Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Leirja nekem valaki mi a pontos cime annak a filmnek amikor a csávó a munkásosztályból Eagles játékos lesz ? 😊 Le akarom tölteni de egyszerüen nem ugrik be....Kösz
több mint 12 éve
a Warrior tényleg nagy film. többet nem érdemes róla. mindenki nézze meg.
több mint 12 éve
a plakát alapján igen az. rágugliztam, de nem adott még angol feliratot semami nem igaz, mert én tévesztettem meg Dávidot, mert azt hittem van, de még nincs hozzá angol feliratFucuhh még nincs. ez nem az a régi film berengerrel mint edzővel?briareos
több mint 12 éve
Tegnap láttam a Hold cimű alkotást...nekem kifejezetten tetszett...
több mint 12 éve
hh még nincs. ez nem az a régi film berengerrel mint edzővel?ami nem igaz, mert én tévesztettem meg Dávidot, mert azt hittem van, de még nincs hozzá angol feliratFucuvan már hozzá angol felirat?JJJC6
több mint 12 éve
ami nem igaz, mert én tévesztettem meg Dávidot, mert azt hittem van, de még nincs hozzá angol feliratJC6filmfordítást vállal be valaki? a témája footballal kapcsolatos egyetlen problémája hogy csak angol feliratot találtam hozzá. A film címe "Junction Boys" Jólenne ha valaki tudna segíteni nekem ebben a problémában 😊 Köszi előre isdavekidvan már hozzá angol felirat?JJ
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
filmfordítást vállal be valaki? a témája footballal kapcsolatos egyetlen problémája hogy csak angol feliratot találtam hozzá. A film címe "Junction Boys" Jólenne ha valaki tudna segíteni nekem ebben a problémában 😊 Köszi előre isdavekidvan már hozzá angol felirat?JJ
több mint 12 éve
RIP Garas Dezső 😕
több mint 12 éve
filmfordítást vállal be valaki? a témája footballal kapcsolatos egyetlen problémája hogy csak angol feliratot találtam hozzá. A film címe "Junction Boys" Jólenne ha valaki tudna segíteni nekem ebben a problémában 😊 Köszi előre isdavekidvan már hozzá angol felirat?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Duff
3 133
2011 top 51. Black Swan
2. The Fighter
3. From Paris with Love
4. True Grit
5. Fright Night
Mondjuk ebben vannak igazából 2010es filmek is, csak itt 2011ben jöttek. Az is igaz, h van pár idei film amit még nem láttam, mert most jöttek csak ki, és letölteni még nem tudom, szal nálam ez az aktualis top5^^
több mint 12 éve
filmfordítást vállal be valaki? a témája footballal kapcsolatos egyetlen problémája hogy csak angol feliratot találtam hozzá. A film címe "Junction Boys" Jólenne ha valaki tudna segíteni nekem ebben a problémában 😊 Köszi előre is
több mint 12 éve
The FighterMoneyball
X-Men: First Class
Just Go With It
Captain America
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
2011-es listám:Harcos (Ninck Nolte)
Pénzcsináló
Az adósság
A segítség
Az igazság ára
több mint 12 éve
2011 Top5 moziban bemutatott filmje - szerintem:Harry Brown
X-Men: First Class
Captain America
True Grit
Black Swan
több mint 12 éve
köszi, ezeket néztem én is, de úgy rémlett, hogy újabb a film. de elolvasva az is lehet, hogy a Telethon. letöltöm és megnézem, kiderülSegítséget kérnék: melyik az a film, ahol a történet központjában a Telethon műsorvezetői állnak, és egy gyilkosság ügyében is nyomoznak (nem ők)? talán a 60-as években játszódik a film.Szobi22Most lehet mellélövök, de nem a The Tender Trap (1955)?
vagy ez?
http://www.imdb.com/title/tt0076806/
vagy
Murder at the Telethon
😀 kifogytam.JC6
a murder at the telethon meg egy halálbiztos diagnózis epizód, ez meg JÓ volt 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Segítséget kérnék: melyik az a film, ahol a történet központjában a Telethon műsorvezetői állnak, és egy gyilkosság ügyében is nyomoznak (nem ők)? talán a 60-as években játszódik a film.Szobi22Most lehet mellélövök, de nem a The Tender Trap (1955)?
vagy ez?
http://www.imdb.com/title/tt0076806/
vagy
Murder at the Telethon
😀 kifogytam.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Invictus - A legyőzhetetlen. Szép történet de nekem nagyon lassú a film és úgy igazán fel sem pörög soha. A végén is elmaradt a varázslat, nem egy Friday Night Lights-os vagy Minden héten háborús meccs lezárás 😀 Lényeg a lényeg Eastwood rendezett már nagyobb filmet is de azért egyszer mindenképp érdemes megnézni, ha másért nem a true story és Matt Damon miatt.
több mint 12 éve
Segítséget kérnék: melyik az a film, ahol a történet központjában a Telethon műsorvezetői állnak, és egy gyilkosság ügyében is nyomoznak (nem ők)? talán a 60-as években játszódik a film.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Moneyball - nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek a megtekintését!Rataxes10 perce lett vége, de még a hatása alatt vagyok.
Csúcs.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Moneyball - nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek a megtekintését!RataxesÉn is hallottam, hogy jó, pedig olyan srác mondta, akinek sok köze nincs a baseballhoz. Meg fogom nézni.
több mint 12 éve
Moneyball - nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek a megtekintését!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Duff
3 133
Érdemes megnézni az alábbi filmek közül valamelyiket?A 22 lövés, nagyjából olyasmi mint a Taken, csak nem olyan jó, enyhén vontatott. A Hasonmással elfogult vagyok, mert Bruce bácsi nyomatja benne, de be kell vallanom láttam már jobbakat tőle. A Knowing meg szerintem zsírkirály.
Hasonmás (Surrogates)
Képlet (Knowing)
22 lövés (L' immortel)catattack
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
22 lövés, a többi....
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a hasonmás nem rossz, bár sztem rövid lett így a vége eléggé összecsapotta képlet elég lájtos, max annyiért éri meg megnézni, hogy nem a megszokott dolgokhoz ragaszkodik, mer váratlant húzni
a 22 lövés nekem kifejezetten tetszett, bár én eléggé csípem a francia filmeket
de inkább bowl-okat nézz, majd off-seasonre maradnak a filmek 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
Érdemes megnézni az alábbi filmek közül valamelyiket?Hasonmás (Surrogates)
Képlet (Knowing)
22 lövés (L' immortel)