NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 256 — Saturday Night Lights
A bostoni terrortámadás árnyékában nyitja meg kapuit a New York- Tribeca Filmfesztivál, amit pont a 9/11 utáni trauma oldásaként hoztak létre. Hazánk idén először képviselteti magát, Lichter Péter Look inside the ghost machine című kísérleti rövidfilmjével.
Lichter bolhapiacokon, gyűjtőktől szerzett ősrégi szuper 8-as tekercseket, amit házilag tovább rontott (hypó, kilyukasztás, összefestés). A megoldás kísérteties, a mozi hőskora szinte a valóságon túlivá válik.
 film.indavideo.hu/video/Look_Inside_The_Ghost_Machine

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
imádom ezt a filmet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Jagten (A vadászat): erősen ajánlott, kiváló dráma, Mads Mikkelsennel a főszerepben.Gergőbácsi
Mikkelsen szépen lassan bejátszotta magát a színészelitbe, ebben a felsorolásban az összes film kötelező:  b-oldal.blog.hu/2013/04/10/top10_mads_mikkelsen-film_evor

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 11 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 029 — Packers Suicide Squad
Jagten (A vadászat): erősen ajánlott, kiváló dráma, Mads Mikkelsennel a főszerepben.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Ip Man 1-2-3
Ugyan nem gyakorlom a WingChun-t, ám amióta - kölyökkoromban - Dr. Molnár Csaba könyve a kezem ügyébe akadt; azóta nagy tisztelője vagyok a legendás mesternek. Több életrajzi könyvét olvastam azóta (igaz, egyik sem friss élmény már); úgy gondolom, hogy a sifu életútja elsősorban emberileg állíthat példaképet bárki számára. Elkötelezettség, hit, emberség, alkalmazkodás, kitartás... minden, amiről a művészete szól, az visszaköszönt az életében is.
A filmmel szemben (életrajzi dráma lévén) komoly elvárásaim voltak; a Kína ellenségeivel hadakozó és mindenkin felülemelkedő harcos ideológiája helyett a mester valódi élettörténetének a kihangsúlyozását vártam - amit a második rész hozott a leginkább a 3ból. A történeti hűség kérdésessége mellett (több lényeges dolog kimaradt, sok újdonság bekerült) a kötélen függeszkedős-verekedős jelenetek hozták a legnagyobb csalódást; amik egy keleti akciómoziba még beleférnek, de egy életrajzi drámába már nem. Hiteltelenné és nevetségessé degradálják. A 3. végén a boxolós jelenetet egy az egyben kihagytam volna; pedig még köteleket se nagyon használtak Donnie Yen mozgásának a megsegítésére.
A film látványvilága modern, a rendezés ok, a színészek nagyon jók. Donnie Yen, Sammo Hung... Ip Chun is szerephez jutott a szintén legendás Leung Bik-et alakította (teljesen jól). Bárkinek tudom ajánlani a trilógiát, de nekem valahogyan mégsem "kerek" ez a mozi. Jobban örültem volna egy életrajzi drámának; ami nem csak a kínaiság mellett áll ki, hanem közvetít valami maradandót Ip Man szellemiségéből.
több mint 11 éve
Csak ne legyen a District 9 felvizezve, remélem, újítanak a nyomorgó szerencsétlenek vs. felsőbbrendűek klisén.Dzsokijuing
A mai trendet elnézve kicsi a valószínűsége, hogy nem egy feltuningolt Hunger game lesz a vége... 😕
több mint 11 éve
Talán az egyetlen film amit tűkön ülve várok, de nagyon:

Lassan jöhetne már egy zaftos trailer is.süti
Nos, itt van

Én meg keresgélem az államat....iktriad
Csak ne legyen a District 9 felvizezve, remélem, újítanak a nyomorgó szerencsétlenek vs. felsőbbrendűek klisén.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Nos, itt van

Én meg keresgélem az államat....
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nah, június 27 World War Z és Evil Dead premier. Most reménykedem, hogy 1. az Evil Deadet nem fogják leszinkronizálni, mert horrort általában nem szoktak, 2. remélem 18 plusz besorolást kap, és nem X-et, mert akkor tuti nem adja le a mozi... Max, akkor letöltöm, de akkor is...
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Ma jön ennek is ki a trailere.
több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

Lassan jöhetne már egy zaftos trailer is.
több mint 11 éve
Ha már biopickek - itt a magyar feliratos trailer Ron Howard Rushához(Magyar címe - Hajsza a győzelemért), ami a 1976os Forma-1es világbajnokságról szól és James Hunt illetrve Niki Lauda párharcáról. Szerintem elképesztően jól néz ki. (és Daniel Brühl úgy beszél, mint Lauda).

Ősszel (szeptemberben várható).
több mint 11 éve
Már megint háborúra készülnek?toxique
Még mindig...
"Mindig háború van, csak nem mindig tudsz róla." Sobri Jóska
részben a témához kapcsolódik

www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20130405-sajnalhatunk-egy-tomeggyilkost-az-oles-aktusa-kritika-the-act.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Már megint háborúra készülnek?toxique
Még mindig...
"Mindig háború van, csak nem mindig tudsz róla."

több mint 11 éve
La Mission (2009) - megkapó dráma. Erőszakról, vallásról, az apa-fia viszonyról és a homokosságról a 49ers hazájából. Aki szereti a drámát annak nagy valószínűséggel tetszeni fog.

Ui: manapság csak nekem tűnik úgy, hogy túl sok készül ebből az amerikai hősös-háborús-hazafias maszlagból? Már megint háborúra készülnek?
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Johnny Unitasről film készül, melyben Flacco alakíthatja Johnny U-t:  www.usatoday.com/story/gameon/2013/04/06/joe-flacco-playing-johnny-unitas-in-upcoming-movie/2060089/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+UsatodaycomNfl-TopStories+%28Sports+-+NFL+-+Top+Stories%29

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 372 — Expect the Best !
szidtátok néhányan a DieHard 5.0-át hogy szégyene a sorozatnak !
most szenvedtem át magam a 4. részen ! mivel nem szoktam befejezetlenül hagyni filmet ezzel sem tettem meg!
most már esküszöm kíváncsi lettem mi lehet még ennél is rosszabb!???
úgy hogy jól kitolok magammal és megnézem valamikor...
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
tudtok arról valamit, hogy a Vasember 3 lesz-e 4dx-ben?shawnka
Azt nem tudom, de eddig azt sem, hogy mi az a 4dx, de elolvastam és ebben semmi új nincs...megint. 😉
Pont a WE-ben volt anno ilyen mozi csak akkor még nem egész estés filmekre használták...csupán dínók lihegtek az arcodba és rángatta vmi gép alattad a széket 20 percig. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
G.I. Joe 2 - megtekintése szigorúan kiskorú felügyelete mellett ajánlott.
Jon Chu bebizonyította, hogy jó reklámmal továbbra is eladható bármilyen "klisészagú-IQnuku" akciófilm. Gyakorlatilag nincs olyan jelenet/párbeszéd, ami ne lenne "deja vu". Nincs kétségem a felől, hogy siker lesz és a Hasbro be fogja szedi a hülyeség árát. 😊 Yo Joe!!!toxique
Mégis mi a fenét vártál attól a filmtől ? Intelektuális párbeszédeket ,némi zseniálsabbnál zseniálisabb színészi játékkal vegyítve ? 😀
Szétbaszunk mnident egy film, de nekem néha kellenek ilyenek 😀Toca
Valami mondanivalót. Némi ötletet. Esetleg egy nem túl bonyolult, de egy csi epizódon túlmutató sztorit (összefüggéseiben és megoldásaiban). Lehet ebbe a műfajba is belevinni némi extrát, amitől film lesz a film, nem pedig egy elnyújtott, darálós videóklipp. 😀toxique
Te még az Expandeables-ben is az értéket keresed ? 😀Toca
Az Expendables valszeg kimaradt ebből a kutatásból 😊
 nol.hu/mozaik/miert_szeretjuk_az_eroszakos_filmeket_Dzsokijuing
A kutatás tényénél csak az a megdöbbentőbb, hogy hírértéke van 😀 😀
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
tudtok arról valamit, hogy a Vasember 3 lesz-e 4dx-ben?
több mint 11 éve
G.I. Joe 2 - megtekintése szigorúan kiskorú felügyelete mellett ajánlott.
Jon Chu bebizonyította, hogy jó reklámmal továbbra is eladható bármilyen "klisészagú-IQnuku" akciófilm. Gyakorlatilag nincs olyan jelenet/párbeszéd, ami ne lenne "deja vu". Nincs kétségem a felől, hogy siker lesz és a Hasbro be fogja szedi a hülyeség árát. 😊 Yo Joe!!!toxique
Mégis mi a fenét vártál attól a filmtől ? Intelektuális párbeszédeket ,némi zseniálsabbnál zseniálisabb színészi játékkal vegyítve ? 😀
Szétbaszunk mnident egy film, de nekem néha kellenek ilyenek 😀Toca
Valami mondanivalót. Némi ötletet. Esetleg egy nem túl bonyolult, de egy csi epizódon túlmutató sztorit (összefüggéseiben és megoldásaiban). Lehet ebbe a műfajba is belevinni némi extrát, amitől film lesz a film, nem pedig egy elnyújtott, darálós videóklipp. 😀toxique
Te még az Expandeables-ben is az értéket keresed ? 😀Toca
Az Expendables valszeg kimaradt ebből a kutatásból 😊
 nol.hu/mozaik/miert_szeretjuk_az_eroszakos_filmeket_

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 11 éve
Transit (2012) - egy valódi roadmovie. Negret mozija minden ízében a műfaj klasszikusai közé tartozik: nekem tetszett. A plot - roadmovie-hoz méltóan - nem túl bonyolult. Egy pénzszállító autó kirablása után, a rablók menekülés közben elrejtik a zsákmányt egy család csomagjai közé. Miután átjutnak az útzáron, megkezdődik a hajsza, hogy visszaszerezzék a pénzt. Nem minden úgy alakul, ahogy eltervezték: a papa és a meghitt családi idill túl problémásnak bizonyul.
több mint 11 éve
na ha JJ hsz-re két like jönne az lenne igazán ikonikusbriareos
elsőre azt hittem még az előző kommentemre gondoltál 😊

---
több mint 11 éve
na ha JJ hsz-re két like jönne az lenne igazán ikonikusbriareos
Two thumbs up for Ebert. Two thumbs down for Death.
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
na ha JJ hsz-re két like jönne az lenne igazán ikonikus