Gyűlölködjünk
38 feliratkozó
több mint 15 éve
A faszomat már. Most komolyan, mi a fasznak csinálja magának az ember a szart??? Ráadásul aztán terjeszti is...
több mint 15 éve
Értem. Sajnos az ilyen pályázatoknál, projekteknél sokszor tudják előre ki lesz a nyertes, és a többi pályázó csak a látszat miatt kell.
több mint 15 éve
informatika, és bankok számára készült volna. Jó darabig hitegettek, meg minden aztán mégse...Amennyire nem titok. 😊Ez milyen témakör volt, ha nem titok?Sobri JóskaIgazából valamilyen szinten céges titok, attól függ mennyire érdekel részletesenBlack_Adder
Csak elég a tág téma: építőipar, informatika, kommunikáció, ilyesmi 😊Sobri Jóska
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Amennyire nem titok. 😊Igazából valamilyen szinten céges titok, attól függ mennyire érdekel részletesenBlack_AdderBuktuk a projectet. 153 munkaórám a kukába...Black_AdderEz milyen témakör volt, ha nem titok?Sobri Jóska
Csak elég a tág téma: építőipar, informatika, kommunikáció, ilyesmi 😊
több mint 15 éve
Igazából valamilyen szinten céges titok, attól függ mennyire érdekel részletesenBuktuk a projectet. 153 munkaórám a kukába...Black_AdderEz milyen témakör volt, ha nem titok?Sobri Jóska
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Buktuk a projectet. 153 munkaórám a kukába...Black_AdderEz milyen témakör volt, ha nem titok?
több mint 15 éve
Buktuk a projectet. 153 munkaórám a kukába...
több mint 15 éve
Sztem egész MO-n ezen a héten van waiver. Hihetetlen népvándorlás van.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Pont ma van lomtalanítás az utcában is, ráadásul a tv-m is úgy gondolta megajándékoz az elektromos tűz örömeivel így bekapcsolás után, szóval most azon gondolkozom hogy kidobom a g*ciknek a tv-t hátha agyon vág legalább egyet...Hanniahhoz bedugva kell kidobni nem? 😛 és akkor már a kábellel együtt viszik a házat is, mert az is lomnak számít, mert össze van kötve a TV-vel 😛
több mint 15 éve
Pont ma van lomtalanítás az utcában is, ráadásul a tv-m is úgy gondolta megajándékoz az elektromos tűz örömeivel így bekapcsolás után, szóval most azon gondolkozom hogy kidobom a g*ciknek a tv-t hátha agyon vág legalább egyet...
több mint 15 éve
Nem igaz hogy itt kell Halló!!-zni baszdmeg,még annyira sem telik ezektől hogy megnyomják azt a kurva csengőt és ne ordibáljanak másfél órán keresztül.Egyébként is olyan szarul vagyok hiányzik még hallgatni egész nap az acsarkodásukat.Hogy dögölne meg mind!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
a meccs után konkrétan nem tudtunk rá felszállni, annyira tele volt hétközben a munkában megfáradt, és szombat este a heti feszültséget levezetni kívánó norvégokkal... mondjuk az öltöző feltörése után nem biztos, hogy hagytam volna szó nélkül, ha belém kötnek...egyszer utaztam rajta úgy hogy éppen lomtalanítás volt a nyóckerben. Na az gyönyörű volt.haromt99es busz. a fegyencjárat. az a jó benne, hogy nem csak a blaha to népliget rész durva. hanem utána is. Népliget to határ út szintén csak norvégok. aztán még Erzsébeten is útba ejti a cigánynegyedetharomtHaverom erzsébeten lakik és gyakran azzal megy haza. Mondta, h már leköpték, megrugdosták, megprobálták kirabolni stbstb... Azért 1x ki kell probalni azt a buszt 😀Duff
több mint 15 éve
Reméltem, hogy veszed a lapot.
több mint 15 éve
Nem veszünk Sobrinak egy bérletet rá? 😀😀GRAFIHa eljössz velem, tőlem mehetünk egy kört.
Bár alapból nem utazom buszon, nem szeretem, de a "móka" kedvéért mehetünk egy kört, ha tudsz viselkedni. 😊
több mint 15 éve
Nem veszünk Sobrinak egy bérletet rá? 😀😀
több mint 15 éve
a 99es blahától második megállójától laktam 10 méterre, gyakran utaztam vele haveromhoz a Határ útra, sosem történt velem semmi "érdekes"...egyszer utaztam rajta úgy hogy éppen lomtalanítás volt a nyóckerben. Na az gyönyörű volt.haromt99es busz. a fegyencjárat. az a jó benne, hogy nem csak a blaha to népliget rész durva. hanem utána is. Népliget to határ út szintén csak norvégok. aztán még Erzsébeten is útba ejti a cigánynegyedetharomtHaverom erzsébeten lakik és gyakran azzal megy haza. Mondta, h már leköpték, megrugdosták, megprobálták kirabolni stbstb... Azért 1x ki kell probalni azt a buszt 😀Duff

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
egyszer utaztam rajta úgy hogy éppen lomtalanítás volt a nyóckerben. Na az gyönyörű volt.Haverom erzsébeten lakik és gyakran azzal megy haza. Mondta, h már leköpték, megrugdosták, megprobálták kirabolni stbstb... Azért 1x ki kell probalni azt a buszt 😀DuffSrácok sajnálom, hogy a győztes meccs utáni örömbe, ennyi üröm vegyült. Viszont csodálkozom, hogy mindez nem történ meg még korábban. Az a környék valami nagyon durva. A Sportteleptől a Blaháig tartó úton kb. úgy éreztem magam, mintha Harlem utcáin kellett volna keresztűl menni. Cigány, cigány hátán. És nem a becsületesebb fajtából való.99es busz. a fegyencjárat. az a jó benne, hogy nem csak a blaha to népliget rész durva. hanem utána is. Népliget to határ út szintén csak norvégok. aztán még Erzsébeten is útba ejti a cigánynegyedetharomt
Mondjuk JJ biztos örült volna neki, mert az egyik tuti nagy NCAA fan lehetett. Iszonyat komoly Razorbacks bőrkabátban nyomult. 😀GRAFI
több mint 15 éve
Haverom erzsébeten lakik és gyakran azzal megy haza. Mondta, h már leköpték, megrugdosták, megprobálták kirabolni stbstb... Azért 1x ki kell probalni azt a buszt 😀Srácok sajnálom, hogy a győztes meccs utáni örömbe, ennyi üröm vegyült. Viszont csodálkozom, hogy mindez nem történ meg még korábban. Az a környék valami nagyon durva. A Sportteleptől a Blaháig tartó úton kb. úgy éreztem magam, mintha Harlem utcáin kellett volna keresztűl menni. Cigány, cigány hátán. És nem a becsületesebb fajtából való.99es busz. a fegyencjárat. az a jó benne, hogy nem csak a blaha to népliget rész durva. hanem utána is. Népliget to határ út szintén csak norvégok. aztán még Erzsébeten is útba ejti a cigánynegyedetharomt
Mondjuk JJ biztos örült volna neki, mert az egyik tuti nagy NCAA fan lehetett. Iszonyat komoly Razorbacks bőrkabátban nyomult. 😀GRAFI
több mint 15 éve
A Práter egy részét ismeem. Heti egyszer 2 éven át oda jártam a fotós suliba. Az volt az egyetlen kultúrált épület azon a szakaszon. 😀
több mint 15 éve
Itt felénk a Práter is kész ghetto. Tiszta szerencse, hogy nem lopták el semmim, és még belém sem kötöttek. De nincsenek illúzióim, ami késik nem múlik 😊eaglesmcnabbazt tudtam h közel lakunk, de hogy egy utcában az azért erős 😀
mondjuk én itt az elején lakom, úgyh ez teljesen jó környék, beljebb tényleg húzósabb kicsit.
több mint 15 éve
http://www.youtube.com/watch?v=z86R6B9m0FEItt felénk a Práter is kész ghetto. Tiszta szerencse, hogy nem lopták el semmim, és még belém sem kötöttek. De nincsenek illúzióim, ami késik nem múlik 😊eaglesmcnabbSrácok sajnálom, hogy a győztes meccs utáni örömbe, ennyi üröm vegyült. Viszont csodálkozom, hogy mindez nem történ meg még korábban. Az a környék valami nagyon durva. A Sportteleptől a Blaháig tartó úton kb. úgy éreztem magam, mintha Harlem utcáin kellett volna keresztűl menni. Cigány, cigány hátán. És nem a becsületesebb fajtából való.99es busz. a fegyencjárat. az a jó benne, hogy nem csak a blaha to népliget rész durva. hanem utána is. Népliget to határ út szintén csak norvégok. aztán még Erzsébeten is útba ejti a cigánynegyedetharomt
több mint 15 éve
Itt felénk a Práter is kész ghetto. Tiszta szerencse, hogy nem lopták el semmim, és még belém sem kötöttek. De nincsenek illúzióim, ami késik nem múlik 😊Srácok sajnálom, hogy a győztes meccs utáni örömbe, ennyi üröm vegyült. Viszont csodálkozom, hogy mindez nem történ meg még korábban. Az a környék valami nagyon durva. A Sportteleptől a Blaháig tartó úton kb. úgy éreztem magam, mintha Harlem utcáin kellett volna keresztűl menni. Cigány, cigány hátán. És nem a becsületesebb fajtából való.99es busz. a fegyencjárat. az a jó benne, hogy nem csak a blaha to népliget rész durva. hanem utána is. Népliget to határ út szintén csak norvégok. aztán még Erzsébeten is útba ejti a cigánynegyedetharomt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Srácok sajnálom, hogy a győztes meccs utáni örömbe, ennyi üröm vegyült. Viszont csodálkozom, hogy mindez nem történ meg még korábban. Az a környék valami nagyon durva. A Sportteleptől a Blaháig tartó úton kb. úgy éreztem magam, mintha Harlem utcáin kellett volna keresztűl menni. Cigány, cigány hátán. És nem a becsületesebb fajtából való.99es busz. a fegyencjárat. az a jó benne, hogy nem csak a blaha to népliget rész durva. hanem utána is. Népliget to határ út szintén csak norvégok. aztán még Erzsébeten is útba ejti a cigánynegyedet