Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Hangsúlyozom: nem zeller, hanem zellerlevél érkezett.A házunkban lakó egyik nő a harmadik emeletről a minap megjelent nálunk egy zacskó zellerlevéllel. (?!) Magát a zellert megtartotta, a jelek szerint a levélre nem volt szüksége. Pedig, ahogyan mondta, abból nagyon finom dolgokat lehet csinálni. (Bizonyára.) Feleségem köpni-nyelni nem tudott, annyira meglepődött, hogy elfogadta. Most dobtuk ki. (A zellerlevelet.) Sejtelmem sincs, hogy ez a harmadik emeleti nő mit gondol rólunk, abban azért reménykedem, nem terjeszti a házban, hogy ő gondoskodik az élelmezésünkről.Néphit szerint a zeller serkenti a nemi vágyat.
nagylaza, főpohárnok
Lehet ezért kaptad?
kittli
több mint 1 éve
- JC6
6 992
Látni lazán hogy rég volt eme földi örömökben részeA házunkban lakó egyik nő a harmadik emeletről a minap megjelent nálunk egy zacskó zellerlevéllel. (?!) Magát a zellert megtartotta, a jelek szerint a levélre nem volt szüksége. Pedig, ahogyan mondta, abból nagyon finom dolgokat lehet csinálni. (Bizonyára.) Feleségem köpni-nyelni nem tudott, annyira meglepődött, hogy elfogadta. Most dobtuk ki. (A zellerlevelet.) Sejtelmem sincs, hogy ez a harmadik emeleti nő mit gondol rólunk, abban azért reménykedem, nem terjeszti a házban, hogy ő gondoskodik az élelmezésünkről.Néphit szerint a zeller serkenti a nemi vágyat.
nagylaza, főpohárnok
Lehet ezért kaptad?
kittli
több mint 1 éve
A házunkban lakó egyik nő a harmadik emeletről a minap megjelent nálunk egy zacskó zellerlevéllel. (?!) Magát a zellert megtartotta, a jelek szerint a levélre nem volt szüksége. Pedig, ahogyan mondta, abból nagyon finom dolgokat lehet csinálni. (Bizonyára.) Feleségem köpni-nyelni nem tudott, annyira meglepődött, hogy elfogadta. Most dobtuk ki. (A zellerlevelet.) Sejtelmem sincs, hogy ez a harmadik emeleti nő mit gondol rólunk, abban azért reménykedem, nem terjeszti a házban, hogy ő gondoskodik az élelmezésünkről.Néphit szerint a zeller serkenti a nemi vágyat.
nagylaza, főpohárnok
Lehet ezért kaptad?
több mint 1 éve
A házunkban lakó egyik nő a harmadik emeletről a minap megjelent nálunk egy zacskó zellerlevéllel. (?!) Magát a zellert megtartotta, a jelek szerint a levélre nem volt szüksége. Pedig, ahogyan mondta, abból nagyon finom dolgokat lehet csinálni. (Bizonyára.) Feleségem köpni-nyelni nem tudott, annyira meglepődött, hogy elfogadta. Most dobtuk ki. (A zellerlevelet.) Sejtelmem sincs, hogy ez a harmadik emeleti nő mit gondol rólunk, abban azért reménykedem, nem terjeszti a házban, hogy ő gondoskodik az élelmezésünkről.
több mint 1 éve
Begörcsöl, leblokkol és rossz döntéseket hoz.Mondjuk ha 10 mp alatt megtesz 1km-t akkor 360 süvít 😀 (bocs nem tudtam kihagyni)
Pár 10 másodperc mire magához tér, de addig lehet bármi.
Kívülről kilométerek is akár.
ozibozi
több mint 1 éve
1. Volt már olyan velem is, hogy totál éjjel egy balra fordulásnál nem fogtam hirtelen a járdaszigetet és a szembe jövő sávba kanyarodtam be. De mivel éjszaka volt, senki nem jött, meg aztán rögtön felfogtam, hogy jajj, de mondom nem volt baj.2. Számomra érthetetlen hogy lehet valaki ennyire hülye, hogy hosszan megy szembe a forgalommal és nem fogja
3. Én értem, hogy a két sebesség összeadódik, de ha jól láttam a videón egész jól lehetett látni, hogy jönnek szembe, ezt a részét sem igazán vágom, hogy miért ilyen későn vette az adást.
több mint 1 éve
Sanszos lehet! Én épp akartam írni, hogy ez vagy nő, vagy egy pszichopata nyugger féreg. Egy átlag nő a baleset után vszeg teljesen leblokkolt volna és ott marad ahol megáll az autója. Ez az állatt nem.telex.hu/kulfold/2023/01/19/csak-egy-masik-horvat-varosba-indult-de-ugy-eltevedt-hogy-vegul-szemben-hajtott-fel-az-m7-esre-ami-fel-sem-tunt-nekiSokan alkalmatlanok a vezetesre. Egy kozepes stresszszituacio es lefagy mentalisan, nem tud tovabb kognitiv tevekenyeget kifejteni az agyuk. Egy autopalyara rosszul torteno felhajtas tipikusan ilyen eset. Lefagyhat valaki.Én ezeket komolyan továbbra se tudom felfogni. Mindenki szembe megy, hát nem igaz hogy ez sem üti át az ingeküszöböt, hogy valami nem stimmel. Az meg, hogy segítségnyújtás nélkül elmegy, az minden szituációban instant letöltendő kéne hogy legyen.Ott helyben lőném fejbe!és továbbment bazmeg
www.youtube.com/watch?v=hTEM9QA-gEM
NB2
peach
Matthew99
Ez nem mentesiti a buntetojogi felelosseg alol, jogositvanyat is el kell venni, csak azert irom, hogy nem feltetlenul az artani akaras vagy az emebri elet irant erzett kozonye vezerelte.
Sajnos rengeteg ilyen ember van, akik neha feltevednek a palyara is. Allitom, a kis videki falvakban elo idosebb autosok, friss jogositvanyosok (tapasztalatom szerint sok no is, kisebb mertekben egyeb ferfi) nem alkalmasak az autopalyas vagy bonyolultabb belvarosi kozlekedesre. Rengeteg ember nem is jar pestre autoval, mert tudja, hogy lefagy, ha olyan szituacioba kerul. Ugyanez az autopalyaval.
Ezert szerintem a kisebb sebesseg ellenere, sokkal veszelyesebb a hagyomanyos 2x1 savos fout meg a videki osszekotok, mert ez a sok alkalmatlan sokszor a savban tartani sem tudja az autojat, es atter vele a masikba. Kb. heten hallunk ilyen balesetekrol.
A baj ott van, hogy ugyanugy kapsz jogositvanyt, ha egy videki kisvarosban csinalod az elore begyakorolt utvonalon, ahol semmi forgalom, az egy darab keresztezodesre meg felkeszit az oktato, mintha budapesten vagy nagyobb varosokban, komplex es valtozo korulmenyek kozott tanulnal es vizsgaznal.
Nem tudom mi erre a megoldas, de addig is mindenkit ovjon meg a sorsa a hobbi-soforoktol meg az ilyen alkalmatlanoktol. Az eletunk kb. egyetlen olyan aspektusa az autoba ules amikor kiszolgaltatod magad masoknak.
undisputedly
Ez ugyanez az eset, igaz? Szó szerint azt sem tudta, hogy hol van.
erba09, kubikos
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
más kérdés, hogy ha valaki még megközelítőleg sem tudja értelmezni a közlekedési táblákat, az minek vesz részt a forgalomban?telex.hu/kulfold/2023/01/19/csak-egy-masik-horvat-varosba-indult-de-ugy-eltevedt-hogy-vegul-szemben-hajtott-fel-az-m7-esre-ami-fel-sem-tunt-nekiSokan alkalmatlanok a vezetesre. Egy kozepes stresszszituacio es lefagy mentalisan, nem tud tovabb kognitiv tevekenyeget kifejteni az agyuk. Egy autopalyara rosszul torteno felhajtas tipikusan ilyen eset. Lefagyhat valaki.Én ezeket komolyan továbbra se tudom felfogni. Mindenki szembe megy, hát nem igaz hogy ez sem üti át az ingeküszöböt, hogy valami nem stimmel. Az meg, hogy segítségnyújtás nélkül elmegy, az minden szituációban instant letöltendő kéne hogy legyen.Ott helyben lőném fejbe!és továbbment bazmeg
NB2
peach
Matthew99
Ez nem mentesiti a buntetojogi felelosseg alol, jogositvanyat is el kell venni, csak azert irom, hogy nem feltetlenul az artani akaras vagy az emebri elet irant erzett kozonye vezerelte.
Sajnos rengeteg ilyen ember van, akik neha feltevednek a palyara is. Allitom, a kis videki falvakban elo idosebb autosok, friss jogositvanyosok (tapasztalatom szerint sok no is, kisebb mertekben egyeb ferfi) nem alkalmasak az autopalyas vagy bonyolultabb belvarosi kozlekedesre. Rengeteg ember nem is jar pestre autoval, mert tudja, hogy lefagy, ha olyan szituacioba kerul. Ugyanez az autopalyaval.
Ezert szerintem a kisebb sebesseg ellenere, sokkal veszelyesebb a hagyomanyos 2x1 savos fout meg a videki osszekotok, mert ez a sok alkalmatlan sokszor a savban tartani sem tudja az autojat, es atter vele a masikba. Kb. heten hallunk ilyen balesetekrol.
A baj ott van, hogy ugyanugy kapsz jogositvanyt, ha egy videki kisvarosban csinalod az elore begyakorolt utvonalon, ahol semmi forgalom, az egy darab keresztezodesre meg felkeszit az oktato, mintha budapesten vagy nagyobb varosokban, komplex es valtozo korulmenyek kozott tanulnal es vizsgaznal.
Nem tudom mi erre a megoldas, de addig is mindenkit ovjon meg a sorsa a hobbi-soforoktol meg az ilyen alkalmatlanoktol. Az eletunk kb. egyetlen olyan aspektusa az autoba ules amikor kiszolgaltatod magad masoknak.
undisputedly
erba09, kubikos
több mint 1 éve
Demens, beteg. El kell venni a jogositvanyat.telex.hu/kulfold/2023/01/19/csak-egy-masik-horvat-varosba-indult-de-ugy-eltevedt-hogy-vegul-szemben-hajtott-fel-az-m7-esre-ami-fel-sem-tunt-nekiSokan alkalmatlanok a vezetesre. Egy kozepes stresszszituacio es lefagy mentalisan, nem tud tovabb kognitiv tevekenyeget kifejteni az agyuk. Egy autopalyara rosszul torteno felhajtas tipikusan ilyen eset. Lefagyhat valaki.Én ezeket komolyan továbbra se tudom felfogni. Mindenki szembe megy, hát nem igaz hogy ez sem üti át az ingeküszöböt, hogy valami nem stimmel. Az meg, hogy segítségnyújtás nélkül elmegy, az minden szituációban instant letöltendő kéne hogy legyen.Ott helyben lőném fejbe!és továbbment bazmeg
NB2
peach
Matthew99
undisputedly
erba09, kubikos
több mint 1 éve
erba09
35
telex.hu/kulfold/2023/01/19/csak-egy-masik-horvat-varosba-indult-de-ugy-eltevedt-hogy-vegul-szemben-hajtott-fel-az-m7-esre-ami-fel-sem-tunt-nekiSokan alkalmatlanok a vezetesre. Egy kozepes stresszszituacio es lefagy mentalisan, nem tud tovabb kognitiv tevekenyeget kifejteni az agyuk. Egy autopalyara rosszul torteno felhajtas tipikusan ilyen eset. Lefagyhat valaki.Én ezeket komolyan továbbra se tudom felfogni. Mindenki szembe megy, hát nem igaz hogy ez sem üti át az ingeküszöböt, hogy valami nem stimmel. Az meg, hogy segítségnyújtás nélkül elmegy, az minden szituációban instant letöltendő kéne hogy legyen.Ott helyben lőném fejbe!és továbbment bazmeg
NB2
peach
Matthew99
undisputedly
több mint 1 éve
Sokan alkalmatlanok a vezetesre. Egy kozepes stresszszituacio es lefagy mentalisan, nem tud tovabb kognitiv tevekenyeget kifejteni az agyuk. Egy autopalyara rosszul torteno felhajtas tipikusan ilyen eset. Lefagyhat valaki.Én ezeket komolyan továbbra se tudom felfogni. Mindenki szembe megy, hát nem igaz hogy ez sem üti át az ingeküszöböt, hogy valami nem stimmel. Az meg, hogy segítségnyújtás nélkül elmegy, az minden szituációban instant letöltendő kéne hogy legyen.Ott helyben lőném fejbe!és továbbment bazmeg
NB2
peach
Matthew99
Szerkesztette: undisputedly
több mint 1 éve
Én ezeket komolyan továbbra se tudom felfogni. Mindenki szembe megy, hát nem igaz hogy ez sem üti át az ingeküszöböt, hogy valami nem stimmel. Az meg, hogy segítségnyújtás nélkül elmegy, az minden szituációban instant letöltendő kéne hogy legyen.Ott helyben lőném fejbe!és továbbment bazmeg
NB2
peach
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Ott helyben lőném fejbe!és továbbment bazmeg
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Ez hihetetlenül felbasz. Minden szempontból, nem csak miskolciként...telex.hu/gazdasag/2023/01/18/kotber-tavhocegeknek-nem-minden-varost-sujt-egyforman-az-allami-energiaceg
több mint 1 éve
Én most már kiváncsi vagyok mivan a kis agyaban 😀Mert féltek ? 😀Próbáld már meg te is muteolni vagy csak simán ignorálni.
Toca
Hanni
Toca
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Eddig csak a családja meg az ismerősei tudták, hogy egy kapitális balfasz. Az internetnek hála mostmár mi is.Én most már kiváncsi vagyok mivan a kis agyaban 😀Mert féltek ? 😀Próbáld már meg te is muteolni vagy csak simán ignorálni.
Toca
Hanni
Toca
több mint 1 éve
Hogy hol?Én most már kiváncsi vagyok mivan a kis agyaban 😀Mert féltek ? 😀Próbáld már meg te is muteolni vagy csak simán ignorálni.
Toca
Hanni
Toca
több mint 1 éve
Én most már kiváncsi vagyok mivan a kis agyaban 😀Mert féltek ? 😀Próbáld már meg te is muteolni vagy csak simán ignorálni.
Toca
Hanni
több mint 1 éve
Mert féltek ? 😀Próbáld már meg te is muteolni vagy csak simán ignorálni.
Toca
több mint 1 éve
Mert féltek ? 😀Valamiért nem lett megbilincselve.Szóval szerinted féltek? Vagy mire akarsz utalni ?Ha félsz a magasságtól akkor nem mész magasra, ennyi. Senki nem kényszerít. 240-ért találsz jobb melót Pesten.Bazzeg, nem hiszem el… hibát követtek el. Ha meg nem követik szóról-szóra az előírtakat, akkor előveszik őket olyan szinten, hogy a fülük kettéáll. A rendszer szar, nem a rendőreink.Én a problémát akarom megoldani. Sajnálom a gyereket, de sajnos hibát követtek el. Főleg úgy, hogy két éve hasonló történt.Ezzel a problémát meg is oldottad. Előre megyünk nem hátra.Ő nem rendőr, ha a problémát akarod megoldani, akkor írj pintérnek vagy csak szépen sétálj be egy rendőrkapitányságra kifejteni ezeket a nézeteket. Én volt rendőrként tudom, hogy van igazság abban, amit írsz, de az már most leszűrhető, hogy egy hangyába több együttérzés szorult, mint beléd, így meg nehéz veled szót érteni.
Ember most jöttem a templomból
r.baggio
jobbágy#JC6
Toca
több mint 1 éve
Megvan a temetés időpontja... 😥
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Valamiért nem lett megbilincselve.Szóval szerinted féltek? Vagy mire akarsz utalni ?Ha félsz a magasságtól akkor nem mész magasra, ennyi. Senki nem kényszerít. 240-ért találsz jobb melót Pesten.Bazzeg, nem hiszem el… hibát követtek el. Ha meg nem követik szóról-szóra az előírtakat, akkor előveszik őket olyan szinten, hogy a fülük kettéáll. A rendszer szar, nem a rendőreink.Én a problémát akarom megoldani. Sajnálom a gyereket, de sajnos hibát követtek el. Főleg úgy, hogy két éve hasonló történt.Ezzel a problémát meg is oldottad. Előre megyünk nem hátra.Ő nem rendőr, ha a problémát akarod megoldani, akkor írj pintérnek vagy csak szépen sétálj be egy rendőrkapitányságra kifejteni ezeket a nézeteket. Én volt rendőrként tudom, hogy van igazság abban, amit írsz, de az már most leszűrhető, hogy egy hangyába több együttérzés szorult, mint beléd, így meg nehéz veled szót érteni.
r.baggio
jobbágy#JC6
Toca
több mint 1 éve
Szóval szerinted féltek? Vagy mire akarsz utalni ?Ha félsz a magasságtól akkor nem mész magasra, ennyi. Senki nem kényszerít. 240-ért találsz jobb melót Pesten.Bazzeg, nem hiszem el… hibát követtek el. Ha meg nem követik szóról-szóra az előírtakat, akkor előveszik őket olyan szinten, hogy a fülük kettéáll. A rendszer szar, nem a rendőreink.Én a problémát akarom megoldani. Sajnálom a gyereket, de sajnos hibát követtek el. Főleg úgy, hogy két éve hasonló történt.Ezzel a problémát meg is oldottad. Előre megyünk nem hátra.Ő nem rendőr, ha a problémát akarod megoldani, akkor írj pintérnek vagy csak szépen sétálj be egy rendőrkapitányságra kifejteni ezeket a nézeteket. Én volt rendőrként tudom, hogy van igazság abban, amit írsz, de az már most leszűrhető, hogy egy hangyába több együttérzés szorult, mint beléd, így meg nehéz veled szót érteni.
r.baggio
jobbágy#JC6