Filmek

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
Jó, hát ez alapból buta kérdés, minden film (kivétel sport drámák) élvezetesebbek csajjal nézve 😊Deny
objection!

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jó, hát ez alapból buta kérdés, minden film (kivétel sport drámák) élvezetesebbek csajjal nézve 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
egyedül nem tetszett, nyilván (hölgy) társaságában élvezhető(bb) lett volna 😊
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
http://www.imdb.com/title/tt1124035/

a film után azon gondolkoztam, h van-e szar filmje Gosling-nak.. a Drive után ebben is nagyot játszott.lol
A Törés is elég jó filmje lett szerintem, múltkor random megnéztem 3filmet amiben ő volt (film közben derült ki, nem néztem meg előre hogy ő legyen a színész 😀 ). Crazy Stupid Love - Drive - Törés...mind3 jó 😊.MarioAna
Crazy Stupid Love milyen stílus? romkom, vagy inkább vígjáték? kérdés arra irányul h megnézhető e egyedül is vagy ajánlott vkit felcsábítani hozzá?.brk
Inkább vígjáték, kevés romantikával fűszerezve. Nem komázom a romantikus vígjátékokat, de nagyon tetszett. Ha csajjal nézed a romantika helyett az lesz az eredménye, h fetrengtek a röhögéstől 😀
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890

a film után azon gondolkoztam, h van-e szar filmje Gosling-nak.. a Drive után ebben is nagyot játszott.lol
A Törés is elég jó filmje lett szerintem, múltkor random megnéztem 3filmet amiben ő volt (film közben derült ki, nem néztem meg előre hogy ő legyen a színész 😀 ). Crazy Stupid Love - Drive - Törés...mind3 jó 😊.MarioAna
Crazy Stupid Love milyen stílus? romkom, vagy inkább vígjáték? kérdés arra irányul h megnézhető e egyedül is vagy ajánlott vkit felcsábítani hozzá?
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tegnapelőtt volt szerencsém a Carnage-hez. Nagyon tetszett. Jó rendezés (kíváncsi lettem a színdarabra, ami az alapját adta), hiteles színészi alakítások, jól adagolt humor... Csak jókat tudok mondani róla és ajánlani mindenkinek.
A moziban összesen talán nyolcan ültünk, köztük két fiatal hülyegyerek, akik szerintem csak látták a magyar címet (Az öldöklés istene) és beültek, hogy ez biztos valami zúzós akciófilm. Kb 20 perc után döbbenten ültek, hogy most mi van. 😀
DS!Darksun3
Remek film, csak ajánlani tudom. Ma néztem a moziban (ötödmagammal, egy 100 fős moziteremben. A film 6 napja megy a magyar mozikban, és ma akciós nap van....).
több mint 12 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
Tegnapelőtt volt szerencsém a Carnage-hez. Nagyon tetszett. Jó rendezés (kíváncsi lettem a színdarabra, ami az alapját adta), hiteles színészi alakítások, jól adagolt humor... Csak jókat tudok mondani róla és ajánlani mindenkinek.
A moziban összesen talán nyolcan ültünk, köztük két fiatal hülyegyerek, akik szerintem csak látták a magyar címet (Az öldöklés istene) és beültek, hogy ez biztos valami zúzós akciófilm. Kb 20 perc után döbbenten ültek, hogy most mi van. 😀
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
MarioAna 1 997

A Törés is elég jó filmje lett szerintem, múltkor random megnéztem 3filmet amiben ő volt (film közben derült ki, nem néztem meg előre hogy ő legyen a színész 😀 ). Crazy Stupid Love - Drive - Törés...mind3 jó 😊.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
megszenvedtem a Tree of Life-fal, de nem tudtam végignézni...

"Valaki művészieskedőnek mondaná a filmet, pedig csak arról van szó, hogy ahhoz, hogy működjön, az átlagosnál nyitottabb hozzáállással kell beülni a moziba."

ez a kedvencem, minden művész(film) legjobb érve
tehát nektek is mondom, úgy álljatok neki, hogy ha nem tetszik, ti vagytok a hülyék! tuti az oscareső februárban

az élet kurvaszép, aki megszületett meg is fog halni, és ha letudjátok ezt a KÖTELEZŐ két órát, akkor már ti is tudjátok majd értékelni az élet minden apró pillanatát és nem mellesleg egy ÓRIÁSI filmÉLMÉNNYEL lesztek gazdagabbak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ez az Immortals elég durvára sikeredett...
több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
oks, ízlések és pofonok.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem írtam, h újat mutatott, de politikai témában az utóbbi idők legjobb filmje.

a Drive meg baromi egyedi hangulatú, nem jöhet be mindenkinek, nekem tetszett a lassú cselekmény, a fél percig némán néző színészek, és a zenéje se volt utolsó.

aki gyors, lövöldözős, másodpercenként felrobbanó kocsikat várt, az nyilván nem azt kapta, amit várt, de nekik ott a Halálos Iramban sorozat.lol
HI-ból egy részt, ha láttam, nem az én stílusom...
Nem bántásból, lehet van olyan film, ami nekem tetszik, neked meg nem, megértem. Nem egyezhet az ízlésünk. De szerintem a Drive unalmas, semmitmondó, szinte némafilm.
több mint 12 éve
nem írtam, h újat mutatott, de politikai témában az utóbbi idők legjobb filmje.

a Drive meg baromi egyedi hangulatú, nem jöhet be mindenkinek, nekem tetszett a lassú cselekmény, a fél percig némán néző színészek, és a zenéje se volt utolsó.

aki gyors, lövöldözős, másodpercenként felrobbanó kocsikat várt, az nyilván nem azt kapta, amit várt, de nekik ott a Halálos Iramban sorozat.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó

Nekem a Drive nem jött be, ez meg nem mutatott semmi újat. Csak vélemény.
több mint 12 éve

a film után azon gondolkoztam, h van-e szar filmje Gosling-nak.. a Drive után ebben is nagyot játszott.

több mint 12 éve
catattack 3 520
Végre sikerült megnéznem a 22 lövés című filmet. Erős közepes. Nem túl pörgős, de messze jobb, mint a tucat ámerikai alkotások. A francia filmeket egyébként is kedvelem, ahogy Jean Reno-t is.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
most néztem meg a Warriort. bár a Moneyball-t még nem láttam, de ez simán az utóbbi évek legjobb sportfilmje lett. mind a 3 főszereplő konkrétan kurvajó volt, nagyon nagy filmélmény! rég nem tetszett mozgókép ennyire.
több mint 12 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
na meg is van az idén legjobban várt film 😀 http://www.imdb.com/title/tt1853728/EaRl
Az a cast nem gyenge, bár én Gordon-Lewittet nagyon nem csípem :/Duff
nekem nagyon szimpi a srác, főleg azért mert hasonlít Heath Ledgerre egy kicsit 😀
a jó cast mellé meg még ottvan rendezőnek Tarantino 😛
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Igen, az is jó kis film, volt szerencsém hozzá!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Rata, le ne szedd a fejem, de én bealudtam az 50/50-n 😀JC6
Nem én rendeztem, szóval felőlem hányhatsz is tőle 😀 Nem azt mondom hogy valami monumentális alkotás, de SPOILER nekem a végén olyan jó érzésem volt 😊Rataxes
Nálam A leggyorsabb Indián c. film megtekintése után volt ilyen.
Azt ajánlom mindenkinek. Sztem kibaszott jó feelgood film.Bébé
Igen, a nézése közben semmi extra, lassú is de a stáblistánál mégis azt mondod jó volt.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem én rendeztem, szóval felőlem hányhatsz is tőle 😀 Nem azt mondom hogy valami monumentális alkotás, de SPOILER nekem a végén olyan jó érzésem volt 😊Rataxes
Azt ajánlom mindenkinek. Sztem kibaszott jó feelgood film.Bébé
Az remek film. Anthony Hopkins (abban is) nagyszerű benne.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Azt ajánlom mindenkinek. Sztem kibaszott jó feelgood film.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Nem én rendeztem, szóval felőlem hányhatsz is tőle 😀 Nem azt mondom hogy valami monumentális alkotás, de SPOILER nekem a végén olyan jó érzésem volt 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Sztem sem vmi nagy szám. Pedig nagyon pozitívan álltam hozzá.
6/10-et nyomatnék rá aztán annyi.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rata, le ne szedd a fejem, de én bealudtam az 50/50-n 😀