NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Megtaláltam a Football Manager baseball-változatát: Out of the Park Baseball. Még csak a Mets rostert birizgálom, szóval a meccsekről még nem tudok semmit sem mondani, de kötelezőnek tűnik a "kölcsönzése". 😊marciSzerintem a Baseball Mogul 2006 még jobb. 😉
több mint 14 éve
Fú de megutáltam én Rosst... nem igaz, hogy miatta nem tudunk otthon nyerni egy Halladay-Oswalt duóval... a másik meg Werth, aki nem is hasonlít a régi türelmes önmagára, vagy HR, vagy K, nem tetszik ez nekem.
több mint 14 éve
marci
1 023
Megtaláltam a Football Manager baseball-változatát: Out of the Park Baseball. Még csak a Mets rostert birizgálom, szóval a meccsekről még nem tudok semmit sem mondani, de kötelezőnek tűnik a "kölcsönzése". 😊
több mint 14 éve
igen biztosan Joe B(F)uck, ő nyomja végig az NLCS-t és majd a WS-t is. Troy Aikman ilyenkor pityereg is vasárnap délutánonként 😊
több mint 14 éve
gondolom Joe Buck lesz az
több mint 14 éve
Maka
2 760
Ki volt amúgy a FOX-os kommentátor meccs közben? Azt tudom, hogy ő vitte a Giants - Pats Super Bowl-t is, de a fószer az a kategória, aki ugyanazon a frekvencián közvetít, BÁRMI is történjen a pályán.
több mint 14 éve
Összesen három-négy futást nem vártam volna kettejük ellen, nem hogy fejenként ennyit kapnak...Ross-ról eddig annyi emlékem volt, hogy dobott egy akkora hátast a Coors Field center field-jén, hogy le kellett cserélni fej sérülés miatt, és két runner ért be a magánakciójából. 😀
Szedje össze magát a Phils, mert az idei sportév legrosszabb vicce lenne, ha ezek WS-t játszanának. 😐
több mint 14 éve
marci
1 023
Ez az alulértékelt/túlértékelt dolog szerintem butaság, de azt adom, hogy Chooch k*rva jó, nálam McCann után Posey-vel holtversenyben a 2. legjobb NL-catcher.Ha Lincecum ekkora fly ballokat kap, abból előbb-utóbb gáz lesz neki ebben a parkban.RajnaValahogy így. Imádom ezt az embert, az egyik legalulértékeltebb játékos az egész ligában.Rajna
több mint 14 éve
Méghogy pitching contest 😊JakehomerElég nagy nyomást raktak a dobókra, ez főleg Halladayen érződött sztem, pedig azért ez mégiscsak az egyik leginkább ütőknek való park, és két erős lineupról beszélünk. Az AT&T-ben egészen más volna ez.
több mint 14 éve
Utoljára sztem még a perfect game-es seriesben játszott ellene 😀Mi a fene? Ez a gyökér Marlin ölne meg minket?Rajnanem tudom hogy Halladay engedett-e egyáltalán 8. ütőnek két HR-t egy meccsen pláne egymás után 😀Ork
több mint 14 éve
Mi a fene? Ez a gyökér Marlin ölne meg minket?Rajnanem tudom hogy Halladay engedett-e egyáltalán 8. ütőnek két HR-t egy meccsen pláne egymás után 😀
több mint 14 éve
Komoly hogy Cody Ross alázza Halladayt. Nem is tudom, mikor ütött róla egy ember back to back homert róla.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
azért az idei évben én már úgy éreztem hogy elkezdték végre "észrevenni" őtHa Lincecum ekkora fly ballokat kap, abból előbb-utóbb gáz lesz neki ebben a parkban.RajnaValahogy így. Imádom ezt az embert, az egyik legalulértékeltebb játékos az egész ligában.Rajna
több mint 14 éve
Ha Lincecum ekkora fly ballokat kap, abból előbb-utóbb gáz lesz neki ebben a parkban.RajnaValahogy így. Imádom ezt az embert, az egyik legalulértékeltebb játékos az egész ligában.
több mint 14 éve
Fura hiba volt Halladaytől, azért remélhetőleg ezzel nem dőlt el 😀 (milyen szigorú stat, hogy az első hit a playoffban ellene rögtön hr)
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
helyes, no hitter már nem lesz 😀
több mint 14 éve
Ha Lincecum ekkora fly ballokat kap, abból előbb-utóbb gáz lesz neki ebben a parkban.
több mint 14 éve
Nem kicsit tűnne ijesztőnek ez a Texas, ha Hamilton csak a hangereket gyilkolná meg... Nagy kár a sérüléséért, nagyon más series lenne egy formában lévő, jól időzítő Joshal.
több mint 14 éve
Ha ezt se tudja megnyerni a Rangers, akkor be is lehet fejezni a seriest.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Csak beletúr a hajába és máris lecsúszik a labda az ütőről 😊Egy ötletes kérdéssor a Halladay-Lincecum derbi előtt. 😊beletettem volna azt is, hogy "tippeld meg hány hónapja mosott utoljára hajat Lincecum" 😛haromt
http://mlb.mlb.com/mlb/fantasy/matchup_challenge/index.jspTheMileHighCity
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy ötletes kérdéssor a Halladay-Lincecum derbi előtt. 😊beletettem volna azt is, hogy "tippeld meg hány hónapja mosott utoljára hajat Lincecum" 😛
http://mlb.mlb.com/mlb/fantasy/matchup_challenge/index.jspTheMileHighCity
több mint 14 éve
Egy ötletes kérdéssor a Halladay-Lincecum derbi előtt. 😊http://mlb.mlb.com/mlb/fantasy/matchup_challenge/index.jsp
több mint 14 éve
marci
1 023
Szurkolóként mindig könnyű elviselni azokat a vereségeket, amikor a hajrában ad el a bullpen egy hatalmas előnyt és a legjobb RP-t be sem hozza a menedzser ...