Filmek

40 feliratkozó

több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 928 — Nega Scott
Igaz, hogy még csak kislány volt, de én pont ezért hökkenek meg mindig Nat Portmanen a Leon, a profiban, zseniális.

több mint 14 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Norah Jones a My Blueberry Nights-ban.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 977 — #NoStress
Sigourney Weaver bármiben, de top3 mondjuk a Halál és a lányka, Gorillák a ködben, Alien3.
Meryl Streep szintén bármiben, de Kisértetház mindenek felett.
Susan Sarandonnak szintén nem sok rossz alakítása van, Lorenzo olaja, Ügyfél, Thelma és Louise szuperek.
Ashley Judd a thrillerekben, Kettős kockázat, A gyűjtő.
Robin Wright (Penn) a Forrest Gump-ban, Életem szerelme-ben kurva jó.
Jodie Foster-nek is rengeteg jó szerepe van, Kapcsolat, Brave One, Bárányok hallgatnak, Maverick, Anna és a király, Pánikszoba.
Szóval rengeteg jó színésznő van, és jó szerep, és akkor ez mind az elmúlt 30 évből csak.

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Mondjatok már jó színésznőket meg hozzá olyan alkotást, amiben nagyszerűt játszott 😊Bruce
Annette Bening - In Dreams (Gyilkos álmok)
több mint 14 éve
Mondjatok már jó színésznőket meg hozzá olyan alkotást, amiben nagyszerűt játszott 😊Bruce
Penelope Cruz a "Vicky, Christina, Barcelona" mellékszereplőjeként (vagy a Mindent anyámról, Elegy Dennis Hooper-el (R.I.P.)). Nicole Kidman-nek alapvetően nincsenek rossz filmjei (még a langyi vígjátékokat is hozza), amiben szerintem érdemes őt megnézni, az a Dogville (azt hiszem Ő van benne), a The Stepford Wives, bár nekem az Az arany iránytű is tetszett (mese, mese... 😀 ). Portman egyértelműen a Black Swan, vagy a Goya's Ghosts...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Terhes társaság: párszor majdnem bealudtam,pár poénon és szövegen nevettem, egyszer nézhetős, szerintem.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Kathy Bates: Misery

Ja nem is, inkább Dolores Claiborne (az a film címe).vadibandi
Kathy Bates legszebb alakítása:

http://www.youtube.com/watch?v=mqYq_QWdGdADzsokijuing
és a film leghíresebb jelenete:
http://www.youtube.com/watch?v=fEsQBTd4kWg

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 900 — Saturday Night Lights

Ja nem is, inkább Dolores Claiborne (az a film címe).vadibandi
Kathy Bates legszebb alakítása:

http://www.youtube.com/watch?v=mqYq_QWdGdA

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Én pl. Brittany Murphy-t nagyon szerettem 😊 Általában jónak gondolom Nicole Kidmant is. Marion Cotillardot mondjuk csak a Piafban láttam, de azt a szerepet szerintem iszonyú jól játszotta, -meg persze a Taxikban- (esetében amúgy jó dolog rákeresni google-n, mert az első három ajánlott keresés: Marion Cotillard, Marion Cotillard port, Marion Cotillard mellei 😀)

Ja igen, Kathy Bates mondjuk nem az a tipikus sztár, de általában ő is jó szerintem 😊
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan

Ja nem is, inkább Dolores Claiborne (az a film címe).

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 533 — Sic semper tyrannis!
Igaz. A 2 öreg nagy ász, az már biztos. Nekem a "Száll a kakukk fészkére" a kedvenc Nicholson mozim. Jack amúgy is nagy kedvencem (no meg Bruce Willis 😀 ); nem igazán emlékszem vacak filmjére. Valami miatt emberközeliek a figurái, meg Ő maga is az. Mostanában DiCaprio csinál hasonlóan jó alakításokat (a Tégla óta), bár a Titanic magasságában a fene se mondta volna meg róla, hogy ez az erősen középszerű "belami" ténylegesen vezető színésszé érik egyszer. A színésznők közül Penelope Cruz, Nicole Kidman és Portman a nagy kedvencek. Kate Winslet nagyot alakított a The reader-ben, azóta Ő is "listás" 😀 . A menyétfejű-pumpaszájú Angelina Jolie-t nem tartom sokra - nőként sem, ENSZ nagykövetként - a megnyilvánulásai alapján - szellemileg sem, színésznőként meg végképp nem. Kulavúd egyik nagy tévedése. A pózolós akciófilmeken és a bulvársajtón kívül nem igazán van semmihez sem érzéke (bár azt csak pitty tudná megmondani :rolleyes: ...).
Blunt Raider forever 😂 :cool:toxique
Érdekes módon én nem nagyon tudok színésznőt mondani, aki tetszene mint színész! Külsőre az más, de most nem is az az érdekes!

Brad Pitt-et szeretem én még nagyon! DiCaprio nekem már régről szimpatikus volt még a Titanicban is szerettem! 😊
Szóval férfiak közül tudok válogatni, de valahogy a női színészek nem hoznak lázba!

Régen szerettem Julia Robertst, Sharon Stonet, de most már annyira nem követem a munkásságukat!

Mondjatok már jó színésznőket meg hozzá olyan alkotást, amiben nagyszerűt játszott 😊
több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Bale pl. a legjobb Batman. Ez a Jokeres cucc nagyon jó lett. Nolan dícsérete, hogy jobb filmet készített Tim Burtonnél, és Ledgeré, hogy lejátszotta Nicholsont a szerepből. Pedig; Nicholsonnál nem nagyon akad univerzálisabb színész kulivúdban.toxique
Jack-et nagyon bírom, tetszett a játéka A bakancslistában. Nagyon is.JC6
pedig az nem egy nagy alakítás tőlemaximilien
száll a kakukk...

de nálam egy minden végzet nehéz is jobban átjött. a ragyogásban sem éppen szar! 😊

több mint 14 éve
Hát ott maga a film volt elég jó! A két öreg meg megoldotta farzsebből a szerepet és nagyon nagy film keveredett belőle!
Egyik kedvencem 😊Bruce
Igaz. A 2 öreg nagy ász, az már biztos. Nekem a "Száll a kakukk fészkére" a kedvenc Nicholson mozim. Jack amúgy is nagy kedvencem (no meg Bruce Willis 😀 ); nem igazán emlékszem vacak filmjére. Valami miatt emberközeliek a figurái, meg Ő maga is az. Mostanában DiCaprio csinál hasonlóan jó alakításokat (a Tégla óta), bár a Titanic magasságában a fene se mondta volna meg róla, hogy ez az erősen középszerű "belami" ténylegesen vezető színésszé érik egyszer. A színésznők közül Penelope Cruz, Nicole Kidman és Portman a nagy kedvencek. Kate Winslet nagyot alakított a The reader-ben, azóta Ő is "listás" 😀 . A menyétfejű-pumpaszájú Angelina Jolie-t nem tartom sokra - nőként sem, ENSZ nagykövetként - a megnyilvánulásai alapján - szellemileg sem, színésznőként meg végképp nem. Kulavúd egyik nagy tévedése. A pózolós akciófilmeken és a bulvársajtón kívül nem igazán van semmihez sem érzéke (bár azt csak pitty tudná megmondani :rolleyes: ...).
Blunt Raider forever 😂 :cool:
több mint 14 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 022 — no es importante
Nicolas Cage TOP3 meg egyértelműen a Veszett a világ, Red Rock West, Face/Off.Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Rohanás jobb, mint aminek tűnik, sablonos, de a karakterek elég szépen ki vannak dolgozva, nekem tetszett, műfajűból jó.

Scott Pilgrim pedig sokadszorra is mestermű 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát ott maga a film volt elég jó! A két öreg meg megoldotta farzsebből a szerepet és nagyon nagy film keveredett belőle!
Egyik kedvencem 😊Bruce
Nekem is. Nem kellett oda Jack nagy alakítása, de az arcmimikája és pár mondata nagyot ütött 😊 Morgan bá is hozta a kötelezőt 😊
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 533 — Sic semper tyrannis!
Egyik kedvencem 😊
több mint 14 éve
maximilien 214 — #5
Bale pl. a legjobb Batman. Ez a Jokeres cucc nagyon jó lett. Nolan dícsérete, hogy jobb filmet készített Tim Burtonnél, és Ledgeré, hogy lejátszotta Nicholsont a szerepből. Pedig; Nicholsonnál nem nagyon akad univerzálisabb színész kulivúdban.toxique
pedig az nem egy nagy alakítás tőle

http://twitter.com/bencsics05
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jack-et nagyon bírom, tetszett a játéka A bakancslistában. Nagyon is.
több mint 14 éve
Bale pl. a legjobb Batman. Ez a Jokeres cucc nagyon jó lett. Nolan dícsérete, hogy jobb filmet készített Tim Burtonnél, és Ledgeré, hogy lejátszotta Nicholsont a szerepből. Pedig; Nicholsonnál nem nagyon akad univerzálisabb színész kulivúdban.
több mint 14 éve
Face/Off tényleg egész jó, el is felejtettem, bár abszolút Travoltára asszociálok róla. A Kick-Asst is szeretem nagyon (a képregényes mozimaratonban pont a Scott Pilgrim után láttam), mondjuk Cage nem volt benne olyan emlékezetes.

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 977 — #NoStress
Ízlésről nem lehet vitázni, de egy mozifilm az mozifilm. Vagyis halkan jegyzem meg, de teljesen más a feeling, ha moziban nézi meg az ember, és más ha leszedi, és tévén, monitoron.
A sztori ppersze ugyanaz, de rengeteg film van, ami nem üt tévében, meg persze rengeteg, ahol mindegy, hol nézi az ember.
Ezt is érdemes belevenni a véleményalkotásba.
Egy Született gyilkosok, Alien3, Memento, vagy Eredet azért mozira lett megkreálva, és ott üt igazán. Persze tévében is elmegy, de nem ugyanaz.

Nicolas Cage TOP3 meg egyértelműen a Veszett a világ, Red Rock West, Face/Off.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
The Fighter: őszintén szólva, sokkal jobb filmet vártam, tipikus egyszer nézős (ha unod magad a jövőben, akkor 2x nézős) mozi.
Bale alakítása hatalmas, nagyon adom, de ezen kívül nem fedeztem fel benne olyan hatalmas dolgokat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
The Fighter

BAAA... Mekkora film!!! _____O_____
több mint 14 éve
Ez lesz az :

http://www.youtube.com/watch?v=Hwv7kT9P0mgKeano
copyright notice-al már van fenn jó minőség is. feliratot nem tudom, de biztos van az is. a napokban én is megnézem.toxique
én is meg akarom lesni, majd segíts már felirat ügyben 😛

szerk.: tesó 😀JC6
http://www.opensubtitles.org/en/search/sublanguageid-hun/idmovie-51011