Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
AL West-ből a Texas-t is utálhatod nyugodtan. 😀DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 14 éve
Az a nem gyenge, hogy ~3 hét után már buzizik meg köcsögözik. 😀MikeyHé!! Milyen három hét? Még talán egy se 😀 Ha jól emlékszem múlt csütörtök-pénteken néztem először 😀
És miért ne? Szinte azonnal beleéltem magamat 😀 Angels buzi, múlt héten játszottunk velük, és buzik. A Boston pedig szintén köcsögök, nézd csak meg azt a videót is, süt róla, hogy mekkora köcsögök 😀 De egyébként az Oakland is szar szemét banda 😀
Egyébként szimplán azért, mert Seattle-t szeretem, és a Mariners is valahogy elég hamar bekerült a szívembe, így pedig szinte 2 nap alatt teljesen beleivódtam a dologba 😀 Főleg, hogy első 3-4 napban néztem vagy 8 meccset.
Meg hát tanulok innen a topicból is ám 😀
több mint 14 éve
Az a nem gyenge, hogy ~3 hét után már buzizik meg köcsögözik. 😀MikeyNL-ben ehhez pár nap is elég lett volna... 😛
több mint 14 éve
Az a nem gyenge, hogy ~3 hét után már buzizik meg köcsögözik. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Na ilyenkor fasza Mariners fannak lenni 😊 Szerencsére ma 22kor játszunk, remélem, nagyon nagyon remélem, hogy lesz stream, ha már a buzi Bostonnal játszunk..Szimpatikus gyerek vagy te 😀
Ja, ráadásul még a Toronto is alázott, sőt, pont a köcsög Angelst, így marha boldog vagyok ^^fetomy
DS!
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 14 éve
jajj tényleg, azt most nézem csak, hogy ugyanazt linkelted 😀 ja, hát rettentő szimpatikus, cserébe remélem ma is szétütjük őket 😀fetomyEgy évben egyszer van karácsony. 😉
Irigyek vagytok, ennyi. 😀
több mint 14 éve
Éljen, a White Sox fiatal catcherje, Tyler Flowers megütötte első Major League home runját a tegnapi Royals elleni meccsen. :cool:Qrvára örülök. Remélhetőleg még sok-sok követi majd az elkövetkező 10+ évben.
több mint 14 éve
jajj tényleg, azt most nézem csak, hogy ugyanazt linkelted 😀 ja, hát rettentő szimpatikus, cserébe remélem ma is szétütjük őket 😀
több mint 14 éve
Hihetetlen, Ichiro odaáll, egyből homér bazmeg, ráadásul dobott egy nagyon királyat Bard-nak a catchernek, aki így kiejtette Ellsburyt (ezt a playt amúgy nagyon érdemes megnézni, Bardot fejbetérdelte Ellsbury, de így sem ejtette ki a labdát, pedig alapból csak kb. a fél labdát tudta fogni)fetomyErre írtam én is, hogy szimpatikus megmozdulás.
buzi BostonnalfetomyEzzel viszont egyetértek 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Hát gyönyörű nap volt a tegnapi a Mariners életében, el sem hiszem, hogy megvertük a Reccokszot!!! Hihetetlen, Ichiro odaáll, egyből homér bazmeg, ráadásul dobott egy nagyon királyat Bard-nak a catchernek, aki így kiejtette Ellsburyt (ezt a playt amúgy nagyon érdemes megnézni, Bardot fejbetérdelte Ellsbury, de így sem ejtette ki a labdát, pedig alapból csak kb. a fél labdát tudta fogni), meg az elmebeteg Ichiro az egyik homérnál még a falra is felmászott, de hát sajna túl magas lett 😀5-0-ás 1st inning, tökéletes nem volt ilyen 2008 óta, és még ha nem is szereztünk több pontot, megvertük vele a Bostont, ez mindenféleképpen nagy szó, főleg, hogy Beckett ellen történt, csávókám 3 runt is ritkán dob egy meccsen, nemhogy 5-öt...
Na ilyenkor fasza Mariners fannak lenni 😊 Szerencsére ma 22kor játszunk, remélem, nagyon nagyon remélem, hogy lesz stream, ha már a buzi Bostonnal játszunk..
Ja, ráadásul még a Toronto is alázott, sőt, pont a köcsög Angelst, így marha boldog vagyok ^^
több mint 14 éve
Ez a Curtis gyerek a Grandersonéktól idén megtalálta az ütőjét. Én nem tudtam, hogy ez ekkora home run mágus. Mert Bautista, Tex, Pujols nem meglepetés, de ő. Vagy csak nekem? Zambranot meg nem szeretném ha visszavonulna.Milyen szimpatikus csúszás volt ez (és nem azért mert bostoni):
http://mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=17998545
szerk: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=298129#p298129

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Ezt utálom a streakekben, amikor már a bírók is szívükön viselik a dolgokat. Eddig 4/4 a sorozatban Uggla, de 2 strike 3-t gond nélkül elnéztek ezalatt.

több mint 14 éve
Idén a hatodik éjjel 1:10-es meccsre maradok fent, és abból a negyedik kezdését halasztják eső miatt. 😀Bezzeg a 2:10-esek sose csúsznak, mert azokat úgyis "másnap" nézném csak meg...
több mint 14 éve
Jorge megmutatta, hogy van ott azért még kurázsi. 😊 6RBI, Grand Slam. Hughes is jó volt nagyon, 6IP alatt egyszer ingott meg csak (leadoff HR, majd egy triple), 2ER, 4H. Burnett lehet, hogy megy a bullpenbe, bár Hughes már volt ott, lehet, hogy mégis őt küldik vissza. DS!
DS!
több mint 14 éve
Megnéztem életem első teljes baseball meccsét. Hát egész jó volt a Toronto lesöpörte az angyalokat 11-2-re. Tízkor folytatás csak még nem tudom melyik meccset nézzem 😀Zsolti1124Chicago-Atlanta. A Cubs 100 éve nem volt bajnok, és jelenleg is szar úgyhogy kell a szurkoló. De jövőre jobbak leszünk, mert sok pénzünk lesz.
több mint 14 éve
Zsolti1124
23
Megnéztem életem első teljes baseball meccsét. Hát egész jó volt a Toronto lesöpörte az angyalokat 11-2-re. Tízkor folytatás csak még nem tudom melyik meccset nézzem 😀

több mint 14 éve
Röviden: az ATL ütötte őt rendesen, aztán Chipper-hez közel küldte a labdát párszor az 5. inningben. Kivágták őt a meccsről, ő pedig aztán kiürítette az öltözőjét és azt mondja, hogy visszavonul. Itt a cikk róla:http://mlb.mlb.com/news/article.jsp?ymd=20110813&content_id=23144236&vkey=news_mlb&c_id=mlb
...
CC-ről is 5 HR-t vágott a Tampa :S Mind solo volt, de Price nagyon leoffolta a NY-i ütőket, így sima 5-1-es vereség. A következő kettőt nagyon hozni kéne, főleg, hogy a Boston a Seattle-el játszik éppen.
Hajrá Yankees!
DS!
DS!
több mint 14 éve
Az elmúlt időben sajnos nem tudtam az MLB-t figyelni?Amúgy, ez Zambrano napja volt...RammerCsak a condensed game-et néztem, de már nem stimmelt valami, szokatlanul sztoikusan nézett ki a dogout felé. Még kicsit mosolygott is a padon, mielőtt bement az öltözőbe (hogy kipakolja a cuccát). Szerintem ezt most nem műcirkusz, tényleg végleg elvesztette a fonalat. Még a GMünk is szokatlanul hamar kijelentette, menjen ha menni akar.
Ijesztő belegondolni, de 11 ML szezonja alatt a liga egyik legdominánsabb workhorse-a /pitchere (volt). Karrier szintem 3.60as ERA, 125 win, .600+os mutató, 207 inninget átlagolt, rookie és idei szezonján kívül minden évben 4-es alatti ERAt produkált. Ez mind lenyűgöző stat, ráadásul 1 hónapja töltötte be a 30-at. Sajnálom hogy így lesz valószínűleg vége, a évek biztos megszépítik ezt a bő évtizedet.Escalade
Miről is van szó konkrétan? Visszavonul a nagy kedvencem???
több mint 14 éve
Amúgy, ez Zambrano napja volt...RammerCsak a condensed game-et néztem, de már nem stimmelt valami, szokatlanul sztoikusan nézett ki a dogout felé. Még kicsit mosolygott is a padon, mielőtt bement az öltözőbe (hogy kipakolja a cuccát). Szerintem ezt most nem műcirkusz, tényleg végleg elvesztette a fonalat. Még a GMünk is szokatlanul hamar kijelentette, menjen ha menni akar.
Ijesztő belegondolni, de 11 ML szezonja alatt a liga egyik legdominánsabb workhorse-a /pitchere (volt). Karrier szintem 3.60as ERA, 125 win, .600+os mutató, 207 inninget átlagolt, rookie és idei szezonján kívül minden évben 4-es alatti ERAt produkált. Ez mind lenyűgöző stat, ráadásul 1 hónapja töltötte be a 30-at. Sajnálom hogy így lesz valószínűleg vége, a évek biztos megszépítik ezt a bő évtizedet.

több mint 14 éve
Azért az nem semmi, hogy idén már harmadszor nem tudott a csapat mit kezdeni Cy Chennel.De legalább Stewart jó volt megint. Tényleg megvan benne minden, hogy egy szolid 3-4. számú kezdő legyen.
Otthon 24-33, idegenben 34-27. Nem lehetne, hogy a hátralévő összes meccset idegenben játssza a Sox?!
több mint 14 éve
Az öreg Cook-ra lehet számítani, egy rossz inning elég volt a sima vereséghez. A következőn Hammel-lel se lesz probléma, aztán vasárnaponként meg 16 hete nyeretlenek vagyunk. Rajtunk nem fog múlni. 😛Mától remélem söpörtetjük magunkat a Cards-szal, hogy tapadni tudjanak a csalógeci Screwers-re.TheMileHighCityEgy megvan. 😊 Rammer
több mint 14 éve
Mától remélem söpörtetjük magunkat a Cards-szal, hogy tapadni tudjanak a csalógeci Screwers-re.TheMileHighCityEgy megvan. 😊
Sajnos a Brewers most elég jó formában játszik már egy ideje, és pont ebben a periódusban volt két széria ellenük, így kicsit meg is léptek, persze még sok van hátra.
Amúgy, ez Zambrano napja volt...

I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 14 éve
A 3-7-es homestandet követően egy 6-1-es road trip. No comment.Buehrle franchise rekord beállítást jelentő 18. egymást követő meccsén engedett 3, vagy kevesebb runt. Korábban Sox mezben hasonlóra Harry Smith volt képes, még 1909-ben...
Valamint, Santos 25. idegenbeli fellépése alkalmával sem engedett runt a szezonban, amivel megdöntötte Rivera 2005-ös ML rekordját. Ha a tavalyi évet is nézzük, akkor egymás után 30 idegenbeli scoreless appearances szerepel a neve mellett.
És akkor mától egy újabb 9 meccses homestand: Royals 3x, Indians 3x, Rangers 3x. Gondolom lehozzák a srácok 3-6 környékén. 😀
több mint 14 éve
juhú,elkerültük a söprést a Tibe ellenVerlander pedig már 17 W-nél jár
Austin Jackson pedig megint nyomott egy nagyon szép elkapást
több mint 14 éve
A déli meccseken mindig szarok vagyunk, Chacin ráadásul sérült is, szóval megint 2-0-ról engedünk döntetlenre egy series-t, semmire nem megyünk vele, pedig a Giants ma is leégett.TheMileHighCity...pontosan így történt:
http://denversports.blog.hu/2011/08/12/reds_rockies_2_2_t
Mától remélem söpörtetjük magunkat a Cards-szal, hogy tapadni tudjanak a csalógeci Screwers-re.