Filmek

40 feliratkozó

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Én anno moziban láttam a Baljós Árnyakat, még mikor kijött és akkor is tetszett. Mondjuk azóta 1x nem néztem meg, lehet így 3-D feldobja, de már nem tud érdekelni. :/
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Most értem haza a Baljós Árnyakról. Beszarás, jegyet kellett foglalnom délután, mert rohamosan fogytak. Mire odaértünk a mozihoz alig lehetett odaférni a jegypénztárhoz, megtelt a terem, szerintem egy gombostűt nem lehetett volna leejteni. Minden harmadik ember jelmezben, vagy valami SW-s cuccban érkezett a vetítésre, ilyet most éltem át először, hatalmas élmény volt. Jómagam is egy Vader sisakkal a fejemen éltem át újra nagyvásznon az újkori első epizódot.

Bevallom, izgatottan vártam az estét, mert 2012-ben moziban látni SW-t kuriózum. A történetet, a felhajtást, JarJar-t(aki ma este valamiért nem idegesített, 2-3 poénján még fel is nevettem) mindenki ismeri, azt nem is ragoznám. Azonban a 3d(még ha konvertált is volt) adott egy remek mellékízt az egésznek, teljesen más volt így látni a már ronggyánézett filmet.

Én csak ajánlani tudom, hogy szánjatok rá 2 és fél órát, mert nem érződött rajta a rókabőr szag, viszont nosztalgiázni és beleborzongni a főcímzene első akkordjába kiváló érzés volt. Ott leszek a Klónok harca vetítésekor is a moziban, ez biztos.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hogyan lopjunk felhőkarcolót?
Ezen besírtam... Egy az, hogy rohadtul unalmas, sőt, helyenként fárasztó, de hogy

SPOILER

kocsit lopnak, na az tényleg gáz.

Pedig ilyen szereplőgárdától azért jobb filmet várna az ember...
több mint 12 éve
catattack 3 520
Tegnapra sikerült legyűrni a Harry Potter sorozatot a Tűz serlgétől. Kissé pörgősebbnek vártam az utolsó két részt, de alapvetően jó volt. Az utolsó részben tiszta LOTR feelingem volt! Fasza!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a gyors választ 😊
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egy gyors kérdésem lenne, nincs időm visszalapozni. A Moneyball cimű film kijött már magyar szinkronnal is ugye ?gravedigger
Azt hiszem igen, mert úgy néztem meg múlthéten. 😊

több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Egy gyors kérdésem lenne, nincs időm visszalapozni. A Moneyball cimű film kijött már magyar szinkronnal is ugye ?gravedigger
igen

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egy gyors kérdésem lenne, nincs időm visszalapozni. A Moneyball cimű film kijött már magyar szinkronnal is ugye ?
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
nézős lesz ez is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Itt van JJ remek cikke a témáról?: http://bowlhu.blog.hu/2011/03/16/az_elet_a_legjobb_forgatokonyviroSchleck
köszi!

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
tudnátok nekem mondani focis filmet?

amiket láttam: the express, remember the titans, the blind side, invincible, friday night lights (filmet, sorozatot is) - ennyi jutott most eszembe.lol
Itt van JJ remek cikke a témáról: http://bowlhu.blog.hu/2011/03/16/az_elet_a_legjobb_forgatokonyviro

több mint 12 éve
tudnátok nekem mondani focis filmet?

amiket láttam: the express, remember the titans, the blind side, invincible, friday night lights (filmet, sorozatot is) - ennyi jutott most eszembe.

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
A srácok az Expendables 2 forgatása után megpróbálták meggyőzni Chuckot, hogy ne erősködjön a PG-13 mellett. Nem ők nyertek.

több mint 12 éve
davekid 349 — Go Big Red
Borotvaélen című filmet látta valaki? vélemény?Habi
ezt a filmet ajánlom inkább, március 1-jén jön a magyar mozikba is
http://www.youtube.com/watch?v=i-M5Qx57_UUJJ
hah, a Friday Night Lightsból játszik benne "Vince Howard"

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Srácok!
War horse.
Ütős lett. Csillagos ötös.JC6
amikor kisgyerek voltam olvastam apával lefekvés előtt egy Csataló című novellát. az mondjuk a krími háborúról szólt, de gondolom ugyan az kb, csak elspielbergesítve. emaitt annyira engem nem mozgat, de örülnék, ha megcáfolnád a feltétezésemet, hogy nyáltenger az egész..brk
Michael Morpurgo 2007-ben írta meg a könyvét, amit előbb színházba vittek, majd ugye Spielberg bácsi dolgozta fel.

SPOILER
Kicsit annak tűnik, pár jelenet ki is verte nálam a biztosítékot, de rólam tudni kell, hogy sokat voltam kiskoromban lovak közelében és azt nem tudom megcáfolni, hogy sok közülük igenis szívós, rátermett és strapabíró. Szóval, amikor a filmet néztem rendre ezek a képek jöttek elő.
Az első jelenet, ami nem tetszett az az volt, amikor a hadnagy(százados?) levelet írt a ló gazdájának és még rajzot is készített. A második a kislányos rész volt. Ha nem tudtam volna, akkor is levágom a végén, hogy Spielberg csinálta. Viszont amikor az angol és német katona együtt szabadította ki az remek jelenet volt. Illetve a találkozás...Volt benne pár nagyon szép és megindító jelenet.
De nem akarom az egész filmet leírni, hasonló művet fogsz kapni, mint a Csataló c. novella, csak amerikás stílusban. Mint amilyet Morpurgo írt.

OFF.

A nagykörút során dörög a társzekér,
Elébe fogva két öreg, iromba állat,
Két szürke paripa, két szomorú egér,
Míg jobbra, balra, új batárok zaja vágtat.

Egyik ló idegen: Meklenburg a hona,
A másik csatamén, rokkant és sántikáló;
Ó harcok tavasza, mely nem tér meg soha!
Örökre itt maradt, igába törve Ráró.

A büszke paloták, a szürke nagykörút
Olyan rideg vidék, ők más tájakra vágynak,
Az egyik csöndesen áhítja a falut,
A másik a tüzes, a vad, szabad csatákat!

S amíg a villamos riadva csöngeti
Az únt melódiát, mely mindig visszajár itt,
Harcok harsány zaja fülébe cseng neki
És hallja letiport rétek rőt trombitáit!

S ha néha szembe jő egy század, egy csapat
S megzendül a zene s a nagydob fölujjongat,
Irigyen nézi a kis katonalovat,
Mely délcegen topog, hallván a cifra szókat.

Ráró fáradt fejét búsan csüggeszti le
És hosszasan nyerít, hogy fölriad a párja
S míg a hadizenét beissza nagy füle,
Rágondol komoran halott tábornokára!
több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
amikor kisgyerek voltam olvastam apával lefekvés előtt egy Csataló című novellát. az mondjuk a krími háborúról szólt, de gondolom ugyan az kb, csak elspielbergesítve. emaitt annyira engem nem mozgat, de örülnék, ha megcáfolnád a feltétezésemet, hogy nyáltenger az egész..brk
Csataló novellát nem ismerem, de a War horse is regény alapján készült. Hadak útján címmel Michael Morpurgo tollából, amiről rossz szót én még nem hallottam. Belevághatsz abba is a film helyett.
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Srácok!
War horse.
Ütős lett. Csillagos ötös.JC6
amikor kisgyerek voltam olvastam apával lefekvés előtt egy Csataló című novellát. az mondjuk a krími háborúról szólt, de gondolom ugyan az kb, csak elspielbergesítve. emaitt annyira engem nem mozgat, de örülnék, ha megcáfolnád a feltétezésemet, hogy nyáltenger az egész.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Srácok!
War horse.
Ütős lett. Csillagos ötös.
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
http://www.youtube.com/watch?v=kn3cmYJ4Pw4&feature=youtube_gdata

még két nap és premier. Alig várom.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
ezt a filmet ajánlom inkább, március 1-jén jön a magyar mozikba is
http://www.youtube.com/watch?v=i-M5Qx57_UU

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 493 — Steelers fan
egynek elmegy...igazából semmi extra
felesleges volt moziban nézni :/
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Borotvaélen című filmet látta valaki? vélemény?

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
uhh,hát tényleg elég megrendítő volt,főleg a vége 😕

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Katyń c. filmet látta valaki?vélemények?Joci
Megrendítő és kihagyhatatlan film.Vrijbloed
Csatlakozom. Külön kiemelném, ahogy az idősíkokkal játszott a rendező a dramaturgiai felépítés érdekében.

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Katyń c. filmet látta valaki?vélemények?Joci
Megrendítő és kihagyhatatlan film.