Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
720-ast nem találtam.passz, valószínűleg igen,
Division.III.Footballs.Finest.2011.BDRip.XviD-ESPiSE
ehhez is jó?lol
de kalózkikötőben pl. biztos van "Division_III_Footballs_Finest (2011) 720p BRrip" is
(ha tetszett, ajánlom korábbi három fordításomat, a The Express, Big Fan, Blind Side triót) 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
720-ast nem találtam.Division.III.Footballs.Finest.2011.BDRip.XviD-ESPiSE
ehhez is jó?
több mint 12 éve
befejeztem! itt a nagy mű, használjátok egészséggel:a felénél járok, 1-2 napon belül kész leszJJna akkor nekiálltam a Division III: Football's Finest magyar feliratának, a 720p BRipes verziót szerezze majd be, akit érdekelJJKirály, már töltöm is 😊Rataxes
http://www.mediafire.com/?8i16ofwvb14n575
kérlek ha filmnézés közben találtok valami hibát, azt jelezzétek, az átnézett verziót küldöm majd el a feliratok.info-nak
érdekességképpen megjegyezném, hogy a filmet mindössze 20 napig forgatták rendkívül alacsony költségvetésből, szerintem ehhez képest elég jó lett, kellemes másfél óra 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Tovább haladtam Oscar jelölteken (gyorsba egy kérdés, legjobb filmre nem 10-et jelöltek tavaly, idén meg csak 9 van mindenhol, pedig azt hittem 'Suszter, szabó, baka, kém" is ott - sorrendjét biztos elrontottam, de meg nem keresem), ma a The Artist volt soron. Fekete-fehér film, francia főszereplőkkel, alapvetően néma is, tehát azt ne várja senki tőle, hogy pörögni fog végig. De nekem nagyon tetszett, pedig e téren Chaplint nézek csak meg.Egyszerű a sztorija, de a zenék nagyon el vannak találva, a kiírt "beszélgetések" meg visszahozzák azt a feelinget teljes mértékben, amit el akar érni a film. Illetve nekem a főszereplő karakter sorsának alakulása is tetszett, illetve a nő jellemének átalakulását is kicsit jobban néztem volna (szerintem simán lehetett volna 2 óra körüli a film hossza, úgy bele is fért volna).
Az utolsó jelenet pedig nagyon eltalált lett, vártam hasonlót, de akkor is.
több mint 12 éve
A trilógia megvolt, és miközben olvastam arra gondoltam, hogy a nő már direkt úgy írta, hogy kaszálhasson a filmjogokkal. 😊Sobri JóskaSzerencsére nem ment a trilógia kárára, úgyhogy így nincs vele problémám. 😊
több mint 12 éve
A trilógia megvolt, és miközben olvastam arra gondoltam, hogy a nő már direkt úgy írta, hogy kaszálhasson a filmjogokkal. 😊
több mint 12 éve
Van ilyen McKellennek is: http://1.bp.blogspot.com/-tCD-PEOyehM/TacRYxzOIzI/AAAAAAAAAKY/k3jZoyD8yKE/s1600/tumblr_ljafd8dhX51qaz0qto1_500.jpgEzt az oldalt még nem ismertem, köszi. 😊
Hasonló sci-fi kedvelő vagy ajánlom figyelmedbe az Éhezők viadalát is: http://www.youtube.com/watch?v=OgssLmsOa2s
Suzanne Collins nagyszerű regényéből készül, kíváncsian várom mit hoznak ki belőle. 😊
több mint 12 éve
A Végjátékot meg kb. azóta kiváncsian várom, hogy miként filmesítik meg, amióta olvastam.
Ben Kingsley mint Mazer Rackham... omg
Amúgy ezt ismered? http://ansible.wikia.com/wiki/Main_Page
több mint 12 éve
Elkezdtem újranézni a kedvenceimet. Robotzsaru még mindig zseniális. Főcímet vagy egy tucatszor visszatekertem: http://www.youtube.com/watch?v=KmEw9O-bajE. Visszahozta a régi szép emlékeket. 😊Holnap pedig nyomás vissza a jövőbe. 😉
Más: Imdb-n bóklászva mit találok?
Ender's Game (2013) 😐
Főszerepben: Harrison Ford 😐
Remélem a regényhez méltó filmet csinálnak belőle. Ford uraság is törleszthet, mert ezzel az aliens vs cowboyszal rendesen hazavágta a Han Solo és Blade Runner imázsát. :/
több mint 12 éve
A gyerkőc miatt kissé levagyok maradva..most pótoltam a Forráskód cimű alkotást...nem sablonos film..tetszett.... :cool:
több mint 12 éve
major league - most az universal channelen... sztem el van baszva a szinkron, bár régen láttam , de valami nem kalppol 😕 főbe lőném aki az ilyeneket kitalálja 😕peachJól hallod..újraszinkron.... 😕
több mint 12 éve
Megnéztük ma The Helpet, nem rossz, bár aki nem szereti a lassabb folyású filmeket, neki ne álljon. Egyszerűen film alatt is folyamatosan az jött át, hogy hihetetlen, hogy nem is olyan régen még tényleg léteztek ilyen helyek, ilyen felfogással.Bár Emma Stone alakítása nekem nagyon nem jött be.
több mint 12 éve
a felénél járok, 1-2 napon belül kész leszna akkor nekiálltam a Division III: Football's Finest magyar feliratának, a 720p BRipes verziót szerezze majd be, akit érdekelJJKirály, már töltöm is 😊Rataxes
---
több mint 12 éve
major league - most az universal channelen... sztem el van baszva a szinkron, bár régen láttam , de valami nem kalppol 😕 főbe lőném aki az ilyeneket kitalálja 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
jah, azthittem h a "nem jött be"-t arra irtad...írtam valahol hogy megnéztem?JJBrad Pitt alakítása a Moneyballban simán Oscart-ér (meg is fogja kapni), de Oldman vagy Clooney sem szégyenkezhet (a másik két filmet még nem láttam)na majd hétvégén énis irok véleményt, addigra végzek a fő kategriák jelöltjeivel
a nőknél Meryl Streep szinte már hagyományosan van ott a legjobbak között, érthető módon, ebben a kategóriában Michelle Williams a legesélyesebb jelölt Marylin Monroe-s filmjéért
a Tree of Life-t csak három szoborral "jutalmazhatják", ami kellemes meglepetés (bár ebből kettő szinte garantált, egy mondjuk - a fényképezés - jogosan), én a Midnight in Paris-nak szurkolok 😊JJ
egyébként a J. Edgar-t honnan szerezted meg, én akárhol kerestem mindenhol csak kamerásan van megEaRl
több mint 12 éve
írtam valahol hogy megnéztem?na majd hétvégén énis irok véleményt, addigra végzek a fő kategriák jelöltjeiveligen, néztemBrad Pitt alakítása a Moneyballban simán Oscart-ér (meg is fogja kapni), de Oldman vagy Clooney sem szégyenkezhet (a másik két filmet még nem láttam)
érdekes lesz ez, mostmár lassan tényleg neki kéne állni filmezni, engem igazábol a szinészi teljesitmény sokkal jobban lenyügöz mint maga a filmek, és így a jelölteket böngészve, hát nemtudom, van-e hasonló teljesítmény, mint pl. tavaly Collin Firth, Franco vagy azelött Christoph Waltz(egyik all-time kedvenc performance-em)EaRl
a nőknél Meryl Streep szinte már hagyományosan van ott a legjobbak között, érthető módon, ebben a kategóriában Michelle Williams a legesélyesebb jelölt Marylin Monroe-s filmjéért
a Tree of Life-t csak három szoborral "jutalmazhatják", ami kellemes meglepetés (bár ebből kettő szinte garantált, egy mondjuk - a fényképezés - jogosan), én a Midnight in Paris-nak szurkolok 😊JJ
egyébként a J. Edgar-t honnan szerezted meg, én akárhol kerestem mindenhol csak kamerásan van megEaRl
---
több mint 12 éve
na majd hétvégén énis irok véleményt, addigra végzek a fő kategriák jelöltjeivelBrad Pitt alakítása a Moneyballban simán Oscart-ér (meg is fogja kapni), de Oldman vagy Clooney sem szégyenkezhet (a másik két filmet még nem láttam)nem jött be, de pl. a Drive is csak egyetlen kategóriában (hangvágás...) kapott jelöléstigen, néztem
itt az összes, egy nap késéssel: http://filmbuzi.hu/archives/2012/01/24/a-84-oscar-jelotljei/JJ
érdekes lesz ez, mostmár lassan tényleg neki kéne állni filmezni, engem igazábol a szinészi teljesitmény sokkal jobban lenyügöz mint maga a filmek, és így a jelölteket böngészve, hát nemtudom, van-e hasonló teljesítmény, mint pl. tavaly Collin Firth, Franco vagy azelött Christoph Waltz(egyik all-time kedvenc performance-em)EaRl
egyébként a J. Edgar-t honnan szerezted meg, én akárhol kerestem mindenhol csak kamerásan van meg
több mint 12 éve
Brad Pitt alakítása a Moneyballban simán Oscart-ér (meg is fogja kapni), de Oldman vagy Clooney sem szégyenkezhet (a másik két filmet még nem láttam)igen, néztemérdekes, mindenhol azt olvastam a J. Edgarról, h ez lehet az a filmje DiCaprionak amiért megkapja a szobrot, bár még nem láttam, azért reménykedtem benne, h legalább jelölikEaRlnem jött be, de pl. a Drive is csak egyetlen kategóriában (hangvágás...) kapott jelölést
itt az összes, egy nap késéssel: http://filmbuzi.hu/archives/2012/01/24/a-84-oscar-jelotljei/JJ
a Tree of Life-t csak három szoborral "jutalmazhatják", ami kellemes meglepetés (bár ebből kettő szinte garantált, egy mondjuk - a fényképezés - jogosan), én a Midnight in Paris-nak szurkolok 😊
---
több mint 12 éve
igen, néztemérdekes, mindenhol azt olvastam a J. Edgarról, h ez lehet az a filmje DiCaprionak amiért megkapja a szobrot, bár még nem láttam, azért reménykedtem benne, h legalább jelölikEaRlnem jött be, de pl. a Drive is csak egyetlen kategóriában (hangvágás...) kapott jelölést
érdekes lesz ez, mostmár lassan tényleg neki kéne állni filmezni, engem igazábol a szinészi teljesitmény sokkal jobban lenyügöz mint maga a filmek, és így a jelölteket böngészve, hát nemtudom, van-e hasonló teljesítmény, mint pl. tavaly Collin Firth, Franco vagy azelött Christoph Waltz(egyik all-time kedvenc performance-em)
több mint 12 éve
érdekes, mindenhol azt olvastam a J. Edgarról, h ez lehet az a filmje DiCaprionak amiért megkapja a szobrot, bár még nem láttam, azért reménykedtem benne, h legalább jelölikEaRlnem jött be, de pl. a Drive is csak egyetlen kategóriában (hangvágás...) kapott jelölést
itt az összes, egy nap késéssel: http://filmbuzi.hu/archives/2012/01/24/a-84-oscar-jelotljei/
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
most iszom szavaid. pénteken néztem meg, de nem voltam olyan kitartó, mint te...40 perc körül tekerés, majd off. sokkal többet vártam, az akkori kor nagyon érdekel...JJ, és mi a véleményed az "Another Earth" c. movie-ról?2007-es a hozzászólás, ebből fakadóan természetesen frissítésre szorul, konzultálni kell a szerzővel
szerk.: és ha jóba akarok lenni Sobri-val? tagadjam meg az Istent? 😂JC6
a filmet nem láttam, és témájából fakadóan nem is nagyon érdekel (nem vagyok egy sci-fi fan)
a Suszter, Szabó, Baka, Kém-nek álltam neki ma este, amitől sokat vártam, de azonkívül hogy nem keveset beszélnek benne magyarul és Budapesten van a nyitójelenet, hatalmas csalódás volt... pedig a kémtörténeteket szeretem, de a hidegháborús hangulat nagyon nem jött át, borzasztó érdektelenek a szereplők és maga a történet is, szerintemJJ
több mint 12 éve
JJ, és mi a véleményed az "Another Earth" c. movie-ról?Ha jóban akarsz lenni Sobrival, akkor keresd fel orvosod, gyógyszerészed. )
több mint 12 éve
JJ, és mi a véleményed az "Another Earth" c. movie-ról?2007-es a hozzászólás, ebből fakadóan természetesen frissítésre szorul, konzultálni kell a szerzővel
a filmet nem láttam, és témájából fakadóan nem is nagyon érdekel (nem vagyok egy sci-fi fan)
a Suszter, Szabó, Baka, Kém-nek álltam neki ma este, amitől sokat vártam, de azonkívül hogy nem keveset beszélnek benne magyarul és Budapesten van a nyitójelenet, hatalmas csalódás volt... pedig a kémtörténeteket szeretem, de a hidegháborús hangulat nagyon nem jött át, borzasztó érdektelenek a szereplők és maga a történet is, szerintem
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
JJ, és mi a véleményed az "Another Earth" c. movie-ról?szerk.: és ha jóba akarok lenni Sobri-val? tagadjam meg az Istent? 😂