Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Bar most meg sc van, szoval kicsit mas mar igy.Button jo lehet ebben a gumiharcban.endorphynReméljük, bár sajna eléggé hátul van jelenleg.iktriad
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Button jo lehet ebben a gumiharcban.endorphynReméljük, bár sajna eléggé hátul van jelenleg.
több mint 14 éve
Hamilton benyalta...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Button jo lehet ebben a gumiharcban.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Webber barmilyen szimpatkus, egesz egyszeruen amig nem tanul meg rendesen rajtolni, addig nem erdemli meg, hogy vb legyen.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Pontosan, a tv alapjan Hamilton volt a hunyo es Gyulam is csak azt latta. Az uj visszanezes utan derul csak ki a lenyeg. Igy mar en is megkovetem emberunket.gond csak az h gyuszi miatt mindenki hamiltont szidja... ezvan ha egy fogalmatlan kommentálbraxa88Mindenki őt szidta az alapján amit tv-ben láttunk.JayB
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Szégyen ez a déereses hátsószárnyas lóf... Az előbb Rosberg minden nélkül simán elmegy Vettel mellett, most meg hirtelen a RB kétszer gyorsabb lett.
több mint 14 éve
gond csak az h gyuszi miatt mindenki hamiltont szidja... ezvan ha egy fogalmatlan kommentálbraxa88Mindenki őt szidta az alapján amit tv-ben láttunk.
több mint 14 éve
gond csak az h gyuszi miatt mindenki hamiltont szidja... ezvan ha egy fogalmatlan kommentálbraxa88majd holnap kimagyarázza valahogy a Gyulai-Szabó-Wéber páros...
több mint 14 éve
gond csak az h gyuszi miatt mindenki hamiltont szidja... ezvan ha egy fogalmatlan kommentál
több mint 14 éve
ahha, így már máshamilton figyelmeztetés, maldonado 5 rajthelymaldonado előzte őt vissza és vágott be elé
Hamilton drukker létemre nem értem ezt a döntéstEaRl
http://www.youtube.com/watch?v=8hHG3rPl5UM sztem ebből egyértelmű ki a hibásbraxa88
több mint 14 éve
Jogos,ez esetben megkövetem Hamit!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
hamilton figyelmeztetés, maldonado 5 rajthelymaldonado előzte őt vissza és vágott be elé
Hamilton drukker létemre nem értem ezt a döntéstEaRl
http://www.youtube.com/watch?v=8hHG3rPl5UM sztem ebből egyértelmű ki a hibás
több mint 14 éve
hamilton figyelmeztetés, maldonado 5 rajthelyHamilton drukker létemre nem értem ezt a döntést
több mint 14 éve
Alonso 3mpre az elsőtől de még Massától is 1mp... Ott valami nem volt kóser.
több mint 14 éve
nso időmérő követője:Videofelvételek mutatták, hogy a 16. helyen kieső Maldonado csalódottságában szándékosan nekiment Hamiltonnak, amiért büntetésre számíthat.
az ilyen mit lát?

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Ha nem láttam, volna az esetet saját szememmel, akkor simán elhinném neki. 😛 😀Hazudik, mint a vízfolyás, szeme se rebbent. 😀xrace77De rebben, aki nez Lie to Me-t, az vagja 😀endorphyn
Várok mikor ad ki egy mesekönyvet.
több mint 14 éve
Hazudik, mint a vízfolyás, szeme se rebbent. 😀xrace77De rebben, aki nez Lie to Me-t, az vagja 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Hazudik, mint a vízfolyás, szeme se rebbent. 😀
több mint 14 éve
ezt nagyon eltaláltad Boston! jobban nem lehetne megfogalmazniKár, hogy Hamiltonban a zsenialitás kézen fogva jár a parasztsággal...BostonHáá!Ezt nagyon eltaláltad tesó 😂 aranyköpésbe vele!Cowboykarcsi

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Kár, hogy Hamiltonban a zsenialitás kézen fogva jár a parasztsággal...BostonHáá!Ezt nagyon eltaláltad tesó 😂 aranyköpésbe vele!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Kár, hogy Hamiltonban a zsenialitás kézen fogva jár a parasztsággal...
Do your job
több mint 14 éve
Komolyan, buntessek mar meg rendesen, hogy vegyen vissza az arcabol, mert ez mar nem csak mutogatas meg duma, hanem a masik direkt es rosszindulatu veszelyeztetese.endorphynNagyon meglepődnék ha nem kapna valami kmolyabb büntetést főleg úgy hogy már többszörös visszaeső.Ugyhogy készüljön mindenki a rinya cunamira.
több mint 14 éve
Senna es Algesuari komolyat ment, de hogy Alonso mit csinalt azt nem vagom.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Massa jol helyt állt,Alonso nem tudom mi a faszt csinált.Senna sem rossz megverte Petrovot.