NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
3
3
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
De meglepő, hogy a Ferrari nemet mondott a többi csapat döntésére. Ha már pályán nem tudják megverni a RedBullt akkor megpróbálják a zöld asztalnál.FViktor93Hát vagy inkább a pilóták fejében 😊 Tudtommal még mindig nem arról van szó, hogy a redbull legyen szarabb mint a többi, hanem ne az legyen a döntő, hogy mit tud a kocsi, hanem kicsit a pilóta is számítson 😊
Meg persze, ha már anno az ő technikai fölényüket is próbálták letörni 😊
több mint 14 éve
De meglepő, hogy a Ferrari nemet mondott a többi csapat döntésére. Ha már pályán nem tudják megverni a RedBullt akkor megpróbálják a zöld asztalnál.
több mint 14 éve
Nab.meg, angliában esik. Ha arra is várni kell, hogy angliában ne essen, akkor aztán ma is itt leszünk egy darabig 😀 Reméljük Vettel tud majd menni, és akkor nincs para 😊
több mint 14 éve
Lewis Hamilton (10.): – "Talán van előttem néhány srác, akinél gyorsabb lehetek, de nem lesz könnyű előzni ezen a pályán."Nem, pont ezért kellett bevezetni az "Ellenfél automatikus átugrása" gombot -alias DRS- bevezetni, hogy végre legyenek előzések, hiszen a formula 1 történetében sosem voltak előzések, kellett, hogy segítsék őket. A pilótáktól már nem várható el, hogy maguktól megoldják.
Van egyáltalán olyan pálya az F1-ben, ahol lehet előzni?Gogo
több mint 14 éve
Asszem 20...+ év után befejeztem. Ez lesz az utolsó futam amit megnézek. Ilyen bohóc társaságot mint az FIA, nagyon nehéz találni.
több mint 14 éve
Lewis Hamilton (10.): – "Talán van előttem néhány srác, akinél gyorsabb lehetek, de nem lesz könnyű előzni ezen a pályán."Van egyáltalán olyan pálya az F1-ben, ahol lehet előzni?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
faszom az esőbe,pedig most elhittem hogy Alonso meg tudja verni a RBokat 😕JociHa perfectkét megfogja a rajtnál akkor nagy esélyt adnék arra hogy Domenicaliek elbasszak az első helyet , ha nem akkor meg tuti balszerencse miatt nem lesz ott Alonso a pódium legtetején.
több mint 14 éve
faszom az esőbe,pedig most elhittem hogy Alonso meg tudja verni a RBokat 😕
több mint 14 éve
Vajon mikor lesz piros zászló? 😀shawnkaAmint Vettel bejelenti, hogy így nem lehet már vezetni 😀
több mint 14 éve
Vajon mikor lesz piros zászló? 😀
több mint 14 éve
Hujujuj csepereg az eső. Hol a piroszaszlo és a safety car?
több mint 14 éve
És a 100milliós kérdés: Melyik csapat fog a legrosszabbul reagálni a változékony időjárásra?Black_AdderButton. A legjobban pedig a Ferrari. Szerintem ez nem is lehet kérdés, igaz a biztonság kedvéért használtam a telefonos segítséget, Domenicalit hívtuk, és ők mondták, hogy most már szerencséjük lesz, aminek érdekében leigazolták Aigner Szilárdot is.
több mint 14 éve
És a 100milliós kérdés: Melyik csapat fog a legrosszabbul reagálni a változékony időjárásra?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Hát ez már tragikomédia 😐http://sportgeza.hu/forma1/2011/07/09/megis_betiltjak_a_red_bull-diffuzort/😂 De holnapig még újra engedélyezhetik 😀Black_Adder
😂Schleck
több mint 14 éve
http://sportgeza.hu/forma1/2011/07/09/megis_betiltjak_a_red_bull-diffuzort/😂 De holnapig még újra engedélyezhetik 😀
😂Schleck
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Ahogyan anno MS esetében, most is szeretnék azt megoldani, hogy ne azt nézzük, ahogy a redbullok gáláznak. Mellesleg nem Vettelt nem tudják megverni, hanem a Red Bull újításaival nem tudják felvenni a versenyt. Nem ugyanaz 😊Szánalom amit művel itt FIA .Faszért hoz olyan szabályt ami nem változtat igazából semmit. Szart csinálnak a szájukból. Vettelke meg megdöntheti az összes rekordot Gyula meg ideélvezhet.TocaHálisten ha nem változik semmi sem. Ne az FIA verje már meg Vettelt hanem a többiek. Ja, hogy az nem megy nekik, pech.FViktor93
Viszont igazából ha Vettel van annyira jó pilóta, hogy bajnok legyen, akkor ha az autója hasonló lesz csak mint a többi, nem sokkal jobb, akkor ugyanúgy nyerni fog 😊 Ha viszont a redbullt "lerontják" a többi kocsi szintjére, és úgy már nem megy Vettelnek, háááát.... 😊
több mint 14 éve
Kár h nem változik semmi sem. Ne az autó verje már meg a többieket, hanem Vettel. Ja hogy olyat még nem láthattunk, pechSzánalom amit művel itt FIA .Faszért hoz olyan szabályt ami nem változtat igazából semmit. Szart csinálnak a szájukból. Vettelke meg megdöntheti az összes rekordot Gyula meg ideélvezhet.TocaHálisten ha nem változik semmi sem. Ne az FIA verje már meg Vettelt hanem a többiek. Ja, hogy az nem megy nekik, pech.FViktor93
😛
Egyébként technikai sportról lévén szó az autó építésének is számítania kell, de azért érthető megmozddulás, h próbálják kiegyenlíteni a mezőnyt, h jobb versenyek legyenek, csak ez nagyon nem megy az FIAnek. Teljesen hülyét csináltak magukból megint...
több mint 14 éve
Szánalom amit művel itt FIA .Faszért hoz olyan szabályt ami nem változtat igazából semmit. Szart csinálnak a szájukból. Vettelke meg megdöntheti az összes rekordot Gyula meg ideélvezhet.TocaHálisten ha nem változik semmi sem. Ne az FIA verje már meg Vettelt hanem a többiek. Ja, hogy az nem megy nekik, pech.
több mint 14 éve
Szánalom amit művel itt FIA .Faszért hoz olyan szabályt ami nem változtat igazából semmit. Szart csinálnak a szájukból. Vettelke meg megdöntheti az összes rekordot Gyula meg ideélvezhet.
több mint 14 éve
Lol, még sincs diffúzortiltás valójában. 😀Nem mintha támogatnám a szezon közbeni változtatgatásokat, de ez a történet egyre szánalmasabb.
több mint 14 éve
Sokat nem vesztettél....köszi! elsőről lemaradtam, de a 2.at megnézemHabinincs linked apeszos? én nem találok 😕Habihttp://www.firstrowsports.eu/sport/motosport.html
A második is itt lesz...apeszos
Meg a másodikon sem fogsz, most is zuhog az eső...
több mint 14 éve
köszi! elsőről lemaradtam, de a 2.at megnézemnincs linked apeszos? én nem találok 😕Habihttp://www.firstrowsports.eu/sport/motosport.html
A második is itt lesz...apeszos

JT Daniels fan
több mint 14 éve
nincs linked apeszos? én nem találok 😕Habihttp://www.firstrowsports.eu/sport/motosport.html
A második is itt lesz...