Filmek

40 feliratkozó

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Ezek megvannak nekem is de ennek ellenére nem tudom a filmhez hozzáidőzíteni a feliratot. Bármit csinálok nem jó. Most letöltök egy másik release-t hátha ahhoz jobb a felirat. A The Thing-hez találtam R5 line meg minden egyezik, de valamiért 10 másodpercet csúszik.Shawn84
Bent van már az új verzió a "kölcsönzőkben"? 😊 Már megyek is érte 😊 szerk.: ment pm!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Attól függ hogy mit kell csinálni, 1-2 dolgot össze tudok hozni 😊
szerk.: van a subtitle workshop nevű progi, illetve van hozzá egy jó kis leírásom, a kettő kombójával gyerekjáték bármit összehozni. Ha gondolod a leírást átszúrom szívesen!Rataxes
Ezek megvannak nekem is de ennek ellenére nem tudom a filmhez hozzáidőzíteni a feliratot. Bármit csinálok nem jó. Most letöltök egy másik release-t hátha ahhoz jobb a felirat. A The Thing-hez találtam R5 line meg minden egyezik, de valamiért 10 másodpercet csúszik.
több mint 13 éve
Attól függ hogy mit kell csinálni, 1-2 dolgot össze tudok hozni 😊
szerk.: van a subtitle workshop nevű progi, illetve van hozzá egy jó kis leírásom, a kettő kombójával gyerekjáték bármit összehozni. Ha gondolod a leírást átszúrom szívesen!

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Felirat időzítéshez ért valaki?
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Most néztem meg megint a Fight Club-ot,szerintem még mindig zseniális!

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
Tudom, melyik filmre gondolsz, de sajnos én is csak ennyire emlékszem belőle. 😊
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Jim Carrey - Kábelbarát 😂 😂 😂JC6
nem 😊

darksun3! azhittem hirtelen, hogy tudod. én csak anynire emlékszek amit leírtam (arra sem azért, mert láttam, hanem csak egy jelenetet láttam)

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
srácok!

egy filmet keresnék. sem címét, sem szereplőit/rendezőjét, sem gyártási évét nem tudom. gondolom amerikai.

viszonylag régi film, olyan '90-es évekbeli gyártású lehet. annyit ismerek belőlle, hogy egy srác az iskolában avgy otthon számítógépezik, és vihar van éppen. a villám belecsap a srác házába és a computeren keresztül megrázza a srácot. a dolog érdekessége, hogy a gyerek a számítógépnek (és a vihar/villámnak) köszönhetően nagy tudás birtokába jut.

aki véletlen a leírtak alapján felismeri a filmet, az ne tartsa magába! kiskorom óta meg akarom nézni, de sosem sikerült.Ventura
Ja és valami nemezise (okos, de köcsög gyerek) rájön erre, mert a Zinternetten valami adat rosszul van fent és az áramütött főhösgyerek is a rosszat tudja. Aztán valami vírussal megfertőzik a Zinternettet és a gyerek is belebetegszik, nem? 😀
Ennyire emlékszem belőle, meg, hogy ritka nagy baromság volt. 😀
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jim Carrey - Kábelbarát 😂 😂 😂
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 500 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
srácok!

egy filmet keresnék. sem címét, sem szereplőit/rendezőjét, sem gyártási évét nem tudom. gondolom amerikai.

viszonylag régi film, olyan '90-es évekbeli gyártású lehet. annyit ismerek belőlle, hogy egy srác az iskolában avgy otthon számítógépezik, és vihar van éppen. a villám belecsap a srác házába és a computeren keresztül megrázza a srácot. a dolog érdekessége, hogy a gyerek a számítógépnek (és a vihar/villámnak) köszönhetően nagy tudás birtokába jut.

aki véletlen a leírtak alapján felismeri a filmet, az ne tartsa magába! kiskorom óta meg akarom nézni, de sosem sikerült.Ventura
első tippem tenorx lesz 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Sziasztok. Mi az a film ami olyan mint a Tíz Kicsi Néger (egyesével halnak meg persze mindig az akire azt hiszed h a gyilkos). Katonák mennek a kiképzésre és mindig valamelyik meghal és hát semmi másra nem emlékszem csak hogy ez a gyakorlat egy lakatlan szigeten van,persze hol máshol gyilkolhatnak ilyen simán stb....
Na mindegy ha nem is pont ez a katonai kiképzős film,de aki tud valamilyen hasonló ilyen sok ember egy helyen összezárva és egyesével halnak meg úgy h nem tudni h ki a gyilkos az írjon valami jót.
köszönöm ha tud erre valaki úgy írni hogy semmi értelmes de konkrétat se írtam.Fa
Na asszem, van egy telitalálatom 😊
http://www.imdb.com/title/tt0088930/

A népszerű társasjáték (Cluedo) mintájára, Tim Curry örömjátéka, komikus film, sőt gyakorlatilag paródia.. de én remekül szórakoztam rajta.. és azok az endingek. 😊Igor
Megnéztem, mert a társasjátékot nagyon kedvelem, és jól szórakoztam rajta. Curry, főleg a film utolsó részében óriási. A három alternatíva meg... 😊
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
srácok!

aki véletlen a leírtak alapján felismeri a filmet, az ne tartsa magába! kiskorom óta meg akarom nézni, de sosem sikerült.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
battle royale? 😀briareos
Akartam én is javasolni, de abban tudni hogy ki a gyilkos nem? 😊Rataxes
azért van meglepetés a végén

több mint 13 éve
battle royale? 😀briareos
Direkt nem írtam, túl könnyű... 😛
Amúgy hogyhogy az Akira a legjobb nálad, aszittem hogy te Appleseed-fan vagy 😊Igor
appleseed filmek történetben azért nem túl erősek szvsz

több mint 13 éve
battle royale? 😀briareos
Akartam én is javasolni, de abban tudni hogy ki a gyilkos nem? 😊

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 370 — No 1 Zhang Yufei fan
battle royale? 😀briareos
Direkt nem írtam, túl könnyű... 😛
Amúgy hogyhogy az Akira a legjobb nálad, aszittem hogy te Appleseed-fan vagy 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
battle royale? 😀

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 370 — No 1 Zhang Yufei fan
Sziasztok. Mi az a film ami olyan mint a Tíz Kicsi Néger (egyesével halnak meg persze mindig az akire azt hiszed h a gyilkos). Katonák mennek a kiképzésre és mindig valamelyik meghal és hát semmi másra nem emlékszem csak hogy ez a gyakorlat egy lakatlan szigeten van,persze hol máshol gyilkolhatnak ilyen simán stb....
Na mindegy ha nem is pont ez a katonai kiképzős film,de aki tud valamilyen hasonló ilyen sok ember egy helyen összezárva és egyesével halnak meg úgy h nem tudni h ki a gyilkos az írjon valami jót.
köszönöm ha tud erre valaki úgy írni hogy semmi értelmes de konkrétat se írtam.Fa
Na asszem, van egy telitalálatom 😊
http://www.imdb.com/title/tt0088930/

A népszerű társasjáték (Cluedo) mintájára, Tim Curry örömjátéka, komikus film, sőt gyakorlatilag paródia.. de én remekül szórakoztam rajta.. és azok az endingek. 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor jó 😀
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 856 — a new hope (again)
...Fa
Ha olyat keresel, amiben nem tudni ki a gyilkos, ajánlom a Zodiákust. Nekem tetszett. Bár nem katonás.JC6
Én bealudtam a Zodiákuson, dögunalom sztem.Dzsokijuing
az sztem is egy kalap szar. viszont az azonosság az nagyon rendben van! 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 261 — Saturday Night Lights
...Fa
Ha olyat keresel, amiben nem tudni ki a gyilkos, ajánlom a Zodiákust. Nekem tetszett. Bár nem katonás.JC6
Én bealudtam a Zodiákuson, dögunalom sztem.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 500 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nézd meg az Egérfogót a Tháliában. Bár abban nem hal meg mindenki, ott sem tudni ki a gyilkos. és abban még játszottam is 😛 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
nem az "Egy gyilkos agya" c. filmre gondolsz?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
...Fa
Ha olyat keresel, amiben nem tudni ki a gyilkos, ajánlom a Zodiákust. Nekem tetszett. Bár nem katonás.
több mint 13 éve
...Fa
Azonosság

Ex-Rataxes