Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
zsír. bár biztos voltam benne hogy CC kapja.Szerintem meg idén csak Lee-t húzzuk be.
jöhetnek a tippek hány éven belül lesz King Felix jenki 😛 szerintem már idén 😊haromt
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hoppá! Megkapta Felix (Price 2., CC 3.). Nem kis dolog, bár Lester eléggé el lett felejtve.Escaladezsír. bár biztos voltam benne hogy CC kapja.
jöhetnek a tippek hány éven belül lesz King Felix jenki 😛 szerintem már idén 😊
több mint 14 éve
Hoppá! Megkapta Felix (Price 2., CC 3.). Nem kis dolog, bár Lester eléggé el lett felejtve.
több mint 14 éve
Mikey
18 745
Nem túl hiteles forrásból olvastam én is, hogy Kenny hajlandó meghallgatni a Floydra és Beckhamre érkező ajánlatokat.De nehezen tudom elhinni, hogy tényleg így lehet. Meg igazából nem is nagyon akarom.
Szintén állítólag azon négy csapat egyike a Sox, amely komolyan szeretné szerződtetni Olivót.
Ezt csak azért írom, mert ugye Rockies playa (volt).
több mint 14 éve
Állítólag érdeklődünk Floyd iránt, mert nagyon fit lenne a rotation-be, de Stewart-ot kérik érte. Így nem szeretném, hiába hullámzó, mégis a mi korcsunk, és ha csak egyszer elkapja igazán a ritmust, akkor MVP-szinten lesz. Tudom, három éve ez a helyzet. 😀 Nem szabad elcserélni, mert akkor Nelson/EYJR és Herrera egyszerre lenne az infielden, úgy meg kicsit húzós lenne neki vágni a szezonnak.DLR egyre esélytelenebb, hogy velünk hosszabbít. 😐
több mint 14 éve
Mikey
18 745
Hm, Peavy minden bizonnyal csak májusban térhet vissza a jelenlegi állás szerint.Azért az komoly. Ráadásul ki tudja, mennyire fog meglátszódni rajta ez a sérülés.
Legalább az alakul, hogy Sale a rotation ötödik tagja lesz.
(Egyébként nyugi, idén nem fogok a tavalyihoz hasonló rendszerességgel írni a Soxról, sőt, de azért Peavy elég nagy nevű pitcher, így talán érdekes lehet ez.)
több mint 14 éve
5 második hely után végre nyert egy Manager of the Yeart Gardenhire és Black is megérdemelte, a Giantsnek meg ott van a WS 😊csak Baker szomorkodhat
több mint 14 éve
Csak gondoltam beszólok... 😀Tudom, és Tulo is csak azért nem lehetne 2., mert a liga újra negatívan diszkriminált.
Nálam Chacin és Herrera nyertek volna megosztva. 😛
TheMileHighCity
Nem tudom elképzelni, hogy Cliff Lee ne a Yankeesben kössön ki. Kivételesen kellene is nekik, bár remélem nem lesz igazam.
több mint 14 éve
Csak gondoltam beszólok... 😀Örülök Ubaldo harmadik helyének, azt hittem befuttatják elé Timmy-t szembrebbenés nélkül, ha már Giants year volt, és Posey is nyerhetett tombolán egy RoY-t...TheMileHighCityTombolán?
.308, 18 HR, 67 RBI, 58 run. Heyward 36-tal több meccset játszott, ugyan annyi HR, mindössze 5-tel több RBI, .028-al rosszabb átlag (aki azért jóval erősebb OBP-t és SLG-ot hozott össze).
Még ha ezek a számok nem is lennének egyértelműek, Posey a liga legjobb ERA-val rendelkező pitching staffjét catchelte, ami egy fiatal C-nél nem kis szó...Escalade
Nálam Chacin és Herrera nyertek volna megosztva. 😛
DLR-t vinné a Yankees, nem tudom, hogy Cliff-fel együtt, vagy esetleg helyette akarják, de mindenhogy borzalmasan hangzik, mert amúgy szívesen szurkolnék annak a csapatnak egy kicsit, ahova kerül, ha távozna, nyilván nekik azért nem. 😊
több mint 14 éve
Örülök Ubaldo harmadik helyének, azt hittem befuttatják elé Timmy-t szembrebbenés nélkül, ha már Giants year volt, és Posey is nyerhetett tombolán egy RoY-t...TheMileHighCityTombolán?
.308, 18 HR, 67 RBI, 58 run. Heyward 36-tal több meccset játszott, ugyan annyi HR, mindössze 5-tel több RBI, .028-al rosszabb átlag (aki azért jóval erősebb OBP-t és SLG-ot hozott össze).
Még ha ezek a számok nem is lennének egyértelműek, Posey a liga legjobb ERA-val rendelkező pitching staffjét catchelte, ami egy fiatal C-nél nem kis szó...
több mint 14 éve
Örülök Ubaldo harmadik helyének, azt hittem befuttatják elé Timmy-t szembrebbenés nélkül, ha már Giants year volt, és Posey is nyerhetett tombolán egy RoY-t...
több mint 14 éve
Roy Halladay -> NL Cy Young.EscaladePapírforma, egyhangú volt, meg is érdemli.
Arra mondjuk kíváncsi lennék hogy melyik újságíró rakta Wainot 5. helyre egyszer...
---
Közben Westbrook marad, 2+1 év, 8M 8.5M + 8.5M az opció, örülök neki, muszáj volt megtartani és nem is rossz szerződés.
De most már Pujols hosszabbításáról szeretnék hallani, minél előbb annál jobb!
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 14 éve
Mikey
18 745
Ha már Marlins. Állítólag John Buck is közel van ahhoz, hogy aláírjon hozzájuk 3 évre évente átlag 6 milláért.Ez mondjuk engem csak azért foglalkoztat, mert pletykálták, hogy Pierzynski oda mehet...
Szerk.: egyébként érdekes számomra ez a csoporton belüli cserebere...
több mint 14 éve
marci
1 023
Nincs lacafaca, Crasnick szerint már meg is egyeztek az első cseréről.2B Dan Uggla for 2B Omar Infante, LHP Mike Dunn
több mint 14 éve
Roy Halladay -> NL Cy Young.EscaladeJaja, ez egyébként is szinte biztos volt, de azért örülök.
több mint 14 éve
RoY:Korrekt, bár a Posey vs heyward vita eldönthetetlen. Két hónap minusz az két hónap minusz, mégha átlagteljesítményben jobb is Posey, de a WS-győzelem is bejátszhatott.
NL: Buster Posey 129 (Jason Heyward 107, Jaime Garcia 24)
AL: Neftali Feliz 122 (Austin Jackson 98, Danny Valencia 12)Rammer
több mint 14 éve
RoY:NL: Buster Posey 129 (Jason Heyward 107, Jaime Garcia 24)
AL: Neftali Feliz 122 (Austin Jackson 98, Danny Valencia 12)
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Matthew ment privát üzenet.
több mint 14 éve
marci
1 023
Ez érdekes.Mennyi érdekességet bele tudnak írni ezekbe a szerződésekbe. 😊
Most olvasom, hogy (Alexei) Ramírez jelenlegi szerződésében van egy olyan pont, hogy ha akar, december 1-ig elállhat a jövő évre szóló 1,1 millió dolláros utolsó, 2011-es évétől, és arbitrátorhoz mehet. A klubnak pedig van egy 2,75 milliós csapatopciója erre az esetre.
Ilyenről sem hallottam még.Mikey
több mint 14 éve
Arra gondoltam, hogy felesleges a meglévő földrajzi tényezők vitatása, mert megváltoztathatatlan tény, kb mint hogy a Yankees divat, vagy hogy a Giants köcsög banda. 😀A Coors-faktorral meg csak az olyanok jönnek elő, mint Chipper, akinek savanyú a szőlő a három évvel ezelőtti batting title óta. 😛TheMileHighCityAha.. meg barki aki figyeli/ismeri a statokat kicsit 😛
Igor
Ha jól emlékszem pl Chipper beszólása kapcsán éppen Votto mondta azt, hogy nem szeretné kommentálni, ez a korrekt állásfoglalás. 😉
több mint 14 éve
Mikey
18 745
Ez érdekes.Most olvasom, hogy (Alexei) Ramírez jelenlegi szerződésében van egy olyan pont, hogy ha akar, december 1-ig elállhat a jövő évre szóló 1,1 millió dolláros utolsó, 2011-es évétől, és arbitrátorhoz mehet. A klubnak pedig van egy 2,75 milliós csapatopciója erre az esetre.
Ilyenről sem hallottam még.
több mint 14 éve
Aha.. meg barki aki figyeli/ismeri a statokat kicsit 😛Hiszen tudjuk, hogy csalunk a labdákkal a Coors Field-en, és mással dobnak a mi dobóink, és mással az ellenfelekéi. A Giants-esek megmondták... 😂Amúgy ez a Coors-dolog annyira nagy különbségeket okoz, hogy pl. a The Book című statisztikás könyvben, amikor megnézték, hogy érdemes-e foglalkozni a hot streakekkel és várható-e jobb teljesítmény a hot streakben lévő játékosoktól, a használt mintából egyenesen kivették a Coors Fielden összehozott statokat, akkora "zajt" okozott volna az eredményben.jó de az a vicces hogy a mi dobóink is otthon jobbak. Pedig nekik is szar a breaking ball akkor.haromt
Magával a jelenséggel kapcsolatban amúgy legtöbbször azt olvasom, hogy leginkább a breaking ballok szenvedik meg a ritka levegőt, kevésbé mozognak és leginkább ennek köszönhető, hogy szinte minden játékos jól üt ott.marci
A Coors-faktorral meg csak az olyanok jönnek elő, mint Chipper, akinek savanyú a szőlő a három évvel ezelőtti batting title óta. 😛TheMileHighCity
Nagyon jo jatekos CarGo, de ezt a splitet azert.. ha Seattle-ben jatszana, akkor meg utne ugy mint Franklin Gutierrez.
Ettol fuggetlenul egy TOP 3-ba be lehet rakni mutatoba 😛 de ez Votto vs. Pujols lesz (es sztem is elso nyeri, mert Phat Albertnak kifejezetten "gyenge" eve volt 😉) sajna 😕
By Breakdown AB R H 2B 3B HR RBI BB HBP SO SB CS AVG OBP SLG OPS
Home 300 70 114 19 5 26 76 25 2 54 10 3 0.380 0.425 0.737 1.162
Away 287 41 83 15 4 8 41 15 0 81 16 5 0.289 0.322 0.453 0.775
otthon kevesebbet futtatjatok, mert ugyis beuti valaki a humidor miatt 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
CarGo-val kapcsolatban ez volt már?Én ebből annyit látok, hogy SB-ben jobb idegenben, szóval még mi lehetünk felháborodva, hogy az oxigénhiány miatt nem tud annyit rabolni hazai pályán. 😀
Rammer
több mint 14 éve
Hiszen tudjuk, hogy csalunk a labdákkal a Coors Field-en, és mással dobnak a mi dobóink, és mással az ellenfelekéi. A Giants-esek megmondták... 😂Amúgy ez a Coors-dolog annyira nagy különbségeket okoz, hogy pl. a The Book című statisztikás könyvben, amikor megnézték, hogy érdemes-e foglalkozni a hot streakekkel és várható-e jobb teljesítmény a hot streakben lévő játékosoktól, a használt mintából egyenesen kivették a Coors Fielden összehozott statokat, akkora "zajt" okozott volna az eredményben.jó de az a vicces hogy a mi dobóink is otthon jobbak. Pedig nekik is szar a breaking ball akkor.haromt
Magával a jelenséggel kapcsolatban amúgy legtöbbször azt olvasom, hogy leginkább a breaking ballok szenvedik meg a ritka levegőt, kevésbé mozognak és leginkább ennek köszönhető, hogy szinte minden játékos jól üt ott.marci
A Coors-faktorral meg csak az olyanok jönnek elő, mint Chipper, akinek savanyú a szőlő a három évvel ezelőtti batting title óta. 😛