Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"
Hollandiában fizetős csatornán megy az f1, de annyira meg vannak őrülve az emberek hogy egész hétvégére kódolatlanná tették, így mindenki nézheti a történelmi futamot 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 511 — nabege2@yahoo.com
akkor lássuk...
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 354 — Keep pounding
 youtu.be/IbeBnn0Ufsc

Sztem ez lesz 😁

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Lando, Perez, Verstappen, Hamilton.
több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 638 — Patriot
Én is azt mondom elore h ez Hamiltone lesz de majd meglátjuk. Remelem nrm egy baleseten vagy egy velemenyes manoveren fog múlni
csebi
Ha tippelni kell, szerintem egyik sem ér célba

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 499 — Lucas Scott
Én is azt mondom elore h ez Hamiltone lesz de majd meglátjuk. Remelem nrm egy baleseten vagy egy velemenyes manoveren fog múlni

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 468 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
görcsöltök ezerrel, hogy de a lágy gumi meg hogy nem lesz elég... Verstappen tükörsimán fogja behúzni
slowmotion
És ezt miből számolta ki? Matematikus? 😄😄
Mr.Breaker
ahányszor eddig azt olvastam itt, hogy "innen megeszi Hamilton Verstappent", annyiszor nem tudott még csak pozícióba sem kerülni
slowmotion
Csak találgatunk. De oké, legyen! Ha 1.-2. helyen állnak az 1. kör végén, akkor Hamilton megeszi Verstappent.
csipkelli
Nem Hamilton, hanem az autója 😊

több mint 4 éve
csipkelli 4 010
görcsöltök ezerrel, hogy de a lágy gumi meg hogy nem lesz elég... Verstappen tükörsimán fogja behúzni
slowmotion
Mr.Breaker
ahányszor eddig azt olvastam itt, hogy "innen megeszi Hamilton Verstappent", annyiszor nem tudott még csak pozícióba sem kerülni
slowmotion
Csak találgatunk. De oké, legyen! Ha 1.-2. helyen állnak az 1. kör végén, akkor Hamilton megeszi Verstappent.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 633 — Cowboys fan
slowmotion
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 934
slowmotion
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 353 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Közben Mazepin szombatról vasárnapra covidos lett... Hmm érdekes, mindenesetre nem indul a futamon.
Mr.Breaker
A friss NASCAR bajnok Kyle Larson és Hass csapatfőnöke, Günter Steiner ma reggel. Mazepin pozitív COVID tesztje miatt 1 Haas autó indul majd ma a futamon, pedig Larson igazán beugorhatna. Szvsz nem lenne rosszabb, mint Mazepin...
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 48 331 — Whoops, looks like something went wrong.
slowmotion
Teljes mertekig igy gondolom en is. Egy pillanatig sem lesz kerdes, ki nyeri a futamot.

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 633 — Cowboys fan
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 934
Közben Mazepin szombatról vasárnapra covidos lett... Hmm érdekes, mindenesetre nem indul a futamon.
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 468 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szerintem lesz minimum kontatkt, és még hetekig nem hirdetnek világbajnokot. Így még sokáig ez lehet a téma, első az üzlet 😊

több mint 4 éve
Én most jöttem rá, hogy a Merci évek óta egy tucatautó, amit Bottas eredményei bizonyítanak és csak Hamika zsenije miatt taroltak folyamatosan. Ezért is Ő minden idők legjobbja.

Remélem holnap még nyer ebben az ellenszélben és végképp megdönthetetlen bizonyítékot szolgáltat minden kétkedőnek, hogy ki is a GOAT!
Szokol
Hát Brady 😉

steelwolf
Federer lesz az 😊
bcsarli
Én még nem vagyok biztos benne, hogy Rossi vagy Marquez e az.
Cowboykarcsi90
Rossi...
Meg még Ronnie O'Sullivan 😊

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 548 — …not me…Im in my prime!
Én most jöttem rá, hogy a Merci évek óta egy tucatautó, amit Bottas eredményei bizonyítanak és csak Hamika zsenije miatt taroltak folyamatosan. Ezért is Ő minden idők legjobbja.

Remélem holnap még nyer ebben az ellenszélben és végképp megdönthetetlen bizonyítékot szolgáltat minden kétkedőnek, hogy ki is a GOAT!
Szokol
Hát Brady 😉

steelwolf
Federer lesz az 😊
bcsarli
Én még nem vagyok biztos benne, hogy Rossi vagy Marquez e az.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve

Szokol
Hát Brady 😉

steelwolf
Federer lesz az 😊

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 836 — "Montoya por favor!"
Ezzel, hogy Bottas ennyire hátulról indul nem lesz talán akkora hátrány az 1. etapban a lágy gumi. Valahogy ki kell autózni úgy vele szemben 1 kiállásnyi előnyt, hogy addig Hamilton ne kerüljön Verstappen elé. Ehhez kb. 15-20 kör kellene, ami pokoli nehéz lesz, de nem megoldhatatlan. Vagy feladják az 1 kiállást és támadó szerepbe lépnek át 2 kiállásos stratégiával és ők próbálják majd levadászni Hamiltont.
De ennyire azért ne szaladjunk előre, még lesz egy rajt ami sokmindent megváltoztathat.
Mr.Breaker
Meddig lesz gyorsabb a lágy gumi? 3 kör? Esélytelen. Ha Hamilton elfordul a 2. helyen, komoly bajban vannak. Nagyon hamar cserélniük kell, vagy eléjük vágnak, onnantól vége a futamnak.
Ha pedig hamar cserélnek, alig lesz tempóelőny, Bottasnak pedig elég 1-2 kört védekezni csak.
Most már nagyon rossz opciónak látom a lágy gumit.
csipkelli
Pirelli elvileg a lágyakat 15-18 körre lőtte be, utána kezd visszaesni vele a tempó. Horner lenyilatkozta, számukra a pályapozíció az első, csak nagyon elveszett helyzetben adnák fel ezt. Futamon, ha nem jön közbe semmi és az RB végigviszi a saját taktikáját kb. 12-15 körrel frisebb keményeken fogja támadni Hamilton Verstappent, meglátjuk ez mire lesz elég. RB szempontból Pereznek kellene már a rajtnál Norris elé keverednie és azzal talán könnyebben tudná az RB szabályozni Hamilton közepes etapját. De ez mind csak elmélet, először a rajton kell túlesniük. Közepes keverék ide- vagy oda Hamilton azért utóbbi időben piszok jól rajtol Verstappennel ellentétben, tehát egyáltalán nem biztos az a Verstappen-Hamilton sorrend az 1. kör után.

Azért az is milyen, pont az utolsó futamon lesznek már a rajt pillanatában eltérő taktikán, 22 futamot kellett erre is várni. 😀
Mr.Breaker
Pont a pozíciót védve fognak hamar cserélni. Hamilton összerakta a rajtokat Monza óta.
csipkelli
de előtte meg szánalmasan gyenge rajtjai voltak

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
Ezzel, hogy Bottas ennyire hátulról indul nem lesz talán akkora hátrány az 1. etapban a lágy gumi. Valahogy ki kell autózni úgy vele szemben 1 kiállásnyi előnyt, hogy addig Hamilton ne kerüljön Verstappen elé. Ehhez kb. 15-20 kör kellene, ami pokoli nehéz lesz, de nem megoldhatatlan. Vagy feladják az 1 kiállást és támadó szerepbe lépnek át 2 kiállásos stratégiával és ők próbálják majd levadászni Hamiltont.
De ennyire azért ne szaladjunk előre, még lesz egy rajt ami sokmindent megváltoztathat.
Mr.Breaker
Meddig lesz gyorsabb a lágy gumi? 3 kör? Esélytelen. Ha Hamilton elfordul a 2. helyen, komoly bajban vannak. Nagyon hamar cserélniük kell, vagy eléjük vágnak, onnantól vége a futamnak.
Ha pedig hamar cserélnek, alig lesz tempóelőny, Bottasnak pedig elég 1-2 kört védekezni csak.
csipkelli
Pirelli elvileg a lágyakat 15-18 körre lőtte be, utána kezd visszaesni vele a tempó. Horner lenyilatkozta, számukra a pályapozíció az első, csak nagyon elveszett helyzetben adnák fel ezt. Futamon, ha nem jön közbe semmi és az RB végigviszi a saját taktikáját kb. 12-15 körrel frisebb keményeken fogja támadni Hamilton Verstappent, meglátjuk ez mire lesz elég. RB szempontból Pereznek kellene már a rajtnál Norris elé keverednie és azzal talán könnyebben tudná az RB szabályozni Hamilton közepes etapját. De ez mind csak elmélet, először a rajton kell túlesniük. Közepes keverék ide- vagy oda Hamilton azért utóbbi időben piszok jól rajtol Verstappennel ellentétben, tehát egyáltalán nem biztos az a Verstappen-Hamilton sorrend az 1. kör után.

Azért az is milyen, pont az utolsó futamon lesznek már a rajt pillanatában eltérő taktikán, 22 futamot kellett erre is várni. 😀
Mr.Breaker
Pont a pozíciót védve fognak hamar cserélni. Hamilton összerakta a rajtokat Monza óta.
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan

Szokol
Van akinek ez jól áll! Szerintem Te engedd el 😉 …
clbass
Pedig nagyon próbálkozik...csak minek?
Bálesz
Na, nekem már ötleteim se lehetnek.. 🥲
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 934
Mr.Breaker
csipkelli

Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 139 — Illegális gyakorló

Szokol
Van akinek ez jól áll! Szerintem Te engedd el 😉 …
clbass
Pedig nagyon próbálkozik...csak minek?

több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 908 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 826 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Szokol
Hát Brady 😉

Szerkesztette: steelwolf