Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
Kobayashit a Renaultba!!! 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 600 — a new hope (again)
kizárt dolognak tartom h a senna - petrov duóval rajtoljon a renault... kell egy elsőszámú pilóta most oda , sztem a heidfeld-hulkenberg-liuzzi 3asból várható a befutó , a legnagyobb poén kimi reaktiválása volna...peach
Liuzzi ? 😀 Akkorm ár inkább Senna, Heidfeld ő már sok mindenre nem jó , marad Hulkenberg mint értelmes megoldás. Sajnálom Kubikát idén tőle vártam a meglepetést,remélem rendbejön a keze .Toca
😀 No és Piquet? 😂apeszos
mondjuk az alap legnagyobb húzás villeneuve reaktiválása volna , kár h ezt úgyse fogják felérni ésszel az okosok 😕 :mad:

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
kizárt dolognak tartom h a senna - petrov duóval rajtoljon a renault... kell egy elsőszámú pilóta most oda , sztem a heidfeld-hulkenberg-liuzzi 3asból várható a befutó , a legnagyobb poén kimi reaktiválása volna...peach
Liuzzi ? 😀 Akkorm ár inkább Senna, Heidfeld ő már sok mindenre nem jó , marad Hulkenberg mint értelmes megoldás. Sajnálom Kubikát idén tőle vártam a meglepetést,remélem rendbejön a keze .Toca
😀 No és Piquet? 😂
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Liuzzi ? 😀 Akkorm ár inkább Senna, Heidfeld ő már sok mindenre nem jó , marad Hulkenberg mint értelmes megoldás. Sajnálom Kubikát idén tőle vártam a meglepetést,remélem rendbejön a keze .
több mint 14 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
a legnagyobb poén kimi reaktiválása volna...peach
áh nem lenne akkora mázlink 😀 Ő jól elvan a rallyban.
Amúgy hatalmas +1 Mikey. Én egyáltalán nem hibáztatom, hogy elment a rallyba. És lehet, hogy minden versenyen összetőri az autót, de legalább azt csinálja amit szeret. Nem véletlen, hogy mennyivel felszabadultabban viselkedik a mióta ott van ahol.FViktor93
Schumacher története az SBK-ban még ennyire sem volt sikeres. Rohadtul nem ment neki, de a sajtó körülnyalta; az univerzális pilóta 6 másodpercel ment gyengébbet Troy Bayliss-nél a Ducatival (egyetlen gyors körön), de átlagban több mint 10 sec-el volt lassabb (de adjuk meg neki a 6ot): namármost; versenyen az már (25X6 sec - hűha) űridő. 😀 . A német bajnokság is sok volt szegénynek... 😛 . Ellenben tisztelendő benne, hogy nem adta fel: minél többször hempizett a sóderban, annál elszántabban állt neki a következő motor összetörésének. 😊
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
a legnagyobb poén kimi reaktiválása volna...peach
áh nem lenne akkora mázlink 😀 Ő jól elvan a rallyban.
Amúgy hatalmas +1 Mikey. Én egyáltalán nem hibáztatom, hogy elment a rallyba. És lehet, hogy minden versenyen összetőri az autót, de legalább azt csinálja amit szeret. Nem véletlen, hogy mennyivel felszabadultabban viselkedik a mióta ott van ahol.
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 600 — a new hope (again)
kizárt dolognak tartom h a senna - petrov duóval rajtoljon a renault... kell egy elsőszámú pilóta most oda , sztem a heidfeld-hulkenberg-liuzzi 3asból várható a befutó , a legnagyobb poén kimi reaktiválása volna...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 309 — we almost always almost win
Könyörgöm, hagyjuk már azt a marhaságot, hogy Räikkönennek nem kéne erőltetnie a rallyt.
Ez akkora fasság hogy a hajam az égnek áll tőle.
...Mikey
Ezzel egyetértek, és én is örülök h rallyzik, örülnék bármiben versenyezne bárhogy, de az tény h az iceman becenevet alaposan felolvasztotta...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 080 — Invisible man
http://sportgeza.hu/forma1/2011/02/06/kubica_meguszhatja_a_maradando_serulest/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 574
Könyörgöm, hagyjuk már azt a marhaságot, hogy Räikkönennek nem kéne erőltetnie a rallyt.
Ez akkora fasság hogy a hajam az égnek áll tőle.

Nem azért rallyzik, mert ő csak az első helyben tud gondolkozni. Hanem mert szeret rallyzni, sokkal jobban, mint F1-ezni.

Többször lenyilatkozta már ezt.

És ha a Citroen nem adna neki autót, akkor menne mással önerőből, ezt is mondta.

Annyira bírom, hogy egyesek csak abban tudnak gondolkozni, hogy csakaformaegy meg csakazelsőhely.

Többek között az ilyenek miatt örülök végtelenül, hogy rallyzik. Ott érdekes módon békénhagyja mindenki, és nem kezdi ki senki azért, mert összetör n+1 autót. Mert ez a rally része.

...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 309 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nagyon remélem hogy Kubica felépül. Olyan versenyző aki mindig képes volt nem 1osztályú autóval is nagy eredményeket elérni.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nem bírom annyira Kubicát,de nagy tehetség,ez kétségtelen,sokat vesztene a Forma1,ha nem tudná folytatni.Jobbulást neki!

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
Szvsz Kubica amellett h tökös van annyira makacs is h addig nem ír alá szerződést amíg ilyen kitételek vannak benne...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerencsére nem kell amputálni Kubi kezét...Senna fogja helyettesíteni, mint kiderült a csapat kommünikéjéből. Nagy öngólt lőtt mindenesetre a Lotus-Renault, egyszerűen nem szabadna más versenyautóba ülni hagyni, különösen nem egy S2000-es Fabia-ba...BCS
Pont ettől tökös pilóta Kubica. Ilyen emberekre van szükség a mai F1ben. (Ej ha itt lenne Raikkönen 😛)FViktor93
A tökösséget inkább felelőtlenségnek hívnám. MS-nek a Ferka a szerződésében tiltotta meg, hogy egyáltalán motorra üljön...de a két McLarenes versenyzőnek sem szabad ilyen hobbit űzni, amit aztán Montoya "teniszbalesete" remekül példázott is...
A Rally egy teljesen más sportág, be kellene már ezt látni a pályaautósoknak is.
Raikkönennek sem kéne azt erőltetni, amiben szar, én a Citroen helyében már erre a szezonra sem adtam volna neki lehetőséget főleg nem egy vadiúj DS3 WRC-vel, amiből mindössze 4 db készült el a Svéd Rally-ra, inkább Le Mans-ban menjen a 908 Hdi Fap-pal, az lenne a neki való terep.
több mint 14 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 507 — Seahawks fan
Uhh... ez nagyon durva.

Jobbulást Kubicának, remélem minél előbb visszatér...

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Szerencsére nem kell amputálni Kubi kezét...Senna fogja helyettesíteni, mint kiderült a csapat kommünikéjéből. Nagy öngólt lőtt mindenesetre a Lotus-Renault, egyszerűen nem szabadna más versenyautóba ülni hagyni, különösen nem egy S2000-es Fabia-ba...BCS
Pont ettől tökös pilóta Kubica. Ilyen emberekre van szükség a mai F1ben. (Ej ha itt lenne Raikkönen 😛)
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 694 — Whoops, looks like something went wrong.
Most olvastam, jobbulást Kubicának.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerencsére nem kell amputálni Kubi kezét...Senna fogja helyettesíteni, mint kiderült a csapat kommünikéjéből. Nagy öngólt lőtt mindenesetre a Lotus-Renault, egyszerűen nem szabadna más versenyautóba ülni hagyni, különösen nem egy S2000-es Fabia-ba...
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 309 — we almost always almost win
http://www.nemzetisport.hu/f1/kubica-sulyos-serulest-szenvedett-egy-raliversenyen-2063439/

Ez minden tekintetben érthetetlen...

Állítólag Baumgartner versenyre kész. 😊tüsi91
Most láttam a hírt 😕
Nélküle szegényebb lenne az f1...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
http://www.nemzetisport.hu/f1/kubica-sulyos-serulest-szenvedett-egy-raliversenyen-2063439/

Ki az a Baumgartner? Mert nem autóversenyző az tuti.... 😛 Kubicának jobbulást!
több mint 14 éve
szittes 95 — Patriots fan

Durva nagyon!

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

Állítólag Baumgartner versenyre kész. 😊
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Elég furi hogy mekkora névvel rendelkeznek ő meg a testvére is.Mégsem sikerült relatíve semmit elérniük,főleg az apjukhoz képest.Fonsinak asszem volt futam győzelme a SBKban a suzukival Pablonak viszont még talán ennyi sem jött össze.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Fonsi Nieto visszavonul. A hétfőn hivatalosan bejelentik. Remélem akkor bejelentenek egy számunkra jó hírt is, hogy ki fog menni helyette idén...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Igen eltelt 3 év a két vb címe között(Ducati-2004 - Honda-2007),de ez alatt a 3 év alatt végig az élmezőnyben volt és ha nem is mindhárom évben a bajnoki címért de győzelmekért és dobogós helyekért harcolt,nem elvegetált kb minden évet úgy kezdett hogy a vb esélyesek között emlegették.Persze a technika is jobb volt mint amilyen most a BMW vagy mondjuk mint amilyen az a Yamaha a GPben volt,de akkor is.Én tavalyi évéről is úgy éreztem már hogy nem a régi már.De persze lehet hogy ismét magára talál,és én örülnék is neki mert alapjában véve nagyon kedveltem egy igazi harapós versenyző volt aki sosem adta fel.

http://www.youtube.com/watch?v=bds9X7GBxeQ
ez pl az egyik kedvencem tőle.Mekkorát küzdött a mesterrel.Cowboykarcsi
Nekem is nagy kedvencem Toseland. Az igazság az, hogy bízom a feltámadásában, sőt, akár egy harmadik VB címben is, csak ahhoz előbb kellene egy ütőképes motor. A szerződtetéseken látszik, hogy a BMW részéről az akarat megvan: a pilótáik nagyon jók, a versenysorozatba ölt pénz elég nagy; hátha találnak valamit a bicikliben, ami versenyképessé teszi őket.
Igazából; Haga érdemelné már meg azt a nyomi VB címet. Szegény... és már csak félgyári motorral megy. Hátha.

Hozzám közelebb áll a WSBK, de a GP-t is megnézem, ha éppen van rá időm. Rossi és a Ducati jó párosnak ígérkezik; remélem, hogy a szerződése lejártával nem vonul vissza a doki (egy ideje hangoztatták, hogy ha "hazaszerződik", akkor a szerződés végén befejezi). Ő a Motogp.