Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
1 napja
nemtom jogilag hogy van itthon, de én lehet rögzítenék minden telefonbeszélgetést a családdal innentől
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Ez a nő szerelmes a két gyerekbe, hát én csak 3. voltam, de szerintem néha még a kutya is megelőzött…Miért nem megy a feleséged anyósodékhoz a válás végèig, te meg maradnál a hàzban a két lànnyal???Felelős felnőttként a legfontosabb, hogy ne eszkalálódjon a helyzet.Pontosan ezért tiltottam ot is mindenhol meg az egész családját a rákba.
Őszentsége Sobri Jóska
JC6 (Mr. Miele)
Ő úgysem tud fizetni kb semmit, te fenn tudsz tartani mindent.
Biztosítod a kapcsolattartást , erről legyen ügyvédi megàllapodásotok.
Addig nem kérsz gyerektartást, cserébe lemond a lakhatási jogról.
Csak úgy mèlyen legbelül felmerült bennem. Nem kötelező az anyànak nevelni a gyerekeket, haverom 3 gyerekkel maradt, 3,5 és 12 évesek.
Willie Parker
Lehet úgy tűnik papucs voltam, de nagyon nem. Volt is rengeteg konfliktus a gyerek miatt. Az elkényeztetett gyerek a pályán sem fog küzdeni, pedig anya nagyon akarja hogy profi kézilabdás legyen…
Szerintem az utolsó pár évben sokan büszkék lennének rám, ahhoz képest honnan indultam😅
De ez amit csinál, ez vérlázító. De nem válaszoltam semmire. Majd az ügyvédem…
1 napja
Miért nem megy a feleséged anyósodékhoz a válás végèig, te meg maradnál a hàzban a két lànnyal???Felelős felnőttként a legfontosabb, hogy ne eszkalálódjon a helyzet.Pontosan ezért tiltottam ot is mindenhol meg az egész családját a rákba.
Őszentsége Sobri Jóska
JC6 (Mr. Miele)
Ő úgysem tud fizetni kb semmit, te fenn tudsz tartani mindent.
Biztosítod a kapcsolattartást , erről legyen ügyvédi megàllapodásotok.
Addig nem kérsz gyerektartást, cserébe lemond a lakhatási jogról.
Csak úgy mèlyen legbelül felmerült bennem. Nem kötelező az anyànak nevelni a gyerekeket, haverom 3 gyerekkel maradt, 3,5 és 12 évesek.
1 napja
egy embernek lehet száz apja is, de anyja csak egy. ezzel nem lehet mit kezdeni.Igen, de erre -sajnos be kell látni- vajmi kevés ráhatása van a férjnek.De ha most 5-6 évig JC ellen lesznek folyamatosan hangolva, akkor hiába térnek észhez, elveszik a gyerekekkel töltött nyugodt kapcsolatból ez az idő. Márpedig szerintem 10-15 év közötti időszak fontos hatással van a további életére.Hallottam már cifra dolgokat, de ez az élvonalban van. Remélhetőleg nem fog sikerülni annyira ellened fordítani a gyerekeket, hogy mondjuk ne is beszéljenek veled.Ilyenkor mindenkit elragadnak az érzelmek, raadásul ha valakinek a lelki támaszai egy sátáni szekta agyhalott hívői, akkor pláne.
Matthew99
Majd szépen, idővel elsimúlnak ezek a dolgok, amikor az érzelemmentes szakemberek kezébe kerülnek az intéznivalók (ügyvédek). A gyerek meg gyerek, ahogy idősödik egyre kevésbbe befolyasolható, és majd fokozatosan megtérül a beléjük fektetett szeretet.
Felelős felnőttként a legfontosabb, hogy ne eszkalálódjon a helyzet.
Őszentsége Sobri Jóska
Matthew99
Ez az a terület, amin nem tud változtatni.
Proaktívnak lenni csak a valóság keretei között lehet, annak meg sok szegmense tőlünk teljesen független. Mindenki csak magán tud változtatni.
Őszentsége Sobri Jóska
amúgy jc azt javaslom, hogy ha teheted hármasban ülj le a gyerekekkel és tárgyilagosan magyarázd el mit jelent a válás, mit jelent a vagyon megosztás. azt, hogy nem ellenük van, hogy költözni kell hanem éppen ő értük, csak ezt még nem érthetik meg. mondd el nekik, hogy nekec is szükségef van biztos alapra, hogy később is mellettük àlhass és támogathasd őket. az anyjukra meg semmi rosszat ne mondj véletlenül se.
10 voltam mikor elváltak a szüleim és egyik se kezelt partnerként vagy beszélgetett velem. közölték, hogy mi van és pont. pedig jó lett volna.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
És minden fillért amit gyerektartásra, bármire adsz az exnek csakis UTALVA!Az, hogy egy magát anyának nevező személy nem kizárja, hanem beavatja a 8 és 11 éves gyereket a válásba és azt mondja nekik hogy apa viszi a házat, az milyen ember? A 8 éves is felhívott sírva. Megőrülök esküszöm.Ez a célja.
Aztán 20 perc múlva SMS: üzenik hogy odaadják az összes zsebpénzüket csak hadd maradjanak…
Kicsinál ez a nő…
JC6 (Mr. Miele)
Ahogy Sobri írta, minél gyorsabban, pénzt nem sajnálva keressél ügyvédet és zárd le az egészet amint csak lehet.
Lúdas Solymi
Legyen nyoma mindennek.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 napja
Igen, de erre -sajnos be kell látni- vajmi kevés ráhatása van a férjnek.De ha most 5-6 évig JC ellen lesznek folyamatosan hangolva, akkor hiába térnek észhez, elveszik a gyerekekkel töltött nyugodt kapcsolatból ez az idő. Márpedig szerintem 10-15 év közötti időszak fontos hatással van a további életére.Hallottam már cifra dolgokat, de ez az élvonalban van. Remélhetőleg nem fog sikerülni annyira ellened fordítani a gyerekeket, hogy mondjuk ne is beszéljenek veled.Ilyenkor mindenkit elragadnak az érzelmek, raadásul ha valakinek a lelki támaszai egy sátáni szekta agyhalott hívői, akkor pláne.
Matthew99
Majd szépen, idővel elsimúlnak ezek a dolgok, amikor az érzelemmentes szakemberek kezébe kerülnek az intéznivalók (ügyvédek). A gyerek meg gyerek, ahogy idősödik egyre kevésbbe befolyasolható, és majd fokozatosan megtérül a beléjük fektetett szeretet.
Őszentsége Sobri Jóska
Matthew99
Ez az a terület, amin nem tud változtatni.
Proaktívnak lenni csak a valóság keretei között lehet, annak meg sok szegmense tőlünk teljesen független. Mindenki csak magán tud változtatni.
1 napja
De ha most 5-6 évig JC ellen lesznek folyamatosan hangolva, akkor hiába térnek észhez, elveszik a gyerekekkel töltött nyugodt kapcsolatból ez az idő. Márpedig szerintem 10-15 év közötti időszak fontos hatással van a további életére.Hallottam már cifra dolgokat, de ez az élvonalban van. Remélhetőleg nem fog sikerülni annyira ellened fordítani a gyerekeket, hogy mondjuk ne is beszéljenek veled.Ilyenkor mindenkit elragadnak az érzelmek, raadásul ha valakinek a lelki támaszai egy sátáni szekta agyhalott hívői, akkor pláne.
Matthew99
Őszentsége Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 napja
Felelős felnőttként a legfontosabb, hogy ne eszkalálódjon a helyzet.Pontosan ezért tiltottam ot is mindenhol meg az egész családját a rákba.
Őszentsége Sobri Jóska
1 napja
Hallottam már cifra dolgokat, de ez az élvonalban van. Remélhetőleg nem fog sikerülni annyira ellened fordítani a gyerekeket, hogy mondjuk ne is beszéljenek veled.Ilyenkor mindenkit elragadnak az érzelmek, raadásul ha valakinek a lelki támaszai egy sátáni szekta agyhalott hívői, akkor pláne.
Matthew99
1 napja
Hallottam már cifra dolgokat, de ez az élvonalban van. Remélhetőleg nem fog sikerülni annyira ellened fordítani a gyerekeket, hogy mondjuk ne is beszéljenek veled.mikor szétmentek öcsém volt felesége anyámat traktálta azzal hogy milyen nem standard dolgokat csináltak az ágyban és hogy őt ez mennyire zavarta
Matthew99
muter meg kvázi köpni nyelni nem tudott hogy mi köze neki hozzá
és ott is azért volt gond a sráccal de legalább a csaj gyorsan talált magának másik palimadarat és attól is lett egy gyereke
1 napja
Az, hogy egy magát anyának nevező személy nem kizárja, hanem beavatja a 8 és 11 éves gyereket a válásba és azt mondja nekik hogy apa viszi a házat, az milyen ember? A 8 éves is felhívott sírva. Megőrülök esküszöm.Ez a célja.
Aztán 20 perc múlva SMS: üzenik hogy odaadják az összes zsebpénzüket csak hadd maradjanak…
Kicsinál ez a nő…
JC6 (Mr. Miele)
Ahogy Sobri írta, minél gyorsabban, pénzt nem sajnálva keressél ügyvédet és zárd le az egészet amint csak lehet.
1 napja
Hallottam már cifra dolgokat, de ez az élvonalban van. Remélhetőleg nem fog sikerülni annyira ellened fordítani a gyerekeket, hogy mondjuk ne is beszéljenek veled.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 napja
Az, hogy egy magát anyának nevező személy nem kizárja, hanem beavatja a 8 és 11 éves gyereket a válásba és azt mondja nekik hogy apa viszi a házat, az milyen ember? A 8 éves is felhívott sírva. Megőrülök esküszöm.A teljes kereszténység számomra legérvényesebb üzenetét, Assisi Szent Ferenc imáját tudom egy az egyben ajánlani:
Kicsinál ez a nő…
JC6 (Mr. Miele)
Uram, adj türelmet,
Hogy elfogadjam amin nem tudok változtatni,
Adj bátorságot, hogy megváltoztassam,
Amit lehet, és adj bölcsességet,
Hogy a kettő között különbséget tudjak tenni.
1 napja
Az, hogy egy magát anyának nevező személy nem kizárja, hanem beavatja a 8 és 11 éves gyereket a válásba és azt mondja nekik hogy apa viszi a házat, az milyen ember? A 8 éves is felhívott sírva. Megőrülök esküszöm.Aztán 20 perc múlva SMS: üzenik hogy odaadják az összes zsebpénzüket csak hadd maradjanak…
Kicsinál ez a nő…
1 napja
YoungZeeZee
9 567
FYIEz bazdmegKezdődik az ellened hangolás, ha ő már nem tud rád hatni, jönnek az ő szavai a gyerekeken keresztül.
Felhívott sírva a 11 éves lányom hogy tényleg elveszem az otthonukat?
Gecccc legalja
Így hogy menjek ügyvédhez hogy eladás és fele-fele?
Undorító
JC6 (Mr. Miele)
Nomac
www.apakazigazsagert.org/cikk/a-szuloi-elidegenites-es-a-szuloi-elidegenitesi-szindroma-a-magyar-jog-vonatkozasaban
"Az elidegenítés során az egyik szülő érzelmi manipulációk sorát alkalmazza. Zsarolással, fenyegetéssel igyekszik a másik szülő ellen hangolni a gyermeket, mintegy teljesen alárendelve, kisajátítva őt. Nem ritka, hogy a cél érdekében az elidegenítő szülő hamis vádakkal illeti és büntető eljárás alá vonja a másik felet. A folyamat súlyos mentális hatásait, nyomait a gyermek viseli elsődlegesen, s ha az elidegenítő szülő sikerrel jár, mindenféle ok nélkül elfordul a másik szülőtől és értéktelennek, idegennek, akár veszélyesnek is tekinti őt. Az elidegenítéssel olyan negatív érzések is eluralkodhatnak a gyermekben, mint az önhibáztatás, düh és depresszió."
1 napja
Ez bazdmegKezdődik az ellened hangolás, ha ő már nem tud rád hatni, jönnek az ő szavai a gyerekeken keresztül.
Gecccc legalja
Undorító
JC6 (Mr. Miele)
Szerkesztette: Nomac
1 napja
Ez bazdmegGyorsan.
Gecccc legalja
Undorító
JC6 (Mr. Miele)
1 napja
Ez bazdmegFelhívott sírva a 11 éves lányom hogy tényleg elveszem az otthonukat?
Gecccc legalja
Undorító
1 napja
Hat igen, ez ilyen. Eleg kevesen veszik komolyan ezt az oldalat a dolgoknak, ha a ferfi a szenvedo fel. De epp emiatt sincs ertelme huzni ezt, mert ezt aligha tudja a pasi bizonyitani (itthon szvsz foleg nehez, hogy komolyan vegyek), viszont noi oldalrol meg meg csunyabb lehet, ha elpattan a masiknal a hur, es elkezd csunyan jatszani. Ugyhogy mivel sajnos tenni eleg nehez ezellen, barmilyen lelki eroszakot eltel meg, inkabb menekulni kell gyorsan.Persze ez ok, de èn elméleti síkon közelítettem meg a dolgot, hogy a családon belüli erőszak ezen formájával valahogy senki nem foglalkozil...Lassan felmerül a családon belüli erőszak pszichológiai vagy gazdasági formája... csomóan elmennek mellette amikor a nő zsarolja mindennel a férfit...Csak a lelki terrort igazabol szerintem aligha fogod tudni bebizonyitani, meg ez olyan, hogy ha konkret felvetel, tanuk nincsenek peldaul, akkor o rakontraz es siman azt mondja, ot bantalmaztak es tarsai. Ez egy olyan vilag, ahol mindenki hajlamos egybol a nonek hinni inkabb.
gyurczi
Ezek a hangfelvetel dolgok, meg egyik nap meg akar verni, a masikon meg csapol es olelget, ez olyan szintu beteges narcisztikussagra vall, ami elol oszinten, szerintem a legjobb, ha inkabb bele sem all az ember, hanem csak az ugyveden keresztul kommunikal a jovoben, es nem kotozkodi tul magat, hanem megprobal minel elobb elvalni, lezarni az egeszet, mert egeszen addig, amig nincs fent a pont az i-n, addig lelkileg terrorizalni fogja a no, sot, velhetoen meg utana is egy ideig.
Futni kell, menekulni, befejezni, lezarni, mert az ilyen nok veszelyesek.
Stez
gyurczi
Sot, valojaban szerintem mindemellett remenykedni, hogy a masik talaljon gyorsan valami masik pasit, mert akkor a figyelme masra kerul rolad es talan beken hagy. 🙂
1 napja
de foglalkoznak, csak itt a szociális stigmatizálás másik része jön előPersze ez ok, de èn elméleti síkon közelítettem meg a dolgot, hogy a családon belüli erőszak ezen formájával valahogy senki nem foglalkozil...Lassan felmerül a családon belüli erőszak pszichológiai vagy gazdasági formája... csomóan elmennek mellette amikor a nő zsarolja mindennel a férfit...Csak a lelki terrort igazabol szerintem aligha fogod tudni bebizonyitani, meg ez olyan, hogy ha konkret felvetel, tanuk nincsenek peldaul, akkor o rakontraz es siman azt mondja, ot bantalmaztak es tarsai. Ez egy olyan vilag, ahol mindenki hajlamos egybol a nonek hinni inkabb.
gyurczi
Ezek a hangfelvetel dolgok, meg egyik nap meg akar verni, a masikon meg csapol es olelget, ez olyan szintu beteges narcisztikussagra vall, ami elol oszinten, szerintem a legjobb, ha inkabb bele sem all az ember, hanem csak az ugyveden keresztul kommunikal a jovoben, es nem kotozkodi tul magat, hanem megprobal minel elobb elvalni, lezarni az egeszet, mert egeszen addig, amig nincs fent a pont az i-n, addig lelkileg terrorizalni fogja a no, sot, velhetoen meg utana is egy ideig.
Stez
gyurczi
ugyanaz a probléma mint hogy egy nő is meg tud erőszakolni egy férfit
a társadalom kiröhögi miközben valós problémáról beszélünk
belugyiszemlejournal.org/index.php/belugyiszemle/article/view/643/643
edit.elte.hu/xmlui/bitstream/handle/10831/82544/esely_2003_3_111.pdf?sequence=1
elég gyorsan találni erről írásokat
1 napja
Á, a legvadabb szappanopera elbujhat mellettünk.Ez csúnya lesz. Itt te már ne akarj semmit csinálni.
...
JC6 (Mr. Miele)
Ügyvéd, méghozzá mielőbb!!!
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
1 napja
Persze ez ok, de èn elméleti síkon közelítettem meg a dolgot, hogy a családon belüli erőszak ezen formájával valahogy senki nem foglalkozil...Lassan felmerül a családon belüli erőszak pszichológiai vagy gazdasági formája... csomóan elmennek mellette amikor a nő zsarolja mindennel a férfit...Csak a lelki terrort igazabol szerintem aligha fogod tudni bebizonyitani, meg ez olyan, hogy ha konkret felvetel, tanuk nincsenek peldaul, akkor o rakontraz es siman azt mondja, ot bantalmaztak es tarsai. Ez egy olyan vilag, ahol mindenki hajlamos egybol a nonek hinni inkabb.
gyurczi
Stez
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 napja
Lol, inkabb pont az ellentetje. Osszekeverik a japan szivobenzines verdakkal.Nálunk családon belül konkrétan nem értették, hogy miért nem veszünk Audit, mint náluk kb mindenki. Életem egyik legnagyobb bestbuy-a volt a vásárolt Fluence, nagyon kevés kilóméterrel. Kb fele annyiba került, mint egy hasonló korú, futott kilóméterű és méretű Audi. Mondjuk ők azt hiszik, hogy mivel az Audi, az sosem fog elromlani és emiatt olcsóbb fenntartani. 😀 Gyakorlatilag nem is számosítható hányszor annyit költenek ők javításra, mint mi, akik 40 ezer alatt, csak a kézifék bowdent cseréltük ki a kopó alkatrészeken kívül.Amúgy én ezt a kocsi dolgot sem értem pl. Ha ilyen szitu van, miért kell ragaszkodni a 10 millás kocsihoz? A kettő vagy három milliós is ugyanúgy elvisz A-ból B-be. Egy válás életszínvonal eséssel jár, aki ezt nem érti azzal nem tudom mit lehet kezdeni az ügyvédes cirkuszon kívül.Eletemben nem volt meg 750K-1 millional tobbet ero autom. 😃
peach
Egyreszt, fater sok evig hasznalt kocsikban volt erdekelt, masreszt engem sosem erdekelt, hogy azzal flexeljek, pont annyi a cel, hogy a-bol b-be elvigyen. Ezt megteszi a 2001-es (mikor hozzam kerult, akkor volt 17 eves kb) Skoda Fabiam is.
Raadasul sokkal olcsobb a szerviz a regebbi autokhoz, egyreszt az alkatreszek, masreszt meg kevesebb technika van benne, ami viszont ha elromlik, rengeteg penz es ido is rendbe hozatni.
Igen, nem er semmit, nincs benne kamera, nem tolat helyettem, en valtok, de ez engem nem izgat. Sot, szeretem is, ha minden manualis es nem automata, mert akkor folyamatosan figyelnem kell es nem felejtek el dolgokat, mint a parkolas, a valtas es tarsai.
Stez
De ja, nyilván vegyünk drágábban egy prémium autót, amiben van 300 ezer kilóméter.
dugo93
1 napja
Lassan felmerül a családon belüli erőszak pszichológiai vagy gazdasági formája... csomóan elmennek mellette amikor a nő zsarolja mindennel a férfit...Csak a lelki terrort igazabol szerintem aligha fogod tudni bebizonyitani, meg ez olyan, hogy ha konkret felvetel, tanuk nincsenek peldaul, akkor o rakontraz es siman azt mondja, ot bantalmaztak es tarsai. Ez egy olyan vilag, ahol mindenki hajlamos egybol a nonek hinni inkabb.
gyurczi
Futni kell, menekulni, befejezni, lezarni, mert az ilyen nok veszelyesek. Pont egy hajszal valasztja el a mar igy sem korrekt lezarast attol, hogy elore megfontoltan egyszer bepucsitson, aztan eloadja, hogy o nem akarta es eroszakoskodtak vele, vagy valami hasonlo. Ezek tenyleg beteges nok, akikkel nagyon nem ajanlatos kezdeni, mert ok aztan tenyleg szinte elmennek barmeddig, hogy elerjek, amit akarnak, sokaknal nincsen hatar.
Es most alapbol amikor ezekben a nokben atfordul a gondolat, hogy azert "o a gyerekeim apja, akivel xy szep evet eltunk egyutt, tapasztaltunk ezt-azt" gobdolat atfordul abba, hogy elkezdi hergelni magat es megutalni (ok nelkul, de neki ezt hiaba mondanad, hulyenek nez) a masikat, akkor torlodik el a hatarvonal, hogy konkretan mas eletevel kezd el jatszani, es nem csak erzelmi alapon, hanem akar sulyosabb kovetkezmenyeket vallalva is, mert ot nem erdekli, mi lesz a masikkal. Na most en ezt biztosan nem varnam meg, egyreszt, mert lelkileg teljesen szetzilalja JC baratunkat, masreszt meg mert ha lelkileg szetesik, az testileg is erzodni is fog, harmadreszt meg mert ha elokerul egy ilyen beteg notog valami eroszak/bantalmazas es tarsai vad kombo, akkor meg a jovoje is veszelybe kerul.
Szoval semmilyen oldalrol nem eri meg szerintem akarcsak kicsit is beleallni a dologba. El kell koltozni, akkor a szemelyes kontakt azonnal megszunik, onnantol csak az ugyved kommunikaljon, es zarodjon le a sztori minel elobb. Ez csak az en velemenyem, termeszetesen, mindenki ugy tesz, ahogy jonak latja. Tapasztaltam, milyen a fasz rossz oldalan lenni, bar JC-nek durvabb a korulmenyei, ami neki meg nehezebbe teszi. De en ugy suhannek a holgy kozelebol, hogy a labam sem eri a foldet.