Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Most láttam, hogy felkerült Indavideóra a Köntörfalak. Nekem nagyon tetszett, szerintem érdemes rászánni 80 percet.Belekezdtem, de nagyon nem jöttek be a színészek sajnos, pedig érdekes ötletnek tűnt.
http://film.indavideo.hu/video/f_kontorfalakSzobi22
több mint 13 éve
Buried. Naggggyon kemény.kösz a tippet, pontosan ilyenre gondoltam, ezt valószínűleg nem muszáj ultrahiperszuper imax 3d-ben megnézni 😊
JJ figyelmébe is ajánlanám, mivel tényleg egy térben játszódik 😀 nem is túl nagyban..brk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
.brk
1 890
Buried. Naggggyon kemény.JJ figyelmébe is ajánlanám, mivel tényleg egy térben játszódik 😀 nem is túl nagyban.
több mint 13 éve
Én az Amistadban az Alien3-ban és a Közönséges bűnözők Kobajasijaként csíptem a legjobban. Nagyon frankó karakterszínész volt.Elhunyt Pete PostlethwaiteAz elveszett világ: Jurassic Park
R.I.P.
Az apám nevében óta nagy kedvencem volt! 😕Sanco
A titánok harca
Amistad
Sárkányszív
Közönséges bűnözők
Apám nevében
Az utolsó mohikán
A végső megoldás: halál
Őrült Stone, avagy 2008: A patkány éve
Ezekben emlékszem rá, én is nagyon bírtam!
😕((kishaszi
több mint 13 éve
Elhunyt Pete PostlethwaiteAz elveszett világ: Jurassic Park
R.I.P.
Az apám nevében óta nagy kedvencem volt! 😕Sanco
A titánok harca
Amistad
Sárkányszív
Közönséges bűnözők
Apám nevében
Az utolsó mohikán
A végső megoldás: halál
Őrült Stone, avagy 2008: A patkány éve
Ezekben emlékszem rá, én is nagyon bírtam!
😕((
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Most láttam, hogy felkerült Indavideóra a Köntörfalak. Nekem nagyon tetszett, szerintem érdemes rászánni 80 percet.http://film.indavideo.hu/video/f_kontorfalak
több mint 13 éve
Tourist - A túrista. Silány. Mondjuk; amióta Angelina öregszik, azóta ki kell emelni a tömegből mindenféle filmes megoldásokkal (minden szem rá szegeződik, csak ő van világos ruhában, késő ősszel is könnyedén van öltözve, állandóan betonkemény tökig sminkben ...stb.). Maga a film nem jó. Sőt. Annál is rosszabb. Lényegében minden hiányzik belőle ami a műfajra jellemző; különösen a fordulat, sebesség illetve a csattanó. Leginkább egy elb.zerált "Swordfish" utánzatnak tartanám, ha lenne kb. fele olyan jó film, mint az. 3/10 Depp és a velencei környezet miatt.
több mint 13 éve
Machete jó film. A vége felé többet röhögtem rajta, mint egy "normális" vígjátékon.Tag=Antal Nimród, én vártam, hogy ügyeskedjék valamit 😊 nekemis bejött a film, főleg a legeleje, de úgy amúgyis kiváló 😀
Néztem egy nagyot amikor a tag magyarul megszólalt. 😀Bébé
több mint 13 éve
Machete jó film. A vége felé többet röhögtem rajta, mint egy "normális" vígjátékon.Néztem egy nagyot amikor a tag magyarul megszólalt. 😀
több mint 13 éve
A miniszter félrelép hulladék?Reviczky egyike a moziképes színészeinknek, mint pl. Kern András. Ellenben pl. Bajor színházban első rangú, de filmekben nem igazán van a szeren. Persze; ez csak personal rating, semmi több.
Reviczky "gratis"... Uniqe quote...kishaszi
több mint 13 éve
Tron 2. Egynek elmegy, de mozijegyet nem ér. A beharangozó után több a füstje mint a lángja. Ellenben az oldschool Ducati értékelendő...
több mint 13 éve
A miniszter félrelép hulladék?Reviczky "gratis"... Uniqe quote...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Nekem tetszett. 😀Kurva nagy film ez a hazárd megye lordjai. 3 napja néztem meg itthon unalomból, de most is ugyanúgy élvezem 😛FViktor93ez azért sztem is kicsit erős volt , de én is elambultam rajta , valszeg azért mert a sorozatot imádtam és próbáltam azt belelátni az "eseményekbe"... 😂peach
több mint 13 éve
Kurva nagy film ez a hazárd megye lordjai. 3 napja néztem meg itthon unalomból, de most is ugyanúgy élvezem 😛FViktor93ez azért sztem is kicsit erős volt , de én is elambultam rajta , valszeg azért mert a sorozatot imádtam és próbáltam azt belelátni az "eseményekbe"... 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
üvegtigris 3....borzalomSzerintem, azért nem olyan rossz. Az 1-2-nél jobb, és az elmúlt 20 év top5 "magyar közönségfilmje" között van. Magyar mércével 9/10 lehetne (még Kamarás Iván is jó... döbbenet 😀 ), figyelembe véve a "Miniszter félrelép"-től a "Valami Amerika 2"-ig terjedő szeméthalmok sorát, ahol egy egészségeset vigyorogni sem lehetett. Persze; úgy ámblokk nem haladja meg az 4/10-et (talán egy harmatgyenge Leslie Nielsen/Adam Sandler vígjátékot súrol). Lényegében minden filmképes magyar színészt felvonultat (MégazErikaishitelesitt-ott 😀 ), kerek a történet, de ennyike és nem több. Thx a készítőknek, élvezhető.
1-2 poénon,és tildán kivül kalap szarthebeke
több mint 13 éve
A pre-Romo Jessica Simpson jó azért 😀 plusz az a kb. két jó déli poén. Amúgy nézhetetlen 😀Kurva nagy film ez a hazárd megye lordjai. 3 napja néztem meg itthon unalomból, de most is ugyanúgy élvezem 😛FViktor93Sobri Jóska
több mint 13 éve
Kurva nagy film ez a hazárd megye lordjai. 3 napja néztem meg itthon unalomból, de most is ugyanúgy élvezem 😛FViktor93
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Kurva nagy film ez a hazárd megye lordjai. 3 napja néztem meg itthon unalomból, de most is ugyanúgy élvezem 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
IgenAjánlanék egy filmet...Ez a Ryan Reynoldsos film?
Buried.
2010-es. Sokkoló volt számomra.JC6
Az Élve eltemetve?Vrijbloed
több mint 13 éve
üvegtigris 3....borzalom1-2 poénon,és tildán kivül kalap szar
több mint 13 éve
Ajánlanék egy filmet...Ez a Ryan Reynoldsos film?
Buried.
2010-es. Sokkoló volt számomra.JC6
Az Élve eltemetve?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ajánlanék egy filmet...Buried.
2010-es. Sokkoló volt számomra.
több mint 13 éve
Davemost megy a reteken, klasszikus
több mint 13 éve
A nagyon sablon sablonkarakterekre gondoltam 😀 .GRU: állat. 6/10 a kidolgozásra, a poénokra és a tempóra. Ami lehúzza az a sablonkarakterek és béna sztori.toxiquemelyik filmben nincsenek sablonkarakterek?JJ Tiller