Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
marci
1 023
Buster Olney szerint a Red Sox már engedélyt kapott, hogy Gonzalezzel tárgyaljon a majdani szerződéshosszabbításról, úgyhogy valószínűleg átmegy majd a csere.Tibi, Youk is jó 1B, de mivel elbírja a 3B-t is védekezésben, nem jön majd rosszul nekik még egy, karrierje csúcsán lévő kiváló 1B.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
YOuk nem elég nagy sztár?No igen, nagyon jól passzolna a Cubsba is. 😊marciHát igen... 😊 Továbbá Pujols miatt is jobban érezném magam, ha a Red Sox is betárazná az első bázist egy ilyen kaliberű sztárral 😉Rammer
Én sem sírnék ha elmenne az NL Westből Gonzalez. Bár a Padres megásta most a sírját az egész MLB legrosszabb SP-jével 😀 Nem értem ki ad Harangért 3 dollárnál többet...
A Rangers pletyka hogy szeretnék megtartani Lee-t és hozni mellé Greinke-t elég beteg.
Mi meg rámozdultunk Russell Martinra, akit személy szerint nagyon bírok. Jó lenne Ianetta mellé. Persze csak úgy, hogyha hozzuk Berkmant is, mert ő lenne a fő cél
több mint 13 éve
No igen, nagyon jól passzolna a Cubsba is. 😊marciHát igen... 😊 Továbbá Pujols miatt is jobban érezném magam, ha a Red Sox is betárazná az első bázist egy ilyen kaliberű sztárral 😉
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
marci
1 023
Közben olvasom, hogy Barajast $3,25M-ért megtartotta a Dodgers.Érdemes megnézni a B-Ref lapját: http://www.baseball-reference.com/players/b/barajro01.shtml - Karrierszinten .300 alatti OBP és .400 közeli SLG. Durva, hogy mennyit számított a Dodgersnek az a másfél jó hónapja, amit náluk lenyomott.
több mint 13 éve
marci
1 023
No igen, nagyon jól passzolna a Cubsba is. 😊 Csak ott nincs annyi kész közeli jó prospect, mint a Red Soxnál.Nézegetve az éjjeli félhíreket, közel a megegyezés a Gonzalez-csere ügyében. Ha Sox fan lennék, repesnék az örömtől.marciEz Cardinals drukkerként is örömteli amúgy 😊Rammer
több mint 13 éve
marci
1 023
120-at fogtok idén költeni? Ezt nem tudtam, azt gondoltam, hogy megmaradtok 100-105 környékén. Akkor viszont egyetértek, Konerko is simán visszamehet.(ettől még persze visszahozhatják Konerkot, de nem fognak vért hugyozni érte)marciWilliams azt nyilatkozta, hogy most Konerko szerződtetése az elsődleges célpont. Dunn és Pierzynski szerződése is amiatt lett backloaded, hogy beférjen a 120 milliós határba, amit a tulaj Reinsdorf meghatározott, és ezért is ment Linebrink az 5,5 milliójával.
Nagyon komoly lenne, ha Dunn mellé maradna még Konerko is. Akinek a számai nyilván vissza fognak esni idén, de még így is simán megérné a pénzét...Mikey
több mint 13 éve
The Reds agreed to a three-year, $35MM extension with Bronson Arroyo.Ezt figyelembe véve, meg a Lilly és a de la Rosa hosszabbítást, egyre pofásabb a Westbrook-szerződés.
(Más kérdés, hogy még 2 évig nyeljük Lohse fizuját, ki se merem mondani hogy mennyi az annyi...)
több mint 13 éve
Mikey
18 751
(ettől még persze visszahozhatják Konerkot, de nem fognak vért hugyozni érte)marciWilliams azt nyilatkozta, hogy most Konerko szerződtetése az elsődleges célpont. Dunn és Pierzynski szerződése is amiatt lett backloaded, hogy beférjen a 120 milliós határba, amit a tulaj Reinsdorf meghatározott, és ezért is ment Linebrink az 5,5 milliójával.
Nagyon komoly lenne, ha Dunn mellé maradna még Konerko is. Akinek a számai nyilván vissza fognak esni idén, de még így is simán megérné a pénzét...
több mint 13 éve
Nézegetve az éjjeli félhíreket, közel a megegyezés a Gonzalez-csere ügyében. Ha Sox fan lennék, repesnék az örömtől.marciEz Cardinals drukkerként is örömteli amúgy 😊
több mint 13 éve
marci
1 023
Nézegetve az éjjeli félhíreket, közel a megegyezés a Gonzalez-csere ügyében. Ha Sox fan lennék, repesnék az örömtől.+ Padres leigazolta Harangot, Reds hosszabbított Arroyoval
több mint 13 éve
marci
1 023
megint előjött a Red SOx-Adrian Gonzalez trade dolog.Azt fogják megcsinálni, ami kevesebb áldozattal jár (mármint, hogy Beltre vagy Gonzalez). Olvasva, hogy Beltret mennyire akarja az Angels is (meg ugye Boras-kliens), simán lehet, hogy végül megpróbálnak Gonzalezért cserélni egy-két komolyabb prospectet.
Ezt is nehezen értem. Minek nekik még egy 1B? Vagy akkor átraknák Youk-ot 3asra? De ott meg Beltre zsír jó. DH sem kell Papi miatt. Nem inkább egy jobb SS megszerzésén kellene munkálkodni? vagy a bullpen javításán?haromt
szerk.: meg persze ezek ilyenkor szándékosan derülnek ki. A Red Soxnak pl. érdeke a Borasszal való egyeztetéseknél, hogy azt a képet fessék magukról, hogy Gonzalez is nagyon érdekli őket, gyengítva Boras tárgyalási pozícióját.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
megint előjött a Red SOx-Adrian Gonzalez trade dolog.Ezt is nehezen értem. Minek nekik még egy 1B? Vagy akkor átraknák Youk-ot 3asra? De ott meg Beltre zsír jó. DH sem kell Papi miatt. Nem inkább egy jobb SS megszerzésén kellene munkálkodni? vagy a bullpen javításán?
több mint 13 éve
Mikey
18 751
"I'm to a point now where I'm on a team that has a chance to win a World Series and I'll do whatever they want me to do," Dunn said. "I told (general manager) Kenny (Williams) the other day that I would catch, but I see they signed A.J."😀
Jól áll neki a fekete sapka. 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nagy lájk fog járni az MLB.comnak, ha tényleg élőben lehet majd nézni a sajtótájékoztatót Dunn szerződtetése kapcsán. 😊Mikeytuloét is lehetett. szokták a nagyobb szerződéseknél
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Nagy lájk fog járni az MLB.comnak, ha tényleg élőben lehet majd nézni a sajtótájékoztatót Dunn szerződtetése kapcsán. 😊
több mint 13 éve
Mariano Rivera and the Yankees agree to a 2-yr deal worth $30 millionOrkAzért az kemény, ha igaz, hogy az Angels meg a Red Sox is ajánlott neki egy-egy 3 éves szerződést jóval több pénzzel. De a sztori szerint Mo inkább hűséges maradt. 😊
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Meghalt Ron Santo. Még tavaly is a rádió szakkommentátoraként dolgozott, rákja és cukorbetegsége ellenére. A legnagyobb Cubs rajongó volt. RIP
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megszereztük Jose Lopez egy közepes prospect SP-ért. jó vagy nem jó?
több mint 13 éve
Mariano Rivera and the Yankees agree to a 2-yr deal worth $30 million
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Ilyen hírekre jó ébredni.+ aláírt Pierzynski is 2 évre 8 millióért. Az is teljesen rendben van.
Closer témához: ha nem érkezik senki, akkor akár Thornton, akár Putz (ha marad) is jó lesz annak szerintem.
több mint 13 éve
marci
1 023
Konerkonak kicsúszott egy karrierév power tekintetében, aligha fogja tartani ezt jövőre, míg Dunn álmából felkeltve is 40/100-as játékos (ettől még persze visszahozhatják Konerkot, de nem fognak vért hugyozni érte). Manny-t szerintem valaki nem contender fogja leigazolni, de egyébként is, ő ma már egy kétséges powerrel bíró DH. Jenkset muszáj volt elküldeni, mert 8-9 millát keresett volna arbitrációval, annyit meg abszolút nem ér meg, ráadásul (Guillennel egyetértve) szerintem nem closer szint (nem annyira gyenge, mint tavaly volt, de több millió dollárt legkevésbé sem ér meg).Olyan jó, mikor egy megálmodott házasság létrejön. 😊cserébe viszont kirakják Jenks-et. Nem tudom jól jártak-e ezzel.
Adam Dunn nemsoká aláír a White Soxhoz, kb. megkapja a kívánt 4 évet és 60 millát.marci
Dunn számait Konerko is tudja, DH-nak meg ott van Manny. Szerintem hülyeség volt ez így. Lesz 2 helyre 3 sluggered de nincs Closer.haromt
szerk.: Dunn végül 4 év, 56 misi. Utolsó évre lehet, hogy sok lesz, de az első 1-2 évben simán a legjobb DH lehet.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Olyan jó, mikor egy megálmodott házasság létrejön. 😊cserébe viszont kirakják Jenks-et. Nem tudom jól jártak-e ezzel.
Adam Dunn nemsoká aláír a White Soxhoz, kb. megkapja a kívánt 4 évet és 60 millát.marci
Dunn számait Konerko is tudja, DH-nak meg ott van Manny. Szerintem hülyeség volt ez így. Lesz 2 helyre 3 sluggered de nincs Closer.
több mint 13 éve
marci
1 023
Olyan jó, mikor egy megálmodott házasság létrejön. 😊Adam Dunn nemsoká aláír a White Soxhoz, kb. megkapja a kívánt 4 évet és 60 millát.
több mint 13 éve
Egy kis aktuális offszezon-helyzetjelentés nálunk:http://denversports.blog.hu/2010/12/02/rockies_gigaszerzodesek_es_egyeb_akciok_az_offseasonben
Még mindig szeretnénk erősítéseket, például most Berkman-ra nagyon rákattantunk, én Kouzmanoff-nak örülnék a legjobban, mivel földi. 😊
több mint 13 éve
3 évig kezdő SS volt. Sokszor szidtam, és továbbra is tartom, hogy mint SS, a ligában az egyik legkisebb range-e van. Dobásai pontosak, de erősségben is az MLB alján helyezkedik el.280as ütő, tavaly pedig csúnyán visszaesett az OBP-e, talán a 20. meccsen volt az elő sétája. Az, hogy semmiféle powerrel nem rendelkezik nem túlzás. 158 hit, 15 double, 2 triple, 2 HR, pedig a fürgébb játékosok között van elkönyvelve. Cserébe nem estem hasra a baserunningjától illetve a lopásaitól sem. Egy egészséges csapatban közel sem lett volna ennyiszer elküldve, gyenge SB%.
Támadásban valamivel jobb Brendannél, viszont mint SS szerintem semmiféleképpen nem upgrade.