Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Így van, én is jókat derültem rajta 😊José Luis a legnagyobb király! 😀És a negyedik?GogoArról eddig nem tudtam de akkor csekkolom 😊 várom :cool:Laki
A negyedik részt még nem szinkronizálták le ugye? Az első három rész Csujával iszonyatosan jó, spanyolul sokkal kevésbé élvezhető. Angolul meg szar.
"Figyelj, te dobjál be valamit, egy whiskeyt, vagy a faszomtudja mit, csak ne lábatlankodj itt." 😀
Legnagyobb arc a filmtörténetben.
DS!Darksun3
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
José Luis a legnagyobb király! 😀És a negyedik?GogoArról eddig nem tudtam de akkor csekkolom 😊 várom :cool:Laki
A negyedik részt még nem szinkronizálták le ugye? Az első három rész Csujával iszonyatosan jó, spanyolul sokkal kevésbé élvezhető. Angolul meg szar.
"Figyelj, te dobjál be valamit, egy whiskeyt, vagy a faszomtudja mit, csak ne lábatlankodj itt." 😀
Legnagyobb arc a filmtörténetben.
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
De a feje már hasonlított a Pingvines filmben.Azért csak 50 éves, hihetetlen.JayBHát még Jim Carrey...először meg sem ismertem ebben a pingvines izében...JC6Lassan Drakulának is elmenne.Shawn84
több mint 12 éve
És a negyedik?GogoArról eddig nem tudtam de akkor csekkolom 😊 várom :cool:
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Azért csak 50 éves, hihetetlen.Lassan Drakulának is elmenne.Shawn84Limitless - Csúcshatás nagyon joo film, Bradley Cooper egyik kedvencemmé kezdi kinőni magát. De Niro viszont nagyon megvan öregedve...JayBHát még Jim Carrey...először meg sem ismertem ebben a pingvines izében...JC6
több mint 12 éve
The Guard- Guardista( micsoda magyar cím,gondolom miért... 😂 )piszkosul jó film, abszolút megérte 😊
Erőszakikos ír humor, nagyot játszik benne Brendan Gleeson. 😂 😀 rasszista poénok ütnek 😂 😂
http://www.port.hu/a_guardista_the_guard/pls/fi/films.film_page?i_film_id=120149&i_city_id=-1&i_county_id=12&i_topic_id=0Kroos
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
És a negyedik?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Torrente1: 9/10
2: 9/10
3: 8/10
Vélemények? 😊
több mint 12 éve
köszi, kikölcsönzöm!Tudna valaki ajánlani egy nem túl ismert filmet?Így hirtelen a 36-ot ajánlom, Auteuil és Dépardieu a két főszereplő, szerintem nagyon jó volt.Dzsokijuing
Legyen izgalmas, feszültséggel teli, elgondolkodtató. Kösz! 😊Gergőbácsi
11:14 😀JC6a bevetés szabályai?
szerk.: nem visszakeresnem kellett volna 😀 köszönöm Neked is!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tudna valaki ajánlani egy nem túl ismert filmet?11:14 😀
több mint 12 éve
Tudna valaki ajánlani egy nem túl ismert filmet?Így hirtelen a 36-ot ajánlom, Auteuil és Dépardieu a két főszereplő, szerintem nagyon jó volt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Juj, Isten városa mekkora film, brazil film, hatalmas nem amerikai giccs ajánlom mindenkinek.http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=55277
több mint 12 éve
Tudna valaki ajánlani egy nem túl ismert filmet?Legyen izgalmas, feszültséggel teli, elgondolkodtató. Kösz! 😊
több mint 12 éve
The Guard- Guardista( micsoda magyar cím,gondolom miért... 😂 )Erőszakikos ír humor, nagyot játszik benne Brendan Gleeson. 😂 😀 rasszista poénok ütnek 😂 😂
http://www.port.hu/a_guardista_the_guard/pls/fi/films.film_page?i_film_id=120149&i_city_id=-1&i_county_id=12&i_topic_id=0
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Lassan Drakulának is elmenne.Limitless - Csúcshatás nagyon joo film, Bradley Cooper egyik kedvencemmé kezdi kinőni magát. De Niro viszont nagyon megvan öregedve...JayBHát még Jim Carrey...először meg sem ismertem ebben a pingvines izében...JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Limitless - Csúcshatás nagyon joo film, Bradley Cooper egyik kedvencemmé kezdi kinőni magát. De Niro viszont nagyon megvan öregedve...JayBHát még Jim Carrey...először meg sem ismertem ebben a pingvines izében...
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Limitless - Csúcshatás nagyon joo film, Bradley Cooper egyik kedvencemmé kezdi kinőni magát. De Niro viszont nagyon megvan öregedve...
több mint 12 éve
tegnap esti otthon szenvedés + HBO = hibrid ----> ez mi a f*sz volt? 😀peachaz Élienbe nem volt baszás, ez ennek hiánypótlása 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
tegnap esti otthon szenvedés + HBO = hibrid ----> ez mi a f*sz volt? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The Debt: amikor kellett izgis volt, tetszett. 7/10.Change up: förtelem. persze voltak jó poénok, de lerágott csont, sokszor ásítottam.. 4/10.
My Girlfriends boyfriend: megláttam torrenten, sokan szedik, na mondom lehet jó. 11 perc után töröltem... 1/10.
Hallgass a szívedre: egész jó! 7/10.
Az igazság ára: az utóbbi 1 évben nem sűrűn láttam jó filmet, sőt... ez az! 9/10.
több mint 12 éve
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Na nem volt olyan rossz a film. A hangulat az nagyon adta, de azért a 82-es Carpenteres verzió jobb. Valamiféle folytatást azért megnéznék belőle.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Na ezt nem tudtam. Köszi.bs playerben a ctrl+ balra vagy jobbra nyíl kombóval +-1 másodperccel tolható a felirat. Ergo folyamatosan odatolod, ahova kell 😀DenyAttól függ hogy mit kell csinálni, 1-2 dolgot össze tudok hozni 😊Ezek megvannak nekem is de ennek ellenére nem tudom a filmhez hozzáidőzíteni a feliratot. Bármit csinálok nem jó. Most letöltök egy másik release-t hátha ahhoz jobb a felirat. A The Thing-hez találtam R5 line meg minden egyezik, de valamiért 10 másodpercet csúszik.Shawn84
szerk.: van a subtitle workshop nevű progi, illetve van hozzá egy jó kis leírásom, a kettő kombójával gyerekjáték bármit összehozni. Ha gondolod a leírást átszúrom szívesen!Rataxes
több mint 13 éve
bs playerben a ctrl+ balra vagy jobbra nyíl kombóval +-1 másodperccel tolható a felirat. Ergo folyamatosan odatolod, ahova kell 😀Attól függ hogy mit kell csinálni, 1-2 dolgot össze tudok hozni 😊Ezek megvannak nekem is de ennek ellenére nem tudom a filmhez hozzáidőzíteni a feliratot. Bármit csinálok nem jó. Most letöltök egy másik release-t hátha ahhoz jobb a felirat. A The Thing-hez találtam R5 line meg minden egyezik, de valamiért 10 másodpercet csúszik.Shawn84
szerk.: van a subtitle workshop nevű progi, illetve van hozzá egy jó kis leírásom, a kettő kombójával gyerekjáték bármit összehozni. Ha gondolod a leírást átszúrom szívesen!Rataxes