Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Nem tudom, mit rosszabb látni, ahogy a szezon háromnegyedében a kártyákat egész jól keverő Girardi rettenetesen cserélgeti a dobókat az egész párharc során, vagy, hogy a szezon (egyik) legtürelmesebb ütősora az első dobásokra swingel eszetlenül. :/mondjuk sztem a rotationt is erősítenie kéne a Yankeesnek, mert lényegében csak CC és Pettitte van, a többiek sztem jelenleg nem starter szintűek
Hajrá Yankees 😉
DS!Darksun3
több mint 14 éve
Nem tudom, mit rosszabb látni, ahogy a szezon háromnegyedében a kártyákat egész jól keverő Girardi rettenetesen cserélgeti a dobókat az egész párharc során, vagy, hogy a szezon (egyik) legtürelmesebb ütősora az első dobásokra swingel eszetlenül. :/ Hajrá Yankees 😉
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 14 éve
megérdemelten esik ki a yankees, mert az a csapat amelyik sem ütni, sem dobni nem képes az nem juthat tovább. A Rangers jól dobott, jól ütött és irány a WS.Már megint ez a nyamvadt séta, eszem megáll. Ha már feladtuk (1 out-nál bázistöltő sétánál csak erre tudok gondolni), akkor inkább menjünk be az öltözőbe vagy játszanak a fiatalok.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
mondjuk most már nem értem, hogy miért sétáltatják Hamiltont..talán a DP esélye miatt?
több mint 14 éve
miss texast, mint a lopott biciklit 😛gdavidPedig milyen szar hangja van 😀
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
miss texast, mint a lopott biciklit 😛
több mint 14 éve
baze, mit csinált itt Hamilton, Berkman triple lett, kb. az 1. az életében sztem 😀de Swisher nem tudott semmit sem csinálni
több mint 14 éve
Igen Red Sox drukker vagyok ... és igen szégyen nem szégyen... de most nagyon drukkolok a Rangersnek 😀(mondjuk alapból is extraszimpi team)
több mint 14 éve
én biztos nem hülyézném le, főleg úgy, hogy vlad jön utána a sorban, akinek eddig semmi nem jött össze és éppen ezért lehetett arra számítani, hogy vmikor elsül a keze.ezeket a sétáltatásokat előbb-utóbb megszívjuk. Mire elküldtem már szállt is a labda 😕gdavidDe ha meg Hamilton 2 outnál vág egy HR-t, akkor meg azért hülyézik le Girardit, hogy miért nem sétáltatta 😊 Nagyon rossz pitch volt Hughestól, amit megütött Guerrero.Jakehomer
több mint 14 éve
ennyi, kivégzik teljesen a Yankeest
több mint 14 éve
de éreztem, hogy ebből a Cruz AB-ből homér lesz 😊ha innen elbénázza a Texas, akkor meg sem érdemlik, de nem fogják
több mint 14 éve
ezeket a sétáltatásokat előbb-utóbb megszívjuk. Mire elküldtem már szállt is a labda 😕gdavidDe ha meg Hamilton 2 outnál vág egy HR-t, akkor meg azért hülyézik le Girardit, hogy miért nem sétáltatta 😊 Nagyon rossz pitch volt Hughestól, amit megütött Guerrero.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
ezeket a sétáltatásokat előbb-utóbb megszívjuk. Mire elküldtem már szállt is a labda 😕gdavidVlad aláz, pedig eddig kifejezetten gyenge volt a playoffja
több mint 14 éve
ezeket a sétáltatásokat előbb-utóbb megszívjuk. Mire elküldtem már szállt is a labda 😕
több mint 14 éve
Ott volt az orra előtt az összecsukló Swisher és így is el tudta baszni a callt, szánalmas.Jakehomerszörnyű, amit az umpirek csinálnak az egész postseason során
több mint 14 éve
na ez mi volt?..
több mint 14 éve
Ott volt az orra előtt az összecsukló Swisher és így is el tudta baszni a callt, szánalmas.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
ezt meg kéne nézni, bár nekem jó ez így 😊
több mint 14 éve
így kell ezt csinálni, nyolcadik dobásra egy dupla 😀
több mint 14 éve
na most már beindulhatna a gépezet!
több mint 14 éve
holnap úgysem dobna és hát ha nem nyerjük mindkettőt, akkor csak tavasszal áll a dombra. Az meg tuti, hogy az NL csapatnál lesz a pályaelőny, így meg nem lenne akkora tragédia, ha csak a második meccsen kezdene.hughesnak 54 dobás kellett a háromhoz, asszem látni fogjuk ma cc-t.gdavidnem tudom mióta lett divat, hogy beküldjük az egyik startert relieverként valamikor, nekünk ez nagyon nem jött be a Giants ellen szerdánHurka
több mint 14 éve
Fontos meccseken előfordul 😊 meg az ilyen 15 inninges dolgokon, főleg ugye az NLben ahol ütni is kell és gyakrabban kell váltogatni a dobót emiatt.hughesnak 54 dobás kellett a háromhoz, asszem látni fogjuk ma cc-t.gdavidnem tudom mióta lett divat, hogy beküldjük az egyik startert relieverként valamikor, nekünk ez nagyon nem jött be a Giants ellen szerdánHurka
több mint 14 éve
hughesnak 54 dobás kellett a háromhoz, asszem látni fogjuk ma cc-t.gdavidnem tudom mióta lett divat, hogy beküldjük az egyik startert relieverként valamikor, nekünk ez nagyon nem jött be a Giants ellen szerdán
több mint 14 éve
hughesnak 54 dobás kellett a háromhoz, asszem látni fogjuk ma cc-t.
több mint 14 éve
Intentional walknál wild pitch, édes istenem 😂HurkaGyönyörű volt 😊
Tepper takarodj!