Filmek

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
A Scott Pilgrim is olyan, mint a Watchmen, képregényfolyam, aminek van eleje meg vége. A Watchmen egyébként szerintem sokkal nehezebben filmre vihető, mint egy Batman mondjuk, mert az egész időszerkesztést nehéz visszaadni, de a filmnek ez kiválóan sikerült.

Az Avengerst én sosem fogom megérteni. Az adott univerzumukban lehetnek királyok Hulkék, azt még el is tudom képzelni, hogy Hulk, Vasember és Amerika Kapitány együtt erősebbek mint egyedül, de Thor nekem nagyon nem hiányzott a képbe, akit ő egyedül nem tud leverni, nem hiszem, hogy a másik három segítségével képes volna, de biztos megoldják persze.

A 300at egyébként nem tudom, miért szereti mindenki annyira. Poén meg felspannolja a férfiembert, de nem sokkal több ennél, meg aztán a történelmet kedvelőknek mint én egy kicsit undora is van az ilyen valóságtól erősen elütő történelmi feldolgozásoktól. Az elmúlt években annyi jó képregényalapú film készült, hogy nálam nagyon messze van a top3tól.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress
Sziasztok. Mi az a film ami olyan mint a Tíz Kicsi Néger (egyesével halnak meg persze mindig az akire azt hiszed h a gyilkos). Katonák mennek a kiképzésre és mindig valamelyik meghal és hát semmi másra nem emlékszem csak hogy ez a gyakorlat egy lakatlan szigeten van,persze hol máshol gyilkolhatnak ilyen simán stb....
Na mindegy ha nem is pont ez a katonai kiképzős film,de aki tud valamilyen hasonló ilyen sok ember egy helyen összezárva és egyesével halnak meg úgy h nem tudni h ki a gyilkos az írjon valami jót.
köszönöm ha tud erre valaki úgy írni hogy semmi értelmes de konkrétat se írtam.Fa
Egy inkább hasonló: Pulykavadászat. A 80as évek végének igazi hangalámondós klasszikusa. Elég brutális, és semmi értelme nincs. A dzs-filmek egyik alapműve.
http://www.imdb.com/title/tt0082338/

több mint 13 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Sziasztok. Mi az a film ami olyan mint a Tíz Kicsi Néger (egyesével halnak meg persze mindig az akire azt hiszed h a gyilkos). Katonák mennek a kiképzésre és mindig valamelyik meghal és hát semmi másra nem emlékszem csak hogy ez a gyakorlat egy lakatlan szigeten van,persze hol máshol gyilkolhatnak ilyen simán stb....
Na mindegy ha nem is pont ez a katonai kiképzős film,de aki tud valamilyen hasonló ilyen sok ember egy helyen összezárva és egyesével halnak meg úgy h nem tudni h ki a gyilkos az írjon valami jót.
köszönöm ha tud erre valaki úgy írni hogy semmi értelmes de konkrétat se írtam.
több mint 13 éve
Ez valóban 3 top, de mind a 3 kvázi rajzos regény, 1 mű, nem képregényfolyam, Watchmen is, meg kell hagyni.
Azért "könnyebb" egy eleje-vége sztorit filmre vinni, mint egy Captain America-t, Hulk-ot, X-Men-t.

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Csak kicsit "pofázok" bele, de szerintem a Nolan féle Batman filmek a legjobb képregény adaptációk. Bár mindjárt meg is fogalmazom kicsit magam ellen a cáfolatot, mert nem szorosan a képregényre épülnek.Deny
Pontosan.
Mondhatni vajmi kevés közük van a képregényhez.
Ettől még lehet jó is, szerethető is, de szerintem nem igazán illik az igazi Batman Univerzumba.
Nálam a top3 klasszikusképregényadaptáció:
Watchmen
X-men
Batman (a 89-es Tim Burton/Michael Keaton féle verzió)
De nem ezek a legjobb képregény alapján készült filmek.Sobri Jóska
ha a klasszikus szót kikapjuk, akkor ebben a kategóriában nyugodtan említhető a Sin City, de akár a 300 is. A maguk műfajában ezek is kiemelkedő alkotások, rengeteg képregényből átvett beállítással, just like Watchmenshawnka
talan epp ezert pont a harom kedvencem e kategoriaban a Watchmen, Sin City, 300 trio 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Csak kicsit "pofázok" bele, de szerintem a Nolan féle Batman filmek a legjobb képregény adaptációk. Bár mindjárt meg is fogalmazom kicsit magam ellen a cáfolatot, mert nem szorosan a képregényre épülnek.Deny
Pontosan.
Ettől még lehet jó is, szerethető is, de szerintem nem igazán illik az igazi Batman Univerzumba.
Watchmen
X-men
Batman (a 89-es Tim Burton/Michael Keaton féle verzió)
De nem ezek a legjobb képregény alapján készült filmek.Sobri Jóska
ha a klasszikus szót kikapjuk, akkor ebben a kategóriában nyugodtan említhető a Sin City, de akár a 300 is. A maguk műfajában ezek is kiemelkedő alkotások, rengeteg képregényből átvett beállítással, just like Watchmen
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
ma megnéztem újra a Bakancslistát,még mindig nagyon beszt film,pár hónap múlva újra előveszem 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Pontosan.
Watchmen
X-men
Batmen (a 89-es Tim Burton/Michael Keaton féle verzió)
De nem ezek a legjobb képregény alapján készült filmek.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Csak kicsit "pofázok" bele, de szerintem a Nolan féle Batman filmek a legjobb képregény adaptációk. Bár mindjárt meg is fogalmazom kicsit magam ellen a cáfolatot, mert nem szorosan a képregényre épülnek.
több mint 13 éve
Vágom én ezt, de a Captain America szerintem továbbra is kifejezetten gyenge, de ez a szubjektív része a dolognak. A képregényfilmesítés pedig szerintem folytatódni fog, ez az egyik fő koncepciónak tűnik manapság Hollywoodban a szimpla nyári blockbusterekhez, és többségük igen jól sikerült, nekem a Captain America és a Pókember széria nem tetszett, a többit nem bántam meg, hogy megnéztem, a Watchmen pedig kifejezetten az egyik kedvencem (a Scott Pilgrimmel meg a Kick Ass-szel együtt, bár azok egy picit más kategória). Meg van ugye a Spirit ami egy bohózattal ér fel, nem tudom mennyire lett az komolyan gondolva, a náci fogászat a Captain America minden túlzását is messze túlszárnyalja.

Viszont azt magyarázd nekem el, hogy mi értelme Hulknak Thor mellett? Thor ereje kismillió nagyságrenddel nagyobb... ahogyan Lokié is, ezek természetfeletti istenségek, a többi mind földi sztár, de nem tud mit kezdeni Thorékkal. Legalábbis a film alapján.Rajna
A Watchmen nekem is nagy kedvenc, de az más kategria teljesen.
Az egy zárt rajzos regény tulajdonképpen, nem egy hömpölygő képregény folyam.
("A Watchmen az egyetlen képregény, mely helyet kapott a Time magazin 2005-ös, minden idők 100 legjobb regényét összegyűjtő listáján.")

A kérdésedre a válasz: Hulk elöbb volt, és nagy kedvenc lett, alap karaktere a Marvel-nek. Thor késöbb jelent meg, mint karakter, egy külön sorozatban, aztán persze összeírásra/rajzolásra kerültek az Avengers tagjaiként. És bár Thor valóban isten (bár ugye eleinte nem tudja), de nem mindenható, teremtő, stb. hanem olyan isten, mint egy szuperhős. 😊
És alapvetően nem érdemes az erejüket összehasonlítani, mert ha egymással harcolnának ezek végeérthetetlen küzdelmek lennének.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
holnap kezdődnek a francia filmnapok Miskolcon, már alig várom, nagyon jó az idei felhozatal 😊kristof
úgyse érdekel senkit szal leírom
a megnyitóval egybekötött film halálra untatott http://www.imdb.com/title/tt1048171/ hiába lenne érdekes a történet, túl hosszúra van nyújtva és nekem túlságosan "művészfilm". a kategóriájában biztos jó (nem véletlen a 17win meg 7.4es rating) de nekem egyáltalán nem jött be.
ma viszont megnéztem a helyi francia-intézet vezetője által leginkább ajánlottat http://www.imdb.com/title/tt1455151/ és tényleg nagyon fasza, Gérard Depardieu nagyon nagyot alakított, amolyan francia Forrest Gump (nyilván attól elmarad). csak ajánlani tudom (nem tudom milyen a szinkron de nekem nagyon bejött az eredeti nyelv)
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
A Watchmen is teljesen más tészta.. az brit 😛 nem Marvel hős, Snyder rendezte (lásd 300/Sin City, sokkal inkább ezekre hasonlít)
Ezért is ez magasan a legjobb képregényfilm 😉Igor
az az Akira

ui:
MIB 1 is jó volt 😀

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 370 — No 1 Zhang Yufei fan
A Watchmen is teljesen más tészta.. az brit 😛 nem Marvel hős, Snyder rendezte (lásd 300/Sin City, sokkal inkább ezekre hasonlít)
Ezért is ez magasan a legjobb képregényfilm 😉

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Vágom én ezt, de a Captain America szerintem továbbra is kifejezetten gyenge, de ez a szubjektív része a dolognak. A képregényfilmesítés pedig szerintem folytatódni fog, ez az egyik fő koncepciónak tűnik manapság Hollywoodban a szimpla nyári blockbusterekhez, és többségük igen jól sikerült, nekem a Captain America és a Pókember széria nem tetszett, a többit nem bántam meg, hogy megnéztem, a Watchmen pedig kifejezetten az egyik kedvencem (a Scott Pilgrimmel meg a Kick Ass-szel együtt, bár azok egy picit más kategória). Meg van ugye a Spirit ami egy bohózattal ér fel, nem tudom mennyire lett az komolyan gondolva, a náci fogászat a Captain America minden túlzását is messze túlszárnyalja.

Viszont azt magyarázd nekem el, hogy mi értelme Hulknak Thor mellett? Thor ereje kismillió nagyságrenddel nagyobb... ahogyan Lokié is, ezek természetfeletti istenségek, a többi mind földi sztár, de nem tud mit kezdeni Thorékkal. Legalábbis a film alapján.

több mint 13 éve
Hát nemtom, a Captain America kimagaslóan a legbénább szuperhősfilm az elmúlt évekből, tán még a Pókember 3at is alulmúlja. Ez a karakter Amerikán kívül annyira nem menő, mert az egész a patriotizmusra épít, és különben is halál béna ezzel a pajzzsal. A Thor közepes, nézhető film számomra, de azért messze van a Vasembertől.

Mindenesetre az Avengers-t nem nagyon értem, nekem az jött le, hogy Thor egy isten, aki a kalapácsával nagyjából két tizedmásodperc alatt lenyomná az összes társát, nem egy súlycsoport. Kb. mintha Superman tolná Batman ellen, kriptonitérzékenység nélkül. Nem igazán értem, hogy jönnek ezek össze.Rajna
Ezek mind a Marvel univerzum "szuperhősei", nekem képregényben Captain America volt a kedvenc, szerintem visszaadták elég jól az indítófeelinget, magasan az egyik legjobb képregényadaptációnak tartom.
A képregények tulajdonképpen a szuperhősök különböző konstellációban végrehajtott kalandja különböző "rosszak" ellen, ezek közül egy kaland lesz az Avengers.
A Hulk, Ironman, Captain America, Thor négyesfogat sokat alkotott együtt, ez mondhatni standard felállás.
De persze van egy rakás szuperhős még, igazán megfilmesíthetnének még jópárat.

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Ebből a filmből már tényleg csak Steven Seagal hiányzik:
http://www.moviehole.net/wp-content/uploads/expend2poster.jpgiktriad
Az ott Chuck Norris? 😀 😀 😀JC6
I love this way. 😊 Viszont Seagal bekaphatja, hogy végül nem ment bele....szaba
Ez a rész is nagy siker lesz az tuti. Később nagyon meg fogja bánni. Viszont az jó döntés, hogy Jackie Chant nem erőltették 😀
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Hát nemtom, a Captain America kimagaslóan a legbénább szuperhősfilm az elmúlt évekből, tán még a Pókember 3at is alulmúlja. Ez a karakter Amerikán kívül annyira nem menő, mert az egész a patriotizmusra épít, és különben is halál béna ezzel a pajzzsal. A Thor közepes, nézhető film számomra, de azért messze van a Vasembertől.

Mindenesetre az Avengers-t nem nagyon értem, nekem az jött le, hogy Thor egy isten, aki a kalapácsával nagyjából két tizedmásodperc alatt lenyomná az összes társát, nem egy súlycsoport. Kb. mintha Superman tolná Batman ellen, kriptonitérzékenység nélkül. Nem igazán értem, hogy jönnek ezek össze.Rajna
Nekem bejött eddig az összes rész.Próbálom úgy nézni a részeket mint egy teljes történet részleteit.Thor,CA,Ironman első részek csak amolyan "kezdet" felvezetők és próbálják összeilleszteni a történetet.A lényeg az Avengerstől kezdődik.
Hulkra mondjuk még rágyúrhattak vna mert a 2008-as kicsit kilóg a sorból.
Találtam egy ilyen felvezetőt és összefüggéseket a folytatáshoz: http://cinestar.hu/cikk/marvel-filmek-kronologiaja-avagy-a-bosszu-angyalai-felvezetese-update

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve

Mindenesetre az Avengers-t nem nagyon értem, nekem az jött le, hogy Thor egy isten, aki a kalapácsával nagyjából két tizedmásodperc alatt lenyomná az összes társát, nem egy súlycsoport. Kb. mintha Superman tolná Batman ellen, kriptonitérzékenység nélkül. Nem igazán értem, hogy jönnek ezek össze.

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
http://www.youtube.com/watch?v=w_3uKtfELfE

Kijött az Avengers trailer!! Eszméletlenül várom ezt filmet, de nagyon messze van még ez a május.shawnka
Jól néz ki, tényleg. De remélem nem Loki lesz az egyedüli ellenfél...iktriad
nem. elvileg még Smith ügynök tér vissza, mint gonosz karakter.shawnka
Kicsit megkésve,de kipörgettem a Thort és a Captain Americat és nagyon nem bántam meg.Egész jól kezd összeállni a történet remélem a folytatást sem basszák el. 😊 A folytatásról jut eszembe,hogy Smith nem nagyon fog visszatérni a teljes stáblistát elnézve. Loki landolása a földön még nem világos,mint ahogy Thor visszaérkezése is hagy maga után 1-2 kérdőjelet.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vad lesz nagyon!!! 😂
Szerintem amúgy 10/10-es lesz. Ha meg nem Chuck Norris elintézi, hogy az legyen. 😀
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 546
Az ott Chuck Norris? 😀 😀 😀JC6
I love this way. 😊 Viszont Seagal bekaphatja, hogy végül nem ment bele....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az ott Chuck Norris? 😀 😀 😀
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
http://www.moviehole.net/wp-content/uploads/expend2poster.jpg
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 261 — Saturday Night Lights
ZS film invázió: http://sf.blog.hu/2011/11/16/oriasi_zs_film_invazio
Van benne pár finomság. 😀süti
Pedig Abe apót a zombik ellen megnéztem volna.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
ZS film invázió: http://sf.blog.hu/2011/11/16/oriasi_zs_film_invazio
Van benne pár finomság. 😀