Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Az hogy valaki gondol valamit és az hogy valaki megcsinálja teljesen más dolog.Hát nem.Tuti itt olvastam sokaktól, hogy azt kéne csinálnia a Red Bullnak, hogy Perez kiüti Hamiltont.Miért Hamilton ütötte ki Perezt? Az lenne forditva …
Most akkor miért gond, ha ugyanez torténik fordítva?
Sobri Jóska
csebi
A kettes pilóta kiüti az egyest, szerintem érted te ezt.
Ez volt a taktikai meglátás, hogy így lenne jó az egyes pilótának.
Most a Merci megcsinálta.
Mi ezzel a gond?
Sobri Jóska
Nem gondolom hogy szándékos volt, de akkor szerinted ez a felfogás teljesen rendben van.
Akkor nincs is szükség versenysportra.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Vettel is dobogón, szivárványos eredményhírdetés jön? 😀Juci néni hegedül nekik.
empty taxi
több mint 4 éve
Vettel is dobogón, szivárványos eredményhírdetés jön? 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hát nem.Tuti itt olvastam sokaktól, hogy azt kéne csinálnia a Red Bullnak, hogy Perez kiüti Hamiltont.Miért Hamilton ütötte ki Perezt? Az lenne forditva …
Sobri Jóska
csebi
A kettes pilóta kiüti az egyest, szerintem érted te ezt.
Ez volt a taktikai meglátás, hogy így lenne jó az egyes pilótának.
Most a Merci megcsinálta.
Mi ezzel a gond?
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Merci bemutatja, hogy kell 2 futam alatt 30 pontos hátrány 20 pontos előnnyé fordítani. Nem véletlen az F1 GOAT csapata. Toto bátyánk email-je Masinak már remélem ki lett küldve.
több mint 4 éve
nem értem Bottast,Hagyjuk mar, Verstappen rafekezett, miatta tortent az egesz. Buntetni kellene! 😀
látszik a belső kamerájából, hogy úgy érkezik meg a kanyar bejáratához, mintha száraz lenne. kb mintha elfelejtette volna a körülményeket 😀
shawnka
több mint 4 éve
Tuti itt olvastam sokaktól, hogy azt kéne csinálnia a Red Bullnak, hogy Perez kiüti Hamiltont.Miért Hamilton ütötte ki Perezt? Az lenne forditva …
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nem értem Bottast,Rohadt lassan váltott harmasba is. Ok h kettesbol indult de akkor is mintha nem nyomta volna a gazt.
látszik a belső kamerájából, hogy úgy érkezik meg a kanyar bejáratához, mintha száraz lenne. kb mintha elfelejtette volna a körülményeket 😀
shawnka
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Tuti itt olvastam sokaktól, hogy azt kéne csinálnia a Red Bullnak, hogy Perez kiüti Hamiltont.Most akkor miért gond, ha ugyanez torténik fordítva?
több mint 4 éve
Ekkora faszságot!Igyal nyolc felest, jobb lesz. Aztan nezz billiardot, hasonlo modon utotte mi Bottas a fel mezonyt. 😂
Szétbasz az ideg 😡😡
steelwolf
több mint 4 éve
nem értem Bottast, látszik a belső kamerájából, hogy úgy érkezik meg a kanyar bejáratához, mintha száraz lenne. kb mintha elfelejtette volna a körülményeket 😀
több mint 4 éve
Sato valahol biztos jot mosolyog ilyenkor magaban 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ekkora faszságot!Szétbasz az ideg 😡😡
több mint 4 éve
A mercedes minden futamon telibassza a redbull versenyet?Tudják már ők is, hogy máshogy nem jönne össze a győzelem 😀
gabokocka

több mint 4 éve
Gyönyörű taktika a mercedestől.Véletlenül pont a két Red Bullt rakja ki. 😀😀 Zseni az ember, kiváló no.2 pilóta.
Mr.Breaker
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Na, Megállítják a futamot, hogy rendbe rakják Verstappen autóját..Ja, hogy még elmenjen a boxba, és bukjon vagy 10 helyet, csak utána
Szokol

több mint 4 éve
A mercedes minden futamon telibassza a redbull versenyet?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Az ilyen jó cselekedeteket toto díjazza majdBottas megy a jövő évi ulesertAz IKEAba, maximum!!!
csebi
nagir
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Bottas kiüti a rajtnál mindkét Red Bullt... Ez ennyi volt máraHamilton kiesés? Hamarabb fog piros hó esni minthogy neki egyszer balszerencséje legyen. 😅
Mehetek kerítést festeni legalább
Hamilton meg essen ki 😎
Chargers LT
több mint 4 éve
Bottas megy a jövő évi ulesertAz IKEAba, maximum!!!
csebi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Megvárták h Verstappen biztisan ki menjenMost persze nincs red flag. Khmmm...De van de van de van!
Mr.Breaker
csipkelli
több mint 4 éve
Na, Megállítják a futamot, hogy rendbe rakják Verstappen autóját..
több mint 4 éve
Csak a biztonság kedvéért megvárták, amíg Max végzett a pitben 😀 😀 😀Most persze nincs red flag. Khmmm...De van de van de van!
Mr.Breaker
csipkelli
több mint 4 éve
Bottas megy a jövő évi ulesert
több mint 4 éve
Bottas kiüti a rajtnál mindkét Red Bullt... Ez ennyi volt máraMehetek kerítést festeni legalább
Hamilton meg essen ki 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀