Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
 24.hu/belfold/2023/01/06/hajdunanas-motogp-palya-helyett-ipari-park/
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 786 — a new hope (again)
A Dakar is kezd átmenni viccesbe.
Az Audi ugye elindult egy kibaszott fos hangú és röhejesen kinéző elektromos szarral, aminek az FIA 'állította be' a teljesítményét hosszú fejvakarás végén. Aztán 3. nap után adnak nekik 8 kW pluszt mert miért ne. Erre ma az egyik vírust kapott és valami elektromos hibaüzenet miatt baszott továbbmenni a szakasz közben. 🤣
A szaudi útvonal meg a digitális itiner csak hab a tortán. 😀
🤘gaben🤘
a dakarnak kb akkor lett vége mikor át kellett vinni dél amerikába

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 912 — Deion Sanders for president!
A Dakar is kezd átmenni viccesbe.
Az Audi ugye elindult egy kibaszott fos hangú és röhejesen kinéző elektromos szarral, aminek az FIA 'állította be' a teljesítményét hosszú fejvakarás végén. Aztán 3. nap után adnak nekik 8 kW pluszt mert miért ne. Erre ma az egyik vírust kapott és valami elektromos hibaüzenet miatt baszott továbbmenni a szakasz közben. 🤣
A szaudi útvonal meg a digitális itiner csak hab a tortán. 😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 487 — Bla, bla, bla
ken block meghalt, snowmobile balesetben
Kúrfürst briareos
hatalmas zseni volt.
Mikey
Durván indul ez az év is...
Matthew99
főleg ilyen idióta módon
nyugodjon békében
🤘gaben🤘
RIP

Loeb, Block, Kimi

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos
hatalmas zseni volt.
Mikey
Matthew99
főleg ilyen idióta módon
nyugodjon békében

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 263 — Invisible man
Kúrfürst briareos
hatalmas zseni volt.
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 093
Kúrfürst briareos
hatalmas zseni volt.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

több mint 3 éve
Királyság. 🙏

több mint 3 éve
Jövőre már a rövid oválokon is mehetnek majd esőben a Cup Series versenyzői, mivel végre engedélyezik ott is az esőgumit. LA Coliseum, Martinsville, Richmond, North Wilkesboro, New Hampshire, Phoenix. Érdekes lesz az első esős oválverseny, az tuti. 😊

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 487 — Bla, bla, bla
 www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_motor/rali-a-vilagbajnoksagon-indul-a-herczig-ferencz-kettos-2930837

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
"Egy év kihagyás után, 2023-ban újra Magyarországra látogat a Rally Európa-bajnokság mezőnye. A rangos versenyt Nyíregyházán, illetve a Zempléni-hegységben és környékén, 2023. október 6. és 8. között rendezik meg. "

Remélem kevesebb lesz a 'turista' mint eddig.

több mint 3 éve
A Ford csak benyomta a Truck Series legjobb csapatához Hailie Deegant, elképesztő.
Anno 2018-ban kezdtem el követni a karrierjét közelebbről, amikor még a K&N Pro Series Westben ment, szóval eléggé meg is kedveltem azóta, de ez így elég erős move a Fordtól.
Persze népszerű, és pénzes is, de az elmúlt két éves eredményeivel egyáltalán nem szolgált rá erre a szerződésre. Mégha sokan, köztük én is, úgy gondolják, hogy a DGR elég gyenge autót tudott csak biztosítani számára, így minimum csalóka az eredménysora.

De jövőre kiderül mit tud, igazi make-or-break év lesz Hailie számára a 2023-as. Ha Crafton, Rhodes és Majeski csapattársaként sem fog rohamosan fejlődni, akkor sehogy.

Merthogy a ThorSport Racing visszamegy a Fordhoz, akikkel nagyon jók voltak. A Toyotára váltás, Rhodes tavalyi bajnoki címe ide vagy oda, nem igazán jött be csapatszinten.
Mikey
A technikai sportban versenyzők fele a pénze, neve, szine miatt versenyezhet. Mindig is így volt és így lesz.

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

több mint 3 éve
A Ford csak benyomta a Truck Series legjobb csapatához Hailie Deegant, elképesztő.
Anno 2018-ban kezdtem el követni a karrierjét közelebbről, amikor még a K&N Pro Series Westben ment, szóval eléggé meg is kedveltem azóta, de ez így elég erős move a Fordtól.
Persze népszerű, és pénzes is, de az elmúlt két éves eredményeivel egyáltalán nem szolgált rá erre a szerződésre. Mégha sokan, köztük én is, úgy gondolják, hogy a DGR elég gyenge autót tudott csak biztosítani számára, így minimum csalóka az eredménysora.

De jövőre kiderül mit tud, igazi make-or-break év lesz Hailie számára a 2023-as. Ha Crafton, Rhodes és Majeski csapattársaként sem fog rohamosan fejlődni, akkor sehogy.

Merthogy a ThorSport Racing visszamegy a Fordhoz, akikkel nagyon jók voltak. A Toyotára váltás, Rhodes tavalyi bajnoki címe ide vagy oda, nem igazán jött be csapatszinten.

több mint 3 éve
 www.usaracing.hu/2022/12/15/olyan-sok-csapat-nevezett-a-daytona-24-re-hogy-egy-tucatot-el-is-kellett-utasitani/?fbclid=IwAR01n3arcfV-kwtu_dTSxczAX5MkUgTSdaYJ7thc8lqqs0N39KuQQbaqy5c

több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
Ha már itt nem került szóba. Micki a Merci tartalékpilótája lett. Nekem ez tetszik, jó döntés.

több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 338
Seidl pedig a pusmorgáspápa szerint Alfa Romeo (jövőbeli Audi).
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 234 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Örömhír nekem: Brett Moffitt jövőre teljes Xfinity szezont versenyez az AM Racing #25-ös Fordjával, a Stewart-Haas Racing technikai támogatásával. Ezt nem láttam jönni, de az SHR támogatása miatt nagyon jól hangzik.

Is it February yet?

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 571 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 m4sport.hu/forma-1/cikk/2022/12/12/varatlan-bejelentes-tavozik-a-williams-csapatfonoke-es-technikai-igazgatoja/
több mint 3 éve
Most vasárnap Snowball Derby a fél mérföldes pensacolai Five Flags Speedwayről, ami a legnagyobb presztízsű super late model verseny, amelyet nem szankcionál sem a NASCAR, sem másik amerikai szövetség.

Josh Berry nyerte a kvalit, mellőle az a Derek Thorn indul az első sorból, aki az elmúlt három évben mindig az első helyről indult, és az egyik legjobb SLM versenyző.

A számunkra ismertebb nevek rajthelyei:

5. - Noah Gragson
12. - Erik Jones
13. - William Byron
15. - Ty Majeski
19. - Corey Heim
28. - Sammy Smith
36. - Derek Kraus

Brad Keselowski csak a 43. helyen kvalizott az 51-ből, így neki még részt kell előbb vennie a last chance qualifieren.

Érdemes még figyelni a 3. helyről induló Conner Jonest, a 6. helyről induló Carson Kvapilt, vagy például a 22. helyről induló Daniel Dye-t, mindhárman nagyon jó nevek ezen a szinten, utóbbi kettő pedig komoly potenciállal bír a NASCAR kapcsán is (Kvapil a JR Motorsports, míg Dye a GMS Racing prospectje).

2009 óta olyan nevek nyerték meg a Snowball Derbyt, mint Kyle Busch (2x), Erik Jones (2x), John Hunter Nemechek, Chase Elliott (2x), Christian Eckes, Noah Gragson, Ty Majeski és tavaly Chandler Smith.

Akinek nagyon hiányzik az autóversenyzés, mindenképpen érdemes néznie, nagyszerű verseny szokott lenni.
Mikey
 www.usaracing.hu/2022/12/03/gragsont-szexualis-ragadozonak-belyegeztek-majd-meg-a-trofeajat-is-eltuntette-a-fedex-4-evvel-kesobb-orvosoltak-a-problemat/?fbclid=IwAR21lSSbOM9HYMGqtB-IyFQB6V2LXgCPTXxlRQVlN1OuPERMkzoDy_PvOLU

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 571 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Bottas 🤣🤣 csapó2😂

több mint 3 éve
Most vasárnap Snowball Derby a fél mérföldes pensacolai Five Flags Speedwayről, ami a legnagyobb presztízsű super late model verseny, amelyet nem szankcionál sem a NASCAR, sem másik amerikai szövetség.

Josh Berry nyerte a kvalit, mellőle az a Derek Thorn indul az első sorból, aki az elmúlt három évben mindig az első helyről indult, és az egyik legjobb SLM versenyző.

A számunkra ismertebb nevek rajthelyei:

5. - Noah Gragson
12. - Erik Jones
13. - William Byron
15. - Ty Majeski
19. - Corey Heim
28. - Sammy Smith
36. - Derek Kraus

Brad Keselowski csak a 43. helyen kvalizott az 51-ből, így neki még részt kell előbb vennie a last chance qualifieren.

Érdemes még figyelni a 3. helyről induló Conner Jonest, a 6. helyről induló Carson Kvapilt, vagy például a 22. helyről induló Daniel Dye-t, mindhárman nagyon jó nevek ezen a szinten, utóbbi kettő pedig komoly potenciállal bír a NASCAR kapcsán is (Kvapil a JR Motorsports, míg Dye a GMS Racing prospectje).

2009 óta olyan nevek nyerték meg a Snowball Derbyt, mint Kyle Busch (2x), Erik Jones (2x), John Hunter Nemechek, Chase Elliott (2x), Christian Eckes, Noah Gragson, Ty Majeski és tavaly Chandler Smith.

Akinek nagyon hiányzik az autóversenyzés, mindenképpen érdemes néznie, nagyszerű verseny szokott lenni.

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
"that it has accepted the resignation of Mattia Binotto who will leave his role as Scuderia Ferrari Team Principal on December 31."
Beki
Örülnék neki, ha nem az lenne, ha nem arról mennének a hírek, hogy akit akarnak nem akar jönni, aki jön az kb 5-8 volt a sorban, nem tudják kit mit akarnak és kb megint egy rossz döntésbe fognak beleesni. Ne legyen így.

Amúgy én bírtam Binottot, de sajnos túl sokat hibázott, de azért Domenicali vagy Arrivabene után felüdülés volt.

Funfact most jöttem rá, hogy Vettel Ferrarival nyerte az első és az utolsó futamát is. 😀

Szerkesztette: Toca
több mint 3 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 019 — Jó ötletnek tűnt!
"that it has accepted the resignation of Mattia Binotto who will leave his role as Scuderia Ferrari Team Principal on December 31."
Beki

Lesz ez még így se!