Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
több mint 13 éve
Marketing szempontból szerintem hatalmas öngól futballszezon közben vasárnap rendezni bármit is...Jól indult, aztán a következő másfél órában semmi nem történt, jövőre már félház se leszSzerintem marketing szempontbol sem volt rossz. Tavol all az egesz az amerikaiaktol es sosem fogjak megerteni a lenyeget de azert itt megtelepedhet a sorozat. Nyilvan a nascart sosem fogja lenyomni de nem is ez a cel.JayB
Kár az f1-ért, de ezek szerint nem sok mindenről maradtam le a szezonbanjjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Jól indult, aztán a következő másfél órában semmi nem történt, jövőre már félház se leszSzerintem marketing szempontbol sem volt rossz. Tavol all az egesz az amerikaiaktol es sosem fogjak megerteni a lenyeget de azert itt megtelepedhet a sorozat. Nyilvan a nascart sosem fogja lenyomni de nem is ez a cel.
Kár az f1-ért, de ezek szerint nem sok mindenről maradtam le a szezonbanjjncaa
több mint 13 éve
Jól indult, aztán a következő másfél órában semmi nem történt, jövőre már félház se leszKár az f1-ért, de ezek szerint nem sok mindenről maradtam le a szezonban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ferrarinál vagy találnak helyet egy nitropalacknak vagy esőért imátkozhatnak esetleg Vettel kiesésnek.
több mint 13 éve
Csak előbb kellett volna bizonyítania. 10 versenyenként egy ügyeskedés kutya kevés. A kötsög a világbajnok (gyakorlatilag kétszer kéne kiessen, talán akkor nem)Azért Webber pechszériájával iszonyat mázlija van Alonsonak. 😊Vettelnek is kurva nagy mázlija van hogy a 2 red bull közül mindig az ausztráléban szakad el valami
Legalább ne legyen tét nélküli a brazil túra.somoskovig
szerk.: Massa meg kurvanagy tanár, rég vezetne ha nem taktikázott volna a köcsög ferka 😀eaglesmcnabb
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Azért Webber pechszériájával iszonyat mázlija van Alonsonak. 😊Vettelnek is kurva nagy mázlija van hogy a 2 red bull közül mindig az ausztráléban szakad el valami
Legalább ne legyen tét nélküli a brazil túra.somoskovig
szerk.: Massa meg kurvanagy tanár, rég vezetne ha nem taktikázott volna a köcsög ferka 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Azért Webber pechszériájával iszonyat mázlija van Alonsonak. 😊 Legalább ne legyen tét nélküli a brazil túra.
több mint 13 éve
Nem kedvencem Hamilton, de hogy minek igazolt el a Mercedesbe...
több mint 13 éve
ezt a pályát eltalálták, tetszetős. előzni is lehet, Hamilton pedig közeleg, nagyon kellene 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Jó ez a pálya 😊

---
több mint 13 éve
A legtisztább, ha Massa lekörözésnél véletlenül kiüti Vettelt. 😛StezTiszta, nem mellesleg nem is feltűnő. 😊
több mint 13 éve
A legtisztább, ha Massa lekörözésnél véletlenül kiüti Vettelt. 😛
több mint 13 éve
Most megcsinálhatták volna az is mint a RB hogy Massa széttör 3-4 autót Alonso előtt mint Webber, ez így konszolidáltabb 😀
több mint 13 éve
Alonso p7 tiszta oldal. Meg csak ki se csereltek Massa valtojat csak az az fia plombajat tortek fel 😀
több mint 13 éve
az f1-es szezon első futama óta nem néztem versenyt, de az amerikai GP most érdekel, tényleg nehéz rajta az előzés?jjncaaa tilke által épített modern pályákon általában az. meglátjuk, hogy drs-sel a hosszú egyenesben lesz-e elég sebességkülönbség.
több mint 13 éve
nehéz kérdés mert még nem nagyon mentek a pályán. Néhol elég széles a pálya,viszont a sok gyors kanyarban nehéz előzni. Szerintem olyan közepes szint.
több mint 13 éve
az f1-es szezon első futama óta nem néztem versenyt, de az amerikai GP most érdekel, tényleg nehéz rajta az előzés?

---
több mint 13 éve
Az a hir jarja hogy Massanal valtotcsereltek igy Alonso elore jon egyet es ami talan fontosabb a tiszta oldalrol indulhat. Geci de ugyes 😀
több mint 13 éve
Szép szezon volt, de az utolsó 3 versenyhétvégét minél gyorsabban el kell felejteni.Most pedig jöjjön az offseason és Zengőék szerezzenek egy (két) ütőképes autót. A BMW-vel már csak lefelé vezet az út szerintem, a Chevy-k még egy-két évig versenyképesek, a Honda jónak tűnik, a Ford is fejlődni fog. Sok a kérdés, de egy biztos: március 10., az első verseny 2013-ban.
Szép volt fiúk, szép volt Norbi!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Persze, persze! Csak elment egy dobogó, ami nagyon fontos lett volna így év végén.Oriola te seggarcú paraszt!!!!!!!!!!!!!!gdavidnem bírta el a srác a nyomást 😊
jó ez így, megvan a bajnokság!shawnka
De megvan a bajnoki cím!!!
több mint 13 éve
Oriola te seggarcú paraszt!!!!!!!!!!!!!!gdavidnem bírta el a srác a nyomást 😊
jó ez így, megvan a bajnokság!
több mint 13 éve
Oriola te seggarcú paraszt!!!!!!!!!!!!!!Sebaj, nyertünk 😀 😀 😀
több mint 13 éve
CSEMPIONCSIP!
több mint 13 éve
Nem sikerült szerencsére 😀 Már csak 3 kör!amikor ezt írtam, akkor bíztam benne, hogy 2 kör alatt eltakarítják a bajt 😛shawnkaDe igen, csak max. 2 kört adnak hozzá! Eltelt egy újabb kör, 4 lesz csak hátra.gdavidez WTCC, itt nem számít bele a SC 😊shawnkaTelnek a körök és Oriolán nagyobb lesz a nyomás a mögötte lévők miatt.gdavidNagy csatt, safety car. Ez nekünk jó 😊gdavidmiért?
végre beállt a tempó, elszakadt Oriolától is. most jöhet minden elölről, ráadásul a Chevyk hűtik a gumikat is.shawnka