Filmek

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sobri: ne jelentsd már ki nekem, hogy Isten nem létezik. Rossz olvasni hívő szemeimnek. OFF (nem akarok vallási vitát generálni)
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Sziasztok!
Tudtok nekem amerikai focival kapcsolatos filmeket mondani? (Ezeken kívűl: Csontdaráló, Minden héten háború, Ace Ventura 1)bfrenk
Úgy látom a Brian éneke se a linkelt cikkben se itt nem került említésre 😊
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress
Igaz annak, aki a vallás azon részét, mint a kereszténység egyik új formája - amit a film is bemutat - elutasítja, illetve ateiste, az nyugodt szívvel odasorolja a filmet, ahova jj.
Egyébként a szinkron nagyon gáz, ahogy a Titánoknál is...JC6
Szerintem is jó film, bár isten nem is létezik. És még így is. 😊
(A szinkron mindenhol gáz, ahol a qb = hátvéd.)Sobri Jóska
Ha Tebow ezt hallaná...Toca
Ő hívő, nem inkvizítor.

Egyébként itt jegyzem meg, hogy egy film élvezeti értéke semmi relevanciát nem mutat az abban megfogalmazott világnézeti, tudományos, filozófiai, stb. dolgokkal.
Nem csak azért tetszhet egy isten létével kalkuláló film, mert az ember hívő, hiszen ha ez így összefüggne, akkor csak a bűnözők élvezhetnék mondjuk a Született gyilkosokat vagy a Ponyvaregényt, és a tisztességes emberek meg nem? Vagy csak az ufókat idegen értelmes lényekhez kapcsolóknak tetszhetne a Harmadik típusú találkozás, a Függetlenség napja, vagy akár a Paul? Szerintem nagyon nem.
Egy film felvet egy szempontot, egy ötletet, egyfajta gondolatkísérletet és ha azt következetesen végigviszi, megvalósítja, akkor lehet jó film, tetszetős, szórakoztató film, függetlenül attól, hogy a néző egyetért e a szereplőkkel mindig mindenben.
A Facing the Giants szerintem egy jó film, mivel ha elfogadod, hogy van isten, vagy legalábbis bizonyos emberek ezt hihetik, akkor jól ki van dolgozva, meg van valósítva, szórakoztat.
Kb, ha elhiszed a Jurassic park elején, hogy lehet dinót csinálni, akkor nem kell a film minden percében megkérdőjelezni ezt az eljárást, hanem az a lényeg, hogy az ebből fakadó lehetőségeket korrektül végigviszi, vagy ha elfogadod azt az abszurditást, hogy létezik az Erő, és ez csak a véred midichlorian szintjétől függ, akkor lehet fasza a Star Wars is. Kb. ez van a Facing The Giants-al is. Ha az indító abszurditást (isten, vallás, stb) elfogadod, akkor simán tetszhet.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 378 — Vikings fan
Ha a Facing The Giants-t választod, a szinkronosat messziről kerüld el, az egyszerűen katasztrófa. A film maga sem egy nagy durranás egyébként szerintem.Dub
Igaz annak, aki a vallás azon részét, mint a kereszténység egyik új formája - amit a film is bemutat - elutasítja, illetve ateiste, az nyugodt szívvel odasorolja a filmet, ahova jj.
(A szinkron mindenhol gáz, ahol a qb = hátvéd.)Sobri Jóska
Ha Tebow ezt hallaná...
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress
Ha a Facing The Giants-t választod, a szinkronosat messziről kerüld el, az egyszerűen katasztrófa. A film maga sem egy nagy durranás egyébként szerintem.Dub
(A szinkron mindenhol gáz, ahol a qb = hátvéd.)

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Ééés, megint visszaugrott! 😀
Negyedszerre is! 😀
VIcces 😊 Egyébként manapság ez nem szokatlan, állítólag a Farkasokkal Táncolót is elbaszták, de a tegnapi Nagy zűr Kis korzikánt is

na megszakították a filmet, kiírták a szereplőket, mint ha vége lenne... fasza 😂 😂
film+ hatalmas 😂

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Film+-on FÜggetlenség napja, nagy film!
Mondjuk kurva vicces, mert valami gubanc van náluk, ugyanis a filmből már harmadszorra adnak le egymás után 15 percet, ugyanazt a 15 percet kb. 😀
Először vicces volt, feltűnt, hogy már volt az előbb ez a pár jelenet, majd most reklám volt és ismét elkezdték leadni ugyanonnan elölről, ahonnan előtte is. 😀
Vicces, 45 perce megy ugyanaz a 8-10 jelenet 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyébként a szinkron nagyon gáz, ahogy a Titánoknál is...
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Ha a Facing The Giants-t választod, a szinkronosat messziről kerüld el, az egyszerűen katasztrófa. A film maga sem egy nagy durranás egyébként szerintem.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Tudtok nekem amerikai focival kapcsolatos filmeket mondani? (Ezeken kívűl: Csontdaráló, Minden héten háború, Ace Ventura 1)bfrenk
erre a cikkre vess egy pillantast
http://bowlhu.blog.hu/2011/03/16/az_elet_a_legjobb_forgatokonyviroJJ
nem értek egyet. a facing the giants igenis jó film.
a bőrfejek unalmas.
a big fanon meg elaludtam.
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Sziasztok!
erre a cikkre vess egy pillantast
http://bowlhu.blog.hu/2011/03/16/az_elet_a_legjobb_forgatokonyviro

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Sziasztok!
Emlékezz a Titánokra - kedvencem
Rádió - szép
We are Marshall - megtörtént
Facing the Giants - ha nem vagy vallás ellenes
Friday Night Light - van sorozat és film is, óriási
Blind Side - Oscar díjas
Rudy - megható
Legyőzhetetlen - főleg ha Eagles fan vagy 😀
Erőpróba - kemény

Hirtelen ennyi jutott eszembe.JC6
...és még egy alapmű JJ tolmácsolásában: The Express http://www.youtube.com/watch?v=-gdiHS__LyQ

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Filmúzeumon minap ment a Sejt c. film !
Régebben láttam már de most újra nagyot ütött!
egy jó kis csavarral néhol ijesztő , de remek betekintést nyújt egy teljesen elborult
elmében mi is játszódhat le! komoly hangulattal!

néhol marad Hollywood-i de azért nagyon tudom ajánlani!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Emlékezz a Titánokra - kedvencem
Rádió - szép
We are Marshall - megtörtént
Facing the Giants - ha nem vagy vallás ellenes
Friday Night Light - van sorozat és film is, óriási
Blind Side - Oscar díjas
Rudy - megható
Legyőzhetetlen - főleg ha Eagles fan vagy 😀
Erőpróba - kemény

Hirtelen ennyi jutott eszembe.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Tudtok nekem amerikai focival kapcsolatos filmeket mondani? (Ezeken kívűl: Csontdaráló, Minden héten háború, Ace Ventura 1)
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
comedyn Nagy Lebowski 😊Stez
Mekkora film...Gogo
Írj be egy kövér nullát!
Hatalmas film, top5-ben van nálam egyértelműen.

Lopott időt látta már valaki? Nagyon érdekesnek tűnik a trailer alapján. Érdemes megnézni?Sebii
tesóm azt mondta hogy annyi hülyeség van benne hogy teljesen felidegesítette magát rajta. Pedig az alapötlet nekem is tetszett de így tutira nem megyek majd be a moziba miatta.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 533
comedyn Nagy Lebowski 😊Stez
Mekkora film...Gogo
Írj be egy kövér nullát!
Hatalmas film, top5-ben van nálam egyértelműen.

Lopott időt látta már valaki? Nagyon érdekesnek tűnik a trailer alapján. Érdemes megnézni?
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
sose halunk meg.vélemények?érdemes megnézni?Cowboykarcsi
Sürgősen nézd meg. Nálam alapfilm, 10-ből 10-es. 😊 Nem fogsz csalódni. 😊Vrijbloed
+1

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
ok,kösz,a hétvégén szerintem akkor be is iktatom

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
sose halunk meg.vélemények?érdemes megnézni?Cowboykarcsi
Sürgősen nézd meg. Nálam alapfilm, 10-ből 10-es. 😊 Nem fogsz csalódni. 😊
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
sose halunk meg.vélemények?érdemes megnézni?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nagyon régen láttam, így megnéztem délután az Amerikai história X-et. Még mindig kegyetlenül jó film mély mondanivalóval.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Ezt tekintsem hadüzenetnek? Vagy valami buzi fehér vicc, amit fekák nem értenek?
😀 😀 😀
DS!Darksun3
ne dadogj görög köcsög 😀
több mint 13 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
Ezt tekintsem hadüzenetnek? Vagy valami buzi fehér vicc, amit fekák nem értenek?
😀 😀 😀
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Most került csak terítékre egy gyöngyszem, Ravasz az agy és két füstölgő puskacső. Nemtudom eddig hogy maradt ki de nálam top 10. Még Blöfföt is veri. Ja és félelmetesen jó a szinkron 😊