Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 3 éve
Ha utoléri...tuti kilöki Perez
több mint 3 éve
és akkor most emlékezzünk rá, hogy a holland megígérte, hogy segít PereznekSzélárnyékot húzott neki pl. az időmérőn.
kérdés hogyan...
NB2
több mint 3 éve
Kösz Alpine, nem fogtok hiányozni #goAlo
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
és akkor most emlékezzünk rá, hogy a holland megígérte, hogy segít Pereznekkérdés hogyan...
több mint 3 éve
Perez Löki kezd szoros lenni
több mint 3 éve
Hamilton kocsija nem jó, de Norris még így sem tud rá menni. Vicc azért így ez az f1Miért? Mert jobb kocsikat rak össze a 3 élcsapat?
NB2
több mint 3 éve
Hamilton kocsija nem jó, de Norris még így sem tud rá menni. Vicc azért így ez az f1
több mint 3 éve
Komoly fújolások Firstappen-nél, Checo éltetések. Ez vót máma.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 3 éve
Vettel party!Hamilton szervezte egyebkent az egeszet, azert ez szep. Kikerult a cech is 140 ezer fontrol, 6-7 millios Petrus borbol fogyott pl 5 😀
Bottas haláli, mint egy kamionos. Hamilton már pizsamában!
steelwolf
több mint 3 éve
jó, hát én Szaxi Maxit is alig találtam meg, mondjuk az a bajusz (nála is) büntetBottas biztos a Kamionosok és Kurvák buliből jött 😄De hát ő egy szar alak, nem? (A kérdés nem neked szól, hanem bárkinek aki kritizálja.)Vettel party!óriási a kép!
steelwolf
imádom.
Hamilton ötlete volt a vacsi, menő.
braxa88
Amúgy nyolc emberről nem tudnám megmondani, ki kicsoda. 😀
Mikey
Eszméletlen az a bajusz-sapka kombó!
steelwolf
több mint 3 éve
Bottas biztos a Kamionosok és Kurvák buliből jött 😄De hát ő egy szar alak, nem? (A kérdés nem neked szól, hanem bárkinek aki kritizálja.)Vettel party!óriási a kép!
steelwolf
imádom.
braxa88
Mikey
Eszméletlen az a bajusz-sapka kombó!
több mint 3 éve
De hát ő egy szar alak, nem? (A kérdés nem neked szól, hanem bárkinek aki kritizálja.)Vettel party!óriási a kép!
steelwolf
imádom.
braxa88
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Vettel party!óriási a kép!
steelwolf
imádom.
több mint 3 éve
Bölcs ez a Seb, megvárta h Kimi visszavonuljon, csak utána jön a Farewell Party 😀Vettel party!Verstappen bulizási szokásait ismerve, holnap nem lesz erős napja. 😀
steelwolf
Jughead

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Vettel party!Verstappen bulizási szokásait ismerve, holnap nem lesz erős napja. 😀
steelwolf
több mint 3 éve
Vettel party!Bottas haláli, mint egy kamionos. Hamilton már pizsamában!
több mint 3 éve
Szerintem nem is szabad azokat se figyelembe venni további vizsgálat nélkül, az időmérő az egyedüli, ami egzakt képet ad. A futamokat csak akkor lehet nézni, ha minden körülményt figyelembe veszünk (pl. Magnussent ugye 3-szór intették ki a semmire, kiütötték Brazíliában, Micknek Japánban kockáztattak az esőgumival, ami nagyon nem jött be stb.), de erre csak az élmezőny esetén van valós lehetőség, hiszen a mezőnyvégi eseményeket (pl. elrontott kerékcserék, taktikák stb.) visszakeresni nehéz, annak aki nem ezzel foglalkozik, így megvan hozzá minden infója.akkor ez alapjan miert vesszuk figyelembe Magnussen 8--9-10. helyeit? azt is lehetetlen ez alapjan megitelni, utkozesek, high risk taktikak miatt.Időmérőn 7-3 Magnussen, összesen 16-5. Versenyeket a mezőny végén lehetetlen megítélni, az ütközések és a high risk taktikák miatt, így abba felesleges belemenni (de azért az vicces, hogy pl. Brazíliát beírod Micknek miután Ricciardo kitorpedózta a 8. helyről Magnussent).az ev masodik feleben megverte Magnussent 6-4 aranyban, sot mar biztos, hogy az ev 2. felet o viszi igy. raadasul Magnussen is egyedul USAban lett 9. hely (meg itt van meg a sprint oke Braziliaban), tobbin kozeleben nem jart pontszerzeshez.Az év második felében (12. futamtól, Franciországtól) kerek 0 pontot hozott, minden más versenyző - beleértve de Vries-t egyetlen futammal és Latifit is - szerzett pontot.raadasul mas, tenyleges nepokidek sokkal tobb lehetoseget kapnak.Egy nepokid kiesett, márcsak kb Stroll maradt. Micknek volt talán 2 jó versenye, meg lenullázott 2 autót két technikás pályán, a szaúdi pályát pedig nem tudta megugrani. Annyit nem hoz mint amennyit leamortizál.Ezt a nepokidet még mindig nem értem. Megnyerte az f2-t szóval teljesen valid volt, hogy bekerült. Tavalyi szezon az autó miatt értékelhetetlen volt, idén pedig miután nem teljesített megváltak tőle. Nem látom kivételezest.
Heisman nádor
Wester
elso evben agyonverte a csapattarsat (aki tenyleges nepokid volt) es ennek ellenere ugyanez a csapat adott neki 2. lehetoseget.
2. ev tenyleg nem mutatott szepen, de Micknel minden szakerto azt mondta, hogy neki ido kell mire az uj autot megszokja, es itt hiaba ugyanaz a csapat volt, teljesen kicserelodott autokrol van szo, raadasul az ev masodik feleben latszott, hogy raerzett. fura, hogy ugyanez a fonok siman bennhagyta volna az orosz nepokidet 0 teljesitmennyel, mig Micket meg nem, es alapvetoen nem ertem, hogy Hulkenberg a jovo szempontjabol mit ad tobbet, de ok tudjak. sztem Mick kap meg egy eselyt mashol, epp a neve miatt.
csebi
bobi0092
egyszeruen a Haas evkozi fejlesztesei elmaradtak (lehet mert nem volt Mazemoney) vagy nagyon csunyan sultek el. ha relative a mezonyben ez egy erosebb auto tenylegesen az ev masodik feleben akkor lettek volna pontszerzesek. csak mikor leszoljak Micket, hogy Magnussenhez kepest hol van, ezt elfelejtik sokan, hogy a szezon 2. feleben elverte.
csebi
Jughead
azert nem csak azok a statok szamitanak sztem, amikben Magnussent ki lehet hozni jobbnak ...
csebi
több mint 3 éve
akkor ez alapjan miert vesszuk figyelembe Magnussen 8--9-10. helyeit? azt is lehetetlen ez alapjan megitelni, utkozesek, high risk taktikak miatt.Időmérőn 7-3 Magnussen, összesen 16-5. Versenyeket a mezőny végén lehetetlen megítélni, az ütközések és a high risk taktikák miatt, így abba felesleges belemenni (de azért az vicces, hogy pl. Brazíliát beírod Micknek miután Ricciardo kitorpedózta a 8. helyről Magnussent).az ev masodik feleben megverte Magnussent 6-4 aranyban, sot mar biztos, hogy az ev 2. felet o viszi igy. raadasul Magnussen is egyedul USAban lett 9. hely (meg itt van meg a sprint oke Braziliaban), tobbin kozeleben nem jart pontszerzeshez.Az év második felében (12. futamtól, Franciországtól) kerek 0 pontot hozott, minden más versenyző - beleértve de Vries-t egyetlen futammal és Latifit is - szerzett pontot.raadasul mas, tenyleges nepokidek sokkal tobb lehetoseget kapnak.Egy nepokid kiesett, márcsak kb Stroll maradt. Micknek volt talán 2 jó versenye, meg lenullázott 2 autót két technikás pályán, a szaúdi pályát pedig nem tudta megugrani. Annyit nem hoz mint amennyit leamortizál.Ezt a nepokidet még mindig nem értem. Megnyerte az f2-t szóval teljesen valid volt, hogy bekerült. Tavalyi szezon az autó miatt értékelhetetlen volt, idén pedig miután nem teljesített megváltak tőle. Nem látom kivételezest.
Heisman nádor
Wester
elso evben agyonverte a csapattarsat (aki tenyleges nepokid volt) es ennek ellenere ugyanez a csapat adott neki 2. lehetoseget.
2. ev tenyleg nem mutatott szepen, de Micknel minden szakerto azt mondta, hogy neki ido kell mire az uj autot megszokja, es itt hiaba ugyanaz a csapat volt, teljesen kicserelodott autokrol van szo, raadasul az ev masodik feleben latszott, hogy raerzett. fura, hogy ugyanez a fonok siman bennhagyta volna az orosz nepokidet 0 teljesitmennyel, mig Micket meg nem, es alapvetoen nem ertem, hogy Hulkenberg a jovo szempontjabol mit ad tobbet, de ok tudjak. sztem Mick kap meg egy eselyt mashol, epp a neve miatt.
csebi
bobi0092
egyszeruen a Haas evkozi fejlesztesei elmaradtak (lehet mert nem volt Mazemoney) vagy nagyon csunyan sultek el. ha relative a mezonyben ez egy erosebb auto tenylegesen az ev masodik feleben akkor lettek volna pontszerzesek. csak mikor leszoljak Micket, hogy Magnussenhez kepest hol van, ezt elfelejtik sokan, hogy a szezon 2. feleben elverte.
csebi
Jughead
azert nem csak azok a statok szamitanak sztem, amikben Magnussent ki lehet hozni jobbnak ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Időmérőn 7-3 Magnussen, összesen 16-5. Versenyeket a mezőny végén lehetetlen megítélni, az ütközések és a high risk taktikák miatt, így abba felesleges belemenni (de azért az vicces, hogy pl. Brazíliát beírod Micknek miután Ricciardo kitorpedózta a 8. helyről Magnussent).az ev masodik feleben megverte Magnussent 6-4 aranyban, sot mar biztos, hogy az ev 2. felet o viszi igy. raadasul Magnussen is egyedul USAban lett 9. hely (meg itt van meg a sprint oke Braziliaban), tobbin kozeleben nem jart pontszerzeshez.Az év második felében (12. futamtól, Franciországtól) kerek 0 pontot hozott, minden más versenyző - beleértve de Vries-t egyetlen futammal és Latifit is - szerzett pontot.raadasul mas, tenyleges nepokidek sokkal tobb lehetoseget kapnak.Egy nepokid kiesett, márcsak kb Stroll maradt. Micknek volt talán 2 jó versenye, meg lenullázott 2 autót két technikás pályán, a szaúdi pályát pedig nem tudta megugrani. Annyit nem hoz mint amennyit leamortizál.Ezt a nepokidet még mindig nem értem. Megnyerte az f2-t szóval teljesen valid volt, hogy bekerült. Tavalyi szezon az autó miatt értékelhetetlen volt, idén pedig miután nem teljesített megváltak tőle. Nem látom kivételezest.
Heisman nádor
Wester
csebi
bobi0092
csebi
több mint 3 éve
az ev masodik feleben megverte Magnussent 6-4 aranyban, sot mar biztos, hogy az ev 2. felet o viszi igy. raadasul Magnussen is egyedul USAban lett 9. hely (meg itt van meg a sprint oke Braziliaban), tobbin kozeleben nem jart pontszerzeshez.Az év második felében (12. futamtól, Franciországtól) kerek 0 pontot hozott, minden más versenyző - beleértve de Vries-t egyetlen futammal és Latifit is - szerzett pontot.raadasul mas, tenyleges nepokidek sokkal tobb lehetoseget kapnak.Egy nepokid kiesett, márcsak kb Stroll maradt. Micknek volt talán 2 jó versenye, meg lenullázott 2 autót két technikás pályán, a szaúdi pályát pedig nem tudta megugrani. Annyit nem hoz mint amennyit leamortizál.Ezt a nepokidet még mindig nem értem. Megnyerte az f2-t szóval teljesen valid volt, hogy bekerült. Tavalyi szezon az autó miatt értékelhetetlen volt, idén pedig miután nem teljesített megváltak tőle. Nem látom kivételezest.
Heisman nádor
Wester
csebi
bobi0092
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Az év második felében (12. futamtól, Franciországtól) kerek 0 pontot hozott, minden más versenyző - beleértve de Vries-t egyetlen futammal és Latifit is - szerzett pontot.raadasul mas, tenyleges nepokidek sokkal tobb lehetoseget kapnak.Egy nepokid kiesett, márcsak kb Stroll maradt. Micknek volt talán 2 jó versenye, meg lenullázott 2 autót két technikás pályán, a szaúdi pályát pedig nem tudta megugrani. Annyit nem hoz mint amennyit leamortizál.Ezt a nepokidet még mindig nem értem. Megnyerte az f2-t szóval teljesen valid volt, hogy bekerült. Tavalyi szezon az autó miatt értékelhetetlen volt, idén pedig miután nem teljesített megváltak tőle. Nem látom kivételezest.
Heisman nádor
Wester
csebi
több mint 3 éve
raadasul mas, tenyleges nepokidek sokkal tobb lehetoseget kapnak.Egy nepokid kiesett, márcsak kb Stroll maradt. Micknek volt talán 2 jó versenye, meg lenullázott 2 autót két technikás pályán, a szaúdi pályát pedig nem tudta megugrani. Annyit nem hoz mint amennyit leamortizál.Ezt a nepokidet még mindig nem értem. Megnyerte az f2-t szóval teljesen valid volt, hogy bekerült. Tavalyi szezon az autó miatt értékelhetetlen volt, idén pedig miután nem teljesített megváltak tőle. Nem látom kivételezest.
Heisman nádor
Wester
több mint 3 éve
Egy nepokid kiesett, márcsak kb Stroll maradt. Micknek volt talán 2 jó versenye, meg lenullázott 2 autót két technikás pályán, a szaúdi pályát pedig nem tudta megugrani. Annyit nem hoz mint amennyit leamortizál.Ezt a nepokidet még mindig nem értem. Megnyerte az f2-t szóval teljesen valid volt, hogy bekerült. Tavalyi szezon az autó miatt értékelhetetlen volt, idén pedig miután nem teljesített megváltak tőle. Nem látom kivételezest.
Heisman nádor
Lesz ez még így se!