyében történtek, és fordított helyzetben ugyanezt kérte volna Vetteltől."
Uramatyám...Black_Adder
Persze, tavaly Törökországban is bemondta Vettelnek a "húsleves" kulcsszót, ami egyenlő "Keep the gap" utasítással... Csak hát máshogy alakult, mert ugye Webber kiütötte Vettelt. 😊 Jah nem.
több mint 14 éve
Amúgy, ha jól tudom ez az utolsó év, hogy a retekklub közvetíti a F1-et, jövőre megy vissza az M1-re. A kretén Czollner picsogását többet nem kell majd hallgatnunk, nála szinte biztos, hogy csak jobb kommentátor lehet, bár ki tudja :/N-Drew
Palik "Vampirfej" Laci gyozedelmes visszateresenek szeretnek a tanuja lenni! De komolyan, Gyulammal csak idegeskedek, de Laci humoratol lett meg a legunalmasabb futam is egy gyongyszem. Nem szakerto, de legalabb viccesen idiotan beszeli a sok hulyeseget. Es ne felejtsuk el, hogy milyen szepen alazta Gyulamat is. Mar emiatt nepszavazast kene tartani erte! 😀endorphyn
Jaja 😀 meg hátha eljutna arra a szintre, hogy "A képen Massa édesapját láthatjuk a ferrari boxban. Ja nem, elnéztem, ez a mclaren box és Nicole Scherzinger van a képen" 😀fetomy
Bazzz 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amúgy, ha jól tudom ez az utolsó év, hogy a retekklub közvetíti a F1-et, jövőre megy vissza az M1-re. A kretén Czollner picsogását többet nem kell majd hallgatnunk, nála szinte biztos, hogy csak jobb kommentátor lehet, bár ki tudja :/N-Drew
Palik "Vampirfej" Laci gyozedelmes visszateresenek szeretnek a tanuja lenni! De komolyan, Gyulammal csak idegeskedek, de Laci humoratol lett meg a legunalmasabb futam is egy gyongyszem. Nem szakerto, de legalabb viccesen idiotan beszeli a sok hulyeseget. Es ne felejtsuk el, hogy milyen szepen alazta Gyulamat is. Mar emiatt nepszavazast kene tartani erte! 😀endorphyn
Jaja 😀 meg hátha eljutna arra a szintre, hogy "A képen Massa édesapját láthatjuk a ferrari boxban. Ja nem, elnéztem, ez a mclaren box és Nicole Scherzinger van a képen" 😀
több mint 14 éve
Palik "Vampirfej" Laci gyozedelmes visszateresenek szeretnek a tanuja lenni! De komolyan, Gyulammal csak idegeskedek, de Laci humoratol lett meg a legunalmasabb futam is egy gyongyszem. Nem szakerto, de legalabb viccesen idiotan beszeli a sok hulyeseget. Es ne felejtsuk el, hogy milyen szepen alazta Gyulamat is. Mar emiatt nepszavazast kene tartani erte! 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Értem a költői túlzást, de a megközelítésed alapján Sutil, Di Resta meg Kobayashi mind jobbak, mint Webber 😉 .........->
N-Drew
Talán jobbak is... 😛 Schumacher egyértelműen a legjobb fejlesztő pilóta, őt érinti a leghátrányosabban a teszt tilalom. Ezt egyébként a mai napig nem értem: egy technikai sportról van szó, amit megöl a fejlesztés hiánya. Nem igazán tudom azt sem, hogy miért fáj az FIA-nek a tesztek/fejlesztések költsége... Akinek eddig kevés volt a pénze rá, ettől nem lesz több. Az erősorrend meg változatlan maradt. Az RB is a pénz miatt tart ott ahol. Akkor miért ne fejleszthetnének szabadon? Lássunk rakétákat, mit bánom én, csak VERSENYEZZENEK! Most az a nyerő, aki télen összerak egy nyerő kocsit, (jelen esetben a RB), ami lutri valahol... aztán év közben már lehet tudni, hogy ki a VB, mert a többinek a tiltások miatt esélyük sincs felzárkózni. Vettel is javarészt ennek köszönheti a címét, kell hozzá tehetség+tudás, de ha nem volna Newey nem lett volna VB, és most se lehetne az. A csapatutasításon meg nem kell annyit rugózni, engedélyezve van, max a csapat morális szintjét bizonyítják a nyilatkozataik.
több mint 14 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Ha Czollner kiengedné a szájából Vettel farkát, sokaknak szimpatikusabb lenne a német, mint ahogy az is volt míg a Toro Rossoban ült. De a "Mr.Perfect" még enyhén túlzás azért. Beültették egy nyerő autóba és ennyi. Ebben a kocsiban Sutil, DiResta vagy Kobayashi (😀) is vezetné a VB-t. Én nagyon nem szeretem Schumachert (bocs Tomi.. 😊) de az öreg az ő kvalitásával ebben a RB-ban ötven évesen is VB lenne... Nem volna Vettellel baj, ha a helyén kezelnék, mert mondjuk Alonso sokkal rosszabb autóval lett VB, Schumiról nem is beszélve. Ezt az egészet az FIA rongyolta le, mert visszafogja a csapatokat teljesen. Kicsit olyan ez, mintha a lóversenyen benyugtatóznák a leggyorsabb lovakat, a francnak olyan gyorsak.apeszos
Értem a költői túlzást, de a megközelítésed alapján Sutil, Di Resta meg Kobayashi mind jobbak, mint Webber 😉
Csak óvatosan ezzel, gondolj Lauda-ra, mikor Jaguar csapatvezetőként közölte, hogy a mai autókkal (anno 2001-2002 körül) egy idomított majom is könnyen elboldogulna... aztán beültették a gépbe és egy körön kétszer forgott meg, rögtön le is nyilatkozta, hogy tán kicsit eltúlozta a dolgot 😀

Vettel megítélésének szvsz a RB csapatvezetése többet árt, mint használ. Tavaly még sokszor hisztizett, idén egyszer nem hallottam tőle semmi hasonlót, igaz fura is lenne jelen helyzetben. Azért - bár mintha a fogamat húznák - ő sem véletlenül egyes számú pilóta a csapatánál (legalábbis idén nem véletlenül).
Schumacher? Rajta nagyon látszik a kihagyása alatti rengeteg változtatás (technikai paraméterek, kvázi teszttilalom), amellett, hogy a Mercedes gyenge és hát ez a sport is kicsit olyan, mint az NFL... "It's a young mans game".

Amúgy, ha jól tudom ez az utolsó év, hogy a retekklub közvetíti a F1-et, jövőre megy vissza az M1-re. A kretén Czollner picsogását többet nem kell majd hallgatnunk, nála szinte biztos, hogy csak jobb kommentátor lehet, bár ki tudja :/

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Red Bulléknál miért nem tudnak példát venni a McLarenről? Hamilton és Button is olyan gyönyörű meccseket toltak már idén, kerék a keréknek de a kiritkus határt mindig betartva. Ennyire nem bíznak Webber-Vettel agyában? Egyébként nem egy keep the gap felszólítás volt, körök óta könyörögtek Webbernek aki szerencsére nem hagyta magát. A csapatutasítás pedig szabályos, Hornerék nyilván kitépték a szabálykönyvükből hogy még véletlenül se essenek kísértésbe. Sajnos attól félek ez volt az idei csúcs Ferrari szempontból, a Renault és a Mercedes kisírták a tiltás visszavonását amire a "sport érdekében" a Ferrari és a Sauber is rábólintott. Webbert is helyre tették, lets get ready to rumble Sebastian! :cool:JayB
azét érthető h nem akarják ezek késhegyre menő ütközeteket vívjanak 😀
http://www.youtube.com/watch?v=H9VdapQyWfg