Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
(csendben, zárójelben jegyezném meg, hogy azért az adok-veszek topik maradhatott volna, de ha hulljon a férgese, hát hulljon)
több mint 13 éve
Csak az a baj, hogy a többi topicban alapvetően normális társalgás folyik néha némi anyázással megszakítva, míg a magyar focinál sok anyázás között van néha normális eszmecsere. Sokkal egyszerűbb lenne megpróbálni civilizáltan fórumozni, nekünk sem jó szórakozás fórumrendőrt játszani. De egyébként eddig sem voltunk gyávák kivágni bárkit is, ezután is meg fogjuk tenni, csak a jelek szerint naív idealisták vagyunk, amikor felnőtt emberekről azt feltételezzük, hogy képesek értelmes, emberi párbeszédre.
több mint 13 éve
miért kell folyamatosan bezárni a magyar topicot?talán gyávaságból?
szerintem az sokkal jobb lenne ha az "anyázókat" kivágnák az összes fórumról
ez így elég nevetséges, hogy bezárjátok a topicot de az ott ugatók másik topicban tovább írhatnak
ki kell őket (engem) először hetekre majd hónapokra végül örökre tiltani és akkor a többiek majd odafigyelnek
ennél sokkal komolyabb témákban sikerül máshol a moderáció úgy, hogy nem zárnak be fórumokat
ez így elég szánalmas
Én sem tudom, valami személyeskedés lehetett, mert már délelőtt is ránk szólt haromt, hogy hagyjuk abba, de úgy látszik nem hagyták...BruceJééé, nem vagyok egy délután, aztán eltűnik a magyar foci topic! Mondjuk lehet jobb is így, mert mindig basztattak már ott engem! 😊BruceMi történt?
Amúgy az volt az a topic, hogy bármikor néztem be oda mindig anyázták egymást elég sokan 😀tenorx
több mint 13 éve
A WikiLeaks szerint a külföldi magyar katonai bevetések minősége a kalandozások óta sokat romlott 😊http://www.origo.hu/nagyvilag/20101207-wikileaks-ujzelandi-katonak-avatkoztak-be-a-magyarok-helyett-afganisztanban.html
Mondjuk ha nem dugjuk a fejünket nyakig az USA seggébe, nem is kéne tálibokkal fogócskáznunk.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Én sem tudom, valami személyeskedés lehetett, mert már délelőtt is ránk szólt haromt, hogy hagyjuk abba, de úgy látszik nem hagyták...Jééé, nem vagyok egy délután, aztán eltűnik a magyar foci topic! Mondjuk lehet jobb is így, mert mindig basztattak már ott engem! 😊BruceMi történt?
Amúgy az volt az a topic, hogy bármikor néztem be oda mindig anyázták egymást elég sokan 😀tenorx
több mint 13 éve
Jééé, nem vagyok egy délután, aztán eltűnik a magyar foci topic! Mondjuk lehet jobb is így, mert mindig basztattak már ott engem! 😊BruceMi történt?
Amúgy az volt az a topic, hogy bármikor néztem be oda mindig anyázták egymást elég sokan 😀
több mint 13 éve
Jééé, nem vagyok egy délután, aztán eltűnik a magyar foci topic! Mondjuk lehet jobb is így, mert mindig basztattak már ott engem! 😊
több mint 13 éve
A nyertes díja: Schmitt Pali előtt száz fekvenyomás, közben tárogatózás.jövőre ilyen már nem lesz.Én arra a fidelitas szervezésűre tippelek, amint tavaly voltak páran az osztályunkból. Arról is vicceseket meséltek. 😀F.Schleckoktvt jövőre tervezek 10.ben még nem látom értelmét
am a civitas egyesület által szervezett "Polgár az Európai Demokráciában" c. verseny volt, amivel nincs is gond mert egész érdekes téma lenne, csak félre voltunk tájékoztatva így kb az egészet fejből csináltukkristof
az új téma: Plebejusok az ázsiai diktatúrákbanharomt
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Meg lehet azt úgy is oldani h a szabválakra előbb lehet jelentkezni mint az összes többire.empty taxiés aztán a felvett szabválok mellett maradt helyek alapján felveszitek a kötelezőeket, vagy hogy? 😂
több mint 13 éve
Meg lehet azt úgy is oldani h a szabválakra előbb lehet jelentkezni mint az összes többire.Gondolom a szabvál tárgyak miatt, amiket bármelyik kar felvehet, és ha egy karnak hamarabb van felvétel, akkor csak nekik lenne esélyük az 'ingyen-kreditekre'...Nálunk ma kezdődne a vizsgafelvétel, erre nincs neptun már éjfél óta, és most írtak ki gey ilyet a HÖK twitterén:De tök hülyeség az egész 😡 egy napon kell tartani a G,T,K karnak. nehogy véletlenül ne omoljon össze az egész szar.
"Vezetékátvágás miatt nincs áram, nincs szerver. A Neptun Iroda tájékoztatása szerint holnap reggel 8-tól lehet felvenni a vizsgákat"
Terroristák szabotálják a vizsgajelentkezést 😀Rajna
de komolyan miért nem lehet, külön napra rakni :SMattMiller
Több szerver kéne oda (is), meg a neptun helyett valami...Black_Adder
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jövőre ilyen már nem lesz.oktvt jövőre tervezek 10.ben még nem látom értelmétMiféle? OKTV már volt egy ideje 😊RajnaÉn arra a fidelitas szervezésűre tippelek, amint tavaly voltak páran az osztályunkból. Arról is vicceseket meséltek. 😀F.Schleck
am a civitas egyesület által szervezett "Polgár az Európai Demokráciában" c. verseny volt, amivel nincs is gond mert egész érdekes téma lenne, csak félre voltunk tájékoztatva így kb az egészet fejből csináltukkristof
az új téma: Plebejusok az ázsiai diktatúrákban
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Civitas az hatalmas kamu, minden évben radnótisok nyerik a hülyébbik fajtából 😀 vagy legalábbis dobogósok. Semmi köze a törihez, vagy legalábbis kevés.Rajnahát ja inkább állampolgári ismeretek voltak, ilyen eu-s dolgokkal fűszerezve
több mint 13 éve
Civitas az hatalmas kamu, minden évben radnótisok nyerik a hülyébbik fajtából 😀 vagy legalábbis dobogósok. Semmi köze a törihez, vagy legalábbis kevés.oktvt jövőre tervezek 10.ben még nem látom értelmétMiféle? OKTV már volt egy ideje 😊RajnaÉn arra a fidelitas szervezésűre tippelek, amint tavaly voltak páran az osztályunkból. Arról is vicceseket meséltek. 😀F.Schleck
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
oktvt jövőre tervezek 10.ben még nem látom értelmétÉn arra a fidelitas szervezésűre tippelek, amint tavaly voltak páran az osztályunkból. Arról is vicceseket meséltek. 😀F.Schleckmekkora átbaszás volt ez a töri verseny, hihetetlenkristofMiféle? OKTV már volt egy ideje 😊Rajna
am a civitas egyesület által szervezett "Polgár az Európai Demokráciában" c. verseny volt, amivel nincs is gond mert egész érdekes téma lenne, csak félre voltunk tájékoztatva így kb az egészet fejből csináltuk
több mint 13 éve
Gondolom a szabvál tárgyak miatt, amiket bármelyik kar felvehet, és ha egy karnak hamarabb van felvétel, akkor csak nekik lenne esélyük az 'ingyen-kreditekre'...De tök hülyeség az egész 😡 egy napon kell tartani a G,T,K karnak. nehogy véletlenül ne omoljon össze az egész szar.(L) Neptun (L)JasWNálunk ma kezdődne a vizsgafelvétel, erre nincs neptun már éjfél óta, és most írtak ki gey ilyet a HÖK twitterén:
"Vezetékátvágás miatt nincs áram, nincs szerver. A Neptun Iroda tájékoztatása szerint holnap reggel 8-tól lehet felvenni a vizsgákat"
Több szerver kéne oda (is), meg a neptun helyett valami...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
öö, egész BME-nek is egyszerre van, és ott több is az ember. és ahogy látom, itt most nem is a rendszer omlott össze, hanem volt egy "kis" fizikai hibaSzobi22mióta idejárok mindig van vmi vizsga/tárgy felvételkor.most épp nem a neptun volt a gáz, az majd holnap reggel lesz.
de ne legyen igazam
több mint 13 éve
öö, egész BME-nek is egyszerre van, és ott több is az ember. és ahogy látom, itt most nem is a rendszer omlott össze, hanem volt egy "kis" fizikai hibaDe tök hülyeség az egész 😡 egy napon kell tartani a G,T,K karnak. nehogy véletlenül ne omoljon össze az egész szar.(L) Neptun (L)JasWNálunk ma kezdődne a vizsgafelvétel, erre nincs neptun már éjfél óta, és most írtak ki gey ilyet a HÖK twitterén:
több mint 13 éve
De tök hülyeség az egész 😡 egy napon kell tartani a G,T,K karnak. nehogy véletlenül ne omoljon össze az egész szar.(L) Neptun (L)JasWNálunk ma kezdődne a vizsgafelvétel, erre nincs neptun már éjfél óta, és most írtak ki gey ilyet a HÖK twitterén:
de komolyan miért nem lehet, külön napra rakni :S
több mint 13 éve
A második kérdés meg OV életútja volt 😀lol lol lolMiféle? OKTV már volt egy ideje 😊RajnaÉn arra a fidelitas szervezésűre tippelek, amint tavaly voltak páran az osztályunkból. Arról is vicceseket meséltek. 😀F.Schleck
idézni kellett szó szerint a NENYI-t? 😀haromt
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Dicsőséges Magyar Múltunk verseny, király a név 😀 ahogy nézem az idei források alig különböznek a pesti Anjou versenyétől, ami 2 éve volt. Hát ott azért elég pontosan kérdeztek mindent, és még annál is többet 😊lol lol lolMiféle? OKTV már volt egy ideje 😊RajnaÉn arra a fidelitas szervezésűre tippelek, amint tavaly voltak páran az osztályunkból. Arról is vicceseket meséltek. 😀F.Schleck
idézni kellett szó szerint a NENYI-t? 😀haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lol lol lolÉn arra a fidelitas szervezésűre tippelek, amint tavaly voltak páran az osztályunkból. Arról is vicceseket meséltek. 😀F.Schleckmekkora átbaszás volt ez a töri verseny, hihetetlenkristofMiféle? OKTV már volt egy ideje 😊Rajna
idézni kellett szó szerint a NENYI-t? 😀
több mint 13 éve
Én arra a fidelitas szervezésűre tippelek, amint tavaly voltak páran az osztályunkból. Arról is vicceseket meséltek. 😀mekkora átbaszás volt ez a töri verseny, hihetetlenkristofMiféle? OKTV már volt egy ideje 😊Rajna
több mint 13 éve
mekkora átbaszás volt ez a töri verseny, hihetetlenkristofMiféle? OKTV már volt egy ideje 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mekkora átbaszás volt ez a töri verseny, hihetetlen
több mint 13 éve
Most már nyugodtan kijelenthetem, hogy szar év volt nekem a 2010-es.Matthew99Én még várok két hetet, akkor fejeződnek be a vizsgáim. Hátha nem végződik olyan szarul, mint amilyen volt.....