NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
LOL apucinak hosszú kezei vannak...fetomy
Azért finom elszólás volt Gesztitől, hogy "amúgy a család nagy barátja vagyok" 😐F.Schleck
Megesik az ilyen. Pedig igen gyengék voltak. Hamisak és szét is csúsztak. De nem aggódok mert erős a mezőny nekik és végtelenségig apuci se tarthat ki.Matthew99
Sajnos tegnap a pénz döntött,ha a produkciókat nézzük akkor egyértelműen a szinesvirág kinézetű csajnak kellett volna továbbmenni.
Amúgy Király L. Norbi dalválasztása telitalálat volt (eddig mindkettő), remélem nem bohócot akarnak belőle csináltatni (Gesztivel az élen...) hanem énekest.

több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
De miért, van, fetomy?_😊

Teljesen függetlenül a témától én még nem találkoztam eggyel sem. Persze láttam már buszon bakancsos, feketekabátos, kopasz majmot, sörrel a kezében, aki osztotta az észt a néger figuráról, de bocsánat, nekem ettől még nem lesz valaki fasiszta. Mivel az illető maga se tudja, hogy mi az.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Én egyet értek vele a rosszabbikkal kapcsolatban.JC6
Azt tudjuk. Vona Gábor igazából Hitler álruhában.

kishaszi: nem azt mondtam, hogy az illető fasiszta. Hanem össze-vissza vádolja az egész országot, hogy itt mindenki undorító fasiszta, a cigányok meg lopnak és nem dolgoznak, aztán a végére odateszi, hogy ő bizony nem fasiszta, csak a tényeket közli.. Ez kábé olyan,mintha kijelentem, hogy minden cigány büdös, lop, gyilkos, satöbbi, majd hozzáteszem, hogy nem vagyok rasszista, csak a tényeket közlöm. Szóval hogy ilyen alapon, akiket ő fasisztának nevez (=magyar emberek), ugyanígy kimondhatják ezt a mondatot, és hopp nincs is fasiszta magyar ember.
több mint 14 éve
"Now, I am not fascist, I am trying to tell the FACTS." Legjobb mondat 😊 Szerintem akármelyik fasisztát megkérdezed, mind azt mondja, hogy ő nem fasiszta, csak a tényeket mondja.. 😀fetomy
Ez mekkora hülyeség😊))kishaszi
attól hogy valaki valamit határozottabban állít, még nem lesz tény, csupán véleményJJ Tiller
És? Attól, hogy valakire rámondjuk, hogy fasiszta, még nem lesz az. Mondjuk épp nem tudom mi a vita tárgya én csak erre a fasiszta nem fasiszta, hanem tény dologra reagáltam, mivel én még szeretnék látni egyet egyelőre és elbeszélgetni vele, hogy véleményt alkothassak😊 Nekem sajnos nem elég, hogy ráolvassuk valaki fejére, hogy fasiszta.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 371 — no es importante
"Now, I am not fascist, I am trying to tell the FACTS." Legjobb mondat 😊 Szerintem akármelyik fasisztát megkérdezed, mind azt mondja, hogy ő nem fasiszta, csak a tényeket mondja.. 😀fetomy
Ez mekkora hülyeség😊))kishaszi
attól hogy valaki valamit határozottabban állít, még nem lesz tény, csupán vélemény

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én egyet értek vele a rosszabbikkal kapcsolatban.
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
na igen, nem mindegy mit nevezünk ténynek.

több mint 14 éve
Ez mekkora hülyeség😊))

több mint 14 éve
"Now, I am not fascist, I am trying to tell the FACTS." Legjobb mondat 😊 Szerintem akármelyik fasisztát megkérdezed, mind azt mondja, hogy ő nem fasiszta, csak a tényeket mondja.. 😀
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Politikától általában igyekszem távol mradni mert csak mérgezem magam vele. Nagy ritkán rábukkanok egy-két dologra sajnos ami mellett nem mehetek el szó nélkül.

http://www.youtube.com/watch?v=SHrYo6IYsdw

Átlagos tót lejárató propaganda, annyi van belőle mint a szemét. Itt viszont valami megfogta a szememet: "I live on Hungary too, and I agree with you guys, that most of the hungarians are dump and fascist. Vona and the whole fascist side is willing to take back every country aronnd with armed forces, within max 10 years, BUT... Hungary is a fascist coutry, thats one thing. The 10 % "gypsy" minority of the country is just too lazy for work, and they are stealing the money of the state. And because we are dump, our response to it is to be fascist. Now, I am not fascist, I am trying to tell the FACTS." dgabor8 honfitársunk szavai. Szereti a tényeket, a Coldplayt és utálja a vallást.

A videót meg se próbáljátok kommentálni, hacsak nem dgabor8 honfitársunkkal értetek egyet, mint minden ócska propagandát, ezt is csak moderálás után lehet kommentáli.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 363 — No 1 Zhang Yufei fan
Remelem nem dolgozik valaki HR teruleten multinal... ok most nezzenek felre.
http://www.fastcompany.com/magazine/97/open_hr.html

Es kuldenem nekik a Slayer - I Hate You cimu szamat...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most ez komoly hogy itt ezekről a szánalmakról folytattok társalgást oldalakon keresztül?
szeretnétek bant? 😛
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
A Coolon megy a seggnyalás... Pappa természetesen már ott...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó hogy Fanni egyéniség, de bazzeg, engem rohadtul irritált, főleg az öltözködése - tudom "sztájliszt", satöbbi. A nyári lányokat már 2 körrel ez előtt kilöktem volna, annyira elhúznak egymástól, főleg a magasabb akaszt ki, hogy már fáj a fülemnek. Igaz, az uccsó dal összejött nekik.
A vastag tesók se rosszak, bár nem tudom, hogy alakul a verseny vége, de a döntőben egy Niko - Király párbajt szeretnék látni/hallani. A csajok valahogy nem jönnek át nekem. Igaz, Dorka aranyos meg édes, de mégsem az igazi. Vica az viszont bejön, nem ismeri valaki? 😀 😀 😀
A nonstop is bejövős, jó arcok. Bár lépéselőnyben vannak, hisz 5x annyi szavazatot kapnak, mint a többiek 😀
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Mondjuk azt, hogy a két rosszabb közül a kevésbé rossz ment tovább. Ennél a Fanninál azt semértem, hogy hogyan mehetett tovább mint az a Muri Enikő meg a nagydarab csajszi.
több mint 14 éve
Azért finom elszólás volt Gesztitől, hogy "amúgy a család nagy barátja vagyok" 😐F.Schleck
Megesik az ilyen. Pedig igen gyengék voltak. Hamisak és szét is csúsztak. De nem aggódok mert erős a mezőny nekik és végtelenségig apuci se tarthat ki.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Egyértelmű volt, hogy Malek Mikinek nem maradhat egy csapata. A párbajban szerintem tényleg jobbak voltak, de ahogy látom ezzel egyedül vagyok.

több mint 14 éve
Elég egyértelmű, hogy ha nincs ez a mentorszar, akkor sima 4-0 nekik, miközben ma mindkét produkciójuk egy kalap szar volt kb.
Ha a hátralevő kb. 10 műsorban azt mondják a nézők, hogy senkit nem érdekelnek, akkoris mindig meg fogják menteni őket... Ha meg van rendezve, hogy ki jut tovább, stb... azt leszarom, de az ilyet utálom. Szóval bassza meg a Sucker Sisters...
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Ejj a két liba maradt...Matthew99
most azért kellett mennie a Hannah Montana-klónnak, mert ellenben csak 1 'csapat' maradt volna, vagy mi a tököm?

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Azért finom elszólás volt Gesztitől, hogy "amúgy a család nagy barátja vagyok" 😐

több mint 14 éve
Ejj a két liba maradt...

több mint 14 éve
LOL apucinak hosszú kezei vannak...
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
"Már csak hárman vannak a színpadon..." Anyám nézzél már az négynek jobb lesz bazeg..

Egyébként Malek Miklós kurvaszarul választott. A non-stop húzza csak fel neki, mert ők sokáig mennek. Inkább a sumérek helyett választhatta volna a Conformity-t... Nem azért mert fehérváriak (lófasztnem 😀😀), hanem mert jobbak voltak mint a sumérek 😊fetomy
Szerintem őt hihetetlenül megszívatták ezzel az együtteses hülyeséggel. Alapból nagyon kevés együttes volt, de ezt az összerakós dolgot nem nagyon tudtam mire vélni. Egyszerűen nem értem már az alapkoncepciót, hogy mitől jobb az, hogyha két ember énekli egyszerre ugyanazt, mintha egy. Ezt még duettnek sem nevezném, mert ott legalább egymásnak énekelnek.

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
...a megasztár idén különösen retek felhozatallal bír...
Ha már itt tartunk, LOL micsoda bók Wolf Katinak Keresztes Ildikótól: "Mindig is tudtam, hogy nem a szép nők, hanem a jó nők érdekeltek..." 😀fetomy
A megasztáros résszel abszolút egyetértek... Wolf Katinak meg van egy kis South Parkos Sarah Jessica Parker beütése 😊
Az X-faktor tényleg sokkal színvonalasabb... A csajok közül a Fannit mondjuk nem biztos hogy hosszú távon tűrném, Dorka viszont nagyon bájos/kedves, és ragyogó hangja van. A 3. lány is igen kis nett 😊
Az Ildikó csapatból Nicholas, meg szerintem ifj. Vastag is kurva jó, az "egér" meg egy állat... Amit múlt héten lehozott táncban, majd beszartam 😊
Aki engem rohadtul idegesít az a Mariann nevű... A hangszíne nagyon nem tetszik. Wolf Kati nagyon jól énekel, de valahogy nézni nem szeretem 😊 Az idősebbik Vastag is elég zavaró számomra, bár énekelni Ő is tud 😊
A Non Stop mókás, a Nyári testvérekről meg kicsit süt a romavér 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
"Már csak hárman vannak a színpadon..." Anyám nézzél már az négynek jobb lesz bazeg..

Egyébként Malek Miklós kurvaszarul választott. A non-stop húzza csak fel neki, mert ők sokáig mennek. Inkább a sumérek helyett választhatta volna a Conformity-t... Nem azért mert fehérváriak (lófasztnem 😀😀), hanem mert jobbak voltak mint a sumérek 😊