Filmek

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
És a negyedik?Gogo
Arról eddig nem tudtam de akkor csekkolom 😊 várom :cool:Laki
José Luis a legnagyobb király! 😀
A negyedik részt még nem szinkronizálták le ugye? Az első három rész Csujával iszonyatosan jó, spanyolul sokkal kevésbé élvezhető. Angolul meg szar.
"Figyelj, te dobjál be valamit, egy whiskeyt, vagy a faszomtudja mit, csak ne lábatlankodj itt." 😀
Legnagyobb arc a filmtörténetben.
DS!Darksun3
Így van, én is jókat derültem rajta 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
És a negyedik?Gogo
Arról eddig nem tudtam de akkor csekkolom 😊 várom :cool:Laki
José Luis a legnagyobb király! 😀
A negyedik részt még nem szinkronizálták le ugye? Az első három rész Csujával iszonyatosan jó, spanyolul sokkal kevésbé élvezhető. Angolul meg szar.
"Figyelj, te dobjál be valamit, egy whiskeyt, vagy a faszomtudja mit, csak ne lábatlankodj itt." 😀
Legnagyobb arc a filmtörténetben.
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Hát még Jim Carrey...először meg sem ismertem ebben a pingvines izében...JC6
Lassan Drakulának is elmenne.Shawn84
Azért csak 50 éves, hihetetlen.JayB
De a feje már hasonlított a Pingvines filmben.
több mint 12 éve
És a negyedik?Gogo
Arról eddig nem tudtam de akkor csekkolom 😊 várom :cool:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Limitless - Csúcshatás nagyon joo film, Bradley Cooper egyik kedvencemmé kezdi kinőni magát. De Niro viszont nagyon megvan öregedve...JayB
Lassan Drakulának is elmenne.Shawn84
Azért csak 50 éves, hihetetlen.
több mint 12 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
The Guard- Guardista( micsoda magyar cím,gondolom miért... 😂 )
Erőszakikos ír humor, nagyot játszik benne Brendan Gleeson. 😂 😀 rasszista poénok ütnek 😂 😂
http://www.port.hu/a_guardista_the_guard/pls/fi/films.film_page?i_film_id=120149&i_city_id=-1&i_county_id=12&i_topic_id=0Kroos
piszkosul jó film, abszolút megérte 😊

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
És a negyedik?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Torrente
1: 9/10
2: 9/10
3: 8/10
Vélemények? 😊

több mint 12 éve
Tudna valaki ajánlani egy nem túl ismert filmet?
Legyen izgalmas, feszültséggel teli, elgondolkodtató. Kösz! 😊Gergőbácsi
Így hirtelen a 36-ot ajánlom, Auteuil és Dépardieu a két főszereplő, szerintem nagyon jó volt.Dzsokijuing
köszi, kikölcsönzöm!
11:14 😀JC6
a bevetés szabályai?
szerk.: nem visszakeresnem kellett volna 😀 köszönöm Neked is!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
11:14 😀
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 263 — Saturday Night Lights
Így hirtelen a 36-ot ajánlom, Auteuil és Dépardieu a két főszereplő, szerintem nagyon jó volt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Juj, Isten városa mekkora film, brazil film, hatalmas nem amerikai giccs ajánlom mindenkinek.
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=55277

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Legyen izgalmas, feszültséggel teli, elgondolkodtató. Kösz! 😊

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
The Guard- Guardista( micsoda magyar cím,gondolom miért... 😂 )
Erőszakikos ír humor, nagyot játszik benne Brendan Gleeson. 😂 😀 rasszista poénok ütnek 😂 😂
http://www.port.hu/a_guardista_the_guard/pls/fi/films.film_page?i_film_id=120149&i_city_id=-1&i_county_id=12&i_topic_id=0

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
http://www.youtube.com/watch?v=KzMXKoYeYi4

Legnagyobb! 😛 :cool:
több mint 12 éve
Limitless - Csúcshatás nagyon joo film, Bradley Cooper egyik kedvencemmé kezdi kinőni magát. De Niro viszont nagyon megvan öregedve...JayB
Lassan Drakulának is elmenne.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát még Jim Carrey...először meg sem ismertem ebben a pingvines izében...
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Limitless - Csúcshatás nagyon joo film, Bradley Cooper egyik kedvencemmé kezdi kinőni magát. De Niro viszont nagyon megvan öregedve...
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
tegnap esti otthon szenvedés + HBO = hibrid ----> ez mi a f*sz volt? 😀peach
az Élienbe nem volt baszás, ez ennek hiánypótlása 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 856 — a new hope (again)
tegnap esti otthon szenvedés + HBO = hibrid ----> ez mi a f*sz volt? 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The Debt: amikor kellett izgis volt, tetszett. 7/10.

Change up: förtelem. persze voltak jó poénok, de lerágott csont, sokszor ásítottam.. 4/10.

My Girlfriends boyfriend: megláttam torrenten, sokan szedik, na mondom lehet jó. 11 perc után töröltem... 1/10.

Hallgass a szívedre: egész jó! 7/10.

Az igazság ára: az utóbbi 1 évben nem sűrűn láttam jó filmet, sőt... ez az! 9/10.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
több mint 13 éve
Na nem volt olyan rossz a film. A hangulat az nagyon adta, de azért a 82-es Carpenteres verzió jobb. Valamiféle folytatást azért megnéznék belőle.
több mint 13 éve
Attól függ hogy mit kell csinálni, 1-2 dolgot össze tudok hozni 😊
szerk.: van a subtitle workshop nevű progi, illetve van hozzá egy jó kis leírásom, a kettő kombójával gyerekjáték bármit összehozni. Ha gondolod a leírást átszúrom szívesen!Rataxes
Ezek megvannak nekem is de ennek ellenére nem tudom a filmhez hozzáidőzíteni a feliratot. Bármit csinálok nem jó. Most letöltök egy másik release-t hátha ahhoz jobb a felirat. A The Thing-hez találtam R5 line meg minden egyezik, de valamiért 10 másodpercet csúszik.Shawn84
bs playerben a ctrl+ balra vagy jobbra nyíl kombóval +-1 másodperccel tolható a felirat. Ergo folyamatosan odatolod, ahova kell 😀Deny
Na ezt nem tudtam. Köszi.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Attól függ hogy mit kell csinálni, 1-2 dolgot össze tudok hozni 😊
szerk.: van a subtitle workshop nevű progi, illetve van hozzá egy jó kis leírásom, a kettő kombójával gyerekjáték bármit összehozni. Ha gondolod a leírást átszúrom szívesen!Rataxes
Ezek megvannak nekem is de ennek ellenére nem tudom a filmhez hozzáidőzíteni a feliratot. Bármit csinálok nem jó. Most letöltök egy másik release-t hátha ahhoz jobb a felirat. A The Thing-hez találtam R5 line meg minden egyezik, de valamiért 10 másodpercet csúszik.Shawn84
bs playerben a ctrl+ balra vagy jobbra nyíl kombóval +-1 másodperccel tolható a felirat. Ergo folyamatosan odatolod, ahova kell 😀