Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
nekem DVD-n eredeti szinkronos verzió van. Azzal láttam milliószor, ez az újraszinkronizált új volt számomra, és nekem se tetszett.Áh, nem fos. Katasztrófa.Die Hard az RTL-n. 😛VrijbloedÚjraszinkronizálva...fos... 😕Keano
Milyen érdekes ez, Willisnek mégiscsak Dörner volt. Aki ugye alapból kjó, de ez a DH1 oridzsi Vass Gáborral, Bata Jánossal, Perlaki Istvánnal, Andresz Katival . . . stb. annyira telitalálat volt, hogy hihetetlen, és hiába az új szinkrongárda prominens résztvevői, erőltetett, gyenge, és főleg nem passzoló korban és hangszínben. Speciel Széles nekem az egyik kedvencem, na de Alan Rickmannek, pláne Helyey Lászlóó után.
Nem is értem.kishaszi
több mint 13 éve
Love actually. Óriási film, nagyon tetszett! Eddig ez kimaradt nekem, nem is szeretem nagyon az ilyen jellegű filmeket, de az egyik legjobb romantikus vígjáték amit láttam. Különösen karácsonykor betalált most nagyon, többször újranézhető akár.zavi27épp most megy a Viasaton
több mint 13 éve
Love actually. Óriási film, nagyon tetszett! Eddig ez kimaradt nekem, nem is szeretem nagyon az ilyen jellegű filmeket, de az egyik legjobb romantikus vígjáték amit láttam. Különösen karácsonykor betalált most nagyon, többször újranézhető akár.zavi27Most megy. 😊
Valóban az egyik legjobb karácsonyi film.
több mint 13 éve
Love actually. Óriási film, nagyon tetszett! Eddig ez kimaradt nekem, nem is szeretem nagyon az ilyen jellegű filmeket, de az egyik legjobb romantikus vígjáték amit láttam. Különösen karácsonykor betalált most nagyon, többször újranézhető akár.
több mint 13 éve
Újraszinkronizálás engem Az utolsó cserkésznél akaszt ki.DVD kb. megtalálható bizonyos helyeken zsebpénzért.
A "középső nevem Lajos" szinkron nagyon király volt, de sajnos sehol sem találom. A kazettalejátszónk pedig már elromlott. 😕
Az új szinkron pedig ritka szar.Bébé
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
én a Zsákolj ha tudsz-ot vadásztam egy ideig eredeti TV3-as szinkronnal, de nem találtam így feladtam. Ugyanez a Die Hard 3FucuNekem megvan VHS-en. Be kéne digizni, NHL hokikat nyomtam át így DVD-re, de azóta beszart a videó...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
a zsákolj ha tudsz az a Wesley Snipes, Harrelsonos film?Orkigen
több mint 13 éve
a zsákolj ha tudsz az a Wesley Snipes, Harrelsonos film?
több mint 13 éve
én a Zsákolj ha tudsz-ot vadásztam egy ideig eredeti TV3-as szinkronnal, de nem találtam így feladtam. Ugyanez a Die Hard 3
több mint 13 éve
Újraszinkronizálás engem Az utolsó cserkésznél akaszt ki. A "középső nevem Lajos" szinkron nagyon király volt, de sajnos sehol sem találom. A kazettalejátszónk pedig már elromlott. 😕
Az új szinkron pedig ritka szar.
több mint 13 éve
Sajnos a már fentebb is említett Alien 2. dettó... 😕Annak is van új szinkronja?
Pedig gyerekkorom nagy kedvence...most már inkább nézem eredeti nyelven mint sem az új szinkronnal....Keano
vazz
több mint 13 éve
Sajnos a már fentebb is említett Alien 2. dettó... 😕 Pedig gyerekkorom nagy kedvence...most már inkább nézem eredeti nyelven mint sem az új szinkronnal....
több mint 13 éve
Áh, nem fos. Katasztrófa.Die Hard az RTL-n. 😛VrijbloedÚjraszinkronizálva...fos... 😕Keano
Milyen érdekes ez, Willisnek mégiscsak Dörner volt. Aki ugye alapból kjó, de ez a DH1 oridzsi Vass Gáborral, Bata Jánossal, Perlaki Istvánnal, Andresz Katival . . . stb. annyira telitalálat volt, hogy hihetetlen, és hiába az új szinkrongárda prominens résztvevői, erőltetett, gyenge, és főleg nem passzoló korban és hangszínben. Speciel Széles nekem az egyik kedvencem, na de Alan Rickmannek, pláne Helyey Lászlóó után.
Nem is értem.
több mint 13 éve
Tudom, hogy enyhe fogalomzavar, de még belefér a decemberi ünnepi hangulat keretébe:http://www.youtube.com/watch?v=Ei69bYwwCvc
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Na azért 😊A 4. is itt-ott necces volt már. A 2. és a 3. (azokat többször láttam) viszont remek filmek. A 3. nekem különösen tetszett.iktriadNem vagyok az; de kétszer láttam moziban. Mondjuk másodjára csak azért mert megígértem már annak akivel mentem...Egyedül Lance Henriksen (Bishop)jelenléte volt pici pozitivum az egész filmben...iktriadDehogyis. Az egész film egy nagy pozitívum, mint ahogy minden Alien-film.Sobri Jóska
De a 4 se necces 😊
több mint 13 éve
A 4. is itt-ott necces volt már. A 2. és a 3. (azokat többször láttam) viszont remek filmek. A 3. nekem különösen tetszett.Dehogyis. Az egész film egy nagy pozitívum, mint ahogy minden Alien-film.Sobri JóskaJó az, ha fan vagy 😊Sobri JóskaNem vagyok az; de kétszer láttam moziban. Mondjuk másodjára csak azért mert megígértem már annak akivel mentem...Egyedül Lance Henriksen (Bishop)jelenléte volt pici pozitivum az egész filmben...iktriad
több mint 13 éve
Dehogyis. Az egész film egy nagy pozitívum, mint ahogy minden Alien-film.Nem vagyok az; de kétszer láttam moziban. Mondjuk másodjára csak azért mert megígértem már annak akivel mentem...Egyedül Lance Henriksen (Bishop)jelenléte volt pici pozitivum az egész filmben...iktriadHolnap meg a Film+-on Alien vs Predator (bemutató!) a kisjézuska ajánlásával 😛 (Amúgy de egy kapitálisan elrontott hulldék az is...)iktriadJó az, ha fan vagy 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
Nem vagyok az; de kétszer láttam moziban. Mondjuk másodjára csak azért mert megígértem már annak akivel mentem...Egyedül Lance Henriksen (Bishop)jelenléte volt pici pozitivum az egész filmben...Jó az, ha fan vagy 😊Sobri JóskaDie Hard az RTL-n. 😛VrijbloedHolnap meg a Film+-on Alien vs Predator (bemutató!) a kisjézuska ajánlásával 😛 (Amúgy de egy kapitálisan elrontott hulldék az is...)iktriad
több mint 13 éve
Jó az, ha fan vagy 😊Die Hard az RTL-n. 😛VrijbloedHolnap meg a Film+-on Alien vs Predator (bemutató!) a kisjézuska ajánlásával 😛 (Amúgy de egy kapitálisan elrontott hulldék az is...)iktriad
több mint 13 éve
Die Hard az RTL-n. 😛VrijbloedHolnap meg a Film+-on Alien vs Predator (bemutató!) a kisjézuska ajánlásával 😛 (Amúgy de egy kapitálisan elrontott hulldék az is...)
több mint 13 éve
Die Hard az RTL-n. 😛VrijbloedÚjraszinkronizálva...fos... 😕
több mint 13 éve
Die Hard az RTL-n. 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Áldott kezek. Most néztem. Gyönyörű.
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Nézzétek meg a Black Swant. Év filmje.
több mint 13 éve
Passz.. ez a "majd valamikor megnezem esetleg, ha kijon TV-re, es nincs jobb dolgom..." - a 2000-es evek heist/rablofilmjei valahogy ritkan jonnek be (kicsit a horrorral is igy vagyok, sot) - es ugye benne van Ben Affleck is, ami nalam lehuzza a filmet 😛 (Dogma, Good Will Hunting kivetel, kb ennyi)Most igy utolag visszanezve a listat (JJ videoja alapjan), ezt itt, http://filmography2010.blogspot.com/ - huuu, de gyenge ev volt.. nem is tudom, tudnek-e TOP 10-et csinalni.. meg TOP 5-ot is alig.A The Town nálad nem lenne benne?F.Schleck
The Social Network
Scott Pilgrim
How to Train your Dragon
Un Prophet
uhh.. nem is tudom. Kb ennyi..
Na jo talan Toy Story 3 (TS 1/2 jobb volt), vagy Inception (overrated), vagy esetleg Kick-Ass (ket comicfilmet nem akartam a listaba) - amugy valszeg az Another Year-e lenne a kimarado hely, amit sajna nem lattam, de tuti tetszene..Igor
De ha ennyire jo volt/sokan ajanljak, meg akar meg is gondolhatom magam.. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)