Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Miből gondolod ezt? 😀Nem tudom, mi történt, de az utóbbi 3-4 napban folyton éhes vagyok. Ma dupla annyit ettem ebédre, mint szoktam és éhes maradtam! Enni viszont nem akartam többet, mert mostanában jönnek fel a kilók.Én annyit piálok, hogy jó ha egyáltalán naponta egyszer van étvágyam enni éjjelente. 😀
Off: Az oldalamon kis hurka kezd kialakulni, amitől szabadulni akarok. Tipp?catattack
Persze, gondolom ez sem egészséges.TheMileHighCity
több mint 13 éve
Nem tudom, mi történt, de az utóbbi 3-4 napban folyton éhes vagyok. Ma dupla annyit ettem ebédre, mint szoktam és éhes maradtam! Enni viszont nem akartam többet, mert mostanában jönnek fel a kilók.Én annyit piálok, hogy jó ha egyáltalán naponta egyszer van étvágyam enni éjjelente. 😀
Off: Az oldalamon kis hurka kezd kialakulni, amitől szabadulni akarok. Tipp?catattack
Persze, gondolom ez sem egészséges.
több mint 13 éve
Nem tudom, mi történt, de az utóbbi 3-4 napban folyton éhes vagyok. Ma dupla annyit ettem ebédre, mint szoktam és éhes maradtam! Enni viszont nem akartam többet, mert mostanában jönnek fel a kilók.http://www.youtube.com/watch?v=pc_pvnDEXAc
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
catattack
3 520
Nem tudom, mi történt, de az utóbbi 3-4 napban folyton éhes vagyok. Ma dupla annyit ettem ebédre, mint szoktam és éhes maradtam! Enni viszont nem akartam többet, mert mostanában jönnek fel a kilók. Off: Az oldalamon kis hurka kezd kialakulni, amitől szabadulni akarok. Tipp?
több mint 13 éve
Viszont remélhetőleg kapok rá kiemelet cspt+90%os kártyát 😀kifogás gyártás az megy...fuss 😊StezDongaláb, nem lehet 😛 Vagy lehet, csak akkor nagyon fáj 😀
Schleck: Körlingben benne vagyok 😀tenorx
😀Szegecs
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=obdd31Q9PqAkifogás gyártás az megy...fuss 😊StezDongaláb, nem lehet 😛 Vagy lehet, csak akkor nagyon fáj 😀
😀Szegecs
😉
több mint 13 éve
Az Adobe-t töröljétek ki az emlékezetetekből, mintha nem is létezne. Ami nektek kell, az Foxit Reader. Persze ezen egyik se segít, ehhez valami helyre állító tool kéne, vagy gyakori biztonsági mentések...Gondolom Jobb klikk, társítás, és ott megkeresed az Adobe Acrobatot.tenorxnekem sokszor ezt csinálja, megoldja ha társítom adobe readerbe...eaglesmcnabbEz hogy működik?TheMileHighCity
Btw: Ha word, akkor az van, hogy képes helyre állítani az utolsó mentett változatot...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
kifogás gyártás az megy...Dongaláb, nem lehet 😛 Vagy lehet, csak akkor nagyon fáj 😀Not my thing 😛fuss 😊Stez
Nem találtam még olyan sportot amiben nem vagyok szar, így annyira nem fun 😛tenorx
😀
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Überfos lesz a jövő félévi órarendem. Kötelezőkből csak előadás van+info, ami meg nem oylasmi ahol sokat tanul az ember. Szerdán reggel nyolctól órám van fél háromig, és hétfőre egy, csütörtökre és péntekre (Corvinusen ez utóbbi kb elképzelhetetlen) két órám kerül, mozdíthatatlanul. Hab a tortán, hogy az összes floorball időpontot fedi előadás, ergo valami új tesit kell keresnem, pedig ez pöpec volt. Jövő félévben sztem csak a nyelvekre és infora járok be, ha nagyon hiányzik valami akkor bemegyek unatkozni valami előadásra de nekem ne viccelődjenek itt délelőtti órákkal az efélévi órarend után...
több mint 13 éve
Na, most erre annyi történt, hogy már nem négyzetek vannak, hanem nincs semmi. 😀http://www.repairmyword.com/Gondolom Jobb klikk, társítás, és ott megkeresed az Adobe Acrobatot.tenorxErre is hibát ír ki, hogy megrongálódott a fájl.TheMileHighCity
Ezt megpróbálhatod, gugli ezt dobta.tenorx
több mint 13 éve
Még azért próbálj meg lefuttatni egy chkdsk-t is, hátha...
több mint 13 éve
http://www.repairmyword.com/Erre is hibát ír ki, hogy megrongálódott a fájl.TheMileHighCityEz hogy működik?TheMileHighCityGondolom Jobb klikk, társítás, és ott megkeresed az Adobe Acrobatot.tenorx
Ezt megpróbálhatod, gugli ezt dobta.
több mint 13 éve
Erre is hibát ír ki, hogy megrongálódott a fájl.Gondolom Jobb klikk, társítás, és ott megkeresed az Adobe Acrobatot.tenorxnekem sokszor ezt csinálja, megoldja ha társítom adobe readerbe...eaglesmcnabbEz hogy működik?TheMileHighCity
több mint 13 éve
Gondolom Jobb klikk, társítás, és ott megkeresed az Adobe Acrobatot.Ez hogy működik?TheMileHighCityHát akkor azt nagy esélyjel baszhatod 😕tenorxnekem sokszor ezt csinálja, megoldja ha társítom adobe readerbe...eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Ez hogy működik?Hát akkor azt nagy esélyjel baszhatod 😕tenorxnekem sokszor ezt csinálja, megoldja ha társítom adobe readerbe...eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Hát, akkor rohadjon meg az egész világ... :mad: Azt se tudom mennyi minden volt benne, mert nem szoktam minden cikkért külön fájlt nyitni, semmit se találnék meg, úgyhogy az éppen aktuálisan futók ebben voltak. Több baszott hosszúval együtt, a fasznak van most ideje mindent újra írni. A geci kurva életbe, most dühből fogok inni.
több mint 13 éve
Hát akkor azt nagy esélyjel baszhatod 😕tenorxnekem sokszor ezt csinálja, megoldja ha társítom adobe readerbe...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hát akkor azt nagy esélyjel baszhatod 😕Csak ez az egy, és nem nyílik meg mással sem... :/TheMileHighCity:mad: A faszom ketté áll... :mad:Minden fájlra ilyen, vagy csak arra az egyre?
Buzi szövegszerkesztő lefagyott, aztán nagysokára bezáródott, és amikor újramegnyitottam a fájlban a betűk helyett végig csak négyzetek jelennek meg. Ezzel tudok mit csinálni? Mert egy csomó félkész cikkem rajtam volna, és kibaszottul megőrülök, ha eltűntek... :mad:TheMileHighCity
Ha csak arra az egyre akkor szerintem korruptálódott a fájl, és valszeg baszhatod. Ha mindegyikre próbálj újraindítást, ha azt se word újratelepítést, illetve próbáld meg megnyitni másik programmal, OpenOffice mondjuk.tenorx
több mint 13 éve
Csak ez az egy, és nem nyílik meg mással sem... :/:mad: A faszom ketté áll... :mad:Minden fájlra ilyen, vagy csak arra az egyre?
Buzi szövegszerkesztő lefagyott, aztán nagysokára bezáródott, és amikor újramegnyitottam a fájlban a betűk helyett végig csak négyzetek jelennek meg. Ezzel tudok mit csinálni? Mert egy csomó félkész cikkem rajtam volna, és kibaszottul megőrülök, ha eltűntek... :mad:TheMileHighCity
Ha csak arra az egyre akkor szerintem korruptálódott a fájl, és valszeg baszhatod. Ha mindegyikre próbálj újraindítást, ha azt se word újratelepítést, illetve próbáld meg megnyitni másik programmal, OpenOffice mondjuk.tenorx
több mint 13 éve
:mad: A faszom ketté áll... :mad:Minden fájlra ilyen, vagy csak arra az egyre?
Ha csak arra az egyre akkor szerintem korruptálódott a fájl, és valszeg baszhatod. Ha mindegyikre próbálj újraindítást, ha azt se word újratelepítést, illetve próbáld meg megnyitni másik programmal, OpenOffice mondjuk.
több mint 13 éve
:mad: A faszom ketté áll... :mad: Buzi szövegszerkesztő lefagyott, aztán nagysokára bezáródott, és amikor újramegnyitottam a fájlban a betűk helyett végig csak négyzetek jelennek meg. Ezzel tudok mit csinálni? Mert egy csomó félkész cikkem rajtam volna, és kibaszottul megőrülök, ha eltűntek... :mad:
több mint 13 éve
a lényeg hogy mozogj,mindegy milyen szinten,csak ne ülj egész nap mert akkor nem fog változni semmi 😊Dongaláb, nem lehet 😛 Vagy lehet, csak akkor nagyon fáj 😀Not my thing 😛fuss 😊Stez
Nem találtam még olyan sportot amiben nem vagyok szar, így annyira nem fun 😛tenorx
szerk: segíts magadon,Isten is megsegít 😛
több mint 13 éve
Gabó nem rejtőzködik, csak szar a gépe. és valóban, ő többször is volt curlingeznibármilyen gulyás>>>>>520 ft-os nagyfröccs. szóval már rosszabb nem lesz mint a miénk. 😀de az lesz, ne aggódj. minden osztálytalálkozó szar. legalább a mizujs milyenazegyetem milyenpesten kérdésekre erősen készülj fel és próbálj meg visszaemlékezni minden szar középiskolás vicces dologra, még akkor is ha nem volt vicces. 😀F.Schleckén már a volt osztályfőnök lakásán tartandó osztálytalit várom. a Tanár a maga 140 kg-jával inkább kinézett egy O. Guardnak, vagy DT-nek, mint matek-fizika szakos tanárnak, és tavaly is olyan kibebaszott fasza gulyást főzött, hogy már itt az ideje hogy írjon egy e-mailt hogy pontosan mikor is menjünk 😀
ha sportolásról van szó, jelentkezz backup QB-nek valahova. Térdelj hogy ne a kezdő QB statja rongálódjon 😀 ha körlingeztek írjatok PM-et úgyis több ember kell egy csapatba 😀eaglesmcnabb
egyébként tavaly azt hiszem a rejtőzködő gabó reklámozott körlinget itt, szóval már lassan összeáll a képzeletbeli bowl.hu curling team. mindenesetre edzésként mindenki dugja el a porszívóját. 😀F.Schleck
több mint 13 éve
Tudod mi(k) a baj(ok) eaglesmcnabb? Hogy napi 4-5ször eszel. Mert ha többször eszel, az anyagcseréd gyorsabb lesz, tehát könnyebben, gyorsabban hasznosítja a dolgokat, vagyis nem fogsz hízni. Híznál, mivel durvább kajákat eszel, de azt meg lemozgod. Súlyt felszedni sporttal, ilyesmivel nem annyira lehet. Felszedni vagy nulla testmozgással lehet (zsír) vagy gyúrással (esetleg a "hozzá tartozó" szerekkel).Az az orvosi tápszer jóhogy hízlal, olyan szinten tömény, hogy személy szerint két kis adag karamelles cuccal úgy jól laktam, mint egy három fogásos ebédtől... Na olyat pl. ehetsz.
Viszont jobban jársz, ha izomra gyúrsz. Nyilván egy kevés zsír is mehet, nem baj az ha van egy kevés, de egyáltalán nem mindegy melyikből megy fel.
A fogyáshoz: Pofonegyszerű. Nem fogyókúra kell, hanem életmódváltás. Mozogj. Futás, úszás, biciklizés, ugrókötél a leghasznosabbak. Egyél többször kevesebbet. A reggeli és még az ebéd lehet kiadósabb, késő délutántól már csak könnyebb dolgokat és nem sokat. Ne tiltsál semmit, mert az alapból beindítja a természetes reflexeket, és annál jobban kívánod. Csak mértékkel és okosan kell mindent enni. Aztán napi akár csak 10 perc általános tornagyakorlat. Felülés, fekvő, hajlítások, mittudomén. Aztán persze szexelj sokat 😀 így hirtelen ennyi 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
huh ha zsírból gyúrással izmot lehetne csinálni akkor már kibaszott erős lennék... 😛