NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 988 — #NoStress
sutinap amit ír jobbára nem értem, jelen esetben sem.
Leírom mi a gondom összeszedetten:
Van Daniel Keys Moran-nak a The Ring című fantasy könyve, magyar címe: A gyűrű.
Én sehol sem látok információt arra vonatkozólag, hogy ebből készült volna film. (Van The Ring című film, de annak köze nincs ehhez a könyvhöz.)
Olyan linket kérnék, amely arra nézve ad infót, hogy ebből a könyvből készült film. Én ilyet nem találtam. és szerintem ilyen nem is létezik.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez az Oscar-játék mit takar?Maka
ezt: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=209555#p209555
Kategória vagy bármilyen javaslatot továbbra is elfogadok. 😊F.Schleck
Szerintem elég lenne az 5-6 major kategória, annak sok értelme nincs, hogy mondjuk mindenki tippel egy sosem látott dokumentumfilmre, én még a filmek közül se láttam mindet.Sobri Jóska
Tavaly is hasonló kategóriák voltak és szerintem ez azért jó, mert így legalább a legtöbbeket nem mindig érdeklő kategóriák díjazottaira is felhívja a figyelmet. De emellett mégis többet számítanak a lényegesek. Tavaly pl. emiatt néztem utána ilyen legjobb betétdal stb. dolognak én személy szerint.

szerk: De ha másnak sem tetszik, akkor természetesen veszek ki belőle.

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 693 — capitaine du château de Vienne 1487
http://www.abebooks.co.uk/RING-Based-Screenplay-William-Stewart-Joanne/247603170/bd
innent van a félreforditás

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
ha ott van két méterre akkor az eredeti cimmel kéne boldogulni. mer elakadtamsutianap
Ennek alapján nem lehet sok reményed:
http://www.nndb.com/people/733/000023664/
Ez sem ígér filmet:
http://www.kithrup.com/dkm/dkmnonfic/badnews.html

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 693 — capitaine du château de Vienne 1487
ha ott van két méterre akkor az eredeti cimmel kéne boldogulni. mer elakadtam
áááááááá szűrjél Tolkient, a Kört, a pöcsöm........

miről karattyol a magyar kiadás??????????

több mint 14 éve
valaki az elejin,
most skubizom, hogy a Gyűrű van filmen, ozt vadásszátok le nekem pliiiizsutianap
Én '73-at a közepéhez számolom.
Adj egy linket, mert szerintem valamivel kevered, tudtommal nincs filmen.Sobri Jóska
http://moly.hu/konyvek/daniel-keys-moran-a-gyuruBruce
Igen. Ez a könyv. Itt van tőlem balra 2 méterre.
Én a filmhez kértem linket, ami szerintem nem létezik. 😊

És azt írod, hogy láttad, hogy van filmben. De hol????😊

több mint 14 éve
Gyűrű, Korbács, Lord Valentine kastélya, Skandar Graun történetei, és a lapozgatós könyvek a 90 es évek elejének mérföldkövei.
Ezek szerint nem csak én születtem a 70es évek közepén. 😊Sobri Jóska
valaki az elejin,
sutianap
A lapozgatós könyvekre még én is emlékszem pedig én a 80-as évek elején születtemBruce
Ja, hogy Ti ilyen fiatalok vagytok! 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Kategória vagy bármilyen javaslatot továbbra is elfogadok. 😊F.Schleck
Szerintem elég lenne az 5-6 major kategória, annak sok értelme nincs, hogy mondjuk mindenki tippel egy sosem látott dokumentumfilmre, én még a filmek közül se láttam mindet.

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 672 — Salus populi suprema lex esto
Gyűrű, Korbács, Lord Valentine kastélya, Skandar Graun történetei, és a lapozgatós könyvek a 90 es évek elejének mérföldkövei.
valaki az elejin,
most skubizom, hogy a Gyűrű van filmen, ozt vadásszátok le nekem pliiiizsutianap
Adj egy linket, mert szerintem valamivel kevered, tudtommal nincs filmen.Sobri Jóska
http://moly.hu/konyvek/daniel-keys-moran-a-gyuru
több mint 14 éve
valaki az elejin,
Na igen én is néztem, hogy van filmben de nem találtam meg a filmet még...
több mint 14 éve
valaki az elejin,
Adj egy linket, mert szerintem valamivel kevered, tudtommal nincs filmen.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://moneymaka.blog.hu/2011/02/20/83_oscar_gala_elozetes

Idén is megírtam az Oscar gála beharangozóját. Fogadjátok szeretettel.Maka
Jó lett.

Egyébként itt a fórumon idén nem lesz Oscar játék?deny79
Köszi. 😊

Kategória vagy bármilyen javaslatot továbbra is elfogadok. 😊

több mint 14 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 780
http://moneymaka.blog.hu/2011/02/20/83_oscar_gala_elozetes

Idén is megírtam az Oscar gála beharangozóját. Fogadjátok szeretettel.Maka
Jó lett.

Egyébként itt a fórumon idén nem lesz Oscar játék?deny79
Köszi. 😊

Ez az Oscar-játék mit takar?

you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
valaki az elejin,
most skubizom, hogy a Gyűrű van filmen, ozt vadásszátok le nekem pliiiiz

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 264 — Eagles fan
Ace Ventura a Viasat3-on MOST! 😀 Ha vkit érdekel........

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Igen, nagy durranás volt annak idején. 😊

Ja, és játszható neten is:

http://tengersam.fw.hu/kjk/

több mint 14 éve
A lapozgatós könyvekre még én is emlékszem pedig én a 80-as évek elején születtem 😀
Gyíkkirály szigete, ha már erre gondolunk, de ez már itt kezd egy kicsit off lenni!

Ezért most gyorsan berakok egy filmet ide: Talpuk alatt fütyül a szél! Megnéztem, tetszett, kicsit vontatott volt, meg fura, de teljesen nézhető kategória! 😊
több mint 14 éve
Ezek szerint nem csak én születtem a 70es évek közepén. 😊

több mint 14 éve
Inkább azt mondjátok el, hogy Bombaldil Toma ki volt a műben és miért hagyták ki a filmből!
Mert nagyon sejtelmes volt Tolkien is vele kapcsolatban és nem nagyon lehet róla tudni semmit!Bruce
Toma a drogdealer. 😊Sobri Jóska
Hmm erre még nem is gondoltam 😀

De a Szilmarilokban sem nagyon esik (sőt ha jól emlékszem egyáltalán nem esik) szó róla!Bruce
Egy büdös hang sem. Toma egy nagy rejtély. Vagy Tolkien maga kameo szerepben. 😊

több mint 14 éve
a trilógia vége nem teccik. össze van csapva. Legyőztük a Sátánt, oszt megyünk a mennyek országába - tipicsnaja angoprotestáns propaganda, folytassame?

az érdekelne, hogy a Gyűrű-ből mikor mernek filmet csinálnisutianap
A Gyűrű(k) története, az igen, jó lenne.tomi-tomi
sutianap szerintem D.K.Moran Gyűrű-jére gondol, Eastmarchi Cain története, kibaszott nagy könyv, 20 éve adták ki, de sosem fogják megfilmesíteni
Sobri Jóska
Akkor ezt benéztem. Ti miket ismertek!?

több mint 14 éve
Daniel Keyes Moran: A Gyűrű-re gondoltam volt mega Clive Baker féle Korbácsra, na az is mérföldeket ver J.R.R.-re

több mint 14 éve
Inkább azt mondjátok el, hogy Bombaldil Toma ki volt a műben és miért hagyták ki a filmből!
Mert nagyon sejtelmes volt Tolkien is vele kapcsolatban és nem nagyon lehet róla tudni semmit!Bruce
Toma a drogdealer. 😊Sobri Jóska
Hmm erre még nem is gondoltam 😀

De a Szilmarilokban sem nagyon esik (sőt ha jól emlékszem egyáltalán nem esik) szó róla!
több mint 14 éve
a trilógia vége nem teccik. össze van csapva. Legyőztük a Sátánt, oszt megyünk a mennyek országába - tipicsnaja angoprotestáns propaganda, folytassame?

az érdekelne, hogy a Gyűrű-ből mikor mernek filmet csinálnisutianap
Érzésem szerint Tolkien nem tudta befejezni. Nekem nem összecsapottnak tűnik a vége, hanem tanácstalannak. Még a Függelékben is folytatta.
A Gyűrű(k) története, az igen, jó lenne.tomi-tomi
Egy történetnek sosincs eleje, se vége. Belenyúlik a múltba ezer szállal, és belefolyik a jövőbe tízezer szállal.
Szerintem kurva jól van befejezve (hogy Frodo nem tudja eldobni a gyűrűt, és Gollam létezése a végén kap értelmet), de persze lehetne még folytatni ezer könyvön keresztül. De ez a 3 könyv így egyben kurva jó.

sutianap szerintem D.K.Moran Gyűrű-jére gondol, Eastmarchi Cain története, kibaszott nagy könyv, 20 éve adták ki, de sosem fogják megfilmesíteni

Toma a drogdealer. 😊

több mint 14 éve

Beilleszthetetlen lett volna a filmbe az ő karaktere és "története". (Így is sokan elaludtak a moziban. 😊 )
Vannak olyan feltételezések, hogy őt is a valák küldték, vagy maga is maia volt. Szerintem a trilógia szempontjából nyugodtan kihagyható lett volna, vagy ha már benne hagyta Tolkien, akkor jobban kibonthatta volna a karaktert, több szerepet kaphatott volna. Ebben a formájában ő az egyetlen, aki nekem idegen volt az egésztől. Az is lehet, hogy csak sima megfigyelője volt a valáknak, akinek nem is lehetett beavatkoznia. Ki tudja? Talán még Tolkien számára is sejtelmes maradt a szerepe.

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 109 — Illegális gyakorló
Ha jól emlékszem, Jackson azt mondta, hogy nem vitte volna előre a cselekményt, ezért hagyta ki az egész Toma-szálat. Én mondjuk hiányoltam a filmből, megnéztem volna a buckalakót 😊 Ha jól emlékszem (elég régen olvastam a könyvet), azért adott ő felszerelést/fegyvereket is a hobbitoknak, biztos meg lehetett volna csinálni a karakterét olyanra, hogy pár percre beférjen.