Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
ha valaki, akkor Gondry képes lehet rá 😊persze necces, meg nem tudja visszaadni egy az egyben, de a maximumot kb kihozzák belőle úgy tűnik. különösen tetszik az egér 😊.brkÉn még mindig nem értem. Vian filmen? hmm, mindenesetre érdekes kis trip leszpc_xaz év legjobban várt filmje 😊sose gondoltam volna, hogy működhet ez filmben, de az előzetes nagyon jól néz ki.brk
www.youtube.com/watch?v=P_pF-vgeLiEjjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
.brk
1 890
persze necces, meg nem tudja visszaadni egy az egyben, de a maximumot kb kihozzák belőle úgy tűnik. különösen tetszik az egér 😊Én még mindig nem értem. Vian filmen? hmm, mindenesetre érdekes kis trip leszpc_xaz év legjobban várt filmje 😊sose gondoltam volna, hogy működhet ez filmben, de az előzetes nagyon jól néz ki.brk
több mint 11 éve
Én még mindig nem értem. Vian filmen? hmm, mindenesetre érdekes kis trip leszaz év legjobban várt filmje 😊sose gondoltam volna, hogy működhet ez filmben, de az előzetes nagyon jól néz ki.brk
több mint 11 éve
.brk
1 890
az év legjobban várt filmje 😊sose gondoltam volna, hogy működhet ez filmben, de az előzetes nagyon jól néz ki
több mint 11 éve
akarod mondani degradálni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Továbbra sem bìrom feldolgozni h a picsába kapnak egyes csatornák engedélyt arra h átszinkronizáljanak filmeket.... Most az amúgy elég fasza párizsból szeretettelt sikerült egy átlagos filmmé avanzsálni 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
aeonflux.blog.hu/2013/05/07/eldolt_nem_lesz_gonosz_halott_a_magyar_mozikbanNem lepődtem meg sajna. Na mindegy, azért jó lett volna moziban...
több mint 11 éve
az év legjobban várt filmje 😊---
több mint 11 éve
yep---
több mint 11 éve
A tuti moziplakát:
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Érdekesnek ígérkezik. Unclaimed: www.movieunclaimed.com/index.php/mnu-trailer
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Roszomákos X-ment meglehet nézni a First class és az eredeti, 2000-es X-men után, vagy bespoilerez valamit a 2. rész és/vagy az Last standből is valamit ?sütiElőzmény film, nem spoilerez
több mint 11 éve
Ez erős lesz, remélhetőleg:
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Roszomákos X-ment meglehet nézni a First class és az eredeti, 2000-es X-men után, vagy bespoilerez valamit a 2. rész és/vagy az Last standből is valamit ?süti5-6 év eltérésekkel minden gond nélkül. 😊
több mint 11 éve
catattack
3 520
Roszomákos X-ment meglehet nézni a First class és az eredeti, 2000-es X-men után, vagy bespoilerez valamit a 2. rész és/vagy az Last standből is valamit ?sütiNekem úgy rémlik, hogy igen... talán a first class-ből nem! 😀
több mint 11 éve
Roszomákos X-ment meglehet nézni a First class és az eredeti, 2000-es X-men után, vagy bespoilerez valamit a 2. rész és/vagy az Last standből is valamit ?
több mint 11 éve
Még mindig üt. Szeretem ezt a filmet. (Az amcsi verzió meg trágya...)
több mint 11 éve
Ma megnéztem a The Perks of Being a Wallflower c. filmet és azt kell, hogy mondjam nagyon megérte. Tökéletes történet és karakterek, az egész olyan szerethető film, komoly mondanivalóval. Aki szereti a HS drámákat, annak mindenképpen ajánlom, de szinte mindenki másnak is, mert ez a film tökéletes lett.
több mint 11 éve
Ja, nagyjából egyetértünk, | mondjuk nekem a vicceskedés nem volt zavaró, úgy éreztette, hogy egy "szuperhős" sem tud mindennel megbírkózni, és elpoénkodja. Az mondjuk jó, hogy a trailerből egyáltalán nem derült ki, hogy itt az Extremis szál folytatódik, nem Mandarin lesz a főgonosz. |Megvolt a Bádogember. Felső közép Marvel, a 2-nél jobb, az 1-nél (nyilván) nem. Jó, élvezhető, vicces, hi-tech cuccokkal. Több nem kell a karaktertől.Én nem tudom egyelőre, hogy mit érezzek ezzel kapcsolatban. Amit Te is említesz spoilerezve az nekem is fájó pont kicsit (kurváranagyon), meg az is fura volt, hogy | úgy tűnt, alig van Tonyn a páncél az egész film alatt | . Összességében szórakoztató volt nagyon, a | sok páncél ütött, kár, hogy a trailerben ellőtték. A vicceskedést viszont kicsit szerintem túlerőltették. Számomra úgy tűnt, hogy ezzel próbálják kompenzálni a sötétebb hangulatot, amit a film áraszt; meg azt is bizonyítani, hogy a film azért nem veszi olyan komolyan magát. |
| Bár Mandarin elég érdekes karakterré züllött, pedig a képregényben igen komoly villain | pc_x
Én jól szórakoztam rajta, de | Vasember és a Mandarin "hiánya" azért elég szarul jött le | .Darksun3
Viszont az is igaz, amit a geekz-en írnak, hogy | nem nagyon érezhető Killian célja és motivációja |
több mint 11 éve
Megvolt a Bádogember. Felső közép Marvel, a 2-nél jobb, az 1-nél (nyilván) nem. Jó, élvezhető, vicces, hi-tech cuccokkal. Több nem kell a karaktertől.Én nem tudom egyelőre, hogy mit érezzek ezzel kapcsolatban. Amit Te is említesz spoilerezve az nekem is fájó pont kicsit (kurváranagyon), meg az is fura volt, hogy | úgy tűnt, alig van Tonyn a páncél az egész film alatt | . Összességében szórakoztató volt nagyon, a | sok páncél ütött, kár, hogy a trailerben ellőtték. A vicceskedést viszont kicsit szerintem túlerőltették. Számomra úgy tűnt, hogy ezzel próbálják kompenzálni a sötétebb hangulatot, amit a film áraszt; meg azt is bizonyítani, hogy a film azért nem veszi olyan komolyan magát. |
| Bár Mandarin elég érdekes karakterré züllött, pedig a képregényben igen komoly villain | pc_x
Én jól szórakoztam rajta, de | Vasember és a Mandarin "hiánya" azért elég szarul jött le | .
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Megvolt a Bádogember. Felső közép Marvel, a 2-nél jobb, az 1-nél (nyilván) nem. Jó, élvezhető, vicces, hi-tech cuccokkal. Több nem kell a karaktertől.| Bár Mandarin elég érdekes karakterré züllött, pedig a képregényben igen komoly villain |
több mint 11 éve
catattack
3 520
Jesszusom! Megnéztem ezt a Super 8 nevezetű szart! 10-12 éveseknél tuti tarol, nálam nem!
több mint 11 éve
vasember3 még senki?JanekMajd ha megvásárolható lesz. 😊
Amúgy a premierrel párhuzamosan kijött a Thor 2 trailere:
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
9 leghülyébb döntés a Star Warsból:www.ign.com/articles/2013/04/15/the-9-dumbest-decisions-in-the-star-wars-prequels?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter