Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Jó, hát ez alapból buta kérdés, minden film (kivétel sport drámák) élvezetesebbek csajjal nézve 😊Denyobjection!
több mint 12 éve
Jó, hát ez alapból buta kérdés, minden film (kivétel sport drámák) élvezetesebbek csajjal nézve 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
egyedül nem tetszett, nyilván (hölgy) társaságában élvezhető(bb) lett volna 😊
több mint 12 éve
Duff
3 133
Inkább vígjáték, kevés romantikával fűszerezve. Nem komázom a romantikus vígjátékokat, de nagyon tetszett. Ha csajjal nézed a romantika helyett az lesz az eredménye, h fetrengtek a röhögéstől 😀Crazy Stupid Love milyen stílus? romkom, vagy inkább vígjáték? kérdés arra irányul h megnézhető e egyedül is vagy ajánlott vkit felcsábítani hozzá?.brkhttp://www.imdb.com/title/tt1124035/A Törés is elég jó filmje lett szerintem, múltkor random megnéztem 3filmet amiben ő volt (film közben derült ki, nem néztem meg előre hogy ő legyen a színész 😀 ). Crazy Stupid Love - Drive - Törés...mind3 jó 😊.MarioAna
a film után azon gondolkoztam, h van-e szar filmje Gosling-nak.. a Drive után ebben is nagyot játszott.lol
több mint 12 éve
.brk
1 890
Crazy Stupid Love milyen stílus? romkom, vagy inkább vígjáték? kérdés arra irányul h megnézhető e egyedül is vagy ajánlott vkit felcsábítani hozzá?http://www.imdb.com/title/tt1124035/A Törés is elég jó filmje lett szerintem, múltkor random megnéztem 3filmet amiben ő volt (film közben derült ki, nem néztem meg előre hogy ő legyen a színész 😀 ). Crazy Stupid Love - Drive - Törés...mind3 jó 😊.MarioAna
a film után azon gondolkoztam, h van-e szar filmje Gosling-nak.. a Drive után ebben is nagyot játszott.lol
több mint 12 éve
Tegnapelőtt volt szerencsém a Carnage-hez. Nagyon tetszett. Jó rendezés (kíváncsi lettem a színdarabra, ami az alapját adta), hiteles színészi alakítások, jól adagolt humor... Csak jókat tudok mondani róla és ajánlani mindenkinek.Remek film, csak ajánlani tudom. Ma néztem a moziban (ötödmagammal, egy 100 fős moziteremben. A film 6 napja megy a magyar mozikban, és ma akciós nap van....).
A moziban összesen talán nyolcan ültünk, köztük két fiatal hülyegyerek, akik szerintem csak látták a magyar címet (Az öldöklés istene) és beültek, hogy ez biztos valami zúzós akciófilm. Kb 20 perc után döbbenten ültek, hogy most mi van. 😀
DS!Darksun3
több mint 12 éve
Tegnapelőtt volt szerencsém a Carnage-hez. Nagyon tetszett. Jó rendezés (kíváncsi lettem a színdarabra, ami az alapját adta), hiteles színészi alakítások, jól adagolt humor... Csak jókat tudok mondani róla és ajánlani mindenkinek. A moziban összesen talán nyolcan ültünk, köztük két fiatal hülyegyerek, akik szerintem csak látták a magyar címet (Az öldöklés istene) és beültek, hogy ez biztos valami zúzós akciófilm. Kb 20 perc után döbbenten ültek, hogy most mi van. 😀
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
http://www.imdb.com/title/tt1124035/A Törés is elég jó filmje lett szerintem, múltkor random megnéztem 3filmet amiben ő volt (film közben derült ki, nem néztem meg előre hogy ő legyen a színész 😀 ). Crazy Stupid Love - Drive - Törés...mind3 jó 😊.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
megszenvedtem a Tree of Life-fal, de nem tudtam végignézni..."Valaki művészieskedőnek mondaná a filmet, pedig csak arról van szó, hogy ahhoz, hogy működjön, az átlagosnál nyitottabb hozzáállással kell beülni a moziba."
ez a kedvencem, minden művész(film) legjobb érve
tehát nektek is mondom, úgy álljatok neki, hogy ha nem tetszik, ti vagytok a hülyék! tuti az oscareső februárban
az élet kurvaszép, aki megszületett meg is fog halni, és ha letudjátok ezt a KÖTELEZŐ két órát, akkor már ti is tudjátok majd értékelni az élet minden apró pillanatát és nem mellesleg egy ÓRIÁSI filmÉLMÉNNYEL lesztek gazdagabbak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ez az Immortals elég durvára sikeredett...
több mint 12 éve
oks, ízlések és pofonok.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem írtam, h újat mutatott, de politikai témában az utóbbi idők legjobb filmje.HI-ból egy részt, ha láttam, nem az én stílusom...
a Drive meg baromi egyedi hangulatú, nem jöhet be mindenkinek, nekem tetszett a lassú cselekmény, a fél percig némán néző színészek, és a zenéje se volt utolsó.
aki gyors, lövöldözős, másodpercenként felrobbanó kocsikat várt, az nyilván nem azt kapta, amit várt, de nekik ott a Halálos Iramban sorozat.lol
Nem bántásból, lehet van olyan film, ami nekem tetszik, neked meg nem, megértem. Nem egyezhet az ízlésünk. De szerintem a Drive unalmas, semmitmondó, szinte némafilm.
több mint 12 éve
nem írtam, h újat mutatott, de politikai témában az utóbbi idők legjobb filmje. a Drive meg baromi egyedi hangulatú, nem jöhet be mindenkinek, nekem tetszett a lassú cselekmény, a fél percig némán néző színészek, és a zenéje se volt utolsó.
aki gyors, lövöldözős, másodpercenként felrobbanó kocsikat várt, az nyilván nem azt kapta, amit várt, de nekik ott a Halálos Iramban sorozat.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://www.imdb.com/title/tt1124035/Nekem a Drive nem jött be, ez meg nem mutatott semmi újat. Csak vélemény.
több mint 12 éve
http://www.imdb.com/title/tt1124035/a film után azon gondolkoztam, h van-e szar filmje Gosling-nak.. a Drive után ebben is nagyot játszott.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Végre sikerült megnéznem a 22 lövés című filmet. Erős közepes. Nem túl pörgős, de messze jobb, mint a tucat ámerikai alkotások. A francia filmeket egyébként is kedvelem, ahogy Jean Reno-t is.
több mint 12 éve
most néztem meg a Warriort. bár a Moneyball-t még nem láttam, de ez simán az utóbbi évek legjobb sportfilmje lett. mind a 3 főszereplő konkrétan kurvajó volt, nagyon nagy filmélmény! rég nem tetszett mozgókép ennyire.
több mint 12 éve
nekem nagyon szimpi a srác, főleg azért mert hasonlít Heath Ledgerre egy kicsit 😀na meg is van az idén legjobban várt film 😀 http://www.imdb.com/title/tt1853728/EaRlAz a cast nem gyenge, bár én Gordon-Lewittet nagyon nem csípem :/Duff
a jó cast mellé meg még ottvan rendezőnek Tarantino 😛
több mint 12 éve
Igen, az is jó kis film, volt szerencsém hozzá!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Igen, a nézése közben semmi extra, lassú is de a stáblistánál mégis azt mondod jó volt.Nálam A leggyorsabb Indián c. film megtekintése után volt ilyen.Rata, le ne szedd a fejem, de én bealudtam az 50/50-n 😀JC6Nem én rendeztem, szóval felőlem hányhatsz is tőle 😀 Nem azt mondom hogy valami monumentális alkotás, de SPOILER nekem a végén olyan jó érzésem volt 😊Rataxes
Azt ajánlom mindenkinek. Sztem kibaszott jó feelgood film.Bébé
több mint 12 éve
Az remek film. Anthony Hopkins (abban is) nagyszerű benne.Nálam A leggyorsabb Indián c. film megtekintése után volt ilyen.Rata, le ne szedd a fejem, de én bealudtam az 50/50-n 😀JC6Nem én rendeztem, szóval felőlem hányhatsz is tőle 😀 Nem azt mondom hogy valami monumentális alkotás, de SPOILER nekem a végén olyan jó érzésem volt 😊Rataxes
Azt ajánlom mindenkinek. Sztem kibaszott jó feelgood film.Bébé
több mint 12 éve
Nálam A leggyorsabb Indián c. film megtekintése után volt ilyen.Rata, le ne szedd a fejem, de én bealudtam az 50/50-n 😀JC6Nem én rendeztem, szóval felőlem hányhatsz is tőle 😀 Nem azt mondom hogy valami monumentális alkotás, de SPOILER nekem a végén olyan jó érzésem volt 😊Rataxes
Azt ajánlom mindenkinek. Sztem kibaszott jó feelgood film.
több mint 12 éve
Rata, le ne szedd a fejem, de én bealudtam az 50/50-n 😀JC6Nem én rendeztem, szóval felőlem hányhatsz is tőle 😀 Nem azt mondom hogy valami monumentális alkotás, de SPOILER nekem a végén olyan jó érzésem volt 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Rata, le ne szedd a fejem, de én bealudtam az 50/50-n 😀JC6Sztem sem vmi nagy szám. Pedig nagyon pozitívan álltam hozzá.
6/10-et nyomatnék rá aztán annyi.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rata, le ne szedd a fejem, de én bealudtam az 50/50-n 😀