NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Druid Tennessee Titans 602
Az első részben is elcseszték a végét, a másodikban meg erőteljesen a látványra építenek, az előzetesből ítélve. Attól még várós és megnézős :

www.youtube.com/watch?v=VpaT8NzkLgE
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
NFL + sztarvársz

fc09.deviantart.net/fs70/f/2012/178/b/d/intergalactic_football_league_nfc_by_uxorious-d551z05.jpg
 fc04.deviantart.net/fs71/f/2012/178/5/1/intergalactic_football_league_afc_by_uxorious-d5520ge.jpgHöri
Kéretik a sisakot a köv PR-ben megjeleníteni 😀empty taxi
érthetetlen, hogy miért van 3 rylothi csapat 😀 mentünk volna a Mustafarra vagy a Bespinre.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
NFL + sztarvársz

fc09.deviantart.net/fs70/f/2012/178/b/d/intergalactic_football_league_nfc_by_uxorious-d551z05.jpg
 fc04.deviantart.net/fs71/f/2012/178/5/1/intergalactic_football_league_afc_by_uxorious-d5520ge.jpgHöri
Kéretik a sisakot a köv PR-ben megjeleníteni 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
NFL + sztarvársz

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 373 — Vikings fan
Nah megneztem baratnommel a Batmant. Elotte a 2 elozmeny filmet(o meg nem latta), majd a nagy mania lecsitulása után a 3.-at.
Rengeteg embertol hallottam hogy szar , de szerintem tok jol vegig vezetett utolso resz volt egy olyan lezarassal amibol tovabb is lehet menni.
Nekem nagy elmeny volt a film vegig lekotott, remelem lesz valami folytatas (Batman es Robin vagy csak Robin).
Alapjaba veve szerintem a megitelesebe a hihetetlen nagy elvarasok es hihetetlen spoiler mennyiseg is kozbejatszott, de hogy unalmas vagy nem kotott le vegig nah azt nem mondanam.Toca
Pedig a kozepresz nagyon unalmas volt a bortonos fel ora kb, es a fogonosz is giccses, szajbaragos, eroltetett volt.zavi27
Szerintem nem volt 😀 . Erőltett dolgot meg nem értem. Mitől volt erőltetett?Toca
Hát ez a vegyük el a gazdagoktól a pénzt adjuk a szegénykenek,vagy az egész keménykedő, inkább ötlettelen főellenség. Hol van ez egy Jokerhez pl?! De azok a pusztakezes karatebunyók is jópárszor a filmben furák voltak, ettől sokkal ötletesebb összecsapásokat vártam volna, minthogy bokszoljuk egymást állandóan.zavi27
Aha már értem amit mondasz. Én erre utaltam az elvárások gyanánt. A 2.rész és Joker karaktere után nem vártam mégnagyobb agyafurtságot, nagyobb epikusabb fightot.
Bane erejével/ akaratával megdöntötte Batmant és a várost, amit Joker nem tudott. És igazából ha a főellenséget nézzük akkor az a csaj volt, aki végig átbaszva vezetett az orránál fogva mindenkit.
Én nem egy nagy akcióbombára készültem mint sokak, hanem Batman karakterének vég kifejlődésére éppen ezért én megkaptam amit vágytam, és egy jól felépített fináléval még meg is lepődtem. Nekem nagyon bejövős volt, de megértem, hogy a legtöbben nem ezt várták.
Olyan mint a Lost finálé amit pl. én nem szeretek de sokaknak tetszett hogy mekkora király 😊
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 907 — Amerikai sportok rajongója
Nah megneztem baratnommel a Batmant. Elotte a 2 elozmeny filmet(o meg nem latta), majd a nagy mania lecsitulása után a 3.-at.
Rengeteg embertol hallottam hogy szar , de szerintem tok jol vegig vezetett utolso resz volt egy olyan lezarassal amibol tovabb is lehet menni.
Nekem nagy elmeny volt a film vegig lekotott, remelem lesz valami folytatas (Batman es Robin vagy csak Robin).
Alapjaba veve szerintem a megitelesebe a hihetetlen nagy elvarasok es hihetetlen spoiler mennyiseg is kozbejatszott, de hogy unalmas vagy nem kotott le vegig nah azt nem mondanam.Toca
Pedig a kozepresz nagyon unalmas volt a bortonos fel ora kb, es a fogonosz is giccses, szajbaragos, eroltetett volt.zavi27
Szerintem nem volt 😀 . Erőltett dolgot meg nem értem. Mitől volt erőltetett?Toca
Hát ez a vegyük el a gazdagoktól a pénzt adjuk a szegénykenek,vagy az egész keménykedő, inkább ötlettelen főellenség. Hol van ez egy Jokerhez pl?! De azok a pusztakezes karatebunyók is jópárszor a filmben furák voltak, ettől sokkal ötletesebb összecsapásokat vártam volna, minthogy bokszoljuk egymást állandóan.
több mint 12 éve
Szerintem nem volt 😀 . Erőltett dolgot meg nem értem. Mitől volt erőltetett?
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 907 — Amerikai sportok rajongója
Pedig a kozepresz nagyon unalmas volt a bortonos fel ora kb, es a fogonosz is giccses, szajbaragos, eroltetett volt.
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Az ajánlat című ausztrálwestern megér egy misét + Nick Cave, ami bármekkora mennyiségben jöhet:  www.youtube.com/watch?v=5vNH3I9BGrIDzsokijuing
Most megy a moziban a Lawless, annak is Nick Cave szerezte a soundtrackjét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
The Cabin in the Woods

Rég nevettem ennyit...JC6
Szerintem jó film. 😛
több mint 12 éve
Alapjaba veve szerintem a megitelesebe a hihetetlen nagy elvarasok es hihetetlen spoiler mennyiseg is kozbejatszott, de hogy unalmas vagy nem kotott le vegig nah azt nem mondanam.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The Cabin in the Woods

Rég nevettem ennyit...
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
(De hogy hogy jött oda Budapest... 😀)

fetomy
Elméletileg black widownak és hawkeyenak volt közös balhéja bp-en, de ez nem különösebben van alátámasztva sehol... black widow kgb ügynöknek nevelt árva volt, hawkeye-t meg felbérelték, hogy vadássza le, és kelet európában baszkodták egymást, aztán szerelmesek lettek. nagyjából ennyi.
Itt egy fan made story ehhez:
 www.comicvine.com/myvine/fadetoblackbolt/black-widow-and-hawkeye-budapest-part-1/87-80714/pc_x
hát igen azt hallottam, hogy buliztak ott valamit, de egyébként ott budapest, Ironman 1-ben meg magyarul beszéltek 😀 Biztos dolgozik ott valami magyar gyerek, mert sok más értelmét nem látom, hogy az araboknál mit keresnének pont magyarok meg ők is pont budapesten voltak, miközben amerika 80%-a azt se tudja hogy létezünk 😊
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 256 — Saturday Night Lights
Az ajánlat című ausztrálwestern megér egy misét + Nick Cave, ami bármekkora mennyiségben jöhet:

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
Volt az Origónak egy "versenye", ahol lehetett írni egy rövid szöveget, hogy ki szerint mibe keveredtek ők ketten Bp-n. Már nem emlékszem konkrétan egyikre sem, az első helyezett beleszőtte Zémó bárót is azt hiszem. Meg talán az nem volt rossz.
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist

fetomy
Elméletileg black widownak és hawkeyenak volt közös balhéja bp-en, de ez nem különösebben van alátámasztva sehol... black widow kgb ügynöknek nevelt árva volt, hawkeye-t meg felbérelték, hogy vadássza le, és kelet európában baszkodták egymást, aztán szerelmesek lettek. nagyjából ennyi.
Itt egy fan made story ehhez:
 www.comicvine.com/myvine/fadetoblackbolt/black-widow-and-hawkeye-budapest-part-1/87-80714/

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
 www.youtube.com/watch?v=b82z2pkiZVc

Nagyon nagy film!
több mint 12 éve
Én többet vártam az Avengerstől. Nem volt rossz, de Hulk és Ironman vitte a hátán az egészet.catattack
Mondjuk ebben van valami 😊
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
a tolvajok városa még mindig nagyon jó film...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
catattack 3 520
Én többet vártam az Avengerstől. Nem volt rossz, de Hulk és Ironman vitte a hátán az egészet.
több mint 12 éve
Oh god, ne máár... És miért csak a horror filmek? Az ocean's sorozat nem ad ötletet sokaknak, hogy bankot=kaszinót=akármit raboljanak és hogyan tegyék? Vagy a Másnaposok nem váltja ki azt, hogy a haverokkal úgy berúgjál, hogy ki tudja éjjel milyen ámokfutást rendeztek? Vagy a keresztapa/maffiózók, hogy belépj az alvilágba és embereket ölj? Akkor csináljunk csak olyan filmeket amiben csak boldogság, szerelem, becsületesség van és mindenki boldog lesz meg becsületes meg mittudomén. Peter Griffin anélkül is egy ön és közveszélyes idióta, hogy játszana a GTA-val 😛

Egyébként megnéztem az Avengerst. Kurvajó film komolyan mondom, sokkal rosszabbra számítottam. Szeretem az ilyen tökéletesen elhelyezett és megírt poénokat. Hulk a legnagyobb arc, Thor kiütését és Loki elintézését is többször visszatekertem, eszméletlen poénok voltak 😀 Biztos megnézem még jó néhányszor, nagyon betalált 😊 Kedvem támadt tömeggyilkosnak lenni, hátha akkor találkozhatom a szuperhősökkel, akik bizonyára léteznek a valóságban is ^^

Shawnka:

A denveriek filmek nélkül is eléggé háborodottak 😛
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Egyébként meg semelyik ismert tömeggyilkos nem vallotta még azt, hogy valamelyik film adott neki ötletet. Aki beteg, az beteg filmek nélkül is.Sobri Jóska
denveri Batman premier?shawnka
Az nem ötlet, az ihlet.
Én a Pándy, Dutroux, Fritzl félékre gondoltam.

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Egyébként meg semelyik ismert tömeggyilkos nem vallotta még azt, hogy valamelyik film adott neki ötletet. Aki beteg, az beteg filmek nélkül is.Sobri Jóska
denveri Batman premier?
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Project-X: Baaazzmeeeg! Ez naggyon dúúrva. Ha valaki tervez ilyet, csak szóljon. 😛Shawn84
Csak figyeld a Facebook-ot, szólnak:

index.hu/kulfold/2012/09/22/rendorok_vertek_szet_a_gigantikus_hazibulit/

Sobri Jóska
Na nekem pont az ilyen dolgok miatt nem jönnek be a horror filmek. Pl a Motel is. Csak ötleteket adnak a sok baromnak, aztán meg csodálkoznak a híradón hogy milyen emberek vannak.Shawn84
Nem értelek.
Azzal indítottál, hogy a filmet látva kedvet kaptál te is egy ilyen bulihoz, és ha van egy, szóljunk neked is.
Amikor meg van, akkor szapulod, hogy ötletet adnak a sok baromnak, akik meg akarják valósítani.
Nem ellentmondásos ez kissé?
Egyébként meg semelyik ismert tömeggyilkos nem vallotta még azt, hogy valamelyik film adott neki ötletet. Aki beteg, az beteg filmek nélkül is.

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Project-X: Baaazzmeeeg! Ez naggyon dúúrva. Ha valaki tervez ilyet, csak szóljon. 😛Shawn84
Csak figyeld a Facebook-ot, szólnak:

index.hu/kulfold/2012/09/22/rendorok_vertek_szet_a_gigantikus_hazibulit/

Sobri Jóska
Na nekem pont az ilyen dolgok miatt nem jönnek be a horror filmek. Pl a Motel is. Csak ötleteket adnak a sok baromnak, aztán meg csodálkoznak a híradón hogy milyen emberek vannak.