Filmek

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
na meg is van az idén legjobban várt film 😀 http://www.imdb.com/title/tt1853728/EaRl
Az a cast nem gyenge, bár én Gordon-Lewittet nagyon nem csípem :/
több mint 12 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
na meg is van az idén legjobban várt film 😀 http://www.imdb.com/title/tt1853728/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ma megnéztem egy 1989-es klasszikust, gondolom sokan láttátok a ''Vaklárma '' cimű filmet, és újra fogtam a hasam a nevetéstől 😊 Hatalmas film lehetett akkoriban 😊gravedigger
Hozzám orvos ne nyúljon! 😀 😀 😀
DS!Darksun3
Mondja ki az első szót dr Johannson úr ami eszébe jut...ööö :/ Pina 😊 😂 😂 😂 😂
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
hétvégén elcsíptem 2 remek filmet: Elsodorva v sodródva már nem is tom, meg Gyilkos kobold.

hát vmi fantörpikus volt mind2! aki teheti ne kínozza magát, én sajnos megtettem és azóta is rémálmaim vannak... 😀😀

|
több mint 12 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
Ma megnéztem egy 1989-es klasszikust, gondolom sokan láttátok a ''Vaklárma '' cimű filmet, és újra fogtam a hasam a nevetéstől 😊 Hatalmas film lehetett akkoriban 😊gravedigger
Hozzám orvos ne nyúljon! 😀 😀 😀
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
...
ha lesz hozzá angol felirat, akkor megcsinálom a magyaritástJJ
Király, köszi előre is 😊

Fifty-fifty - az előzetes híreknek megfelelően valóban nagyon jó kis film, olyan lélekemelő :rolleyes:

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ma megnéztem egy 1989-es klasszikust, gondolom sokan láttátok a ''Vaklárma '' cimű filmet, és újra fogtam a hasam a nevetéstől 😊 Hatalmas film lehetett akkoriban 😊
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
http://hungarian.imdb.com/title/tt1562849/
Egész jó az imdb-ratingje, sajnos feliratot még nem találtam hozzá...Rataxes
"I want you to think about two words: CHAMPION-SHIP" 😀
kösz hogy szóltál, én promóztam még anno mikor láttam a trailerét, elborult egy film, de el kell ismernnem hogy szórakoztató

ha lesz hozzá angol felirat, akkor megcsinálom a magyaritást

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
http://hungarian.imdb.com/title/tt1562849/
Egész jó az imdb-ratingje, sajnos feliratot még nem találtam hozzá...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The ides of March- A hatalom árnyékában.
Clooney, Ryan Gossling (egyre nagyobb kedvenc, úgy látom most ő lett az egyik fő sztár), Seymour.
Így nem sokkal az amerikai választások előtt jó kis bemutató a politikáról stb.Kroos
szerintem a legnagyobb csalódás a filmben épp az, hogy semmit nem mutat beJJ
Ezt osztom. Majdnem el is aludtam.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 430 — #NoStress
Nejkem eddig kimaradt Aronofsky első filmje a Pí, most pótoltam be, hát ...
A film fekete fehér, ez ad egyfajta feelinget, a színészek is hitelesek voltak, a feszültség is meg volt, szóval akár tuti is lehetett volna, mégse érzem azt a végén, hogy mekkora telitalálat, miközben amíg néztem, azalatt a 80-90 perc alatt lekötött.
Végülis egy film elsődleges célja, hogy az adott időtartamra amíg nézem kikapcsoljon, szórakoztasson, nos ez meg volt, de mégis úgy érzem, a vége, a "megoldás" rendkívül ergyára sikeredett.

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hát a szokásosat, h milyen aljas "játék" az egész, meg h Gossling hogy változik át és a végét is nyitva hagyta talán...
Jó mondjuk újat ebben a témában nem lehet nagyon, mert mondjuk h mindenki jó és csak az emberek javát akarják azt senki se hiszi el.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
50/50-t ajánlom mindenkinek, hatalmas film lett, JGL óriásit alakít, és tökéletes az egyensúly dráma és vígjáték között, bár így visszagondolva, rám inkább drámaian hatott összességében, egyedül nézős film, 9/10
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Clooney, Ryan Gossling (egyre nagyobb kedvenc, úgy látom most ő lett az egyik fő sztár), Seymour.
Így nem sokkal az amerikai választások előtt jó kis bemutató a politikáról stb.Kroos
szerintem a legnagyobb csalódás a filmben épp az, hogy semmit nem mutat be

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Így nem sokkal az amerikai választások előtt jó kis bemutató a politikáról stb.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
velem is ez volt,szóval...nm 😀thebeke
Egyébként nagyon nagy film volt, köszi hogy szóltál! 😊
Annyiba tudnék belekötni, hogy az utolsó meccs számomra kicsit eltúlzott volt, de hollywood-i filmtől ez nem nagy meglepetés. Viszont Crowe és Giamatti egészen zseniálisak voltak.

több mint 12 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 493 — Steelers fan
velem is ez volt,szóval...nm 😀
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
rtl-en, A remény bajnoka!thebeke
Köszi, hogy tönkretetted a délutáni tanulásomat. 😀

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Leirja nekem valaki mi a pontos cime annak a filmnek amikor a csávó a munkásosztályból Eagles játékos lesz ? 😊 Le akarom tölteni de egyszerüen nem ugrik be....

Köszgravedigger
http://www.google.hu/search?aq=2&oq=movie+philade&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=movie+philadelphia+eagles
😛
több mint 12 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 493 — Steelers fan
rtl-en, A remény bajnoka!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Nem tudna vki a The Rum Diary c. filmhez subtitle-t adni, én sehol se találok. 😕empty taxi
http://www.subtitleseeker.com/376136/The+Rum+Diary/Subtitles/
😀
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Nem tudna vki a The Rum Diary c. filmhez subtitle-t adni, én sehol se találok. 😕

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csak én nem látom a port.hu-n a filmeknél a véleményeket?
Írnék oda erről a Vasököl c. "alkotásról" pár nem épp frenetikus jelzőt, de nem látok semmit, pedig be vagyok jelentkezve...
több mint 12 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
Bosszú Angyalai spoiler via filmdroid
Tehát még egyszer: SPOILER!

"A Movieweb birtokába jutott néhány fontosabb részlethez, amelyek a Bosszúállók képregényfilmhez kapcsolódik. Tehát aki meg akar lepődni a film alatt az ne olvasson tovább.

A bennfentes megerősítette, hogy a Vörös Koponya is benne lesz a produkcióban, Loki utazásai során találkozik vele és közösen osztoznak a Végtelenség Ékkövein. Mindketten három-három ékkövet birtokolnak, Lokinál az Elme, a Valóság és a Hatalomm, Koponyánál pedig az Idő, a Lélek és a Tér található.

Lesznek idegen lények a filmben, de őket nem Skrulloknak nevezik, a The Redacted nevet ragasztották rájuk. Állítólag a földönkívüliek a Skrullok újabb változatai lesznek. A Marvel hiába próbálta visszaszerezni a Foxtól az eladott jogokat, ezért volt szükség, hogy megváltoztasson rajtuk ezt-azt, különben a Fox perelt volna. A lények több színben fognak pompázni és képesek lesznek az alakváltásra.

Ohó, Thanos is felbukkan a Bosszúállókban. Thor féltestvére átveri Thanost, Lokira bízza a The Redacted faj irányítását, cserébe az asgardi cselszövő látszólag lepasszolja neki a Végtelen kesztyűt. De Thanos ezen kívül egy másik, hatalmas erejű lényt is ad Loki mellé, a kígyó neve: Leviathan.

Ám az űrlények egy bizonyos ponton rájönnek, hogy mesterüket csúnyán átverték, ezért Loki kényszerű szövetséget köt a szuperhőscsapattal."

DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Leirja nekem valaki mi a pontos cime annak a filmnek amikor a csávó a munkásosztályból Eagles játékos lesz ? 😊 Le akarom tölteni de egyszerüen nem ugrik be....

Köszgravedigger
Invincible