Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Filmek

39 feliratkozó

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 927 — Vikings fan
Szerintem már volt téma de a Noah (Noé) valami nagyon unalmasra sikeredett.
DA is hanyatlik sajna

meg kéne találni az új generáció rendezőjét (aki biztos nem Nolan)Janek
Mi a gond Nolannel?dugo1993
Tulajdonképpen ha denevérembert nem csinálta volna akkor semmi.

De mindenki hibázik talán S Leone nemJanek
Kifejtenéd? Kíváncsi vagyok.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 100 — Apu ökölbeszorított keze
DA is hanyatlik sajna

Mi a gond Nolannel?dugo1993
Tulajdonképpen ha denevérembert nem csinálta volna akkor semmi.

De mindenki hibázik talán S Leone nem

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 242 — no es importante
😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 776
DA is hanyatlik sajna

Mi a gond Nolannel?

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 389 — NFL bracket champion '26
 www.youtube.com/watch?v=MZoO8QVMxkk

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
DA is hanyatlik sajna

meg kéne találni az új generáció rendezőjét (aki biztos nem Nolan)

több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 233 — The Mathematician
lol, most nézem hogy van egy 2012es Underworld film is 😀
asszem itt az ideje egy maratonnak 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 16 082 — a new hope (again)
Sziriána - 2005ös film, aki szereti a kusza politikai filmeket annak ajánlott. Az nem világos számomra, hogy a végén | matt damon direkt ül át a másik kocsiba vagy sem | ? Vki esetleg...?peach
nem éppenbaggio
Én is így gondoltam 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sziriána - 2005ös film, aki szereti a kusza politikai filmeket annak ajánlott. Az nem világos számomra, hogy a végén | matt damon direkt ül át a másik kocsiba vagy sem | ? Vki esetleg...?peach
nem éppen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 16 082 — a new hope (again)
Sziriána - 2005ös film, aki szereti a kusza politikai filmeket annak ajánlott. Az nem világos számomra, hogy a végén | matt damon direkt ül át a másik kocsiba vagy sem | ? Vki esetleg...?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Az a film nekem is bejövős volt 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Az ember gyermeke... Zseniális rendezés. Nem egy nagy sztori de hihetetlenül hihetőre megcsinált valóság, ötletes operatőri munka. Klassz soundtrack. Végig benne érzi magát az ember a filmben. Jobban mint eddig barmelyik 3D-s filmben éreztem.Többet nem is nagyon tudok írni, a filmcsinálásnak ezt kellene jelentenie. Nekem mint film 10/10 mint alkotás 8/10.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 131 — #NoStress
Ő a B Button hiszen eljutott a korai brilliáns daraboktól(Hetedik,Harcosok Klubja,Allien 3) eddig....Janek
Ajánlom Finchertől a Gone Girlt. Ha megnézted egyből máshogy gondolod majd azt a Benjamin Buttonos hasonlatot.bjarte90
A Gone Girl jó iparosmunka.
Ha nem tudnád, hogy ki rendezte sose találnád ki.
Semmi "Fincheres" nincs benne.Sobri Jóska
Csak a | misszionárius pózos gyilkosságot | több tucatszor forgatták le, ez az alapos kimunkáltság és a jelenetek tökéletes összecsiszolása azért meglehetőségen érződik rajta, sajnos Fincher ma már ennyit tud. Olyan ő, mint a technológiában az apple vagy a zenében Madonna, tudja mi kell az embereknek: fontos téma könnyed érthetőséggel, igényesen csomagolva.baggio
Ha nem tudtad volna ki rendezte, a film megnézése után kitalálod, hogy ő rendezte?Sobri Jóska
Ha a rendezés önmagában nem is feltétlenül, az újabb Trent Reznor soundtrackkel együtt biztosanbaggio
Oliver Stone is csípi a NIN-t.
De téged nem lehet ezek szerint becsapni. 😊

több mint 11 éve
Sajnos ennyit tud.
Tehat a mindent tudo bölcs rendező egyre kevesebbet nyujt...

több mint 11 éve
Ő a B Button hiszen eljutott a korai brilliáns daraboktól(Hetedik,Harcosok Klubja,Allien 3) eddig....Janek
Ajánlom Finchertől a Gone Girlt. Ha megnézted egyből máshogy gondolod majd azt a Benjamin Buttonos hasonlatot.bjarte90
Csak a | misszionárius pózos gyilkosságot | több tucatszor forgatták le, ez az alapos kimunkáltság és a jelenetek tökéletes összecsiszolása azért meglehetőségen érződik rajta, sajnos Fincher ma már ennyit tud. Olyan ő, mint a technológiában az apple vagy a zenében Madonna, tudja mi kell az embereknek: fontos téma könnyed érthetőséggel, igényesen csomagolva.baggio
Ha nem tudtad volna ki rendezte, a film megnézése után kitalálod, hogy ő rendezte?Sobri Jóska
Ha a rendezés önmagában nem is feltétlenül, az újabb Trent Reznor soundtrackkel együtt biztosan

---
több mint 11 éve
Ha nem tudtad volna ki rendezte, a film megnézése után kitalálod, hogy ő rendezte?

több mint 11 éve
Csak a | misszionárius pózos gyilkosságot | több tucatszor forgatták le, ez az alapos kimunkáltság és a jelenetek tökéletes összecsiszolása azért meglehetőségen érződik rajta, sajnos Fincher ma már ennyit tud. Olyan ő, mint a technológiában az apple vagy a zenében Madonna, tudja mi kell az embereknek: fontos téma könnyed érthetőséggel, igényesen csomagolva.

---
több mint 11 éve
Semmi "Fincheres" nincs benne.

több mint 11 éve
bjarte90 New England Patriots 32
Ajánlom Finchertől a Gone Girlt. Ha megnézted egyből máshogy gondolod majd azt a Benjamin Buttonos hasonlatot.
több mint 11 éve
Ez a Benjamin Button valami iszonyat jo film, szegyen hogy eddig nem lattam.eaglesmcnabb
Szerintem meg pocsék.
Ezért jó az ízlés.

Csak ennek a filmnek nincs ebből.

Unalmas,semmit mondó ,hazug és posványos.

Semmi nem történik vele olyan ami velünk nem történne meg nap mint nap .
Dolgozik,iszik,kurvázik,szerelmes,utazik.

Ha nem tudnám ki rendezte akkor is pocséknak gondolnám de Finchertől ez szégyen.
Ő a B Button hiszen eljutott a korai brilliáns daraboktól(Hetedik,Harcosok Klubja,Allien 3) eddig....

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 8 230
Förtelmes főnökök 2

Szerintem az első rész az utóbbi idők legjobbra sikeredett filmje a kategóriájában és ez jobban tetszett annál. Szerethető brigád, könnyed, vicces szórakoztató 😊
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 831 — Sa da tay!
😀
több mint 11 éve
22 Jump street....

pocsék, az első is rossz volt ez is az... kiismerhető, bugyuta... korlátozottan vicces... feleslegesen trágár... legalábbis nekem. 4.3/10

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
érdekes alapötlet, jó kidolgozás... osztom a véleményed 😊

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 600 — je suis poloska
Ez a Benjamin Button valami iszonyat jo film, szegyen hogy eddig nem lattam.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!