Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Eredetileg az SEC-topikba írtam a téme miatt, aztán vassadi eszembe juttatta, hogy van ilyen is:Ha valaki még nem látta a "Vinny, az 1ügyű" című filmet Joe Pescivel, az feltétlenül nézze meg. Az egyik legjobb Dél-komédia. Bithorlóról letölthető (meg vszeg máshonnan is).
több mint 12 éve
Kérdés:Talán a Purgatórium, az Groznijban játszódik.
Megnéztem a 9. századot. Jó kis pörgős orosz war movie. Van egy másik, talán itt is az afgánokkal vagy kikkel harcolnak, bár zöldebb övezet rémlik fel. Egy jelenet nagyon megmaradt bennem régről, amikor erősítést hívnak és az orosz helikopterek szanaszét naftázzák a hegyoldalt... rémlik valakinek? Totál hasonló a 9. századhoz....JC6
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
szaba
10 546
D-Tox. Nem oscar, de nekem bejön, mint krimi.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem. Csecsenföld...
több mint 12 éve
Nem a Katonák voltunk?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kérdés:Megnéztem a 9. századot. Jó kis pörgős orosz war movie. Van egy másik, talán itt is az afgánokkal vagy kikkel harcolnak, bár zöldebb övezet rémlik fel. Egy jelenet nagyon megmaradt bennem régről, amikor erősítést hívnak és az orosz helikopterek szanaszét naftázzák a hegyoldalt... rémlik valakinek? Totál hasonló a 9. századhoz....
több mint 12 éve
most ért véget a viasaton a tapló télapó; jópárszor láttam már, de hatalmas film, a sztori is tetszik, és Thornton is igazán kitett magáért.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Emberek ajánljatok már nekem valami jó filmet! Most nincs hangulatom semmi komolyhoz, szóval ne drámát. Amit keresnék az valami wtf végű (lásd Prestige, Saw, stb.) vagy valami jó vicceset (Hangover, stb)tenorxWarrior. A ketrecharcos. Iszonyat jó.
több mint 12 éve
Duff
3 133
Emberek ajánljatok már nekem valami jó filmet! Most nincs hangulatom semmi komolyhoz, szóval ne drámát. Amit keresnék az valami wtf végű (lásd Prestige, Saw, stb.) vagy valami jó vicceset (Hangover, stb)tenorxEz egy elég bő kategória 😀 Pl. nézd meg az Utolsó Cserkészt, ha még nem láttad. Én azt akárhányszor meg tudom nézni 😀
több mint 12 éve
JéBé
7 035
A legsötétebb óra, friss élmény. Nem rossz, ebben a műfajban nehéz olyat csinálni ami bekerül a történelem legjobb filmjei közé, ez sem olyan de azért két órát meg egy mozijegyet simán megér, főleg 3d-ben.
több mint 12 éve
Tegnap láttam a Szemekbe zárt titkok című filmet. Nagyon jó mindenkinek ajánlom. Egy jó film, jó párbeszédekkel, jó történettel, a végén csattanóval.
több mint 12 éve
Emberek ajánljatok már nekem valami jó filmet! Most nincs hangulatom semmi komolyhoz, szóval ne drámát. Amit keresnék az valami wtf végű (lásd Prestige, Saw, stb.) vagy valami jó vicceset (Hangover, stb)
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Életem egyik legjobb filmjét láttam a minap: Changeling (Elcserélt Életek). Döbbenet, egyszerűen zseniális. Utoljára tán a Lucky Number Slevin (Alvilági Játékok) tetszett ennyire.DuffÉn is megnéztem. Nagyon tetszett, megnézése erősen ajánlott! 😊
több mint 12 éve
Én sem csalódtam valóban nagyon jó film,pedig Angelina Joliet kimondottan nem szeretem,ha tényleg igaz történet az meg még inkább beszarás.Életem egyik legjobb filmjét láttam a minap: Changeling (Elcserélt Életek). Döbbenet, egyszerűen zseniális.DuffNa erre kíváncsi vagyok,úgyse tudok most aludni,már jön is lefele.Cowboykarcsi
A film zenéjét meg egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Életem egyik legjobb filmjét láttam a minap: Changeling (Elcserélt Életek). Döbbenet, egyszerűen zseniális.DuffNa erre kíváncsi vagyok,úgyse tudok most aludni,már jön is lefele.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Akkor pláne örülünk, Vincent 😊DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U6UCHk5pFmUnemhogy fake, igaz történet alapján készült...
Ha ez nem fake, akkor újabb must see 😀
DS!Darksun3
a szereplőgárda alapján Sons of Anarchy spinoff is lehetne 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U6UCHk5pFmUHa ez nem fake, akkor újabb must see 😀
DS!
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Duff
3 133
Életem egyik legjobb filmjét láttam a minap: Changeling (Elcserélt Életek). Döbbenet, egyszerűen zseniális. Utoljára tán a Lucky Number Slevin (Alvilági Játékok) tetszett ennyire.
több mint 12 éve
Peter Jackson rendezi, és mindenki visszatér, aki a trilógiában is játszott. Sőt olyanok is (Frodó pl) aki nincs is benne a Hobbitban eredetileg 😊tisztában vagyok vele, hogy előzmény, ha erre céloztál, arra akartam utalni, hogy remélhetőleg jól lesz megcsinálva, és nem lesz olyan érzésem, mint egy folytatásos filmnél, aminél a 2. részben tök más szereplők tök más karakterére akarják ráerőltetni ugyanazt a feelinget. Pölö Dumb és Dumber utáni D-D előzményfilm, ahol az első részt imádtam, a "folytatás" pedig a "gagyi-Jim Carrey"-vel szvsz pocsék volt. 😊 Nem hinném, hogy így lesz, mivel Tolkien nagyon jó író, és Jackson sem hiszem, hogy ne tudná jól megcsinálni, csak azért tartok tőle. 😊fetomyÉn már várom nagyon. Nem olvastam ezt a részt, és remélem nem lesz ilyen "gagyi LOTR folytatás más szereplőkkel" érzésem, de hát egy próbát mindenképp megér, ha már LOTR fan -is- vagyok 😀fetomyLOTR _folytatás_ ??????Jakehomer
több mint 12 éve
Moneyball, wow 😊Ezt múltkor Ricsi ajánlotta be is szereztem, márcsak a feliratra várok, kíváncsi leszek.
El sem tudom képzelni milyen lehet ehhez a felirat/szinkron... De a film ütött, az biztosJJ
több mint 12 éve
Moneyball, wow 😊El sem tudom képzelni milyen lehet ehhez a felirat/szinkron... De a film ütött, az biztos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tucker & Dale vs Evil (a magyar címét nem vagyok hajlandó leírni)trancsírák 😂
Darksun3
több mint 12 éve
Universal Channelen 'Veszett a világ' megy, lemaradtam az elejéről, affene...
több mint 12 éve
Tucker & Dale vs Evil (a magyar címét nem vagyok hajlandó leírni): Jó kis szórakoztató film volt. A poénok ültek, a véres részek is jól voltak adagolva, a két címszereplő meg rohadt jót alakított. Ez a redneck tájszólás (főleg a végén az öregnek az eredeti) haláli, nagyon odavagyok érte. 😀DS!
DS!