NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Nagyon nem akaródzott megnézni pedig 😊Jack Reacher.Nekem is bejött. Az egyik legjobb Cruise mozi.toxique
Kellemeset csalódtam, számomra parádés, olyan tekintetben, hogy kikapcsolt, lekötött. Nagyon élveztemIII.JC6
Most már várom a Feledést.
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
Jack Reacher.Nekem is bejött. Az egyik legjobb Cruise mozi.
Kellemeset csalódtam, számomra parádés, olyan tekintetben, hogy kikapcsolt, lekötött. Nagyon élveztemIII.JC6
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 897
kedvet kaptam hozzáNem dőlünk be a kapitalista ármánynak!A Tanúnak nincs másodikrésze, egy balfasz rimékje van, mindenki szégyejjemagát elvtársak!sutianapNagyon , nagyon nem !yookerNagyon nem.Sobri JóskaA Tanú második része van olyan jó mint az első?Cowboykarcsinemyooker
Bizony az második rész, címe: Megint tanú. www.imdb.com/title/tt0110484/
Nem remake, hanem a rendszerváltás környékén veszi fel Pelikán elvtárs és Virág elvtárs fiának élete fonalát, mégpedig rettentő gyengén, de teljesen új, önálló alkotás.
Ejnye elvtárs.Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Jack Reacher.Kellemeset csalódtam, számomra parádés, olyan tekintetben, hogy kikapcsolt, lekötött. Nagyon élveztem
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
Bizony, bizony, majd nemsokára jönnek az ilyen,olyan bővített, extra bővített, giga bővített, tripla-dupla lemezes változatok, ami szerintem is súrolja az aljasság határát.Meg a kapcsolt termékek, póló, bögre, szirszar...stb.Nagy pénz van ebben azért csinálják.Ha nem lenne kereslet, akkor...letölteni pedig nem volt pofámlaccoo74Bezzeg nekik van bőr a képükön pénzt kérni minden szarért 😉toxique
több mint 11 éve
Most láttam a Lawless-t.tetszett bár nem volt akkora nagy szám mint írtak róla olyan sokan.
A karakterek eléggé kiszámíthatóak,fordulat semmi.
Maga a hangulata az jó,a színészek el vannak találva Hardy egy állat.
A ruhák,kocsik stb,a zene, a képek a helyükön vannak.
de így is kitűnik az elmúlt idők hasonló témájú filmjei közül.
több mint 11 éve
letölteni pedig nem volt pofámlaccoo74Bezzeg nekik van bőr a képükön pénzt kérni minden szarért 😉
több mint 11 éve
na ezzel az Argo akcióra adott legjobb film díjjal végképp kiábrándultam az Oscarosdiból!kifejezetten gyenge filmnek tartom...
agyonhasznált "fordulatok",szar , hatásvadász monológok , 0 izgalom!
Lányom nélkül soha kategória kb...
több mint 11 éve
Direkt nem láttam a tanu 2-t, de amit szegény vukkal műveltek az sztem überelhetetlen...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
A Tanú második része van olyan jó mint az első?CowboykarcsiKevés szép emléket gyaláztak meg úgy, mint a Tanut a második résszel.
több mint 11 éve
Akkor hagyom inkább,köszi az infót.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Jajnemá, hogy neked is szádbarágjak mán mindent. S.J. Közlegény szabad asszociáció. Most! Kutykurutty 😉Nem dőlünk be a kapitalista ármánynak!A Tanúnak nincs másodikrésze, egy balfasz rimékje van, mindenki szégyejjemagát elvtársak!sutianapNagyon , nagyon nem !yookerNagyon nem.Sobri JóskaA Tanú második része van olyan jó mint az első?Cowboykarcsinemyooker
Nem remake, hanem a rendszerváltás környékén veszi fel Pelikán elvtárs és Virág elvtárs fiának élete fonalát, mégpedig rettentő gyengén, de teljesen új, önálló alkotás.
Ejnye elvtárs.Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nem dőlünk be a kapitalista ármánynak!A Tanúnak nincs másodikrésze, egy balfasz rimékje van, mindenki szégyejjemagát elvtársak!sutianapNagyon , nagyon nem !yookerNagyon nem.Sobri JóskaA Tanú második része van olyan jó mint az első?Cowboykarcsinemyooker
Ejnye elvtárs.
több mint 11 éve
A Tanúnak nincs másodikrésze, egy balfasz rimékje van, mindenki szégyejjemagát elvtársak!Nagyon , nagyon nem !yookerNagyon nem.Sobri JóskaA Tanú második része van olyan jó mint az első?Cowboykarcsinemyooker
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nagyon , nagyon nem !Nagyon nem.Sobri JóskaA Tanú második része van olyan jó mint az első?Cowboykarcsinemyooker
több mint 11 éve
Nagyon nem.A Tanú második része van olyan jó mint az első?Cowboykarcsinemyooker
több mint 11 éve
A Tanú második része van olyan jó mint az első?Cowboykarcsinem
több mint 11 éve
A Tanú második része van olyan jó mint az első?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Oblivion/ Feledés valaki?Egészen extrém gyenge sorozatom van moziban nézett filmek terén, ami lehet közrejátszott, de ez kifejezetten tetszett. Félelmetesen jó látvány -, hangvilág, nem zavaróan bugyuta sztori, és visszafogott Cruise. Nem is kell több egy popcorn-mozitól.
több mint 11 éve
Megnéztem ma a Hobbitot.Azért csak most, mert moziba nem szeretek járni, letölteni pedig nem volt pofám.Összességében egy nagyszerű filmet láttam, bár volt két jelenet, amit kissé vásárinak éreztem.A törp gyűlés Bilbónál olyan volt szerintem, mint egy Hófehérke, és a hét törpe casting.A trollok kajakészítése pedig a Hal a tortán című roppant színvonalas celebszerencsétlenkedést juttatta eszembe.Ezeket a részeket leszámítva egy remek filmet sikerült megnéznem, nagyon várom a folytatást!
több mint 11 éve
A Corporation is tényleg nagyon jó, főleg akit érdekel is a téma de akit eddig ez egyáltalán nem foglalkoztatott annak is tuti felkelti az érdeklődését (én legalábbis már 3szor végignéztem).davemayertovábbi tippek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ajánlok én is egy jó filmet: Glengarry Glen Ross (1992), nem túl ismert, pedig a szereplőgárda parádés: Al Pacino, Kevin Spacey, Alec Baldwin, Jack Lemmon, Ed Harrisez a film alapból is óriási, de ha sales-es szemmel nézed akkor nagyon sokat is lehet okulni belőle. Én akkor találkoztam ezzel a filmmel először amikor az egyik biztosítónál dolgoztam, akkor ott ezt nagyon ajánlották, egy részt még meg is nézettek velünk közösen.
deyell
A Corporation is tényleg nagyon jó, főleg akit érdekel is a téma de akit eddig ez egyáltalán nem foglalkoztatott annak is tuti felkelti az érdeklődését (én legalábbis már 3szor végignéztem).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
deyell
11 702
ajánlok én is egy jó filmet: Glengarry Glen Ross (1992), nem túl ismert, pedig a szereplőgárda parádés: Al Pacino, Kevin Spacey, Alec Baldwin, Jack Lemmon, Ed Harrisez a jelenet a film elejéről meghozza a kedvet:
choose life
több mint 11 éve
na még egy full, must see---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal