Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Én tavaly a rájátszás előtt kezdtem nézni, és minden háttérinfó nélkül annyit hamar megtanultam, hogy Elliot a NASCAR Hamiltonja. 😆Igazából azt is megköszönöm, ha valaki tud valami cikket küldeni, vagy segiteni kicsit abban, hogyan is működik a Nascar(pontozás, időmérők stb). Még most ismerkedek az egésszel 😀Alapszakasz: van 2 szakasz, és egy Final Stage a futamokon, azért 1-1 illetve 5 Playoff pont jár.
adamfaragoo
If you win you’re in a playoff rendszer, de legalább a top 30-ban kell lenni a ponttáblán.
Szakaszonként a top 10 kap alapszakasz pontot (10-1 pont), győztes 40 pont, és ez így megy lefelé. A szakasz és a final stage alapszakasz pontok összeadódnak.
Ha nincs 16 győztes, feltöltik a rájátszást azokkal akik a legtöbb pontjuk van, de nem nyertek futamot.
Az alapszakasz eredmény is számít, mert azokért a Top 10 további PO pontokat kap (15,10,8,...).
Valami kimaradt többiek biztos kijavítanak.
Időmérőket nem is ismerem mert csak a covid óta nézem 2 éve a futamokat.
Heisman
több mint 4 éve
Sziasztok.www.reddit.com/r/motorsportsstreams/
Valaki tud abban segíteni, hogy van-e valami jó stream oldal ahol lehet követni majd a Nascart?
adamfaragoo
Itt mindig találsz jó minőségűt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Igazából azt is megköszönöm, ha valaki tud valami cikket küldeni, vagy segiteni kicsit abban, hogyan is működik a Nascar(pontozás, időmérők stb). Még most ismerkedek az egésszel 😀Alapszakasz: van 2 szakasz, és egy Final Stage a futamokon, azért 1-1 illetve 5 Playoff pont jár.
adamfaragoo
If you win you’re in a playoff rendszer, de legalább a top 30-ban kell lenni a ponttáblán.
Szakaszonként a top 10 kap alapszakasz pontot (10-1 pont), győztes 40 pont, és ez így megy lefelé. A szakasz és a final stage alapszakasz pontok összeadódnak.
Ha nincs 16 győztes, feltöltik a rájátszást azokkal akik a legtöbb pontjuk van, de nem nyertek futamot.
Az alapszakasz eredmény is számít, mert azokért a Top 10 további PO pontokat kap (15,10,8,...).
Valami kimaradt többiek biztos kijavítanak.
Időmérőket nem is ismerem mert csak a covid óta nézem 2 éve a futamokat.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Igazából azt is megköszönöm, ha valaki tud valami cikket küldeni, vagy segiteni kicsit abban, hogyan is működik a Nascar(pontozás, időmérők stb). Még most ismerkedek az egésszel 😀
több mint 4 éve
Köszönöm szépen! 😊Az időmérők lementek már, most zajlanak éppen a heat futamok. Ezek után lesz 2 50 körös shootout. Ezeket nem adjuk, csak éjféltől a 150 körös main eventet.Igen azt néztem, viszont ha jól láttam az időmérőket ott nem adják ugye?Sziasztok.Az Arena4+on elég jól lehet majd a main eventet!
Valaki tud abban segíteni, hogy van-e valami jó stream oldal ahol lehet követni majd a Nascart?
adamfaragoo
shawnka
adamfaragoo
Úgyhogy csak hogy tudd kivel van dolgod: www.twitch.tv/pkhdx
shawnka
És még annyit kérdezhetnék, hogy ez minden futamnál igy lesz, hogy a main event lesz követitve?
több mint 4 éve
Az időmérők lementek már, most zajlanak éppen a heat futamok. Ezek után lesz 2 50 körös shootout. Ezeket nem adjuk, csak éjféltől a 150 körös main eventet.Igen azt néztem, viszont ha jól láttam az időmérőket ott nem adják ugye?Sziasztok.Az Arena4+on elég jól lehet majd a main eventet!
adamfaragoo
shawnka
adamfaragoo
Úgyhogy csak hogy tudd kivel van dolgod: www.twitch.tv/pkhdx
több mint 4 éve
Igen azt néztem, viszont ha jól láttam az időmérőket ott nem adják ugye?Sziasztok.Az Arena4+on elég jól lehet majd a main eventet!
adamfaragoo
shawnka
több mint 4 éve
Sziasztok.Az Arena4+on elég jól lehet majd a main eventet!
adamfaragoo
több mint 4 éve
Sziasztok. Valaki tud abban segíteni, hogy van-e valami jó stream oldal ahol lehet követni majd a Nascart?
több mint 4 éve
Annyira jó újra Cup Series edzést nézni, nagyon hiányzott.Gyors vélemény: az új autók nagyon szépek és szép a hangjuk is, néhány paint scheme is tűrhető az előretolt rajtszámmal (néhány viszont egészen tragikus), és a Coliseum sem tűnik rossz helyszínnek. Ja és Bowyer hülyéskedése is nagyon hiányzott.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Engem megvettek kilóra azzal, hogy Grala lesz a versenyzőjük.Oké, a paint scheme sem gyenge. 😀
Floyd Mayweather’s The Money Team Racing will attempt to make the Daytona 500 with Kaz Grala as the driver. Tony Eury Jr. to crew chief. No. 50 Chevrolet. Pit Viper sunglasses to sponsor car. ECR engines. Team plans part-time schedule in 2022. pic.twitter.com/1e2XKRHoUP
— Bob Pockrass (@bobpockrass) February 1, 2022
több mint 4 éve
youtu.be/yN8VtZseHcMGyönyörűek mint mindig.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Pont időben elkészült. One more week until cars get their first taste of this Busch Light Clash badassery at the @lacoliseum #NASCAR 📸 @USCAnnenberg pic.twitter.com/QU26I1boZQ
— Matt Humphrey (@matthumphreycar) January 29, 2022
több mint 4 éve
Jogos...Az a Monza rally amire Te gondolsz. És az nem része a WRC kalendárnak. Nem tudom egyáltalán profi versenynek számít e.Azt nem V. Rossi szokta nyerni?Beszarok Loeb-on. Még mindig meg tud lepni 😀Csak nem megnyerte a Monte-Carlo Rallyt karrierje során 62. alkalommal?
esanders10
Mikey
bcsarli
Rossi ha jól tudom nem is indult soha WRC futamon. De tévedhetek.
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Rossi ha jól tudom nem is indult soha WRC futamon. De tévedhetek.Három versenyen indult.
Cowboykarcsi90
2002 Brit Rally - kiesett
2006 Új-Zélandi Rally - 11.
2008 Brit Rally - 12.
Nekem a 11-12. helyei megvoltak az emlékeimben, de az nekem is új volt most hogy utánanéztem, hogy már '02-ben is indult egyszer.
több mint 4 éve
Az a Monza rally amire Te gondolsz. És az nem része a WRC kalendárnak. Nem tudom egyáltalán profi versenynek számít e.Azt nem V. Rossi szokta nyerni?Beszarok Loeb-on. Még mindig meg tud lepni 😀Csak nem megnyerte a Monte-Carlo Rallyt karrierje során 62. alkalommal?
esanders10
Mikey
bcsarli
Rossi ha jól tudom nem is indult soha WRC futamon. De tévedhetek.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Kicsit off, de ez igèretesnek tűnik, bár nekem vszeg soha nem lesz ilyentelex.hu/tech/2022/01/24/megkapta-a-legibiztonsagi-tanusitvanyt-a-szlovak-repulo-auto
Lehet nemsokára megvalósul a Jetson család 🥳😰🎉🥳🥳😁?
youtu.be/cnWDXA4MQHE
több mint 4 éve
Azt nem V. Rossi szokta nyerni?Beszarok Loeb-on. Még mindig meg tud lepni 😀Csak nem megnyerte a Monte-Carlo Rallyt karrierje során 62. alkalommal?
esanders10
Mikey
több mint 4 éve
Nagyon tisztelem Loeböt, szóval nem az ő irányába volt kritika. A többiek felé már inkább.Hát lehet cinikusan hozzá állni, de 48 évesként, beugróként egy elég kompetitív mezőnyben, ez még tőle is elég nagy szó.Beszarok Loeb-on. Még mindig meg tud lepni 😀Csak nem megnyerte a Monte-Carlo Rallyt karrierje során 62. alkalommal?
esanders10
Mikey
esanders10
több mint 4 éve
Hát lehet cinikusan hozzá állni, de 48 évesként, beugróként egy elég kompetitív mezőnyben, ez még tőle is elég nagy szó.Beszarok Loeb-on. Még mindig meg tud lepni 😀Csak nem megnyerte a Monte-Carlo Rallyt karrierje során 62. alkalommal?
esanders10
Mikey
több mint 4 éve
Beszarok Loeb-on. Még mindig meg tud lepni 😀Csak nem megnyerte a Monte-Carlo Rallyt karrierje során 62. alkalommal?
esanders10
több mint 4 éve
Beszarok Loeb-on. Még mindig meg tud lepni 😀