Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
több mint 13 éve
Fú ez borzasztó volt Fernandotól, és már a 2.pálya ahol a Q2ben jobbat mennek mint Q3ban. Remélem holnap összejön valami aztán eljárjuk az esőtáncit Interlagosban 😀Na most húzhatja le a klotyón a nem túl reális vb álmait Alonso. Ez a pálya nem megy neki.....Hát, most kiderült, hogy Massa jobb pilóta, azonos autóval ismeretlen pályán adott 4 tizedet Alonsonak. 😀somoskovig
Baszki a nyolcadik helyről indul! Mit fejlesztettek ezek?csi77
több mint 13 éve
Na most húzhatja le a klotyón a nem túl reális vb álmait Alonso. Ez a pálya nem megy neki.....Hát, most kiderült, hogy Massa jobb pilóta, azonos autóval ismeretlen pályán adott 4 tizedet Alonsonak. 😀
Baszki a nyolcadik helyről indul! Mit fejlesztettek ezek?csi77
több mint 13 éve
Engem vazze! 😂kit érdekel a chase? 😀Habiazt tudjuk, hogy a SportKlub miért ölte meg a magyar NASCAR közvetítéseket?shawnkaMert dilettáns barmok.
Az rendben van, hogy nem adják élőben. A foci nagyobb nézettséget hoz, de hogy hajnali 3-kor miért nem adják, arra már nem tudok semmilyen magyarázatot.gdavid
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
kit érdekel a chase? 😀azt tudjuk, hogy a SportKlub miért ölte meg a magyar NASCAR közvetítéseket?shawnkaMert dilettáns barmok.
Az rendben van, hogy nem adják élőben. A foci nagyobb nézettséget hoz, de hogy hajnali 3-kor miért nem adják, arra már nem tudok semmilyen magyarázatot.gdavid

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Na most húzhatja le a klotyón a nem túl reális vb álmait Alonso. Ez a pálya nem megy neki.....Baszki a nyolcadik helyről indul! Mit fejlesztettek ezek?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
azt tudjuk, hogy a SportKlub miért ölte meg a magyar NASCAR közvetítéseket?shawnkaMert dilettáns barmok.
Az rendben van, hogy nem adják élőben. A foci nagyobb nézettséget hoz, de hogy hajnali 3-kor miért nem adják, arra már nem tudok semmilyen magyarázatot.
több mint 13 éve
azt tudjuk, hogy a SportKlub miért ölte meg a magyar NASCAR közvetítéseket?
több mint 13 éve
Igen, akár jogos is lehetne a felvetés. Webbert azonban több okból sem tartom már vetélytársának:A kis kötsög már megint ügyes, egy ilyen rossz autóval csak 1-1,5 mp-et ver a mezőnyre..... Trabanttal is nyerne!csi77Webberre is rávert ennyit, nem? 😊somoskovig
- 10 v 11 évvel idősebb,
- tavaly óta a reális motivációját elvesztette szerintem,
- nem ugyanazt a felszerelést 😊 kapja mint Fetti
és elismerem, hogy korántsem olyan tehetséges, mint Vettel.....
A korkülönbséget leszámítva Schumi-Barrichello párhuzamot érzek....
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
A pole pozíciót már most oda lehet adni valamelyik Red Bullnak (inkább Vettelnek). Van a pályán egy balos törés, amit mindenki zárt hátsó szárnnyal vett be, a kis németnek összejött nyitottal legalább 3-szor. A versenyen ez persze nem jelent majd előnyt, de nem fog számítani, ha a 3. körben már lesz 2mp előnye. Holnapra talán változik majd valami, de nem hiszem, hogy fél mp-nél közelebb kerülnének hozzá. A gumik egyáltalán nem fogynak, így én egy kiállással számolok, ami szintén Vettel malmára hajtja a vizet.
több mint 13 éve
A kis kötsög már megint ügyes, egy ilyen rossz autóval csak 1-1,5 mp-et ver a mezőnyre..... Trabanttal is nyerne!csi77Webberre is rávert ennyit, nem? 😊
több mint 13 éve
A kis kötsög már megint ügyes, egy ilyen rossz autóval csak 1-1,5 mp-et ver a mezőnyre..... Trabanttal is nyerne!
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
Karbon/üvegszál.Én nem vagyok fizikus beállítottságú, de tudtommal a legnagyobb baj a FIA tesztjeivel, hogy totál nem olyan erőhatásoknak teszik ki az elemeket, mint amik a pályán érik őket. Az meg simán lehet, hogy bizonyos erőhatásokra merev, másokra viszont rugalmas egy elem.EazzyItt most abszolút nem erről szólt a fáma. Amit írsz az max a hajlékony szárnyra lehet igaz, de itt az orrkúpról van szó, amit a szerelő faszi egymaga kézzel hajtogatott vígan. És ha már ott ilyen spéci anyagot használnak, akkor simán lehet, hogy a szárnynál is ilyesmi a trükk lényege. Nem hiszem, hogy simán az erőhatásokkal játszanak. Azért a FIA sem teljesen hülye...bár 😛
clbass
A horgászbot is hajlik, sima lengetésre is.
több mint 13 éve
végre egy Tilke pálya, ami tetszik. cserébe teljesen hangulattalan.ez a baj ezzel a faszival, ha országimázs pályát (Korea, India, Szingapúr, Abu-Dhabi) kell terveznie, akkor a körítés kurvafasza, ha meg ténylegesen élvezhető vonalvezetést, akkor meg sivár fos minden.
FP2: thefirstrow.eu/watch/153249/1/watch-formula-1---austin,-united-states,-practice-2.html
több mint 13 éve
Az orról nem tudok nyilatkozni, de igen, szárnynál igaz a dolog. Ott ugyanis a szélére hajítanak súlyt, és nézik, hogy hajlik, vagy sem. Na most az elég világos, hogy a pályán nem egészen fentről lefelé hat az az erő.Én nem vagyok fizikus beállítottságú, de tudtommal a legnagyobb baj a FIA tesztjeivel, hogy totál nem olyan erőhatásoknak teszik ki az elemeket, mint amik a pályán érik őket. Az meg simán lehet, hogy bizonyos erőhatásokra merev, másokra viszont rugalmas egy elem.EazzyItt most abszolút nem erről szólt a fáma. Amit írsz az max a hajlékony szárnyra lehet igaz, de itt az orrkúpról van szó, amit a szerelő faszi egymaga kézzel hajtogatott vígan. És ha már ott ilyen spéci anyagot használnak, akkor simán lehet, hogy a szárnynál is ilyesmi a trükk lényege. Nem hiszem, hogy simán az erőhatásokkal játszanak. Azért a FIA sem teljesen hülye...bár 😛
clbass
Nem is tudom, hogy a kocsi orrát mennyire hajtogatják teszteken 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Én nem vagyok fizikus beállítottságú, de tudtommal a legnagyobb baj a FIA tesztjeivel, hogy totál nem olyan erőhatásoknak teszik ki az elemeket, mint amik a pályán érik őket. Az meg simán lehet, hogy bizonyos erőhatásokra merev, másokra viszont rugalmas egy elem.EazzyItt most abszolút nem erről szólt a fáma. Amit írsz az max a hajlékony szárnyra lehet igaz, de itt az orrkúpról van szó, amit a szerelő faszi egymaga kézzel hajtogatott vígan. És ha már ott ilyen spéci anyagot használnak, akkor simán lehet, hogy a szárnynál is ilyesmi a trükk lényege. Nem hiszem, hogy simán az erőhatásokkal játszanak. Azért a FIA sem teljesen hülye...bár 😛
több mint 13 éve
és az elmúlt 60 évben meg senki. akkor ez most hogy van?jajj de bohóc pálya ez még mindig, de valamiért szeretem 😀2 nap alatt ketten haltak meg rajta...Toca
shawnka
több mint 13 éve
jajj de bohóc pálya ez még mindig, de valamiért szeretem 😀2 nap alatt ketten haltak meg rajta...
shawnka
több mint 13 éve
jajj de bohóc pálya ez még mindig, de valamiért szeretem 😀több mint 13 éve
Én nem vagyok fizikus beállítottságú, de tudtommal a legnagyobb baj a FIA tesztjeivel, hogy totál nem olyan erőhatásoknak teszik ki az elemeket, mint amik a pályán érik őket. Az meg simán lehet, hogy bizonyos erőhatásokra merev, másokra viszont rugalmas egy elem.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
A múltkori RedBull orrkúphoz kapcsolódóan:sportgeza.hu/forma1/2012/11/16/szigoritas_a_gumiszeru_rbr-orrkup_miatt/
Ezek szerint mások is használják, jelenleg szabályos...nevezzük inkább nem szabálytalannak 😛, amit jövőre valószínűleg szigorítanak, ergó betiltanak.
Van itt valaki fizikus beállítottságú? Létezik ma olyan anyag aminek a szilárdsága könnyen szabályozható? Egyébként el nem tudom képzelni, hogy a FIA tesztjén hogy megy át egy kézzel formálható autóelem, miközben tiltják a rugalmasságot.
több mint 13 éve
Austini futam ugyerzem megint menteni a menthetot alapon fog futni a Ferrarinal es imatkoznak hogy Interpagosban essen 😊. Ne legyen igazam. Kimi win jol esne 😊
több mint 13 éve
Kimi Raikkönen Lotusa így lett nyerősportgeza.hu/forma1/2012/11/14/kimi_raikkonen_lotusa_igy_lett_nyero/
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Legslább valamiben etalon a Hungaroring:az amerikaiak se izgulják el a dolgot, a kép tegnapi, és novemberben itt verseny lesz...az idézett komment márciusi, itt pedig egy tegnapi cikk képgalériával
jjncaa
www.emercedesbenz.com/autos/mercedes-benz/motorsports/f1-returns-to-the-us-for-the-2012-united-states-grand-prix-in-austin/jjncaa
"Simulations suggest the circuit has more corners over 250 kph than Spa and more below 100 kph than Hungary"
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
hát ahhoz képest, hogy a munkahelyem előtt kb 1,5 hónapig építettek 30 méter csatornát 8an nem rossz teljesítmény... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
az amerikaiak se izgulják el a dolgot, a kép tegnapi, és novemberben itt verseny lesz...az idézett komment márciusi, itt pedig egy tegnapi cikk képgalériával
jjncaa
www.emercedesbenz.com/autos/mercedes-benz/motorsports/f1-returns-to-the-us-for-the-2012-united-states-grand-prix-in-austin/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal