Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Na szerencsére Theriot kilőve mert elvitte a Cards 😀 haromtLOL
Na jó, ha közelebbről megnézzük, Theriot egy olcsó előrelépés 2B-en Schumaker helyett, jobb védő nála (ami azért egyáltalán nem teljesítmény, valljuk be...), több steal (20+ as átlag, Schumi lehangolóan kevés), a többi terén kb ugyanaz a két játékos, de...
...de a poén, hogy első körben NEM 2B-re lett hozva, hanem SSnek... ami ő már volt ha jól rémlik (pre-Castro SS volt a Cubsban évekig, de majd Esc megerősít vagy cáfol), szóval nem ismeretlen neki, de vicc, ott van Ryan aki GG-kaliberű védő még ha nem is üt, de nagyobb baj hogy TLR szerelmes Schumakerbe, ezért őt akarja játszani (legalábbis ez az eddigi kommunikáció)... aki meg összességében talán a leggyengébb 2B az egész ligában ha őszinték vagyunk, nem jó védő (nem is 2B az eredeti posztja), és ha így megzuhan az AVG/OBP mint idén, akkor aztán nincs is kérdés... Theriot-Schumaker middle infield jáájj...
Szóval kettesre anyagi megfontolású "fejlesztésként" elmegy (de csak mert Schumit váltaná), SSként már nagyon nem...
Hawksworth amúgy korrekt ár érte, legtöbben ünneplik a távozását, én azért látok benne fantáziát, de nem egy kihagyhatatlan valaki igazából.
De a lényeg: ha semmi egyéb nem történik, akkor egy centit nem haladtunk előre a middle infielden, legalábbis nagyságrendi javulás egyáltalán nem történt...
+ jött még Tallet, akit a Toronto vágott ki, de nekünk jó lesz 😊 Tavaly jó volt balosok ellen és a hírek szerint Duncan-nek tetszik, meglátjuk.
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na szerencsére Theriot kilőve mert elvitte a Cards 😀 A Yankees megint bevadult, most éppen Greinke-t akarják... Meg is fogják kapni az a gyanúm. Lee meg marad a Rangersben
Bár a Royals nem szarozott. Egyből Teixeira-t akarják...
Dunn sem szarral gurigázik a 4 év 60 millás elképzeléseivel...
több mint 13 éve
C nem lesz. O'Dowd most nyilatkozott, hogy Ianettával próbálkoznak. Egy backup jön majd.haromtTartok tőle, hogy Pagnozzi-t szántuk ennek, a napokban kapott minor dealt... :/
Azért ennél komolyabb emberek kellenének catcher-nek, hacsak Pacheco nem akar már jövőre Posey útjára térni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de elültették volna Tulo fülébe a bogarat, hogy kicsit holdoutoljál és akkor elcserélnek hozzánk mi meg adunk neked geci sokat. 😛Na de a Yankeesnek a Rockiest kellett volna meggyőznie, hogy váljon meg a franchise playerétől, akit 2-3 évig nem kell valós értékén fizetni.marciAzt nem értem, hogy miért sietett ezzel a Rockies. 2-3 év alatt rengeteg minden történhet, ezt a szerződést szerintem 2013-ban is szívesen aláírta volna Tulowitzki.marciVsz a Jeter tárgyalások miatt
Nehogy begőzöljön a yankees nekiálljon nyomulni. és a mézesmadzagját huzogatni tulo előttharomt
tőlük minden kitellik 😊
több mint 13 éve
marci
1 023
Na de a Yankeesnek a Rockiest kellett volna meggyőznie, hogy váljon meg a franchise playerétől, akit 2-3 évig nem kell valós értékén fizetni.Azt nem értem, hogy miért sietett ezzel a Rockies. 2-3 év alatt rengeteg minden történhet, ezt a szerződést szerintem 2013-ban is szívesen aláírta volna Tulowitzki.marciVsz a Jeter tárgyalások miatt
Nehogy begőzöljön a yankees nekiálljon nyomulni. és a mézesmadzagját huzogatni tulo előttharomt
több mint 13 éve
C nem lesz. O'Dowd most nyilatkozott, hogy Ianettával próbálkoznak. Egy backup jön majd.A C poszton két ifjonctól, Rosario-tól és Pacheco-tól várnak sokat pár éven belül, állítólag ezért nem akarnak nagyobb nevet. Torrealba-val tárgyaltak, de csak 1 évet adtak volna neki, Olivo-val is valami hasonló volt, ezért engedték el. Kíváncsi leszek hogyan oldjuk meg...
2B-re sok emberről beszélnek, de vsz nem speciális egyposztost akarunk oda hanem valami utility IF-t és rotálva lenne a fiatalokkal.
Fowlernek meg kb az egész offseasonja arra kell hogy menjen, hogy gyakorolja az ütést jobbos dobók ellen. Switch hitter, de leftyként botrányos.
Ami még aggasztó, hogy megvan a rotationből 1.Ubaldo, 2. DLR, 4. Hammel, 5.Chacin
Cookkal viszont nem tudunk mit kezdeni. Messze a leggyengébb kezdőnk. Még elvileg próbálkozunk James Shieldszel a Tampából, de kérdés, hogy mit akarnak érte. Top prospectet nem kéne adni (Friedrich, Matzek stb.)haromt
Cook szegény, kicsit már kiégettnek tűnik, de úgy érzem, hogy nem nagyon fogjuk őt kirakni soha... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
C nem lesz. O'Dowd most nyilatkozott, hogy Ianettával próbálkoznak. Egy backup jön majd.2B-re sok emberről beszélnek, de vsz nem speciális egyposztost akarunk oda hanem valami utility IF-t és rotálva lenne a fiatalokkal.
Fowlernek meg kb az egész offseasonja arra kell hogy menjen, hogy gyakorolja az ütést jobbos dobók ellen. Switch hitter, de leftyként botrányos.
Ami még aggasztó, hogy megvan a rotationből 1.Ubaldo, 2. DLR, 4. Hammel, 5.Chacin
Cookkal viszont nem tudunk mit kezdeni. Messze a leggyengébb kezdőnk. Még elvileg próbálkozunk James Shieldszel a Tampából, de kérdés, hogy mit akarnak érte. Top prospectet nem kéne adni (Friedrich, Matzek stb.)
több mint 13 éve
Szerintem egy jó 2B kéne még mindenképpen, lehetőleg jobb kezes, meg még egy outfield ember. Jah, meg persze egy C se ártana, Iannetta annyira nem nagy életbiztosítás... 😛jó CarGo evidens hogy idén még nem kaphatott, de ha még egy ilyen évet fut jövőre, akkor hasonlót akar majd ő is. remélem kicsit szegényedik vele is a tulaj 😊végre valami jó hír.Ubaldo elvileg 2014-ig mozdíthatatlan, ezt olvastam valahol...
azért az 5 év 119 misi elég kemény 😊
Bár lényegében 9 év 157 milla, ami már kicsit mérsékeltebb. Nem sajnálom tőle. A liga legjobb SSének ennyi jár.
Jövőre CarGo-val is kell majd valami hasonlót kötni, na meg Ubaldoharomt
CarGo-val próbálkoztak idén, de nem nagyon akar még hosszú távú szerződést, vagy csak nem annyiért, amit ajánlottak neki. Mondjuk nála én is várnék még egy évet... 😊StormST
A két első SP megvan, biztos a két legjobb hitter, szóval most már koncentrálhatunk arra, hogy ütőképes embereket rakjunk mögéjük.
A White Sox kurva sokat akar Floydért (Stewart+Fowler), szóval nem fog összejönniharomt
Fowler meg csak maradjon szépen, ha idegenben belejönne az ütésbe, akkor az egyik legjobbunk lehetne, félelmetes, hogy védekezésben miket csinál, a sok triple-t már nem is említve... 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó CarGo evidens hogy idén még nem kaphatott, de ha még egy ilyen évet fut jövőre, akkor hasonlót akar majd ő is. remélem kicsit szegényedik vele is a tulaj 😊végre valami jó hír.Ubaldo elvileg 2014-ig mozdíthatatlan, ezt olvastam valahol...
Bár lényegében 9 év 157 milla, ami már kicsit mérsékeltebb. Nem sajnálom tőle. A liga legjobb SSének ennyi jár.
CarGo-val próbálkoztak idén, de nem nagyon akar még hosszú távú szerződést, vagy csak nem annyiért, amit ajánlottak neki. Mondjuk nála én is várnék még egy évet... 😊StormST
A két első SP megvan, biztos a két legjobb hitter, szóval most már koncentrálhatunk arra, hogy ütőképes embereket rakjunk mögéjük.
A White Sox kurva sokat akar Floydért (Stewart+Fowler), szóval nem fog összejönni
több mint 13 éve
végre valami jó hír.Ubaldo elvileg 2014-ig mozdíthatatlan, ezt olvastam valahol...
CarGo-val próbálkoztak idén, de nem nagyon akar még hosszú távú szerződést, vagy csak nem annyiért, amit ajánlottak neki. Mondjuk nála én is várnék még egy évet... 😊
több mint 13 éve
Azt nem értem, hogy miért sietett ezzel a Rockies. 2-3 év alatt rengeteg minden történhet, ezt a szerződést szerintem 2013-ban is szívesen aláírta volna Tulowitzki.marciMinek kockáztatni? Tulo kijelentette, hogy Rockie-ként akar visszavonulni, a csapat is ezt akarja, fölösleges várni, nyélbe kell ütni az ilyet, amint lehet... 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azt nem értem, hogy miért sietett ezzel a Rockies. 2-3 év alatt rengeteg minden történhet, ezt a szerződést szerintem 2013-ban is szívesen aláírta volna Tulowitzki.marciVsz a Jeter tárgyalások miatt
Nehogy begőzöljön a yankees nekiálljon nyomulni. és a mézesmadzagját huzogatni tulo előtt
több mint 13 éve
marci
1 023
Azt nem értem, hogy miért sietett ezzel a Rockies. 2-3 év alatt rengeteg minden történhet, ezt a szerződést szerintem 2013-ban is szívesen aláírta volna Tulowitzki.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
végre valami jó hír.azért az 5 év 119 misi elég kemény 😊
Jövőre CarGo-val is kell majd valami hasonlót kötni, na meg Ubaldo
több mint 13 éve
senki se írja, hogy Tulo 2020 denverben marad?OrkMég csak ma jelentjük be hivatalosan.
Nagyobb hír, hogy DLR maradni fog, elvileg 3 év, 32 millió, és további 11 milla option egy negyedik évre, de még ez sem a végleges.
több mint 13 éve
senki se írja, hogy Tulo 2020 denverben marad?
több mint 13 éve
2B-nek jönne elvileg, mert oda Barmes távozásával csak fiataljaink vannak (EYJR, Herrera, Nelson), és nem ártana egy rutinosabb ember, bár nála értelmesebbre gondoltam, akkor inkább a fiatalok mellett maradnék. 😊ha a Dodgers nem tednereli akkor vinnénk Esc személyes kedvencét Theriot. Vélemény? 😛haromtHa felmegy Tulo után SSnak, azt hiszitek valami tesiből felmentett srác kapta meg az esélyét egy a "Play 60" és a Három kívánságot vegyítő showban, olyan range-e és karja van... Kettesnek szódával elmegy, nulla power (még double power sem!), nagyjából megbízható avg, ingadozó OBP. Ehhez jön még egy (szerintem) roppant irritáló fej és kész is a kedves mikulásajándék.Escalade
Szerintetek Larry Walker-nek milyen esélyei vannak idén a HoF-re?
több mint 13 éve
ha a Dodgers nem tednereli akkor vinnénk Esc személyes kedvencét Theriot. Vélemény? 😛haromtHa felmegy Tulo után SSnak, azt hiszitek valami tesiből felmentett srác kapta meg az esélyét egy a "Play 60" és a Három kívánságot vegyítő showban, olyan range-e és karja van... Kettesnek szódával elmegy, nulla power (még double power sem!), nagyjából megbízható avg, ingadozó OBP. Ehhez jön még egy (szerintem) roppant irritáló fej és kész is a kedves mikulásajándék.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha a Dodgers nem tednereli akkor vinnénk Esc személyes kedvencét Theriot. Vélemény? 😛
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Garland --> DodgersSzép kis sor. A Cubsról nem hallani, hogy kiket környékeztek meg?
Kershaw - Billingsley - Lilly - Kuroda - Garland, nem rossz.Rammer
több mint 14 éve
Garland --> DodgersKershaw - Billingsley - Lilly - Kuroda - Garland, nem rossz.
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Menjen csak a Sox-ba, de akkor jöjjön a Jeter átok a Yankees-re 😊
több mint 14 éve
annó 3-4 éve Favreos Vikingsos képeket is csináltak poénból 😀érdekes kép 😀Na hát ez csúnya is lenne.Matthew99
Ork
több mint 14 éve
érdekes kép 😀Na hát ez csúnya is lenne.
Ork
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.