Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Felesleges köpködni a Yankeesre, olyan mint nyáron tüzet gyújtani hogy ne fázzál. Értelmetlen.Így is van. Ott van DS aláírásának jobb felében a válasz.
Shortstop
Short ment válasz PM.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Felesleges köpködni a Yankeesre, olyan mint nyáron tüzet gyújtani hogy ne fázzál. Értelmetlen. Fucuhoz hasonlóan én is örültem volna a Rangersnek is, így jobb lett hiszen mégis egy volt oriole kap gyűrűt.
Matthew hogy vagy? Sajnos semmi teljesen megbízhatót nem tudok Bp-ről eddig.
több mint 14 éve
😂Legalja. Köcsög giants 😕haromtLegalább nem a Jenki mocskok nyertek.Shawn84
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 14 éve
Egyetértek Esc-el szar idegenben nyert WS-t látniA Giants mindhárom szériáját idegenben hozta, ünneprontók 😛
Megérdemelte a Giants örülök nekik (örültem volna Rangers-nek is)Fucu
több mint 14 éve
Egyetértek Esc-el szar idegenben nyert WS-t látniMegérdemelte a Giants örülök nekik (örültem volna Rangers-nek is)
több mint 14 éve
Majd jövőre...Legalja. Köcsög giants 😕haromtLegalább nem a Jenki mocskok nyertek.Shawn84
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Legalja. Köcsög giants 😕haromtLegjobb, szép volt. Huff miatt különösen is megérdemli az öreg!
több mint 14 éve
Mikey
18 753
Hm, meglátszik, hogy az alapszakasz vége óta nem követtem nagyon a liga történéseit.Akkor mától számítva van egy hetük a csapatoknak megállapodni a saját free agenteikkel, és mától már lehet trade-elni szabadon?Az új szabály értelmében 5 napig lehet kizárólag a saját volt csapatoddal komolyan egyeztetni (a többi klubbal is tárgyalhatsz, de konkrét számok nélkül). Vasárnaptól szabad a vásár.
Utána kerestem, de érdekes módon többféle választ találtam.Mikey
Cserélni a reg. season vége óta már lehet, így ment át néhány 'player to be named later' októberben.marci
Köszi a választ.
több mint 14 éve
el kell fogadni sajnos, nekem sem a szívem csücske a Giants enyhén szólva, de attól még nem lehet mit tenni... mondjuk az akkor is igaz, hogy idén egyértelműen nem a legerősebb csapat nyerte meg a WS-t... viszont számomra a Texas játéka a WS-ben óriási csalódás volt, mintha nem is érdekelte vlna őket, vagy nem tom, és úgy fogták fel, hogy nekik a Yankees ellen bravúr után már olyan mind1 ez... ezt a teljesítményt nem tudom máshogy megmagyarázni...mit fog csinálni TMHC, te úristen 😊HurkaHát, nem gratulálok, az biztos...
http://denversports.blog.hu/2010/11/02/world_series_winner_2010_san_francisco_giantsTheMileHighCity
több mint 14 éve
mit fog csinálni TMHC, te úristen 😊HurkaHát, nem gratulálok, az biztos...
http://denversports.blog.hu/2010/11/02/world_series_winner_2010_san_francisco_giants
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Legalja. Köcsög giants 😕
több mint 14 éve
marci
1 023
Akkor mától számítva van egy hetük a csapatoknak megállapodni a saját free agenteikkel, és mától már lehet trade-elni szabadon?Az új szabály értelmében 5 napig lehet kizárólag a saját volt csapatoddal komolyan egyeztetni (a többi klubbal is tárgyalhatsz, de konkrét számok nélkül). Vasárnaptól szabad a vásár.
Utána kerestem, de érdekes módon többféle választ találtam.Mikey
Cserélni a reg. season vége óta már lehet, így ment át néhány 'player to be named later' októberben.
több mint 14 éve
grat a Giantsnek,megérdemelték 😊jövőre jön a Tigers és senkinek sincs kegyelem 😛
több mint 14 éve
Mikey
18 753
Akkor mától számítva van egy hetük a csapatoknak megállapodni a saját free agenteikkel, és mától már lehet trade-elni szabadon?Utána kerestem, de érdekes módon többféle választ találtam.
több mint 14 éve
ez szörnyű, hogy milyen gyenge volt ebben a WS-ben a Rangers, és egyben érthetetlen is..bár nem az 5., hanem a 4. meccsen dőlt itt el a dolog..
mit fog csinálni TMHC, te úristen 😊
több mint 14 éve
WS MVP: Edgar Renteria 😊 Now, he's put his name alongside Lou Gehrig, Joe DiMaggio and Yogi Berra as the only players with two World Series-winning hits.
Le a kalappal a Giants előtt!
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 14 éve
marci
1 023
Mad Dog remélem most mocskosul berúg. 😀http://www.youtube.com/watch?v=lM_8AQwk4gY
több mint 14 éve
Nyilván elit pitching > bármi.Igazolódott az örök baseball tézis: pitching>hitting.Ez nem az elmúlt két év tézise volt, az biztos 😛Rajna
Escalade
Hamels, Blanton és társai nincsenek benne 😛
több mint 14 éve
Igazolódott az örök baseball tézis: pitching>hitting.Ez nem az elmúlt két év tézise volt, az biztos 😛
Escalade
több mint 14 éve
Igazolódott az örök baseball tézis: pitching>hitting. Hiába volt tényleg kicsit összehányt képe ennek a Giants lineupnak, a veteránok minden meccsen hozzá tudtak tenni, a fiatal dobók pedig esélyt sem adott a Rangersnek. Utóbbi elég nagy csalódás, sem taktikailag, sem fejben nem tűnten túl WS kész társaságnak.
Btw: utálom a nem otthon megnyert döntőket.
több mint 14 éve
Hmm, hát nem láttam még ilyen gyenge emberekből összetákolt csapatot WSt nyerni. Ilyen is van. Azért megdolgoztak érte, és minden összejött nekik, amikor nagyon kellett. Egy alapszakaszmeccset elveszítenek amit nyertek és playoffba se kerülnek. Akit nagyon sajnálok most, az Lee, aki most hihetetlen playoffot hozott, tavaly is (akkor WS-ben is), most mégis a nyakába varrható a WS-loss, pedig ma elég pöpec volt. Jövőre a Yankees-zel se nyerjen 😛 amúgy meg nagy grat Rowandnek, aki rohadt jó volt Phillyben és most szerzett is egy gyűrűt. Eléggé bírtam anno, de hát Victorino jobb. Mellesleg Werth is hasonló lesz sztem most, elszerződik valahová aztán gyenge lesz, míg Brown elkezd állatkodni a helyén, és jövőre győzelem lesz ebből.Jah és a legnagyobb grat Bochynak jár, az egyik legjobb manager tényleg, szarból is várat tud építeni. Washington pedig rengeteg hibával segítette hozzá csapatát a vereséghez.
több mint 14 éve
Én nem tudom mit tudnak ezek az amúgy gyenge közepes ütők hogy a sztárdobók csak ellenük szenvednek (Ross, Uribe, Renteria...).Jól van, Lincecum sem sebezhetetlen. Ne is legyen.
több mint 14 éve
marci
1 023
Nem tudom hányan követitek twitteren Jonah Kerit (@jonahkeri), több helyen ír, alapvetően újságíró, de nem kifejezetten mainstream, könyvet ír a Raysről, Expos-fan, stb. Lényeg a lényeg, van egy podcastje, melynek végén minden héten ő és az aktuális vendége ételt/éttermet ajánl és az eheti epizódban kiderült, hogy egyik ágon (már elfelejtettem melyik) magyar a csóka. Egész jó kiejtéssel ajánlotta a vendégnek és a hallgatóknak töltött káposztát, palacsintát, rakott krumplit, kolbászt. 😊
több mint 14 éve
Victorino sztem alulértékelt, Utley meg a playoff után messze nem a legjobb kettes. Beltre tényleg ilyen jó? Én nem így emlékszem rá, van pár jobb 3B nála a mezőnyben...