Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Mikey
18 739
White Sox shortstop Alexei Ramirez was named Wednesday to The Sporting News' American League all-star team.Azt ugyan nem tudom, hogy a Sporting News effajta elismerésének mekkora a "nívója", de I'm very happy.
Ramirez, 29, batted .282 with 29 doubles, 18 home runs and 70 RBIs in 156 games. Ramirez is the third shortstop in Sox's history to receive this honor.
Ramirez led all AL shortstops in batting average, home runs, slugging percentage (.431) and total bases (252) - making him a strong candidate to win the league's Silver Slugger Award awarded to the top offensive player at each position.Chicago Tribune
Titkon bízom benne, hogy a Gold Glove közelében is ott lesz...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak a Rangers!A Yankees-Giants párosításnál számomra nem lehet rosszabb. A két leggyűlöltebb csapatom
több mint 14 éve
Én akkor is nézek ha a Phillies jut tovább, de akkor egyértelműen a Rangersnek szurkolok (remélem nem szólom el magam). A fenti párosításnál mind a két csapat győzelmének örülni tudnékelőre a Giants-Rangers WS-ét 😊Fucuén mondtam Hurkának, hogy akkor nézek meccseket a World Seriesből, ha ez a párosítás lesz...😀JJ Tiller
több mint 14 éve
Marte lenne a másik, de egész szezonra kidőlt már elég régen. :/ Vele, meg Aceves-szel azért máshogy festene a 'pen.És én még örültem, hogy nem a Tampával kell majd szenvedni 😂Amúgy miért Logan az egyetlen lefty reliever? Mert ő most igen szar és alternatíva nélkül elég vicces ez a pen.Rajna
Már a Minnesota ellen is rezgett a léc két meccsen a háromból, de hogy támadásban ennyire visszaessen Cano-n kívül mindenki, az nevetséges. Girardi meg köszönőviszonyban sincs az ésszerű dobócserékkel.
Annyit azért remélek, hogy holnap Sabathia megnyeri a startját.
Hajrá Yankees!
DS!Darksun3
Go Yanekees!
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 14 éve
marci
1 023
Egyébként én is a Giants-Rangers WS-t nézném legszívesebben, de ha hetedik meccs nélkül jutna tovább most a Rangers és összejönne egy Halladay-Lee meccs, nem bánnám a Phillies-Rangerst sem. 😊
több mint 14 éve
marci
1 023
Tökmindegy ki kezd nálatok, ha megint betlizik a lineup.előre a Giants-Rangers WS-ét 😊Fucuez valami hatalmas dislike, vagyis az 1. csapat ebből, szörnyű lenne 😛
én valahogy ma se vagyok nagyon bizakodó, Blanton...Hurka
több mint 14 éve
előre a Giants-Rangers WS-ét 😊Fucuén mondtam Hurkának, hogy akkor nézek meccseket a World Seriesből, ha ez a párosítás lesz...😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
előre a Giants-Rangers WS-ét 😊Fucuez valami hatalmas dislike, vagyis az 1. csapat ebből, szörnyű lenne 😛
én valahogy ma se vagyok nagyon bizakodó, Blanton...
több mint 14 éve
előre a Giants-Rangers WS-ét 😊
több mint 14 éve
Tulo levágatta a haját, és el fogják árverezni egy gyermek alapítvány támogatása érdekében. 😀Mekkora chocker a Phils, ha ezek kiesnek, akkor viszont a Yankees jöjjön vissza, még a végén a SF megnyeri az egészet, már kezdek nagyon félni...
több mint 14 éve
És én még örültem, hogy nem a Tampával kell majd szenvedni 😂Amúgy miért Logan az egyetlen lefty reliever? Mert ő most igen szar és alternatíva nélkül elég vicces ez a pen.
Már a Minnesota ellen is rezgett a léc két meccsen a háromból, de hogy támadásban ennyire visszaessen Cano-n kívül mindenki, az nevetséges. Girardi meg köszönőviszonyban sincs az ésszerű dobócserékkel.
Hajrá Yankees!
DS!Darksun3
több mint 14 éve
És én még örültem, hogy nem a Tampával kell majd szenvedni 😂 Már a Minnesota ellen is rezgett a léc két meccsen a háromból, de hogy támadásban ennyire visszaessen Cano-n kívül mindenki, az nevetséges. Girardi meg köszönőviszonyban sincs az ésszerű dobócserékkel.
Hajrá Yankees!
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 14 éve
Jaj de szép is látni a Yankees bukását 😀 series over, még 3-3-ra visszajöhetnek valahogy (bár most ez se tűnik esélyesnek), de utána Cliff úgyis elintézné.
több mint 14 éve
marci
1 023
Cano homárját komolyan azért nem lehetett visszanézni, mert egy 50 méterre álló bíró úgy látta, hogy nem zavarták Cruzt?Ez a replay-szabályrendszer nevetséges. Tessék már lemásolni az NHL-t, nem olyan bonyolult a rendszer.
szerk.: erről nem tudtam, de az okosok azt mondják, ha a védő a fal mögé nyúl, nem védi semmi, akár savat is önthetnek rá.
több mint 14 éve
marci
1 023
ahoz képest, hogy csak azért claimelték, hogy nehogy a Padreshoz kerüljön, Ross elég szépen gyilkolja a Philliest 😀OrkAz augusztusi waiver block mostantól Ross block. 😀
több mint 14 éve
Csodás. Lineup nélkül semmi nem lesz ebből.... holnap Ibanezt nem akarom látni. Fix out a lineup közepén, értelmetlen, Halladay és Oswalt is jóval produktívabb támadásban, mint ő, még Hamels is lerakott egy buntot a Cincy ellen, védekezni meg nem tud nagyon (az első meccsen is fogható labdát bénázott el amiből két run jött be). Hamels pedig ma is jó volt, két picit gyengébb inning de hát az az ER az Utley-é volt és kész, hülye a statíró. Ha holnap nem ütjük széjjel Bugmarnert, dühös leszek. Akkor is, ha Cody Ross megint RBI-t szerez, könyörgöm, ez az ember még pinch hitternek is csak átlag lenne nálunk...
több mint 14 éve
ahoz képest, hogy csak azért claimelték, hogy nehogy a Padreshoz kerüljön, Ross elég szépen gyilkolja a Philliest 😀
több mint 14 éve
Ezt a köcsögöt lassan ideje volna rendesen megdobni.... mellesleg RISPben valami egészen borzalmasak vagyunk, Ibanez pedig nonszensz, esküszöm Francisco értelmesebb volna.
több mint 14 éve
Nem ment messzire a Cubs, 2+1 évre (klub opció) leszerződtették Quade-t.marciKicsit meglepett, hogy a WS vége előtt kineveztük az edzőt (Girardira állítólag komoly esély volt). Remélem megtalálja a számítását vele a fiatal csapat, viszont hogy Lounál jobban tüzeli majd a gárdát, az biztos.
több mint 14 éve
marci
1 023
Nem ment messzire a Cubs, 2+1 évre (klub opció) leszerződtették Quade-t.
több mint 14 éve
marci
1 023
Bár valószínűleg enélkül is nyert volna a Rangers, de Girardi szépen lemásolta Washington első meccsen látott buta bullpen-managementjét.Cliff Lee egy kib*szott isten, Pettitte is óriási volt, némiképp örülök, hogy nem tudtam időben elaludni és megnéztem az első 5-6 inninget.
több mint 14 éve
Fú de megutáltam én Rosst... nem igaz, hogy miatta nem tudunk otthon nyerni egy Halladay-Oswalt duóval... a másik meg Werth, aki nem is hasonlít a régi türelmes önmagára, vagy HR, vagy K, nem tetszik ez nekem.Rajnaazért csak behúztuk a 7. inningnek köszönhetően..
több mint 14 éve
Nekem jobban tetszett, bár ebben nincs meccs közbeni irányítás, csak előtte lehet a taktikákat beállítani, de egy időben jól elvoltam vele, azt hiszem zsinórban négy szezonban egy-két győzelemmel maradtam le a playoffról, mire meguntam. 😊Belenéztem (az aktuális változatát még nem sasoltam meg), szerintem túlságosan le van butítva.marciMegtaláltam a Football Manager baseball-változatát: Out of the Park Baseball. Még csak a Mets rostert birizgálom, szóval a meccsekről még nem tudok semmit sem mondani, de kötelezőnek tűnik a "kölcsönzése". 😊marciSzerintem a Baseball Mogul 2006 még jobb. 😉TheMileHighCity
Egyébként mostanában az MLB Dugout Heroes-zal játszottam, valós userek ellen lehet nyomni, és minden második ember a Yankees-zel vagy a Phils-szel van (nem divatcsapatok 😀), szóval már inkább csak a computer ellen játszok a változatosság miatt, de amúgy tetszik, bár más hasonlóval nem játszottam még, pl MLB200x sorozatokkal sem.
több mint 14 éve
marci
1 023
Belenéztem (az aktuális változatát még nem sasoltam meg), szerintem túlságosan le van butítva.Megtaláltam a Football Manager baseball-változatát: Out of the Park Baseball. Még csak a Mets rostert birizgálom, szóval a meccsekről még nem tudok semmit sem mondani, de kötelezőnek tűnik a "kölcsönzése". 😊marciSzerintem a Baseball Mogul 2006 még jobb. 😉TheMileHighCity