NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
124
11
19:00
RedZone week 12
61
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
58
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
52
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
22
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Houston Texans - Tennessee Titans
6
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Nincs jó western remek fényképezés nélkül 😊 ma vonaton megnéztem a The Guard-ot, tényleg korrekt film az is, másfél óra kifinomult szórakozás... és a zenéket megint kiemelném, John Denver ütött a végén 😊jjncaaÉn is tegnap néztem meg. Nem volt rossz, de kicsit jobbra számítottam. Nekem kicsit sok jelenet, dialógus hajazott a torrentére, lehet ezért nem jött be teljesen.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
.brk
1 890
ha ennyire szeretitek a filmzenét, hallgassatok Holst-ot
több mint 12 éve
Nincs jó western remek fényképezés nélkül 😊 ma vonaton megnéztem a The Guard-ot, tényleg korrekt film az is, másfél óra kifinomult szórakozás... és a zenéket megint kiemelném, John Denver ütött a végén 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Pedig szenzációs film, a The Proposition-hoz és a Lawless-hez hasonlóan Nick Cave csodás soundtrackjével (a Song for Bob-ot kétnaponta meghallgatom)jjncaaHa már a soundtrack ki lett emelve, akkor a fényképezés se maradjon ki (Roger Deakins)! Nem semmi filmeket köszönhetünk neki.
Magáról a hosszúnevű Jesse James moziról még évekkel ezelőtt írtam az alábbiakat:
Nem mondom, hogy a két és fél óra anélkül múlik el, hogy észre sem venné az ember, de ha vki túléli az első másfél órát (--egy percig nem unalmas, félreértés ne essék, de nem lehet csak úgy elülni elé, és rajta: gosford parkhoz, és az angol beteghez hasonlítanám ilyen tekintetben), akkor olyan mértékben ráhangolódik a film lassú tempójára, a karakterekre, hogy egyszerűen odaszegezi a képernyő elé és teljesen a hatása alá kerül.8 pontot megérdemel nálam a 10-ből.
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=LMcgNZqg6twKevéssé ismert footage horror, nekem nagyon tetszett, teljesen magába szívott, elég egyedi hangulata van.
több mint 12 éve
Looper. Kicsit rossz szájízzel jöttem el a moziból, pedig a közepéig nagyon tetszett, és visszagondolva sem volt rossz film.
több mint 12 éve
Pedig szenzációs film, a The Proposition-hoz és a Lawless-hez hasonlóan Nick Cave csodás soundtrackjével (a Song for Bob-ot kétnaponta meghallgatom)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
The Assassination of Jesse James by the coward Robert FordLassú, nem heppis, inkább depis. Nem rossz, de az imdb-s 7,6-os átlagot kicsit soknak érzem. Valahogy úgy tudnám az impressziómat megfogalmazni, hogy az egy téma köré próbáltak több mindent tenni, hogy ne legyen uncsi, de azért szerintem nem teljesen sikerült.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
este a coolon In Bruges...remekmű 😀
több mint 12 éve
Ránéztem a linkelt videó kzdőképére, mondom ez tuti angol/ír film. És igen. 😊 Utánna láttam, hogy JJ mit írt. Meg is nézem. Amúgy most éztem meg az Egy tisztességes polgár-t. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon jó film.
több mint 12 éve
kösz a tippet, épp ír filmes hónapot tartottam, Once-újranézéssel kezdve Michael Collins-on, Barry Lyndon-on, Lélekben táncolok-on, a zseniális The Dead (A holtak)-on át A bal lábamig, ez jó is lesz zárásnak 😊
---
több mint 12 éve
Tim Burton londoni lakásának a dísze vagyok, micsoda elismerés.Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem akartam én oltani...
több mint 12 éve
Ha már témához illően akartál volna oltani, elég lett volna csak betenni ezt a plakátot---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Úristen!Most jöttem rá, hogy nincs olyan téma, amihez Sobri barátunk ne értene. Sírok 😀
Ott a soccer topik, a gyűlölködjünk, az off, a viccek, a kérdések, filmek 😀 és a többi 😀 a sor hosszú és végtelen 😀
bocs az offért 😀
több mint 12 éve
huh, kösz nem is vágtam 😛 😀Sőt. Klendathu még Star Wars nélkül is.meg klendatu is... 😕peachérthetetlen, hogy miért van 3 rylothi csapat 😀 mentünk volna a Mustafarra vagy a Bespinre.shawnkaKamino is csapat nélkül maradt. 😕
caminoi
(Starship Troopers-ben van)Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Sőt. Klendathu még Star Wars nélkül is.meg klendatu is... 😕peachérthetetlen, hogy miért van 3 rylothi csapat 😀 mentünk volna a Mustafarra vagy a Bespinre.shawnkaKamino is csapat nélkül maradt. 😕
caminoi
(Starship Troopers-ben van)
több mint 12 éve
Tekken=/=Taken.az egész el volt cseszve, mert lei nem volt benne...peachAz első részben is elcseszték a végét, a másodikban meg erőteljesen a látványra építenek, az előzetesből ítélve. Attól még várós és megnézős :Az első részben mit csesztek el a végén? Szerintem nagyon rendben volt az a film így, ahogy volt.Schleck
www.youtube.com/watch?v=VpaT8NzkLgEDruid
több mint 12 éve
az egész el volt cseszve, mert lei nem volt benne...Az első részben is elcseszték a végét, a másodikban meg erőteljesen a látványra építenek, az előzetesből ítélve. Attól még várós és megnézős :Az első részben mit csesztek el a végén? Szerintem nagyon rendben volt az a film így, ahogy volt.Schleck
több mint 12 éve
meg klendatu is... 😕érthetetlen, hogy miért van 3 rylothi csapat 😀 mentünk volna a Mustafarra vagy a Bespinre.shawnkaKamino is csapat nélkül maradt. 😕
caminoi
több mint 12 éve
caminoi
223
érthetetlen, hogy miért van 3 rylothi csapat 😀 mentünk volna a Mustafarra vagy a Bespinre.shawnkaKamino is csapat nélkül maradt. 😕
több mint 12 éve
azt akartam, de a szokásos 80-100 pixeles verzióban kivehetetlenNFL + sztarvárszKéretik a sisakot a köv PR-ben megjeleníteni 😀empty taxi
fc09.deviantart.net/fs70/f/2012/178/b/d/intergalactic_football_league_nfc_by_uxorious-d551z05.jpg
fc04.deviantart.net/fs71/f/2012/178/5/1/intergalactic_football_league_afc_by_uxorious-d5520ge.jpgHöri
több mint 12 éve
Az első részben is elcseszték a végét, a másodikban meg erőteljesen a látványra építenek, az előzetesből ítélve. Attól még várós és megnézős :Az első részben mit csesztek el a végén? Szerintem nagyon rendben volt az a film így, ahogy volt.