Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 429 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
gsn 3 548
Hát, jó nagy kamu lesz, ha megnyeri faszszíVotto az MVP-t, de tulajdonképpen nem érdekel. Megvan a két GG és a két SS, legalább ezt nem csalták el. 😊TheMileHighCity
Neked célod, hogy mások beskatulyázzanak, mint elviselhetetlen homár?marci
Én már csak akkora köcsög vagyok, hogy nem felejtem el az All-Star megaláztatását... max majd akkor, amikor a világon az összes CarGo ellen szavazó szurkoló, expert, edző aláírásával kapok egy kegyelemért esedező levelet, melyben szíves bocsánatomat kérik, és biztosítanak a teljes mértékű támogatásukról a világhatalmi terveim megvalósítására vonatkozóan. Na, esetleg ekkor elgondolkozom rajta... 😛

Tulo&CarGo hype:
Gold Glove Awards: http://denversports.blog.hu/2010/11/11/gold_gloves_2010
Silver Slugger Awards: http://denversports.blog.hu/2010/11/12/silver_sluggers_2010TheMileHighCity
Szerintem senki nem szavazott ellene, szimplán csak nem szavaztak rá.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Amúgy ez a Coors-dolog annyira nagy különbségeket okoz, hogy pl. a The Book című statisztikás könyvben, amikor megnézték, hogy érdemes-e foglalkozni a hot streakekkel és várható-e jobb teljesítmény a hot streakben lévő játékosoktól, a használt mintából egyenesen kivették a Coors Fielden összehozott statokat, akkora "zajt" okozott volna az eredményben.

Magával a jelenséggel kapcsolatban amúgy legtöbbször azt olvasom, hogy leginkább a breaking ballok szenvedik meg a ritka levegőt, kevésbé mozognak és leginkább ennek köszönhető, hogy szinte minden játékos jól üt ott.marci
jó de az a vicces hogy a mi dobóink is otthon jobbak. Pedig nekik is szar a breaking ball akkor.haromt
A csapat home/away splitjében az utóbbi 3 évben (B-Ref szarakodik, nincs kedvem kivárni a többi oldal betöltését) mindig a hazai ERA volt nagyobb. Néha pár ponttal, néha több tízzel. A győzelmi arányuk lehet, hogy jobb, de a teljesítményük szerintem nem.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy ez a Coors-dolog annyira nagy különbségeket okoz, hogy pl. a The Book című statisztikás könyvben, amikor megnézték, hogy érdemes-e foglalkozni a hot streakekkel és várható-e jobb teljesítmény a hot streakben lévő játékosoktól, a használt mintából egyenesen kivették a Coors Fielden összehozott statokat, akkora "zajt" okozott volna az eredményben.

Magával a jelenséggel kapcsolatban amúgy legtöbbször azt olvasom, hogy leginkább a breaking ballok szenvedik meg a ritka levegőt, kevésbé mozognak és leginkább ennek köszönhető, hogy szinte minden játékos jól üt ott.marci
jó de az a vicces hogy a mi dobóink is otthon jobbak. Pedig nekik is szar a breaking ball akkor.
több mint 14 éve

Magával a jelenséggel kapcsolatban amúgy legtöbbször azt olvasom, hogy leginkább a breaking ballok szenvedik meg a ritka levegőt, kevésbé mozognak és leginkább ennek köszönhető, hogy szinte minden játékos jól üt ott.
több mint 14 éve
Rammer 194 — Rams fan
Nekem nem kell bemutatni a Coors-faktort, azért raktam be ezt mert CarGo idei évének hazai-idegenbeli különbsége még durvább is mint Holliday 2007-es kettőssége, és ő se lett MVP, hiába átlagban a remek számok...

I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
így nem volt berakva, de általában az egész Rockies-ra igaz hogy sokkal szarabbak vagyunk idegenben. De viszont általában az ellenfelek ütői is élvezik a Coors Fieldet, így ha ott nyerni akarunk akkor még extrább kell a mieinktől.

Hollidaynek is hasonló számai voltak amíg itt játszott. Ez van. Nem faraghatjuk le a Sziklás hegységet hogy mi is tengerszinten legyünk 😛

Mint ahogy a Yankees, a Phillies meg a Reds sem fog nagyobb stadiont csinálni, hogy ne legyen 10x annyi homár mint a Citi Fielden
több mint 14 éve
Rammer 194 — Rams fan
Sajnos nekem az jön le a GG és SS szavazásokból, hogy nem Votto lesz az MVP, hanem Pujols. Ami nem azért para, mert Pujolsnak szar szezonja lett volna, hanem mert Votto 12 pontot vert rá AVG-ben 10-et OBP-ben, 4-et SLG-ben, kurva jó védő volt és egy deka díjat nem fog kapni. (Érdekesség: valamikor augusztus-szeptember táján ütött először Votto infield popupot. Tekintve, hogy az kb. egyenlő a strikeouttal, még Pujols kevés K-je sem annyira egyértelmű fölény. 😊)
szerk.: Persze ne feledjük (én se feledjem 😀), hogy míg a GG-t és SS-t edzők ítélik oda, az MVP a médiáé.marci
😉

Meglátjuk amúgy, én mindenesetre tartom, hogy Votto lesz az MVP és meg is érdemli majd természetesen. (és így jól eloszlik majd a dolog, Pujols GG és SS, Votto MVP meg Hank Aaron) Pujols második lesz, CarGo meg harmadik, ahogy ezt tippeltem a szezon végén is.

szerk:

CarGo-val kapcsolatban ez volt már?

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Hát, jó nagy kamu lesz, ha megnyeri faszszíVotto az MVP-t, de tulajdonképpen nem érdekel. Megvan a két GG és a két SS, legalább ezt nem csalták el. 😊TheMileHighCity
Neked célod, hogy mások beskatulyázzanak, mint elviselhetetlen homár?marci
Én már csak akkora köcsög vagyok, hogy nem felejtem el az All-Star megaláztatását... max majd akkor, amikor a világon az összes CarGo ellen szavazó szurkoló, expert, edző aláírásával kapok egy kegyelemért esedező levelet, melyben szíves bocsánatomat kérik, és biztosítanak a teljes mértékű támogatásukról a világhatalmi terveim megvalósítására vonatkozóan. Na, esetleg ekkor elgondolkozom rajta... 😛

Tulo&CarGo hype:
Gold Glove Awards: http://denversports.blog.hu/2010/11/11/gold_gloves_2010
Silver Slugger Awards: http://denversports.blog.hu/2010/11/12/silver_sluggers_2010

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 741
Jól van, azért van némi önérzetük a díjat odaítélőknek. Túl nagy pofátlanság lett volna a SS-t is Jeternek adni. 😛

Egyébként jókat mosolygok magamban, mert eszembe jut Guillén azon interjúja, amiben fejtegette, hogy anno, amikor Alexei még rookie volt, mondta neki, Gold Glove-ra igen jó esélyei lesznek pár éven belül, de Silver Sluggert aligha fog nyerni. Örülök, hogy Ozzie tévedett, és remélem, jövőre meglesz a GG is. 😊
több mint 14 éve
Neked célod, hogy mások beskatulyázzanak, mint elviselhetetlen homár?
több mint 14 éve
Mauer meg 9 homárral...haromt
Nem annyira véleményes, 50 ponttal jobb volt OBP-ben Martineznél, többet is játszott a poszton ... meg ugye ő kettejük közül a név, ami -- mint a Votto-Pujols párharcnál látjuk -- könnyen eldöntheti a mérleg nyelvét.

Sajnos nekem az jön le a GG és SS szavazásokból, hogy nem Votto lesz az MVP, hanem Pujols. Ami nem azért para, mert Pujolsnak szar szezonja lett volna, hanem mert Votto 12 pontot vert rá AVG-ben 10-et OBP-ben, 4-et SLG-ben, kurva jó védő volt és egy deka díjat nem fog kapni. (Érdekesség: valamikor augusztus-szeptember táján ütött először Votto infield popupot. Tekintve, hogy az kb. egyenlő a strikeouttal, még Pujols kevés K-je sem annyira egyértelmű fölény. 😊)
szerk.: Persze ne feledjük (én se feledjem 😀), hogy míg a GG-t és SS-t edzők ítélik oda, az MVP a médiáé.
több mint 14 éve
Hát, jó nagy kamu lesz, ha megnyeri faszszíVotto az MVP-t, de tulajdonképpen nem érdekel. Megvan a két GG és a két SS, legalább ezt nem csalták el. 😊

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Rammer 194 — Rams fan
De, fura, viszont jó kompenzáció, mindkettő kap, mert azért tegyük hozzá, brutál szoros a verseny, kb ízlés kérdése, hogy ki melyiket kapja, nem?

több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Most hogy Votto ebből is kimaradt, van reális sansza a CarGo MVP-nek?haromt
Miért ne? Szerintem továbbra is hármas versenyfutás, de valószínűleg Votto "vezet".

Szóval szerintem Votto kapja, és akkor bejön amit írtam, hogy végül NL egyesen Votto MVP, Pujols meg SS (ami eddig megvan).

Amúgy, egész korrekt az NL Silver Slugger is, bár nálam továbbra is Posey kapná, de ez egyéni, McCann is jó választás. Braun meg... nem szeretjük, de adható szerintem. Gallardo csak megkapta (helyesen!)Rammer
Hát de nem ciki, hogy olyan lesz az MVP, akit a sajátposztján sem a legjobb védőnek, sem a legjobb támadónak nem találtak?haromt
Persze, attól még összességében lehet a legjibb + most valuable to his team ugye. Meg aztán a Reds playoffos lett.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Miért ne? Szerintem továbbra is hármas versenyfutás, de valószínűleg Votto "vezet".

Szóval szerintem Votto kapja, és akkor bejön amit írtam, hogy végül NL egyesen Votto MVP, Pujols meg SS (ami eddig megvan).

Amúgy, egész korrekt az NL Silver Slugger is, bár nálam továbbra is Posey kapná, de ez egyéni, McCann is jó választás. Braun meg... nem szeretjük, de adható szerintem. Gallardo csak megkapta (helyesen!)Rammer
Hát de nem ciki, hogy olyan lesz az MVP, akit a sajátposztján sem a legjobb védőnek, sem a legjobb támadónak nem találtak?
több mint 14 éve
Rammer 194 — Rams fan

Amúgy, egész korrekt az NL Silver Slugger is, bár nálam továbbra is Posey kapná, de ez egyéni, McCann is jó választás. Braun meg... nem szeretjük, de adható szerintem. Gallardo csak megkapta (helyesen!)

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Miggynek örülök,megérdemelte,klassz kis szezonja volt

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Braun? Komolyan?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most hogy Votto ebből is kimaradt, van reális sansza a CarGo MVP-nek?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na eddig pár meglepi.
Votto helyett Pujols kapta.
Mauer meg 9 homárral...

Marci viszont telibelőtte az AL infieldet 😊

McCann-Pujols-Uggla-Tulo-Zimmerman-Braun-CarGo-Holliday-Gallardo
Mauer-Cabrera-Cano-Alexei-Beltre-Crawford-Hamilton-Bautista-Vlad
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 429 — no es importante
nov 20-n meccs a Wrigley Field-en!

és a Yankee Stadiumban is 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Rammer 194 — Rams fan
Nálam NL ez lenne:

C Posey
1B Pujols
2B Uggla
3B Zimmerman
SS Tulowitzki
OF Holliday
OF Gonzalez
OF Werth (No Braun!)
P Gallardo (Szerintem GG-nél se írták oda előtte CarGo-t, mégis kapott)

több mint 14 éve
Ma a Silver Slugger kihirdetése is 21:30-kor lesz?TheMileHighCity
Éjfélkor.

Tippelek az AL-re csak úgy.
C - Jeter, 1B - Jeter, 2B - Jeter, SS - Jeter, 3B - Jeter, OF - Jeter, OF - Jeter, OF - Jeter, DH - Jeter
Számomra 1-2 poszt elég egyértelmű, de nálam egyértelműen Ramirez kapta volna a GG-t is... 😊Mikey
Fixed. 😛

Viccen kívül nálam a legjobb sluggerek (figyelembe véve a jelölteket):
C - Mauer, 1B - Cabrera, 2B - Cano, SS - Alexei, 3B - Beltre, OF - Hamilton, Bautista, Crawford, DH - Papi
C - McCann (ha Posey egész évben nyomta volna, neki adnám), 1B - Votto, 2B - Uggla (marha szoros itt a mezőny), SS - Tulo, 3B - Zimmerman, OF - Holliday, Werth, CarGo, P - poén, hogy van ilyen 😀, amúgy Mike Leake a .407-es OBP-vel (Gallardo nem volt a jelöltek között, pedig .508-at sluggolt)
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 741
Ma a Silver Slugger kihirdetése is 21:30-kor lesz?TheMileHighCity
Éjfélkor.

Tippelek az AL-re csak úgy.
C - Martinez, 1B - Cabrera, 2B - Cano, SS - Ramirez (csakazértis), 3B - Rodriguez, OF - Bautista, OF - Hamilton, OF - Young, DH - Guerrero
Számomra 1-2 poszt elég egyértelmű, de nálam egyértelműen Ramirez kapta volna a GG-t is... 😊
több mint 14 éve
Az MVP-t viheti Votto, a játékosok elismerése már CarGo-éharomt
Na, ez az, minden játékosnak világos lesz, hogy csak a neve miatt fogja kapni, hiszen ők maguk is CarGo-t mondták a legjobbnak. 😛

Ma a Silver Slugger kihirdetése is 21:30-kor lesz?

Denver Sports Blog
Get In The Ring