Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Vanderbilt Commodores 62 235 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Még nincs teljesen aktualizálva (pl. Melky-t már kitették a Braves-ből), de íme a régi, hosszan betöltös fizetési listás oldal barátságosabb változatban.

http://www.theamazins.net/payrolls/ - Könyvjelzőzni. 😛
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Mivel tudom, hogy mindannyian kíváncsiak voltatok, csak nem mertétek megkérdezni, elárulom, hogy újraéled a baseballos blogom. Nem tudom még milyen rendszeresen, de tuti, hogy nem csak Mets-ről. 😊marci
Helyes, én fel vagyok iratkozva az rss feedre.
több mint 14 éve
Mivel tudom, hogy mindannyian kíváncsiak voltatok, csak nem mertétek megkérdezni, elárulom, hogy újraéled a baseballos blogom. Nem tudom még milyen rendszeresen, de tuti, hogy nem csak Mets-ről. 😊
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Ez életbentartó volt tegnap - nálam is maradt a konyhavágó nagykés a helyén. 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
ncaa foci fanok most szurkoljanak egy comeback-ért a giants.nek, de erősen ám

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Utley = ugly.

több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 697 — Panthers fan
Hát nem jött be. Utólag könnyű okosnak lenni, de Poseyt sétáltatni kellett volna.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Jó kis meccs lett ebből.
Oswalt? ÉrdekesJakehomer
Nagyon érdekes. Talán hetedik meccsre akarja rakni Manuel és hatodikra Hamelst short resttel, nem tudom... de előbb nyerjük meg ezt valahogy.

több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 697 — Panthers fan
Jó kis meccs lett ebből.
Oswalt? Érdekes

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Posey eddig kinyír minekt, két RBI és egy robbery tag home-on...

több mint 14 éve
Darksun3 1 250 — Yankees fan
Na az eddigiekhez képest ez most egy sima győzelem lett. 😊
Azért jó lenne, ha Hughes holnapután hozná a tőle megszokott texasi startot... A kolbit meg meg kell csapkodni, nem úgy, mint legutóbb.
Amúgy ez az Ernie Johnson a TBS-nél valami botrányosan közvetít. A hangja is olyan, hogy már-már fizikai fájdalmat okoz hallgatni őt, de ráadásul szerintem még állást is tévesztett, mert politikusnak, vagy szóvivőnek simán király lenne, ugyanis a semmiről percekig tud beszélni. És aztán még odaböki Smoltz-nak, hogy "waddaya think John?" 😐
Már lassan ott tartok, hogy miért nem fordítva van és Joe Buck-ék nyomják az ALCS-t... 😀
Go Yankees!
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 14 éve
Yeah, Francisco kezd Ibanez helyén, már nyertünk 😀

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
de szép lenne ha 0-5ről nyerne a Rangers 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 668
White Sox shortstop Alexei Ramirez was named Wednesday to The Sporting News' American League all-star team.

Ramirez, 29, batted .282 with 29 doubles, 18 home runs and 70 RBIs in 156 games. Ramirez is the third shortstop in Sox's history to receive this honor.

Ramirez led all AL shortstops in batting average, home runs, slugging percentage (.431) and total bases (252) - making him a strong candidate to win the league's Silver Slugger Award awarded to the top offensive player at each position.Chicago Tribune
Azt ugyan nem tudom, hogy a Sporting News effajta elismerésének mekkora a "nívója", de I'm very happy.
Titkon bízom benne, hogy a Gold Glove közelében is ott lesz...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak a Rangers!
A Yankees-Giants párosításnál számomra nem lehet rosszabb. A két leggyűlöltebb csapatom
több mint 14 éve
előre a Giants-Rangers WS-ét 😊Fucu
én mondtam Hurkának, hogy akkor nézek meccseket a World Seriesből, ha ez a párosítás lesz...😀JJ Tiller
Én akkor is nézek ha a Phillies jut tovább, de akkor egyértelműen a Rangersnek szurkolok (remélem nem szólom el magam). A fenti párosításnál mind a két csapat győzelmének örülni tudnék

több mint 14 éve
És én még örültem, hogy nem a Tampával kell majd szenvedni 😂
Már a Minnesota ellen is rezgett a léc két meccsen a háromból, de hogy támadásban ennyire visszaessen Cano-n kívül mindenki, az nevetséges. Girardi meg köszönőviszonyban sincs az ésszerű dobócserékkel.
Annyit azért remélek, hogy holnap Sabathia megnyeri a startját.
Hajrá Yankees!
DS!Darksun3
Amúgy miért Logan az egyetlen lefty reliever? Mert ő most igen szar és alternatíva nélkül elég vicces ez a pen.Rajna
Marte lenne a másik, de egész szezonra kidőlt már elég régen. :/ Vele, meg Aceves-szel azért máshogy festene a 'pen.
Go Yanekees!
DS!

DS!

/Yogi Berra/
több mint 14 éve
Egyébként én is a Giants-Rangers WS-t nézném legszívesebben, de ha hetedik meccs nélkül jutna tovább most a Rangers és összejönne egy Halladay-Lee meccs, nem bánnám a Phillies-Rangerst sem. 😊
több mint 14 éve
ez valami hatalmas dislike, vagyis az 1. csapat ebből, szörnyű lenne 😛
én valahogy ma se vagyok nagyon bizakodó, Blanton...Hurka
Tökmindegy ki kezd nálatok, ha megint betlizik a lineup.
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Vanderbilt Commodores 62 235 — no es importante
én mondtam Hurkának, hogy akkor nézek meccseket a World Seriesből, ha ez a párosítás lesz...😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
ez valami hatalmas dislike, vagyis az 1. csapat ebből, szörnyű lenne 😛
én valahogy ma se vagyok nagyon bizakodó, Blanton...
több mint 14 éve
előre a Giants-Rangers WS-ét 😊

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Tulo levágatta a haját, és el fogják árverezni egy gyermek alapítvány támogatása érdekében. 😀

Mekkora chocker a Phils, ha ezek kiesnek, akkor viszont a Yankees jöjjön vissza, még a végén a SF megnyeri az egészet, már kezdek nagyon félni...

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Már a Minnesota ellen is rezgett a léc két meccsen a háromból, de hogy támadásban ennyire visszaessen Cano-n kívül mindenki, az nevetséges. Girardi meg köszönőviszonyban sincs az ésszerű dobócserékkel.
Hajrá Yankees!
DS!Darksun3
Amúgy miért Logan az egyetlen lefty reliever? Mert ő most igen szar és alternatíva nélkül elég vicces ez a pen.

több mint 14 éve
Hajrá Yankees!
DS!

DS!

/Yogi Berra/