Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
ex machina.én azt nem értettem, hogy: | a végén, mikor rájön, hogy a robot átbaszta gyorsan beül a főnöke a számítógépéhez, hogy hackeljen vmit. erre mint az áramkimaradásoknál, minden leáll és bejön az infra vörös fény. elvileg viszont ő előző este átprogramozta a rendszert azért, hogy a Al kiszabadulhasson áramszünet esetén. szóval akkor ott is egy áramszünet volt, aminek hatására ki kellett volna nyílnia az ajtóknak ő meg szépen csak kisétálhatott volna ha minden igaz |
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ha másért nem, akkor aAz Air America, az Aeon Flux, a Get Carter vagy a Runaway Bride szerintem határozottan jó filmek, 6 pont alatti átlaggal.az Aeon Flux már csak Theron kisasszony miatt alsóhangon hetes 😀😀eaglesmcnabb
Sobri Jóska
több mint 10 éve
Az Air America, az Aeon Flux, a Get Carter vagy a Runaway Bride szerintem határozottan jó filmek, 6 pont alatti átlaggal.az Aeon Flux már csak Theron kisasszony miatt alsóhangon hetes 😀😀
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
TRUE DETECTIVE S2 promó vasárnap délelőttre?Egyre várósabb nekem.
www.youtube.com/watch?v=pFC3ec1tI0Qozibozi
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Wild Card (Joker): Na találtam a Blackheadnél is rosszabbat. Olyannyira sz.rkupac az egész, hogy inkább a hackeres filmből csapnék egy maratont, minthogy még egyszer meg kelljen néznem Jason Statham eme remekművét. Olyan, mintha összegyúrták volna a Blackheadet és a Jupiter felemelkedését. Előbbi adta az akció "izgalmait", utóbbi pedig a karakterek "mélységét" és a filmbéli "jelentőségüket" és a jelenetek logikáját.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Csak olyanoknak javallott, akik szeretik, ha fáj nekik.
több mint 10 éve
Jobb is, mert a Sharknado3 spoilere volt.laccoo74jaa azt tudom hogy jön
legalább Dancsónak lesz videója 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Jobb is, mert a Sharknado3 spoilere volt.
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=HIhH4nSK-tEz a videó nem létezik.
Na neeeeeeeeeeeeeeeeelaccoo74
több mint 10 éve
Dögkeselyű (1982)dugo1993Ezt én is csak ajánlani tudom mindenkinek! 😊
több mint 10 éve
Úristen, még azt a nyilvánvaló dolgot is beleírtam a mondatomba, hogy "film" 😕Dögkeselyű (1982): Voltak kételyeim a filmmel kapcsolatban, de hatalmas pozitív csalódás volt. Már maga a hangulata is odaszögez a képernyőhöz. Autóból csak trabik es zsigulik. Visszaadja a kommunizmus képét. (Meg is nézetem faterral 😀)a kommunizmus képét? 1982 ? mesélj...ozibozi
Ezen kívül is megállja a helyét. Maga a története és a megvalósítás is profi munka. Erre büszkék lehetünk.dugo1993
több mint 10 éve
Dögkeselyű (1982): Voltak kételyeim a filmmel kapcsolatban, de hatalmas pozitív csalódás volt. Már maga a hangulata is odaszögez a képernyőhöz. Autóból csak trabik es zsigulik. Visszaadja a kommunizmus képét. (Meg is nézetem faterral 😀)a kommunizmus képét? 1982 ? mesélj...
Ezen kívül is megállja a helyét. Maga a története és a megvalósítás is profi munka. Erre büszkék lehetünk.dugo1993
több mint 10 éve
Dögkeselyű (1982): Voltak kételyeim a filmmel kapcsolatban, de hatalmas pozitív csalódás volt. Már maga a hangulata is odaszögez a képernyőhöz. Autóból csak trabik es zsigulik. Visszaadja a kommunizmus képét. (Meg is nézetem faterral 😀)Ezen kívül is megállja a helyét. Maga a története és a megvalósítás is profi munka. Erre büszkék lehetünk.
több mint 10 éve
kicsit más, de a Halt and Catch Fire - CTRL nélkül S02E01 Második évad ma indult itthon...Underground: The Julian Assange Story ... igazából azt nem értettem, hogy amíg én a Hunchback meg az Impossible Mission bűvöletében éltem a Commodore 64 világában( flopis 😊 ) ugyanakkor/ugyanazzal mások az internet előtt "miikre" voltak képesek... a gépi kód világában...oziboziwww.imdb.com/title/tt0126765/
ez film szintén ezt a témát járja körül, csak a németeknél. valós történet alapján készült ez is. egy megnézést megér.deyell
több mint 10 éve
Underground: The Julian Assange Story ... igazából azt nem értettem, hogy amíg én a Hunchback meg az Impossible Mission bűvöletében éltem a Commodore 64 világában( flopis 😊 ) ugyanakkor/ugyanazzal mások az internet előtt "miikre" voltak képesek... a gépi kód világában...oziboziwww.imdb.com/title/tt0126765/
ez film szintén ezt a témát járja körül, csak a németeknél. valós történet alapján készült ez is. egy megnézést megér.
chemicals keep me under control
több mint 10 éve
Underground: The Julian Assange Story ... igazából azt nem értettem, hogy amíg én a Hunchback meg az Impossible Mission bűvöletében éltem a Commodore 64 világában( flopis 😊 ) ugyanakkor/ugyanazzal mások az internet előtt "miikre" voltak képesek... a gépi kód világában...
több mint 10 éve
Engem a rekviem sokadszorra is megráz.Erős film kedvenc a témában.
több mint 10 éve
én pl ha olyat csinálok akkor tableten youtube-n rákeresek és had szóljon 😀Valahogy a Hatodik érzék vagy a Puszta formalitás se olyan erős másodjára nézve.akkor azt hiszem az RTL Klub a legnagyobb jóarc, hogy minden Karácsonykor/Húsvétkor leadja az összeset 😀
Egyedül a Bud Spencer filmek azok, melyek alkalomról alkalomra jobbak lesznek.Sobri Jóska
(mellesleg én személy szerint tényleg nagyon bírom a Bud Spencer & Terence Hill filmeket, gyerekkoromban mindig néztem őket, manapság idő/érdeklődés hiányában egyre ritkábban)Borbinho
látni már úgyse nagyon kell mert annyiszor láttam őket hogy a hang alapján tudom mi történik 😀
több mint 10 éve
Valahogy a Hatodik érzék vagy a Puszta formalitás se olyan erős másodjára nézve.akkor azt hiszem az RTL Klub a legnagyobb jóarc, hogy minden Karácsonykor/Húsvétkor leadja az összeset 😀
Egyedül a Bud Spencer filmek azok, melyek alkalomról alkalomra jobbak lesznek.Sobri Jóska
(mellesleg én személy szerint tényleg nagyon bírom a Bud Spencer & Terence Hill filmeket, gyerekkoromban mindig néztem őket, manapság idő/érdeklődés hiányában egyre ritkábban)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
mostanában még a Rekviem egy álomért filmet néztem újra, de közel sem ütött akkorát, mint arra számítottambaggioValahogy a Hatodik érzék vagy a Puszta formalitás se olyan erős másodjára nézve.
Egyedül a Bud Spencer filmek azok, melyek alkalomról alkalomra jobbak lesznek.
több mint 10 éve
Mechanikus narancs vagy 2 év után újra. Még mindig üt, de valami kegyetlenül. Egyre aktuálisabb...Az Űrodüsszeia és eközött nem tudok különbséget tenni, ha Kubrickról van szó. Mind a kettő ott van a személyes top 10-ben. 😀 Aztán szorosan követi ezt a kettőt a Tágra zárt szemek (Tom Cruise ellenére)/Ragyogás kettős.
Most tűnt fel, hogy Alex apja játszik a Ragyogásban is. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Üzlet bármi áron.Csak én vagyok képtelen végignézni egy olyan filmet, ami tele van káromkodással és obszcenitással? Rohadt unalmas már...
Nem beszélve a forgatókönyvről...
több mint 10 éve
a hozzám hasonló laikusok szinte biztosan élvezni fogják, de még a műszakisoknak is tartogathat érdekes, izgalmas dolgokat
mostanában még a Rekviem egy álomért filmet néztem újra, de közel sem ütött akkorát, mint arra számítottam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal