Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Fene a Giants mákját, hogy Posey véletlenül kiverte Howard kezéből a lasztit... más kérdés, hogy Sanchez egyáltalán hogy kerülhetett leadoffként bázisra.Rajna
Mutass olyan játékost, aki ilyenkor nem a vonal belső oldalán fut. 😛
több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Mi történt ezalatt a 2 out alatt? 😊
- Utley kalandjai folytatódnak kettesen
- röhejes baserunning hiba Sancheztől
- pocsék 3rd base call
- fejlődő (khm) Howard egyesen.

Élmény ez a series.

több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Fene a Giants mákját, hogy Posey véletlenül kiverte Howard kezéből a lasztit... más kérdés, hogy Sanchez egyáltalán hogy kerülhetett leadoffként bázisra.

több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
ennek most én sem örülök annyira

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
Nem 3:30ra volt kiírva a game 6? Rohadt FOX, így szerintem kihagyom.Escalade
de, csak mivel nem kell hetedik meccs a Rangers-Yankees párharcban, így eltolták ezt primetime időpontba 😊 nagyszerű hír, így lehet hogy mutatja az LSU-Auburnt az ESPN America :cool:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nem 3:30ra volt kiírva a game 6? Rohadt FOX, így szerintem kihagyom.

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Az a baj ezzel az IBB elleni harccal, hogy Hamilton bizonyította, formában van. És ilyenkor a nagy számok törvénye alapján a gyengébb szakaszban lévő cleanup elé fel kell tolni a bázisra. +1 runt kaptak a sétáltatás miatt, közel sem tragédia, ennyit valószínűleg hozott volna Hamilton.

A legjobb forgatókönyv alakult ALben, és ez a Texas nagyon erős csapat. Az első meccs után nem volt semmi felállni, 1 Lee starttal (ahogy Rajna is mondja) pedig különösen sokat mond.

Mostantól viszont sok sikert az NL győztesnek. Cliffé az 1-4-7. meccs.Escalade
valamint Colby is megmutatta tegnap, hogy elég jó formában van, bár azért 1-2 doublet rendszerint benyalt, de az sem lesz egyszerű..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
végre megint drukkolhatok valakinek az WS-en 😊
A Tampának szurkolhattam legutóbb.
Go Rangers, go Vlad!
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=493

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Az a baj ezzel az IBB elleni harccal, hogy Hamilton bizonyította, formában van. És ilyenkor a nagy számok törvénye alapján a gyengébb szakaszban lévő cleanup elé fel kell tolni a bázisra. +1 runt kaptak a sétáltatás miatt, közel sem tragédia, ennyit valószínűleg hozott volna Hamilton.

A legjobb forgatókönyv alakult ALben, és ez a Texas nagyon erős csapat. Az első meccs után nem volt semmi felállni, 1 Lee starttal (ahogy Rajna is mondja) pedig különösen sokat mond.

Mostantól viszont sok sikert az NL győztesnek. Cliffé az 1-4-7. meccs.

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
már csak a Giantsnek kell bejutnia és kész a szimpatikus döntő

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Nem volt baromság, csak értelmét nem láttam, látom. Mondjuk az idei igazolások közül senki nem jött be sztem, mert Granderson személyében jött ugyan egy slugger, aki ha elkapja a ritmust képes egy meccset eldönteni, de Jacksont küldtük érte cserébe aki többet ért volna nagy átlagban, főleg a playoffban, mert azt azért látni kell, hogy a dupláink, HR-jaink nagy része a rájátszásban (kiváltképp az ALCS-ben) üres bázisoknál jött és ez sztem annak köszönhető, hogy sluggerünk az van dögivel, de sok single-t ütőnk alig van (Jackson itt jött volna jól, és sokkal fiatalabb is).gdavid
No igen, El Capitan mint leadoff ütő lassan nagyon vállalhatatlan.
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Nem volt baromság, csak értelmét nem láttam, látom. Mondjuk az idei igazolások közül senki nem jött be sztem, mert Granderson személyében jött ugyan egy slugger, aki ha elkapja a ritmust képes egy meccset eldönteni, de Jacksont küldtük érte cserébe aki többet ért volna nagy átlagban, főleg a playoffban, mert azt azért látni kell, hogy a dupláink, HR-jaink nagy része a rájátszásban (kiváltképp az ALCS-ben) üres bázisoknál jött és ez sztem annak köszönhető, hogy sluggerünk az van dögivel, de sok single-t ütőnk alig van (Jackson itt jött volna jól, és sokkal fiatalabb is).

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Nova nem volt butaság, szokja csak mert max. 2 év és ő lesz min. a negyedik a sorban. Burnett - közben vége - tényleg használhatatlan volt idén, Hughes meg az all-star meccs után nem akart magára találni (sztem még sok volt neki egy teljes év kezdőként), de hogy Vazquezt minek hoztuk azt már tavasszal sem értettem. Jobából meg sztem closert akarunk csinálni a következő idény után (Rivera remélem még vállal egy évet).gdavid
Elég soakt láttam Vazquezt tavaly és az alapján nem hiszem, hogy bárki ne akarta volna 1. vagy 2. starternek... más kérdés, hogy vagy az AL volt neki sok vagy szimplán überszar éve volt (vagy McCann sokat számított vagy egyéb faktor, mindegy). Alapvetően nem volt hülyeség de nem jött be, van ilyen.Rajna
Hát nem tudom, de amikor Javier barátunk legutóbb nálunk játszott 2004-ben vagy 2005-ben, akkor is elég vicces dolgokat művelt emlékeim szerint, volt vagy 5.00 az era-ja, és csak úgy ütötték neki a HR-okat.
hoppá, elfelejtettem elküldeni 😊gdavid
Jaja, nem jó neki annyira ez az AL dolog, a White Soxban sem brillírozott annyira. Vannak ilyenek, ettől még annyira nem volt baromság behúzni.

több mint 14 éve
Teljes mértékig egyetértek Rajnával. 😊
Bár azt pláne nem értem, hogy Jobát miért nem használták kezdőként szezon közben, amikor Pettitte lesérült, vagy Burnett pihenőnapot kapott a rossz formája miatt. Helyette volt ott minden, Mitre, Gaudin, Nova, meg még ki tudja kik. Jobához meg (ha jól emlékszem) egyszer sem fordultak kezdőként. Na mindegy, most már pláne nem oszt, nem szoroz.
Go Yankees! 9th inning comeback! 😀
DS!Darksun3
Nova nem volt butaság, szokja csak mert max. 2 év és ő lesz min. a negyedik a sorban. Burnett - közben vége - tényleg használhatatlan volt idén, Hughes meg az all-star meccs után nem akart magára találni (sztem még sok volt neki egy teljes év kezdőként), de hogy Vazquezt minek hoztuk azt már tavasszal sem értettem. Jobából meg sztem closert akarunk csinálni a következő idény után (Rivera remélem még vállal egy évet).gdavid
Elég soakt láttam Vazquezt tavaly és az alapján nem hiszem, hogy bárki ne akarta volna 1. vagy 2. starternek... más kérdés, hogy vagy az AL volt neki sok vagy szimplán überszar éve volt (vagy McCann sokat számított vagy egyéb faktor, mindegy). Alapvetően nem volt hülyeség de nem jött be, van ilyen.Rajna
Hát nem tudom, de amikor Javier barátunk legutóbb nálunk játszott 2004-ben vagy 2005-ben, akkor is elég vicces dolgokat művelt emlékeim szerint, volt vagy 5.00 az era-ja, és csak úgy ütötték neki a HR-okat.
hoppá, elfelejtettem elküldeni 😊

több mint 14 éve
Bár azt pláne nem értem, hogy Jobát miért nem használták kezdőként szezon közben, amikor Pettitte lesérült, vagy Burnett pihenőnapot kapott a rossz formája miatt. Helyette volt ott minden, Mitre, Gaudin, Nova, meg még ki tudja kik. Jobához meg (ha jól emlékszem) egyszer sem fordultak kezdőként. Na mindegy, most már pláne nem oszt, nem szoroz.
DS!Darksun3
Elég soakt láttam Vazquezt tavaly és az alapján nem hiszem, hogy bárki ne akarta volna 1. vagy 2. starternek... más kérdés, hogy vagy az AL volt neki sok vagy szimplán überszar éve volt (vagy McCann sokat számított vagy egyéb faktor, mindegy). Alapvetően nem volt hülyeség de nem jött be, van ilyen.

több mint 14 éve
DS!Darksun3
Nova nem volt butaság, szokja csak mert max. 2 év és ő lesz min. a negyedik a sorban. Burnett - közben vége - tényleg használhatatlan volt idén, Hughes meg az all-star meccs után nem akart magára találni (sztem még sok volt neki egy teljes év kezdőként), de hogy Vazquezt minek hoztuk azt már tavasszal sem értettem. Jobából meg sztem closert akarunk csinálni a következő idény után (Rivera remélem még vállal egy évet).

több mint 14 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
Respekt Rangers! Megérdemelték. 😊 A World Series-t is nyerjék meg akkor.
Go Yankees!
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 14 éve
ott vaan! 😊
Phillies-Rangers WS
több mint 14 éve
Impresszív, pláne csak egy Cliff-starttal és az ismert Game 1-al. Remélem kifgyott a tank ha mi jutunk a döntpbe.

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Én már tavaly is mondtam, hogy le kell igazolni a Yankeesnek Lee-t, hogy még ha nem is menne neki év közben, akkor is megéri, hogy ne tudjon ellenük játszani 😀
Jön majd Lee tradelnek King Felixért és akkor nem lesz majd gond jövőre. 😀
több mint 14 éve
már csak 2 😊
több mint 14 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 14 éve
Nem tudom, mit rosszabb látni, ahogy a szezon háromnegyedében a kártyákat egész jól keverő Girardi rettenetesen cserélgeti a dobókat az egész párharc során, vagy, hogy a szezon (egyik) legtürelmesebb ütősora az első dobásokra swingel eszetlenül. :/
Hajrá Yankees 😉
DS!Darksun3
mondjuk sztem a rotationt is erősítenie kéne a Yankeesnek, mert lényegében csak CC és Pettitte van, a többiek sztem jelenleg nem starter szintűekHurka
Na ne viccelj, hogy Hughes és Burnett nem kezdő szintű, meg jobb napjain Joba... most az egy dolog, hogy Burnett pocsék formában van de kb ugyanolyan nagy addition volt anno mint Sabathia, most volt egy kifejezetten gyenge éve de ilyen van, lásd pl. Hamels tavaly. Hughes pedig 18 meccset nyert az idén, és egyre jobb lesz kb. Ettől még van hová fejleszteni a rotationt de a nem kezdő szintű az egy vicc. Mellesleg Cliff úgyis itt fog kikötni jövőre és akkor nem lesz nagy gondjuk.

több mint 14 éve
na, innen már tényleg lehetetlen elrontani 😀 tényleg döbbenetes, amit a Yanks lineup csinál