NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Tömör volt ez a Hamilton interjú 😀
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Amúgy eddig 2szer volt esős verseny a Hungaroringen, mindkétszer Button nyert. Szóval: Eső+ Magyar Nagydíj= Button W.iktriad
button csak ilyen versenyeket tud nyerni. gumikímélő stílusa nagy előny, viszont alapbol nem olyan gyors mint a többi "élmenő"
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 414 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amúgy eddig 2szer volt esős verseny a Hungaroringen, mindkétszer Button nyert. Szóval: Eső+ Magyar Nagydíj= Button W.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Baszki.Vettel 2. lett de leintés után el tudnak beszélni erről 10 percet, hogy végülis ezzel is nyert. Lényeg hogy bármit csinál nem veszít.Fa
Én csak hallgattam, mert már annyira nem köt le az F1, de tényleg, legalább 15 perc arról szólt, hogy Vettel zseniális, és lényegében nyert, Buttonról említés se.
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
szépmunka mclaren. igy elkurni Hamilton sima első helyét...
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Gratula Buttonnak, jó kis verseny volt, csak egyszer aludtam bele, de szerencsére Gyula felébresztett 😛

több mint 14 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Baszki.Vettel 2. lett de leintés után el tudnak beszélni erről 10 percet, hogy végülis ezzel is nyert. Lényeg hogy bármit csinál nem veszít.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 010 — Axel Foley
Nyert Button,megvan Tulloch. 😀
Szép nap ez a mai.

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 414 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szép volt Button!!!! Így kell rendesen megünnepelni a 200. nagydíjat!
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Áh, ezt elbaszta most Norbi. Fene egye meg, pedig igen jó helyen bejöhetett volna. :/
Menut viszont nem most fogom megszeretni, arca van, lökdös mindenkit, de fele akkora tehetsége nincs mint Huffnak szerintem a Chevyből.

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 084 — Invisible man
Norbi elől...Matthew99
Uh, basszus, de jó, hogy szólsz. Én meg a kicsit uncsi magyar versenyt néztem. Hajrá Norbi!Schleck
Ááááh ezt nem hiszem el... Élen egy hiba és utána ez a lökdösődés.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Norbi elől...Matthew99
Uh, basszus, de jó, hogy szólsz. Én meg a kicsit uncsi magyar versenyt néztem. Hajrá Norbi!

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 084 — Invisible man
Norbi elől...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 798 — Whoops, looks like something went wrong.
nem rossz futam eddig, bár Hamilton simán jobb esőben ma mindenkinél, remélem valami történik, ne sima győzelem legyen, akárki is nyer majd 😊

több mint 14 éve
gyilkos ez a verseny eddigJayB
Hát nem lesz unalmas ahogy nézem. Imádom az esőt.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 708
gyilkos ez a verseny eddig
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ha valakinek kedve lenne megismételni a múlt hetit:

http://cbe002.chat.mibbit.com/
server: irc2.hu
channel: #bowlhu
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Czollner "Vettel a hihetetlen/fantasztikus/tökéletes/hibátlan/verhetetlen" Gyula eleve más sportot közvetít. Ő Vettel versenyét közvetíti, nem a futamot.
több mint 14 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Hihetetlen Czollner. Új sportot kell közvetítenie,és még a szabályokkal sincs tisztába. Úgy leül közvetíteni hogy utána se néz hogy mit művel. Ennyire nincsenek Magyarországon kommentátorok?
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Engsler vazzz...JayB
ne essen baja a kocsinak, köv futamra kell rámenni. Bár amennyire szerencsétlen mostanában, ki is fogják pörgetni majd szépen a 2.futamon

JT Daniels fan
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 708
Engsler vazzz...
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
GP3 futam vizes körülmények között ment le. Most nézem eurosporton, hát elég vizes volt a pálya amikor mentek, elég hideg is van, nem hiszem, hogy fel fog száradni a pálya rajtig, főleg úgy hogy állítólag bármikor lehet még eső.

Na de indulhat a WTCC 1. futam
Norbi 7.helyről indul most, itt is tiszta víz a pálya...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
sztem vettel sem, mert pont ugyanaolyan időt ment mint hamilton.
ha ez igaz akkor az nagyon gáz a ferrarinakbraxa88
Fenéket. Q2-ben 6. vagy 7. lett Hamilton. Q1-Q2-ben lágy gumival ment egy-egy mért kört, mig a többiek ötöt-hatot. A Q3-ban tett fel először szuper lágyat, így egy szettel több maradt neki. Ez azt is jelentheti, hogy többször akar kiállni, kb háromszor minimum, különben minek neki két új szett gumi a lágyabból?apeszos
Ezt am sose értettem, h Q2ben miért basznak el egy szett lágy/szuperlágy gumit a nagycsapatok. Csomószor megcsinálják, azt meg sírnak, h nincs friss gumi a boxban a versenyen. Pedig lazán bekerülnének anélkül is a Q3ba.
több mint 14 éve
catattack 3 520
Oscherslebenben poroszkál hétvégén a WTCC. Norbi a 7. és 3. helyről fog rajtolni. Remélhetőleg kinéz valami jó eredmény. Az első futamon durva lesz az első kanyar.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Izgalmas lesz a holnapi verseny. Most azt mondanám, hogy nagyon Hamiltonnak áll a zászló. Egyszerűen versenytempóban jobbak mint a RedBullok.