Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Nekem mondjuk ez a csapat főnökösdi Rossinak olyan kicsit mint amikor az nflben tesznek egy egy klasszis játékost edzővé, gondolván hogy annak is ugyan olyan jó lesz. Pedig ugye van rá nem is egy példa, hogy egyáltalán nem biztos.Várható volt. Sok mindenben korszakos zseni volt Rossi, ugylátszik a csúcson való abbahagyás (mint sok másik sport klasszisnak) nem tartozik ezek közé. Ha már idén visszavonulna, akkor is két évvel később tette mint kellett volna.Valószínüleg kap saját csapatot a Yamaha támogatásával. Pénz lesz rá - lesz belőle, a legmagasabb szinten motorozik továbbra is, nekünk meg lesz kinek szurkolni. Win.win.
Cowboykarcsi90
🤘gaben🤘
Rossi is amekkora legenda motorosként, én valahogy nem látom hogy ugyan ilyen talentum lenne egy profi sport szervezet vezetésére. Szerintem a személyisége sem erre lett kitalálva. Aztán persze meglátjuk.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Várható volt. Sok mindenben korszakos zseni volt Rossi, ugylátszik a csúcson való abbahagyás (mint sok másik sport klasszisnak) nem tartozik ezek közé. Ha már idén visszavonulna, akkor is két évvel később tette mint kellett volna.Valószínüleg kap saját csapatot a Yamaha támogatásával. Pénz lesz rá - lesz belőle, a legmagasabb szinten motorozik továbbra is, nekünk meg lesz kinek szurkolni. Win.win.
Cowboykarcsi90
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Sir Stanley Matthews még ötvenévesen is focizott.Persze értem , de vannak aki egyszerűen csak élvezik amit csinálnak emellett nyilván jó ha sikerül minél előrébb végezni, de abbahagyni csak azért mert nyerni már nem tudnak nem fogják. Ilyen Kimi is például.Oké ez is egy nézőpont, de én abból indulok ki, hogy gondolom addig élvezi Ő is, amig kompetitiv tud lenni. Mondjuk minimum a dobogós helyekért, nem pedig a top10 második felében bogarászni, ahogy azt az elmult másfél évben tette.Várható volt. Sok mindenben korszakos zseni volt Rossi, ugylátszik a csúcson való abbahagyás (mint sok másik sport klasszisnak) nem tartozik ezek közé. Ha már idén visszavonulna, akkor is két évvel később tette mint kellett volna.De miért kene visszavonulnia ha élvezi amit csinál ?
Cowboykarcsi90
Toca
Én legalábbis így képzelem el, hogy egy ennyire sikeres sportoló azt már nem élvezi, ha árnyéka régi önmagának.
Cowboykarcsi90
Én nem hiszem, hogy kisebb legenda lesz Rossi így.
Toca
Szeretett focizni.
több mint 6 éve
Persze értem , de vannak aki egyszerűen csak élvezik amit csinálnak emellett nyilván jó ha sikerül minél előrébb végezni, de abbahagyni csak azért mert nyerni már nem tudnak nem fogják. Ilyen Kimi is például.Oké ez is egy nézőpont, de én abból indulok ki, hogy gondolom addig élvezi Ő is, amig kompetitiv tud lenni. Mondjuk minimum a dobogós helyekért, nem pedig a top10 második felében bogarászni, ahogy azt az elmult másfél évben tette.Várható volt. Sok mindenben korszakos zseni volt Rossi, ugylátszik a csúcson való abbahagyás (mint sok másik sport klasszisnak) nem tartozik ezek közé. Ha már idén visszavonulna, akkor is két évvel később tette mint kellett volna.De miért kene visszavonulnia ha élvezi amit csinál ?
Cowboykarcsi90
Toca
Én legalábbis így képzelem el, hogy egy ennyire sikeres sportoló azt már nem élvezi, ha árnyéka régi önmagának.
Cowboykarcsi90
Én nem hiszem, hogy kisebb legenda lesz Rossi így.
több mint 6 éve
Oké ez is egy nézőpont, de én abból indulok ki, hogy gondolom addig élvezi Ő is, amig kompetitiv tud lenni. Mondjuk minimum a dobogós helyekért, nem pedig a top10 második felében bogarászni, ahogy azt az elmult másfél évben tette.Várható volt. Sok mindenben korszakos zseni volt Rossi, ugylátszik a csúcson való abbahagyás (mint sok másik sport klasszisnak) nem tartozik ezek közé. Ha már idén visszavonulna, akkor is két évvel később tette mint kellett volna.De miért kene visszavonulnia ha élvezi amit csinál ?
Cowboykarcsi90
Toca
több mint 6 éve
Legenda vs. jó érzés.Várható volt. Sok mindenben korszakos zseni volt Rossi, ugylátszik a csúcson való abbahagyás (mint sok másik sport klasszisnak) nem tartozik ezek közé. Ha már idén visszavonulna, akkor is két évvel később tette mint kellett volna.De miért kene visszavonulnia ha élvezi amit csinál ?
Cowboykarcsi90
Toca
A szitu, mikor mindkét megközelítés egyszerre igaz, még ha ellent is mond egymásnak.
több mint 6 éve
Várható volt. Sok mindenben korszakos zseni volt Rossi, ugylátszik a csúcson való abbahagyás (mint sok másik sport klasszisnak) nem tartozik ezek közé. Ha már idén visszavonulna, akkor is két évvel később tette mint kellett volna.De miért kene visszavonulnia ha élvezi amit csinál ?
Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Várható volt. Sok mindenben korszakos zseni volt Rossi, ugylátszik a csúcson való abbahagyás (mint sok másik sport klasszisnak) nem tartozik ezek közé. Ha már idén visszavonulna, akkor is két évvel később tette mint kellett volna.
több mint 6 éve
2021-2022 Maverick Vinales-Fabio Quartararo. Yamaha Factory.
több mint 6 éve
Miller pl. ugye.Szerintem nagyon baszó lett kűlsőre, kérdés hogy az eredményeket is fogja e tudni hozni.Pont nekem is ez fogalmazódott meg bennem.
Mondjuk Petruccit lehet lecseréltem volna Gigiék helyében. Mindegy.
Cowboykarcsi90
Kurvajól néz ki, bár szerintem mindig is a Ducati volt a legjobb külsőleg, de most még jobban eltalálták, viszont ami szembetűnő hogy enyhén megnyúlt az egész, nem?
Petrucci helyett meg hozni kellett volna mást. :/
Coolearie
több mint 6 éve
Szerintem nagyon baszó lett kűlsőre, kérdés hogy az eredményeket is fogja e tudni hozni.Pont nekem is ez fogalmazódott meg bennem.
Mondjuk Petruccit lehet lecseréltem volna Gigiék helyében. Mindegy.
Cowboykarcsi90
Kurvajól néz ki, bár szerintem mindig is a Ducati volt a legjobb külsőleg, de most még jobban eltalálták, viszont ami szembetűnő hogy enyhén megnyúlt az egész, nem?
Petrucci helyett meg hozni kellett volna mást. :/
több mint 6 éve
Tänakék mekkorát buktak a Monte Carlo Rallyn, egek. 😧Ez 25-30 évvel ezelött hullazsàk.
Mikey
több mint 6 éve
www.p1race.hu/hir/lehullt_a_lepel_a_2020-as_ducati_desmosedici_gp-rol_fotok_20200123valamiéry a rally b csoport jutott eszembe róla
NB2
több mint 6 éve
Szerintem nagyon baszó lett kűlsőre, kérdés hogy az eredményeket is fogja e tudni hozni. Mondjuk Petruccit lehet lecseréltem volna Gigiék helyében. Mindegy.
több mint 6 éve
Tänakék mekkorát buktak a Monte Carlo Rallyn, egek. 😧'sztakurva... hát ez semmiképpen sem volt egyszerű
Mikey
több mint 6 éve
Tänakék mekkorát buktak a Monte Carlo Rallyn, egek. 😧
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
formula.hu/f1/2020/01/22/ezert-lehet-bajban-a-ferrariMintha köze lett volna a VB címhez a Ferrarinak mostanság...
Hamilton már bontja a pezsit😊
NB2
több mint 6 éve
Azt hittem, hogy sokkal előrébb tartanak már...index.hu/sport/forma1/2020/01/03/zanvdoort_hollandia_versenypalya_formula-1_dron_video/
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
dawyd728
4 215
Túraautós top 30 2019-ben:www.touringcartimes.com/2019/12/30/touringcartimes-top-30-drivers-2019-10-1/
több mint 6 éve
A WTCR-ről volt szó, hogy egy bóvli sorozat lett amit kb a fanatikusokon kívűl senki sem néz. Pláne ha befejezi az Audi és a VW is az ez irányű fejlesztést.A WTCR az egyetlen valamire való pályás nemzetközi touring car bajnokság. A rally más műfaj, a DTM közelebb van a forma autóhoz, és rendkívül drága is. A hosszú távú bajnokságok is egész más jellegű versenyek. Mi lesz akkor ha nem lesz? Kihal a műfaj?
FLZOLI
Érdekes kérdés. El tudom képzelni, hogy itt fog először _valóban_ átváltani a világ a villanyautókra. A WTCR éppen azért (volt?) érdekes, mert a legközelebb áll az utcai autóhoz. A fejlesztési igénye, költségei passzoltak a gyártók utcai fejlesztéseihez, a reklám mellett tesztként is működött. Szerintem éppen azért szállnak ki sorban belőle a gyártók, mert a motorfejlesztő, váltó-fejlesztő, stb. központjaikat is sorban számolják fel. Fölösleges fejlesztési irány lett. Viszont tolják a pénzt az EV fejlesztésbe - ma már eszetlen összegeket -, így eléggé adná magát egy villanyos túra autó bajnokság. Fejlesztési szempontból is, és marketing szempontból is, mert az új EV autókat is reklámozni kell majd.
Egyébként szerintem is komolytalan az az 50-es lista (ne már, hogy a huszonadik F1-es pilóta, akinek úgy kell bevásárolnia magát a székébe, mert a marketing értéke nem fedezi a költségeket többet érjen, mint mondjuk egy USA drag racing bajnok, akinek több tízmilliós marketing értéke van, vagy egy Le Mans bajnok, stb.). De ezzel együtt is szerintem hízelgő, hogy a WTCR-t még ebben az állapotában is betették a 8-10 legjelentősebb autós bajnokságba.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Volt kérdés kb mennyit ér Michelisz és a bajnoki címe. A lista természetesen nem egy objektív rangsor, ettől még a legmérvadóbb szubjektív az autosport világában. www.autosport.com/top-50-drivers-of-2019/A nevetséges a legjobb szó erre a listára!
44.
dawyd728
több mint 6 éve
Volt kérdés kb mennyit ér Michelisz és a bajnoki címe. A lista természetesen nem egy objektív rangsor, ettől még a legmérvadóbb szubjektív az autosport világában. www.autosport.com/top-50-drivers-of-2019/Mindig azt kell megnyerni amiben elindulsz. Ha az ellenfelek épp valamit bénáznak és 3 kerékkel tudnak csak indulni akkor őket kell legyőzni. Károgók mindig is lesznek, a magyarok egy része eleve a köldökzsinóron kapta már a rosszindulatot....
44.
dawyd728
A WTCR-ről volt szó, hogy egy bóvli sorozat lett amit kb a fanatikusokon kívűl senki sem néz. Pláne ha befejezi az Audi és a VW is az ez irányű fejlesztést.
több mint 6 éve
dawyd728
4 215
Volt kérdés kb mennyit ér Michelisz és a bajnoki címe. A lista természetesen nem egy objektív rangsor, ettől még a legmérvadóbb szubjektív az autosport világában. www.autosport.com/top-50-drivers-of-2019/44.