Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Kosuke ma nem csinált eddig semmit. Megérett a cserére. Wells viszont egészen jó, bár a 4 sétáltatás elég sok, de a 6 SO nem rossz. 1.50-es ERA meg egészen kiváló. Ha ezt a meccset sem húzzuk be baromira ideges leszek.Soriano-t elsétáltatja a Backs 😂FucuTbf vágott már egy homárt. Mondjuk az is igaz, hogy én itt benyomtam volna Fukudome helyett Reed Johnsont.marci
több mint 13 éve
marci
1 023
Soriano-t elsétáltatja a Backs 😂FucuTbf vágott már egy homárt. Mondjuk az is igaz, hogy én itt benyomtam volna Fukudome helyett Reed Johnsont.
több mint 13 éve
Soriano-t elsétáltatja a Backs 😂
több mint 13 éve
Huff annyira OF mint én. Az O's-ban még Dh volt tavalyelőtt, NL-ben muszájból lett 1B de azt még lehozta valahogy.
több mint 13 éve
Ez a Huff mit művelt a Giants-ban. Hihetetlen.Biztos mindig a szemébe sütött a nap. De akkor mi a francnak van a fején a szemüveg. 😛
Én csak örülök neki, 2 pont és 2 triple RBI (csak rajta).
Dodgers vs. Giants 3-1, első négy meccsre (a WS címvédő ellen) jó kezdés.
Így tovább srácok.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Kösz. Akkor ezentúl én is úgy keresem majd.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
marci
1 023
Csak én nem találom az mlb.comon a Top 5 play of the day-t?Matthew99Én is csak rákeresve találtam meg. http://mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=13455629
több mint 13 éve
Csak én nem találom az mlb.comon a Top 5 play of the day-t?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
3-0 :cool:
több mint 13 éve
A hagyományos összefoglaló az évadnyitó D'backs elleni series-ről:http://denversports.blog.hu/2011/04/04/rockies_diamondbacks_1_1_t
Jól jött a halasztás a Dodgers series előtt, mert különben a két leggyengébb dobónk mehetett volna az ő két legerősebbjük ellen, így legalább Chacin állhat ki Kershaw ellen, és talán Hammel-nek is kezelhetőbb lesz Billingsley. Örültem neki, hogy szopatták a kamubajnok bohócokat, de itt az idő, hogy egy rivális ellen mi is felébredjünk. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szezon végén már Contreras és Bastardo fognak kezdeni 😛 A többieknek meg a könyökét faragják majd az orvosok 😛3,5 fölé mondanám év végére a Philly-starterek átlagát. 😛marciEzt most egy meccs alapján írod? Szerintem átlagos kezdőnek (4,5-5 körüli ERA-val) el fog menni.marciÁtlagos kezdő=2,5-es ERA jobb helyeken 😛Rajna
több mint 13 éve
marci
1 023
3,5 fölé mondanám év végére a Philly-starterek átlagát. 😛Átlagos kezdő=2,5-es ERA jobb helyeken 😛RajnaNem biztos, hogy a Mets jól járt a Capuanoval...Ezt most egy meccs alapján írod? Szerintem átlagos kezdőnek (4,5-5 körüli ERA-val) el fog menni.marci
Ha nem szerencsétlenkedik Vazquez az elején, nyögvenyelősen húzták volna be a meccset...civilmanu
több mint 13 éve
Átlagos kezdő=2,5-es ERA jobb helyeken 😛Nem biztos, hogy a Mets jól járt a Capuanoval...Ezt most egy meccs alapján írod? Szerintem átlagos kezdőnek (4,5-5 körüli ERA-val) el fog menni.marci
Ha nem szerencsétlenkedik Vazquez az elején, nyögvenyelősen húzták volna be a meccset...civilmanu
több mint 13 éve
marci
1 023
Nem biztos, hogy a Mets jól járt a Capuanoval...Ezt most egy meccs alapján írod? Szerintem átlagos kezdőnek (4,5-5 körüli ERA-val) el fog menni.
több mint 13 éve
Nem biztos, hogy a Mets jól járt a Capuanoval...Ha nem szerencsétlenkedik Vazquez az elején, nyögvenyelősen húzták volna be a meccset...
Go Jets!
több mint 13 éve
meccs az ma nem lesz 😕 köcsög eső. Bár az mlb.com szerint hó. Erről is Ork tehetharomtA képek alapján a Coors Field-en csak eső volt. Ellenben a külvárosban a Rapids pályát beszínezte a hó rendesen, de úgy néz ki, hogy ők fognak tudni játszani. 😊
több mint 13 éve
Esc élsz még vagy számítottál erre?Sütött róla, hogy nem lesz jó napja. Néha látszik.
Marmol nem változott tavalyhoz képest, szórja a lasztikat mind bolond a lisztetFucu
Cserébe amíg Byrdre, mint 3. ütőre tekintünk, ne várjunk semmit. Nincs olyan a világon, hogy ebben a helyzetben (utolsó inning, ember 1-3on, 1 out, leggyorsabb emberünk 90lábra az egyenlítéstől) elüsse az első pitchet, egy 98 mph-s inside, térd magas fastballt. Ez konkrétan amatőr szint. A legbosszantóbb, hogy egyáltalán nem voltam ideges a 9. teteje miatt, de most ellenben nem kicsit.
több mint 13 éve
Esc élsz még vagy számítottál erre?Marmol nem változott tavalyhoz képest, szórja a lasztikat mind bolond a lisztet
több mint 13 éve
jól van meg van az idei első Tigers WBoesch 4ab 4run 4hit 4rbi 😊
több mint 13 éve
Garza érdekes openert zárt. 7.0, 12 hit (mind single), 12 K, 0 BB.EscaladeColvin hogy megmentette Wood seggét, atyaég
több mint 13 éve
Garza érdekes openert zárt. 7.0, 12 hit (mind single), 12 K, 0 BB.
több mint 13 éve
Na nyert a Cards 2-0-ra, Garcia CG, pedig már kezdtem aggódni, hogy Franklin jön az utolsó inningben
több mint 13 éve
Red Soxot kicsit "helyreteszi" a Texas. 😀 Durva, hogy három nap alatt három pitcherről ütöttek eddig 9 HR-t, abból Kinsler 3-at, minden nap egyet. Ja, és megvan Crawford első hitje is Bostonban 8. at-batre.Nehéz megszerkeszteni ott a lineupot, de Crawford nem egy 3. ütő. Semmi "presence",irreális különbség volt ebben a szegmensben közte és Gonzo/Youk között. Ma egyből 7-ként ütött, lesz itt még mit csiszolni.
szerk: És ott a 10. is. 😀gsn
Persze nem ezért kapnak sweepet, majd minden kategóriában lelépik őket.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Mi továbbra is csak szenvedünk, de azért látszik némi javulás. Garza meg egyszerűen csak szar 😕 Mondjuk stream nélkül Gameday-en nézni nem éppen f@sza.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
meccs az ma nem lesz 😕 köcsög eső. Bár az mlb.com szerint hó. Erről is Ork tehet