Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 547
Megnézhetem bármilyen technikával, de az, hogy elvileg történelmi eseményt dolgoz fel, és közben tele van orbitális fantasy baromságokkal, számomra befogadhatatlanná teszi.Félreértések elkerülése végett. A nem néztem végig azt jelenti, hogy több részt is átpörgettem. Egyszerűen olyan baromságok vannak a történetben, hogy nem tudtam, nevessek, vagy sírjak. Félelmetes. JJ, mi a nagy fordulat 30 perc után? A "halhatatlanok" léte? És mi a pokolba küldjük őket?szabaa 300 olyan film, mint az avatar, vagy moziban nézed olyan technikával, amire tervezték, vagy jobban teszed ha lesvédeled magadnakJJ
több mint 12 éve
Félreértések elkerülése végett. A nem néztem végig azt jelenti, hogy több részt is átpörgettem. Egyszerűen olyan baromságok vannak a történetben, hogy nem tudtam, nevessek, vagy sírjak. Félelmetes. JJ, mi a nagy fordulat 30 perc után? A "halhatatlanok" léte? És mi a pokolba küldjük őket?szabaa 300 olyan film, mint az avatar, vagy moziban nézed olyan technikával, amire tervezték, vagy jobban teszed ha lesvédeled magadnak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 547
Félreértések elkerülése végett. A nem néztem végig azt jelenti, hogy több részt is átpörgettem. Egyszerűen olyan baromságok vannak a történetben, hogy nem tudtam, nevessek, vagy sírjak. Félelmetes. JJ, mi a nagy fordulat 30 perc után? A "halhatatlanok" léte? És mi a pokolba küldjük őket?
több mint 12 éve
pedig a 300-ban pont a 30. perc után van a nagy fordulat, de nem mondom el, hátha valaki még nem láttaDehogy, csak én is szeretnék olyan filmekről beszélgetni, melyeket bár nem láttam végig, de azért szerintem szarok.Nem éppen tudományos módszer, de a filmek nagy többségéről k. 30 perc után el tudom dönteni, hogy érdekel-e, vagy annyira távol áll tőlem a téma/megvalósítás/történetmesélés/képivilág/színészek stb. hogy minimálisan sem kelti fel a figyelmemet, piszkálja meg a fantáziámat, akkor jó esetben talonba kerül, hogy hátha csak hangulatom nem volt hozzá, rossz esetben kuka.DoM
A hülye rendező meg ne gondolkodjon elejébe', közepébe', végébe', legyen jó a film egyből, azonnal.
Ilyeténképp még véletlenül se nézd meg a Hatodik érzéket, vagy a Letaszítvát, vagy a Puszta formalitást, de a Mementot se.Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Dehogy, csak én is szeretnék olyan filmekről beszélgetni, melyeket bár nem láttam végig, de azért szerintem szarok.Nem éppen tudományos módszer, de a filmek nagy többségéről k. 30 perc után el tudom dönteni, hogy érdekel-e, vagy annyira távol áll tőlem a téma/megvalósítás/történetmesélés/képivilág/színészek stb. hogy minimálisan sem kelti fel a figyelmemet, piszkálja meg a fantáziámat, akkor jó esetben talonba kerül, hogy hátha csak hangulatom nem volt hozzá, rossz esetben kuka.
A hülye rendező meg ne gondolkodjon elejébe', közepébe', végébe', legyen jó a film egyből, azonnal.
Ilyeténképp még véletlenül se nézd meg a Hatodik érzéket, vagy a Letaszítvát, vagy a Puszta formalitást, de a Mementot se.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Dehogy, csak én is szeretnék olyan filmekről beszélgetni, melyeket bár nem láttam végig, de azért szerintem szarok.Muszáj ebbe is beleflémelni, mi? 😀szabaRávettem magam és megnéztem a 300-at. Végignézni mondjuk nem tudtam, nagyon felidegesített...szabaÉn meg átúsztam a Balatont. Mondjuk nem teljesen, de legalább nem lettem ideges.Sobri Jóska
Ilyeténképp még véletlenül se nézd meg a Hatodik érzéket, vagy a Letaszítvát, vagy a Puszta formalitást, de a Mementot se.
több mint 12 éve
szaba
10 547
Muszáj ebbe is beleflémelni, mi? 😀Rávettem magam és megnéztem a 300-at. Végignézni mondjuk nem tudtam, nagyon felidegesített...szabaÉn meg átúsztam a Balatont. Mondjuk nem teljesen, de legalább nem lettem ideges.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Rávettem magam és megnéztem a 300-at. Végignézni mondjuk nem tudtam, nagyon felidegesített...szabaÉn meg átúsztam a Balatont. Mondjuk nem teljesen, de legalább nem lettem ideges.
több mint 12 éve
szaba
10 547
Rávettem magam és megnéztem a 300-at. Végignézni mondjuk nem tudtam, nagyon felidegesített...
több mint 12 éve
Ben Gazzara, an intense actor whose long career included playing Brick in the original “Cat on a Hot Tin Roof” on Broadway, roles in influential films by John Cassavetes and work with several generations of top Hollywood directors, died on Friday in Manhattan. He was 81.Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csontdaráló a TV2-n. 😂VrijbloedHatalmas a film, bár kb 25x láttam már 😊 Még annak idején amikor kijött beszereztem karácsony táján hogy teljes legyen a football élmény a meccsek mellé 😊
több mint 12 éve
Csontdaráló a TV2-n. 😂
több mint 12 éve
Ez a God Bless America kicsit az Összeomlás és a Született gyilkosok keverékének tűnik így elsőre, de érdekes: http://videa.hu/videok/film-animacio/god-bless-america-korhataros-elozetes-trailer-FYv5VJSl1Py8P6o3
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Egyelőresajnos nincs meg. Már több hónapja láttam, és egyenlőre nem találom sehol.Shawn84Ahhoz már van teljes. Én is úgy néztem meg. Elég lenne kijavítani nem?Shawn84magyar? küldd már el akkor légysziJJ
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
sajnos nincs meg. Már több hónapja láttam, és egyenlőre nem találom sehol.magyar? küldd már el akkor légysziJJnem lesz 😛Ahhoz már van teljes. Én is úgy néztem meg. Elég lenne kijavítani nem?Shawn84
a 5th quarternek állok neki, na nem azért, mert annyira jó film, hanem mert egy részét már megcsinálta másJJ
több mint 12 éve
magyar? küldd már el akkor légysziAhhoz már van teljes. Én is úgy néztem meg. Elég lenne kijavítani nem?Shawn84Ehhez is kéne majd egy felirat 😊Shawn84nem lesz 😛
a 5th quarternek állok neki, na nem azért, mert annyira jó film, hanem mert egy részét már megcsinálta másJJ
---
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ahhoz már van teljes. Én is úgy néztem meg. Elég lenne kijavítani nem?nem lesz 😛Újabb focis movie:Ehhez is kéne majd egy felirat 😊Shawn84
http://www.imdb.com/title/tt1606390/Rataxes
több mint 12 éve
nem lesz 😛Újabb focis movie:Ehhez is kéne majd egy felirat 😊Shawn84
a 5th quarternek állok neki, na nem azért, mert annyira jó film, hanem mert egy részét már megcsinálta más
---
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Újabb focis movie:Ehhez is kéne majd egy felirat 😊
több mint 12 éve
50 Cent.. 😀
több mint 12 éve
Újabb focis movie:http://www.imdb.com/title/tt1606390/
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Eden Lake - Azt a rohadt, ez telibe talált. Ilyen nyomasztó filmet még nem volt szerencsém látni, totál a hatása alatt vagyok még most is. Mondták, hogy borzasztóan lehangoló, de ez tényleg leírhatatlan. Egyszerűen zseniális a film, bár őszintén szólva nem tudom, ajánljam-e bárkinek is...Amúgy nálam 10-ből 10. Holnap nézek 1-2 vígjátékot, de lehet még ma este...
több mint 12 éve
JJ, egy sztori, hogy munkád nem hiába végzed. 😊Faterom egyik kedvenc filmje a Blind Side, és pár hete focis filmekről beszélgettünk, hogy a legtöbben milyen szar a szinkron (qb - hátvéd, meg mindenféle nyakatekert tükörfordítások), mire újságolta, hogy most nézte meg újra felirattal a Blind Side-ot, és hogy ott milyen kurva jól vannak ezek, végre egy film, ahol fasza volt.
több mint 12 éve
rendben, végülis nem oszt, nem szoroz, ha kipróbálom ezzel is.köszi a munkát!