Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 546
Nem kritika, csak szimpla vélemény. Sztem ahogy a csávót ismerem, lehet neked simán bejön majd. 😀Az Élet fáját tegnap megnézte egy csapattársam Pesten. Azt mondta, élete egyik legunalmasabb filmje volt. 😀szabana ez a kritika most nem fog eltántorítani, nyilván nem egy pörgős akciómozit kell várni
ja jut eszembe a két Clooney filmmel (The Ides of March, The Descendants) is el vagyok még maradvaJJ
több mint 12 éve
Az Élet fáját tegnap megnézte egy csapattársam Pesten. Azt mondta, élete egyik legunalmasabb filmje volt. 😀szabana ez a kritika most nem fog eltántorítani, nyilván nem egy pörgős akciómozit kell várni
ja jut eszembe a két Clooney filmmel (The Ides of March, The Descendants) is el vagyok még maradva
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 546
Az Élet fáját tegnap megnézte egy csapattársam Pesten. Azt mondta, élete egyik legunalmasabb filmje volt. 😀
több mint 12 éve
a taxisofőr a filmtörténelemben betöltött előremutató szerepe miatt fontos és értékes alkotás, mai szemmel már nem az a tipikus "szórakoztató" filmtehát akkor fasz vagyok mert nem tetszett egy film? 😛peachma kimaradt klasszik pótlás volt: a taxisofőrJa, Mozart is olyan régimódi vagy Jókai olyan modoros és lassú.Sobri Jóska
kövezzetek meg, de sztem nem nagy szám... :/peach
amúgy csak szerintem volt az idei felhozatal borzasztóan gyenge? persze még pótolnom kell a Drive, Élet fája, Moneyball triót (és talán az MI4 lehet még pozitív csalódás), de még ha ezek bejönnek se tudnék mondani felejthetetlen élményt...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
tehát akkor fasz vagyok mert nem tetszett egy film? 😛ma kimaradt klasszik pótlás volt: a taxisofőrJa, Mozart is olyan régimódi vagy Jókai olyan modoros és lassú.Sobri Jóska
aki viszont agytevékenységet nem igénylő adrenalin filmet szeretne, annak a MI4 erősan ajánlott... ritkán csinálnak ilyen jó akciófilmet sajnos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
ma kimaradt klasszik pótlás volt: a taxisofőrJa, Mozart is olyan régimódi vagy Jókai olyan modoros és lassú.
több mint 12 éve
ma kimaradt klasszik pótlás volt: a taxisofőrkövezzetek meg, de sztem nem nagy szám... :/
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
2012.4.4.-n jön az Iron Sky. De várom már 😀 Annyira hülye ötlet, hogy még jó is lehet.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
M:I Ghost Protocolt látta valaki? Az első részt szerettem, aztán a 2-3 szerintem ritka gyenge lett, viszont erről most jókat hallottam.
több mint 12 éve
antonio sabato jr.!!! 😛Wesley Snipes??Shawn84Lorenzo Lamas? 😀shawnkaDon "the dragon" Wilson? 😊 (mondjuk nem tudom kik szerepelnek benne lehet ráhibáztam 😀Fucu
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Erről tud e valaki valamit? Fontos lenne...http://www.youtube.com/watch?v=dSRlXYurtE8
több mint 12 éve
Don "the dragon" Wilson? 😊 (mondjuk nem tudom kik szerepelnek benne lehet ráhibáztam 😀Fucunekem igazából már csak Usztics Mátyás hiányzik a kavalkádból.
amúgy a nevek: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Novak Djokovic.
akik más elfoglaltság miatt nem értek rá: Nic Cage, Antonio Banderas, John Travolta, Mickey Rourke és CHARLIE SHEEN.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Wesley Snipes??Don "the dragon" Wilson? 😊 (mondjuk nem tudom kik szerepelnek benne lehet ráhibáztam 😀FucuMarc Dacascos? 😀DubLorenzo Lamas? 😀shawnka
több mint 12 éve
Don "the dragon" Wilson? 😊 (mondjuk nem tudom kik szerepelnek benne lehet ráhibáztam 😀Lorenzo Lamas? 😀shawnkaEgy Danny Trejo még kéne bele. 😊SebiiMarc Dacascos? 😀Dub
több mint 12 éve
Lorenzo Lamas? 😀Marc Dacascos? 😀DubA kemény legény válogatott mínusz Steven Seagal újra támad (Expendables 2 előzetes):Egy Danny Trejo még kéne bele. 😊Sebii
http://www.origo.hu/filmklub/20111215-the-expendables-2-elozetes-sylvester-stallone-arnold-schwarzenegger-bruce.htmliktriad
több mint 12 éve
Dub
1 019
Marc Dacascos? 😀A kemény legény válogatott mínusz Steven Seagal újra támad (Expendables 2 előzetes):Egy Danny Trejo még kéne bele. 😊Sebii
http://www.origo.hu/filmklub/20111215-the-expendables-2-elozetes-sylvester-stallone-arnold-schwarzenegger-bruce.htmliktriad
több mint 12 éve
Sebii
3 534
A kemény legény válogatott mínusz Steven Seagal újra támad (Expendables 2 előzetes):Egy Danny Trejo még kéne bele. 😊
több mint 12 éve
Duff
3 133
A kemény legény válogatott mínusz Steven Seagal újra támad (Expendables 2 előzetes):Azért én hiányolok még 1 embert, bár ő másképpen Badass.
Joe Pesci :cool:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm 😊 meggyőzött a válasz 😊Látta valaki A Sas cimű filmet ? vélemények ? érdemes letölteni ?gravediggerSzerintem egy egészen jó történet, ha szereted a történelmi filmeket, akkor mindenképp érdemes.
Plusz a sok magyar statiszta miatt is érdekes lehet 😊zolika26
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Letölteni?Nem, mert minek letölteni egy rossz filmet ? Nem azért nézném hogy nézzek valamit, hanem mert szeretem a minőséges filmeket, amiket elég ritkán tudok nézni, szóval ha már nézem akkor legyek biztos benne hogy ér valamit az amit látok. Ha meg gagyi, akkor kár szenvedni a letöltéssel 😊
Ha ingyen van, nem mindegy?
Egynek minden film jó ingyé'.
Mert ha nem, abbahagyom.
Ravasz, mi?Sobri Jóska
több mint 12 éve
Rata:Az internet kapcsolatról és az eszközről, amivel letöltöd nem is beszélve.DenyAha.A rá fordított idő is pénz 😀Rataxes
Az ár érték arány.
Bekerülési költség: 0 ft.
Ennyit egy 1 pontos film is megér.Sobri Jóska
Nem feltétlenül, mert valamit úgyis nézne, valamint ha hatékony a saját ítélőképessége, akkor pár perc alatt meg tudja ítélni, hogy mondjuk szar amit lát, viszont tapasztalattal lesz gazdagabb, ami viszont már megéri a 0 forintot.
Deny:
A net havi átalánydíjas, aki filmet tölt le, nem mobilnettel teszi, az eszköz amortizációja meg nem kimutatható, 1-2 fillér 20 percnyi letöltést véve alapul. Kerekítés után 0 ft.
több mint 12 éve
Az internet kapcsolatról és az eszközről, amivel letöltöd nem is beszélve.Aha.A rá fordított idő is pénz 😀Rataxes
Az ár érték arány.
több mint 12 éve
Aha.A rá fordított idő is pénz 😀
Az ár érték arány.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve