Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Én szerintem többször is a világpremierrel együtt volt kezdés nálunk is.Rataxesszerintem meg az Avengers-szel és az Iron Man 3-mal is megelőztük 1 héttel az usákokat.
több mint 11 éve
Én szerintem többször is a világpremierrel együtt volt kezdés nálunk is.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Hatalmas spílerek vagyunk:😒Azt mondja 1 héttel? Az teljesen jó. Eddig tudtommal minimum 3 hét volt a késés 😀
www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20130509-minden-disney-bemutatot-eltolnak-nalunk-egy-hettel-egy-magyar-filmkaloz.htmlJayB
több mint 11 éve
Hatalmas spílerek vagyunk:😒Most sírnom kellene :-P ?
www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20130509-minden-disney-bemutatot-eltolnak-nalunk-egy-hettel-egy-magyar-filmkaloz.htmlJayB
Ahhoz képest, hogy a kulavudi szemétgyárat károsító "első kalóz verziók" 99,9%-ban orosz, kínai vagy amerikai upload-ok, ezeket az országokat - valami rejtélyes oknál fogva - mégsem "bünteti meg" a kegyetlen dizni-őrség! Talán mert nagyobb piacokon veszélyesebb húzás büntizni a keresletet mint egy jelentéktelenen? 😀 Kemények! A premier előtti vetítések anyagai? Azért kit sittelnek le? A milkósmájer producer gyerekét, aki Neo-komplexusban szenved és suttyomban feltölti a papa példányát a netre? 😀 😀 😀
De örüljünk, mivel a tehetséges emberek érvényesülésének a korában a Disney-t is a kérlelhetetlen logicska és a kivételes vezetői IQ viszi előre! Hajrá! 😀
több mint 11 éve
Az előzményfilmként az időben közvetlen előtte történt Avengersre gondoltam. Én úgy tudok csak tekinteni ezekre mint egyszerű moziba betévedt ember akinek gőze nincs a Marvel világról és Starkon kívül a többi superherot is csak hallásból ismeri. Sosem szerettem a szuperhősöket de az Ironman kivétel volt, hihetőre vették a dolgot épp ezért volt már sok nekem az Avengers, azt már nem "vettem be". Gondolom te képben vagy a történetekkel így teljesen máshogy látod/mást vársz el. Valaki a képregényeket látná szívesen a vásznon, én nem ez vagyok.pc_xMondjuk ezt gondoltam 😊
Azért Iron Man meg a 42 féle repkedő suit és az önnfentartó baszomnyi méretű fúziós reaktor sem épp realisztikus kategória, de lehet emberközelibb, ezt én nem tudom.
Nekem mindenképp szükséges, hogy a képregények felé közeledjen, ne a valósághoz, attól sokkal izzadtságszagúbbnak érezném. | Meg arra ott vannak/lesznek a DC filmek 😀 | JayB
több mint 11 éve
Pedig én már rohadtul várom a következő Avengerst, miután Thanos is megjelenik. 😀Stezén meg a Szörny egyetemet, az Rt-t is szerettem, ezt már most tudom, hogy imádni fogom 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Pedig én már rohadtul várom a következő Avengerst, miután Thanos is megjelenik. 😀
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Az előzményfilmként az időben közvetlen előtte történt Avengersre gondoltam. Én úgy tudok csak tekinteni ezekre mint egyszerű moziba betévedt ember akinek gőze nincs a Marvel világról és Starkon kívül a többi superherot is csak hallásból ismeri. Sosem szerettem a szuperhősöket de az Ironman kivétel volt, hihetőre vették a dolgot épp ezért volt már sok nekem az Avengers, azt már nem "vettem be". Gondolom te képben vagy a történetekkel így teljesen máshogy látod/mást vársz el. Valaki a képregényeket látná szívesen a vásznon, én nem ez vagyok.Avengers-Tony Stark=0. Mindkét film elsősorban a látványra épített (Imax 3d-ben szemkápráztató mindkettő) de itt végig van egy Downeynk. Az Avengers nekem túlzásba volt víve, túl grandiózus volt már a vége. Stark sem illett bele, szépen realisztikusan meg volt magyarázva az egész Vasember dolog erre jönnek zöld emberek meg félistenek... Sokan ezt hozzák fel a Vasember 3 ellen hogy az előzmény filmhez képest nem lett elég monumentális de szerintem ez így van jól, nem szabad túl komolyan vennie magát. Hozzáteszem nekem tetszett az Avengers is!Túl grandiózus??? Minek kellett volna lennie egy Avengers filmnek, a legnagyobb Marvel csapatnak?
Ez a soundtrack meg egyszerűen tökéletes! 😀
JayB
Félistenekkel és űrlényekkel meg minden második példányban harcoltak. Thor épp úgy alapító tagja az Avengersnek, mint Tony. És más nagyobb villian-eket meg jobban elő kellett volna készíteni, mint az "űrlényeket". Nem véletlenül lett comicgeek kedvenc film. Tony valóban felfelé húzza az Avengers moviet, de nem ő a legjobb karakter.
Az iron man 3 meg nem előzményfilm. | és a mandarin lealacsonyítása még mindig fáj egy kicsit | pc_x
több mint 11 éve
Avengers-Tony Stark=0. Mindkét film elsősorban a látványra épített (Imax 3d-ben szemkápráztató mindkettő) de itt végig van egy Downeynk. Az Avengers nekem túlzásba volt víve, túl grandiózus volt már a vége. Stark sem illett bele, szépen realisztikusan meg volt magyarázva az egész Vasember dolog erre jönnek zöld emberek meg félistenek... Sokan ezt hozzák fel a Vasember 3 ellen hogy az előzmény filmhez képest nem lett elég monumentális de szerintem ez így van jól, nem szabad túl komolyan vennie magát. Hozzáteszem nekem tetszett az Avengers is!Túl grandiózus??? Minek kellett volna lennie egy Avengers filmnek, a legnagyobb Marvel csapatnak?
JayB
Félistenekkel és űrlényekkel meg minden második példányban harcoltak. Thor épp úgy alapító tagja az Avengersnek, mint Tony. És más nagyobb villian-eket meg jobban elő kellett volna készíteni, mint az "űrlényeket". Nem véletlenül lett comicgeek kedvenc film. Tony valóban felfelé húzza az Avengers moviet, de nem ő a legjobb karakter.
Az iron man 3 meg nem előzményfilm. | és a mandarin lealacsonyítása még mindig fáj egy kicsit |
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Hatalmas spílerek vagyunk:😒www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20130509-minden-disney-bemutatot-eltolnak-nalunk-egy-hettel-egy-magyar-filmkaloz.html
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Avengers-Tony Stark=0. Mindkét film elsősorban a látványra épített (Imax 3d-ben szemkápráztató mindkettő) de itt végig van egy Downeynk. Az Avengers nekem túlzásba volt víve, túl grandiózus volt már a vége. Stark sem illett bele, szépen realisztikusan meg volt magyarázva az egész Vasember dolog erre jönnek zöld emberek meg félistenek... Sokan ezt hozzák fel a Vasember 3 ellen hogy az előzmény filmhez képest nem lett elég monumentális de szerintem ez így van jól, nem szabad túl komolyan vennie magát. Hozzáteszem nekem tetszett az Avengers is!Ironman 3>>>>>>>>>>>Avengers x100JayBnem tudsz olyan indokot mondani, hogy ezt alátámaszd. mondom ezt úgy, hogy a mekgájverezésen kívül imádtam minden pillanatát.shawnka
több mint 11 éve
Ironman 3>>>>>>>>>>>Avengers x100JayBnem tudsz olyan indokot mondani, hogy ezt alátámaszd. mondom ezt úgy, hogy a mekgájverezésen kívül imádtam minden pillanatát.
több mint 11 éve
Ironman 3>>>>>>>>>>>Avengers x100JayBKérlek, ezt fejtsd ki bővebben! Miért?
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
ez , lehet hogy egy jó film lesz mawww.port.hu/pacsirtak_cernaszalon_skrivanci_na_niti/pls/tv/films.film_page?i_perf_id=21189325&i_topic_id=1
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Ironman 3>>>>>>>>>>>Avengers x100
több mint 11 éve
Ok, akkor másodjára csak megértettük egymást.... ìgy gondolon én is 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Én nem is hallom 😀
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
Aki nagyobb filmes guru, ahhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy ez a kolomp-szerű zene ez melyik filmben volt? Ocean's sorozat vagy Olasz meló ugrott be nekem, de youtube-on egyik ost-ben sem találtam ilyen zenét. De rohadt ismerős.nem egy túl jellegzetes azért ez a kolomp "zene" !
1:40-től kezdődik. A videót most ne nézzétek 😀
dcsicsak
sok filmben lehet ehhez hasonló!
de hát ha egyszer rákattan valamire az ember azt ugye nehéz elengedni... 😊
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Aki nagyobb filmes guru, ahhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy ez a kolomp-szerű zene ez melyik filmben volt? Ocean's sorozat vagy Olasz meló ugrott be nekem, de youtube-on egyik ost-ben sem találtam ilyen zenét. De rohadt ismerős.1:40-től kezdődik. A videót most ne nézzétek 😀
több mint 11 éve
.brk
1 890
mondjuk Audrey Tautou szerintem sem jó Chloé, de ha ez kellett a szereplők közti kémiához, akkor okéÉn szkeptikus vagyok.nekem Audrey Tautou-val van bajom!
A 22-es csapdája, vagy a Bajnokok reggelije is rútul el lett baszva.Sobri Jóska
valamiért nem bírom azt a csajt....yooker
több mint 11 éve
Toxique nem értek egyet. Pl a párizsba szetetettel, bad boys és a legénybúcsú is nagyon jó az eredeti szinkronnal.... szóval szvsz sokszor ezekkel az átszinkronizálásokkal vesznek el jelentőset a filmélményből....peachVan amelyiknek jót tesz a szinkron (pl. helyi közéleti utalások/párhuzamok miatt amit itt nem értünk vagy a trágárság tompítása... stb.), de a saját tapasztalatom az, hogy "magyarítás" címszó alatt sokszor elvész a tartalmi mondanivaló is. Vizsgákra és szintezőkre készülődve gyakran ellenőriztem magam úgy, hogy pl. DVD filmeket néztem angolul alatta a hivatalos (DVD-n mellékelt) magyar felirattal - kis differenciálás a "hogyan fordítanám" témakörre. Alapjában véve pl. a Bad Boys nyelvezete sokkal szegényesebb angolul. A magyar nyelv színesebben pergeti elő Laurence-ék szájából a szót, kvázi a számunkra ez jobban is hangzik. Ebben az értelemben az pl. egy jó szinkron volt - akár a szöveghű angol verzióval szemben is. Csak arra utaltam, hogy nagyon sok filmnél a gyér minőségű szinkronnal elvész a párbeszédek tartalmi mondanivalója és nem jönnek ki a szituációra a poénok (pl. a káromkodásokból "konvertált" szóviccek esetén). Vannak kivételek, persze.
több mint 11 éve
Toxique nem értek egyet. Pl a párizsba szetetettel, bad boys és a legénybúcsú is nagyon jó az eredeti szinkronnal.... szóval szvsz sokszor ezekkel az átszinkronizálásokkal vesznek el jelentőset a filmélményből....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Én szkeptikus vagyok.nekem Audrey Tautou-val van bajom!
A 22-es csapdája, vagy a Bajnokok reggelije is rútul el lett baszva.Sobri Jóska
valamiért nem bírom azt a csajt....
több mint 11 éve
Továbbra sem bìrom feldolgozni h a picsába kapnak egyes csatornák engedélyt arra h átszinkronizáljanak filmeket.... Most az amúgy elég fasza párizsból szeretettelt sikerült egy átlagos filmmé avanzsálni 😕peachA legtöbb filmet csak elcseszi a szinkron. Elég az hozzá, hogy a szleng nyelvezet nem rigó utcai anyag, és ha nem mozogsz otthonosan a szlengszótárak és (pl.) a Family Guy világában akkor olyan baromságokat teszel pl. a Travolta szájára, hogy szánalom hallgatni. A szomorú az, hogy azt sem veszik észre a fordítók, hogy "vazze; itten nincsen is kontextus", azt meg pláne nem, hogy "nem gyün ki a pojén" 😊 . Az átszinkron - gondolom én - a karikás (besorolásos) história miatt lehet, de az már csak a kaki megkavarása.... :-P
több mint 11 éve
Én szkeptikus vagyok.A 22-es csapdája, vagy a Bajnokok reggelije is rútul el lett baszva.